Hesabım
    Şevkat Yerimdar
    1. Sezon
    Şevkat Yerimdar

    Sezon bilgisi:

    44 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 26 Mayıs 2017
    279 Fotoğraf | 42 Video
    Özgürcan Çevik
    Özgürcan Çevik
    Başak Parlak
    Başak Parlak
    Salih Kalyon
    Salih Kalyon
    Murat Akkoyunlu
    Murat Akkoyunlu
    Şevkat Yerimdar 44.Bölüm Fragmanı 0:51
    Şevkat Yerimdar 44.Bölüm Fragmanı
    579 gösterim
    Şevkat Yerimdar 43.Bölüm Fragmanı 0:10
    Şevkat Yerimdar 43.Bölüm Fragmanı
    417 gösterim
    Şevkat Yerimdar 42.Bölüm Fragmanı 0:44
    Şevkat Yerimdar 42.Bölüm Fragmanı
    457 gösterim
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    • Fotoğraf Şevkat Yerimdar
    1. sezon bölümleri
    Şevkat Yerimdar 1.Bölüm
    S01E01 - Şevkat Yerimdar 1.Bölüm
    Şevkat güne evindeki tavaya sinirlenerek başlar. Tavanın canına okuduktan sonra dükkana gider. Çarşı esnafı onun sinirlerini katlar. Şevkat, kira ve banka borçlarını ödemek için arabasını satmaya karar verir.
    Şevkat Yerimdar 2.Bölüm
    S01E02 - Şevkat Yerimdar 2.Bölüm
    Esin, Şevkat’i hastaneye götürüp kontrol ettirmek ister. Şevkat ise Beşiktaş’ın maçına gidecektir, Esin’i başından sepetler. Şevkat maçtayken, mahalle arkadaşları Esin’e bir şaka yaparlar. Bu organize şaka akıl almaz bir felakete yol açar. Tabii kabak Şevkat’in başına patlar. Çünkü Esin ona emanettir.
    Şevkat Yerimdar 3.Bölüm
    S01E03 - Şevkat Yerimdar 3.Bölüm
    Şevkat’e emanet edilen Esin o günün akşamında aklını yitirmiş, Cevdet kızını bir akıl hastanesine yatmıştır. Bu nedenle hem çok üzgün, hem çok kızgındır. Bedelini illa ki ödetecektir.
    Şevkat Yerimdar 4.Bölüm
    S01E04 - Şevkat Yerimdar 4.Bölüm
    Esin kendine gelir gelmez, aklını kaçırmasına neden olan eşek şakasına karşılık vererek intikam alır. Şevkat ve arkadaşlarını mahallede dört döndürür. Olaylar karakolda biter. Şevkat ve Esin bu yüzden birbirine girer ve küserler.
    Şevkat Yerimdar 5.Bölüm
    S01E05 - Şevkat Yerimdar 5.Bölüm
    Esin yeni evine yerleşir ve Şevkat ile komşu olur. Birbirleriyle didişirken iddiaya tutuşurlar. Esin yeni evinde Şevkat’ten bir hafta hiç yardım istemeyecek, isterse iddiayı kaybedecektir.
    Şevkat Yerimdar 6.Bölüm
    S01E06 - Şevkat Yerimdar 6.Bölüm
    Şevkat ve Esin arasındaki iddia sürmektedir. Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, hem ona nazını geçirir hem de her işe onu koşturur. Esin’le tekrar yakınlaşmak için kırk takla atan Bora bir yolunu bularak bunu başarır. Daha sonra Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmek için bir tuzak hazırlar. Fakat Şevkat’in ona bir sürprizi vardır.
    Şevkat Yerimdar 7.Bölüm
    S01E07 - Şevkat Yerimdar 7.Bölüm
    İsmail sevdalısı Tezene ile görüştürülmediği için açlık grevine başlar. Tezene de greve katılır. İki kara sevdalının magazin basınında patlayarak büyüyen aşk grevi fiyaskoyla son bulur.
    Şevkat Yerimdar 8.Bölüm
    S01E08 - Şevkat Yerimdar 8.Bölüm
    Demet’in anne ve babasının hesabını sormak için holdingi basan Şevkat orada Korkut ile karşılaşır. Fakat onun Bora’nın babası olduğunu bilmez. Meydan okuyarak gider. Bora da onu faka bastırmak için sinsi bir plan yapar.
    Şevkat Yerimdar 9.Bölüm
    S01E09 - Şevkat Yerimdar 9.Bölüm
    Esin en sonunda galeriyi açar. Şevkat ve Bora ona yardım ederken her karşılaşmada ikisi hırlaşırlar. Esin bundan rahatsız olur. Öfke kontrol sorunundan ötürü kabahati Şevkat’te görmektedir. Bora bile bile Şevkat’in üstüne gider.
    Şevkat Yerimdar 10.Bölüm
    S01E10 - Şevkat Yerimdar 10.Bölüm
    İsmail, Tezene ile baş başa bir akşam geçirmek için bir plan yapar. Gülperi ve Bozkır’ı konsere göndermeyi başarır. Ama dahiyane sandığı planı beklenmedik olaylarla ters teper, yine fiyaskoyla sonuçlanır.
    Şevkat Yerimdar 11.Bölüm
    S01E11 - Şevkat Yerimdar 11.Bölüm
    Mahalle esnafları ortaklaşa piyango bileti alırlar ve bileti Şevkat’e emanet ederler. Bilete büyük ikramiye vurur fakat bilet kaybolmuştur. Esnaflar Şevkat’ten kuşkulanırlar. Onun yalan söylediğini ve parayı tek başına götürmek istediklerini sanırlar. Gelişen olaylar da bu kuşkuyu artırır. Şevkat’in bir türlü bulamadığı bilet hiç ummadığı bir yerdedir.
    Şevkat Yerimdar 12.Bölüm
    S01E12 - Şevkat Yerimdar 12.Bölüm
    Şevkat ve Esin birbirlerine aşık olduklarını anlamışlardır fakat birbirlerine açılamazlar. Esin onun duygularından emin olmak istemektedir. Şevkat ise rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü çiğnemeyi kendisine yedirememektedir.
    Şevkat Yerimdar 13.Bölüm
    S01E13 - Şevkat Yerimdar 13.Bölüm
    Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan kişi ise çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir.
    Şevkat Yerimdar 14.Bölüm
    S01E14 - Şevkat Yerimdar 14.Bölüm
    Bora intikam planları yapıyordur. Şevkat'e zarar verecek her yolu dener. Olsen devraldığı kahvenin aslında sinek avladığı gerçeği ile yüz yüze kalır. İsmail Tezene aşkının arasına Erkan girmiştir. Tezene sürekli Erkan'la vakit geçirmek istemektedir.
    Şevkat Yerimdar 15.Bölüm
    S01E15 - Şevkat Yerimdar 15.Bölüm
    Bora mahalledeki bir binayı satın almıştır ve göz dağı vermek için kepçeyle yıkıma gelir. Mahalleli duruma engel olamaz. Bora ve Şevkat karşı karşıya kalır. Şevkat canı pahasına bu yıkıma izin vermeyecektir.
    Şevkat Yerimdar 16.Bölüm
    S01E16 - Şevkat Yerimdar 16.Bölüm
    Cuma, yan mahallenin belalı katili ayı Tahir'in kombisini tamir edemez ve başına büyük bir bela alır. Tahir Cuma'yı öldürmeye niyetlidir. Cuma bu işten de kurtulabilecek midir?
    Şevkat Yerimdar 17.Bölüm
    S01E17 - Şevkat Yerimdar 17.Bölüm
    İsmail ve Erkan arasındaki çekişme devam etmekedir. İsmail'in kolunun kırılması ile birlikte herşey birbirine girer. İkinci kimliğinin ortaya çıkmasını engellemek isteyen İsmail ve Bozkır arasında eğlenceli olaylara sebep olacak bir köşe kapmaca başlar.
    Şevkat Yerimdar 18.Bölüm
    S01E18 - Şevkat Yerimdar 18.Bölüm
    İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir.
    Şevkat Yerimdar 19.Bölüm
    S01E19 - Şevkat Yerimdar 19.Bölüm
    Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esin'e vakit ayıramamasına yol açmıştır.
    Şevkat Yerimdar 20.Bölüm
    S01E20 - Şevkat Yerimdar 20.Bölüm
    Seval hız kesmeden arka arkaya planlarını uygulamaya devam ediyordur. Bu durum Şevkat ve Esin'in arasının açılmasına sebep olur.Üstüne bir de tavuklar yumurtlamamaya, işler kötü gitmeye başlayınca Şevkat öfkesini hiç kontrol edemez ve tüm mahalleli için oldukça zor günler başlar. Herkes bu duruma bir çözüm arıyor ve Şevkat'in suyuna gitmeye çalışıyordur.Bir taraftan da mahallede Cevdet ve Marika'nın düğün heyecanı vardır. Cuma bu düğünü fırsata çevirmek ister.
    Şevkat Yerimdar 21.Bölüm
    S01E21 - Şevkat Yerimdar 21.Bölüm
    Selami ve Olsen arasındaki kıyasıya rekabet yine tüm hızıyla devam eder. Mahalleli arada kalmıştır. İsmail, Erkan’ı öldürmekten hapse düşer ve hapisten kurtarılışı Cuma’nın zekası sayesinde olur.
    Şevkat Yerimdar 22.Bölüm
    S01E22 - Şevkat Yerimdar 22.Bölüm
    Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır. Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır.
    Şevkat Yerimdar 23.Bölüm
    S01E23 - Şevkat Yerimdar 23.Bölüm
    “Esin, Şevkat’ten inanılmaz bir evlilik teklifi beklemektedir ve bunun için ona üç hak tanır. Şevkat bütün mahalleyi seferber eder. Ama işler gittikçe karışır, içinden çıkılmaz bir hal alır. En sonunda Cevdet duruma el koyar ve kızının Şevkat ile evlenmesine izin vermeyeceğini söyler. Şevkat’in artık sabrı taşmıştır ve herkesi şok edecek bir hamle yapar.
    Şevkat Yerimdar 24.Bölüm
    S01E24 - Şevkat Yerimdar 24.Bölüm
    Bozkır ve Gülperi Erkan’ın mesleğini merak ediyorlardır. Erkan doktor olduğunu söyler. O andan sonra Bozkır ve Gülperi her hastalığında Erkan’a gider ve Erkan işin içinden çıkamaz.
    Şevkat Yerimdar 25.Bölüm
    S01E25 - Şevkat Yerimdar 25.Bölüm
    Selami, Kazım’ın evinde kalmaktadır ama çatının akması ile birlikte geçici bir süre Cevdet’in villasına yerleşirler ve işler çığırından çıkar. Bozkır ve Gülperi Erkan’ı çalıştığı sağlık ocağında ziyaret etmeye karar verirler. İsmail yalanının ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar.
    Şevkat Yerimdar 26.Bölüm
    S01E26 - Şevkat Yerimdar 26.Bölüm
    Cuma aldığı borçları sildirebilmek için çatıya çıkıp intihar edecekmiş gibi numara yapar. Herkes buna inanır ve Cuma’yı ikna etmek için ellerinden geleni yaparlar ama Cuma’nın foyası son dakika ortaya çıkar. Erkan kılığındaki İsmail ve Tezene düğün hazırlıklarına başlarlar. Gülperi ve Bozkır bu durumdan çok memnundur.
    Şevkat Yerimdar 27.Bölüm
    S01E27 - Şevkat Yerimdar 27.Bölüm
    Tezene ve İsmail’in önünde büyük bir engel vardır. Damat kim olacaktır. İsmail mi? yoksa Erkan mı? İsmail gerçeği açıklamak istese de, Tezene buna engel olur. Resmi nikahtan sonra düğünde Erkan kimliği ile sahte bir nikah daha kıyılacaktır. Ama işler karışır. Cuma çözmeye çalıştıkça iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.
    Şevkat Yerimdar 28.Bölüm
    S01E28 - Şevkat Yerimdar 28.Bölüm
    İsmail ve Tezene evlenmişlerdir. Artık evin içinde bir köşe kapmaca başlar. İsmail, bir Erkan olur, bir kendisi. Durumu Bozkır ve Gülperi’ye çaktırmamak için, Tezene ile ikisi kırk takla atarlar.
    Şevkat Yerimdar 29.Bölüm
    S01E29 - Şevkat Yerimdar 29.Bölüm
    Bahar ve Niko aynı evde geçinememeye başlarlar ve Niko kendisine yeni bir ev aramaya başlar. İsmail ve Tezene evliliklerinin ilk günlerini oldukça romantik geçiriyorlardır. Gülperi aynı romantikliği Bozkırdan bekledikçe işler karışır.
    Şevkat Yerimdar 30.Bölüm
    S01E30 - Şevkat Yerimdar 30.Bölüm
    İsmail ve Erkan’ın aynı kişi olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopar. Bozkır bu yalanın hesabını herkesten sorar ve gönül koyar. Daha fazla bu mahallede kalamayacaklarını söyler. Tüm mahalle seferber olarak kendilerini affettirmeye uğraşırlar.
    Şevkat Yerimdar 31.Bölüm
    S01E31 - Şevkat Yerimdar 31.Bölüm
    Esin ve Şevkat’in küslükleri devam etmektedir. Esin Şevkat’ten bir özür bekler ama Şevkat buna yanaşmaz. Bütün mahalleli onları barıştırmak için seferber olur. Bozkır İsmail’e bir iyi davranmakta, bir kötü davranmaktadır. Bu durum İsmail’in kafasını karıştırır. Nasıl davranacağını bilemez.
    Şevkat Yerimdar 32.Bölüm
    S01E32 - Şevkat Yerimdar 32.Bölüm
    Mahalledeki herkes, yeni yıla geçmişte yaptıkları hataları telafi ederek girmeye karar verirler.Fakat geçmişin yükünden kurtulma çabası onları ummadıkları maceraların içine sürükler. Geçmişiyle hesaplaşma çabasında olan ahali bir yandan da yılbaşı eğlencesi için kolları sıvar.
    Şevkat Yerimdar 33.Bölüm
    S01E33 - Şevkat Yerimdar 33.Bölüm
    Avrupa’dan bir heyet mahalleye gelir. İncelemeler sonunda kardeş mahalle olup olamayacaklarına karar vereceklerdir. Niko, heyete mahalleyi tanıtırken, Gizem’den de yardım alır. Mahallede işler karıştıkça, Niko ve Gizem durumu farklı göstermeye başlarlar. Bir süre sonra işler sarpa sarmaya başlayacaktır. İsmail türkücü olmak için girişimde bulunur. Demo bir kayıt yapar. Cuma hemen işin üstüne atlar ve menajeri olmayı teklif eder. Artık İsmail’in şarkıcılıktaki kariyeri Cuma’nın ellerindedir.
    Şevkat Yerimdar 34.Bölüm
    S01E34 - Şevkat Yerimdar 34.Bölüm
    Esin dergide okuduğu bir taktiği, Şevkat üstünde denemeye karar verir. Sebepsiz yere surat yapar. Şevkat’in Esin’in gönlünü alabilmesi için ilk önce ne yapmış olduğunu bulması gerekmektedir. Cuma canlı yayına katılır. Fakat sıra şarkı söylemeye gelince işler karışır. Cevdet küçük bir kalk krizi geçirir. Artık bir an önce torun sevmek istemektedir. Şevkat’ten evlilik işini çözmesini ister. Şevkat borcunu ödeyebilmek için karşısına çıkan fırsatı değerlendirir ve özel koruma olur. Fakat koruması olduğu kişi, Esin’in hiç hoşuna gitmeyecektir.
    Şevkat Yerimdar 35.Bölüm
    S01E35 - Şevkat Yerimdar 35.Bölüm
    Şevkat’in evli çıkması nedeniyle evlenemeyeceklerini anlayan Esin başlarda Şevkat’e tavır yapsa da sonra Şevkat’in durumdan haberdar olmaması nedeniyle birlikte hareket etmeye karar verir. Şevkat’in yıllar önce kimliği kaybolmuştur ve o kimlik kullanılarak Moldovyalı bir kadınla evlendirilmiştir. Kimliğin kaybolmasında Cuma’nın payı vardır. Bunu herkesten gizler. Şevkat ve Esin Moldovalı kadını bulup sahte nikahı iptal ettirmek için uğraşacaklardır.
    Şevkat Yerimdar 36.Bölüm
    S01E36 - Şevkat Yerimdar 36.Bölüm
    Esin ve mahalleli Şevkat’in kalbindeki sesi dinleyip Ludmilayla gitmesine çok bozulur. Oysa Şevkat’in bunu yapmasının çok önemli bir nedeni vardır. Daha sonra Esin bu durumu öğrenir ve olacakları kabullenir. Yaşanacaklar herkes için büyük sürpriz olacaktır. Diğer yandan Şevkat’in başına açılan bu derdin sorumlusunun Cuma olduğu hala ortaya çıkmamıştır. Cuma vicdan azabı çekmekte. Esin’i, Şevkat’in Ludmila için terk ettiğini düşünüp onları ayırma çalışmaları yapar fakat başına gelmeyen kalmaz. Tezene tüm hızıyla romanlarını yazmaya devam ederken roman karakterleri elbette mahalle sakinleridir.
    Şevkat Yerimdar 37.Bölüm
    S01E37 - Şevkat Yerimdar 37.Bölüm
    Ludmila’nın fikir değiştirmesi Esin ve Şevkat’i zor durumda bırakır. Ludmila’yı ikna etmek için farklı yollar denerler. Sonunda Ludmila polise olanları itiraf etmeyi kabul eder. Fakat bu sefer de geçireceği bir trafik kazasıyla, hafızasını kaybedecek ve işler yeniden karışacaktır. İsmail istifa eder. Artık daha fazla Cuma’nın yanında çalışmaya dayanamamaktadır. Kendi tesisatçı dükkanını açmaya karar verir. Fakat dükkanını Cuma’nın dükkanının karşısına açması Cuma ile iplerin iyice gerilmesine sebep olur. Artık mahallede tesisatçılar savaşı vardır.
    Şevkat Yerimdar 38.Bölüm
    S01E38 - Şevkat Yerimdar 38.Bölüm
    Ludmila’nın sürekli fikir değiştirmesi ve evlilik konusunda gerçekleri açıklamaması Şevkat’in ve Esin’in dengesini iyice bozmuştur. Ludmila’nın neyi sakladığını bulmaya karar verirler ve gizli gizli onu takip etmeye başlarlar. Ludmila gizemli birileriyle buluşmaktadır. Esin ve Şevkat gerçekleri öğrenmeye çalışırlarken kendilerini ummadık işlerin içinde bulurlar.
    Şevkat Yerimdar 39.Bölüm
    S01E39 - Şevkat Yerimdar 39.Bölüm
    Esin ve Şevkat, Ludmila’nın peşinde olduğu adamı bulurlar ve bebeği ondan geri almak için bir plan yaparlar. Sonunda bebeğine kavuşan Ludmila kızıyla beraber yeni bir hayata yelken açar. Esin, Şevkat’le baş başa kalıp artık evliliklerini planlamak ve romantik anlar yaşamak istemektedir. Birlikte Kartepe’ye gitmeye karar verirler. Mahalleden kimseye haber vermeden gizlice tatile çıkarlar. Fakat onları orada ummadıkları sürprizler beklemektedir.Cuma, Bahar’a aşk mektuplarını yazanın kendisi olduğunu söyler. Amacı, Bahar ile evlenerek Cevdet’in mirasından pay almaktır. Fakat işler planladığı gibi gitmez.
    Şevkat Yerimdar 40.Bölüm
    S01E40 - Şevkat Yerimdar 40.Bölüm
    Sonunda Şevkat düğüne ikna olur ama Esin’in hayalindeki düğün Şevkat’in istediği kadar sade değildir. Cuma dükkanını geri alma planları yaparken, İsmail de Cuma’dan kurtulma planları yapmaktadır. Düğün günü yaklaştıkça mahalledeki heyecan da gittikçe artmaktadır.
    Şevkat Yerimdar 41.Bölüm
    S01E41 - Şevkat Yerimdar 41.Bölüm
    Mahallede bir şenlik havası vardır. Herkesin dört gözle beklediği gün gelip çatmıştır. Düğün konvoyu neşe içinde yola çıkar. Başlarına gelen komik aksiliklere rağmen düğün salonuna ulaşırlar. Esin ve Şevkat çok heyecanlıdır. Nihayet artık karı koca olacaklardır. Düğün konusunda bir başka heyecanlı olan kişi de İsmail’dir. Cuma için intikam planları yapmaktadır. Ve sonunda evlere şenlik düğün başlar.
    Şevkat Yerimdar 42.Bölüm
    S01E42 - Şevkat Yerimdar 42.Bölüm
    Sabile, Şevkat ve Esin’e Şile’deki arsasını hediye eder. Esin, Şevkat ve Niko arsaya bakmak üzere yola çıkarlar. Esin ve Şevkat’in asıl amacı, gizlice Şile’de nikah günü almak ve evlenmektir. Niko’yu atlatarak nikah dairesine giderler. İsmail, Cuma’yı kölesi yapmıştır. Cuma, İsmail için canla başla çalışmaya başlar. Ama işleri abartınca her şey birbirine karışır.
    Şevkat Yerimdar 43.Bölüm
    S01E43 - Şevkat Yerimdar 43.Bölüm
    Şevkat Esin’i bulmak ve onunla konuşmak için her yolu dener. Fakat Esin ortaya çıkmıyordur. Esin’in Şevkat’e yaptığı bu şakaya mahalleli de katılır. Sonunda Şevkat, Esin’i bulur ve onu ikna eder. Cevdet, bu ayrılık olayından sonra, beşik kertmeliğinin ortadan kalktığını ve kızını gelip istemesi gerektiğini söyler. Şevkat ve Sabile kız isteme hazırlıklarına başlarlar. Fakat o gece, Şevkat’in umduğu kadar kolay geçmeyecektir.
    Şevkat Yerimdar 44.Bölüm
    S01E44 - Şevkat Yerimdar 44.Bölüm
    Esin ve Şevkat evlendiklerinden beri yalnız kalamamışlardır ve baş başa vakit geçirebilmek için balayına gitmeye karar verirler. Fakat daha yola çıkamadan işler karışmaya başlar. Yeni evli çift, üst üste meydana gelen olayları aşarak balayına çıkmaya kararlıdır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top