Hesabım
    Bu Şehir Arkandan Gelecek
    1. Sezon
    Puanım :
    Bu Şehir Arkandan Gelecek

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    167 Fotoğraf | 21 Video
    Kerem Bursin
    Kerem Bursin
    Rolü : Ali
    Leyla Lydia Tuğutlu
    Leyla Lydia Tuğutlu
    Osman Alkaş
    Osman Alkaş
    Gürkan Uygun
    Gürkan Uygun
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 20.Bölüm Fragmanı 0:31
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 20.Bölüm Fragmanı
    75 gösterim
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 19.Bölüm Fragmanı 0:31
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 19.Bölüm Fragmanı
    63 gösterim
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm Fragmanı 0:31
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm Fragmanı
    87 gösterim
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    • Fotoğraf Bu Şehir Arkandan Gelecek
    1. sezon bölümleri
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 1.Bölüm
    S01E01 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 1.Bölüm
    Henüz beş yaşındayken annesinin ölümüne şahit olan Ali'yi, yük gemilerinde aşçılık yapan Rauf sahiplenir ve büyütür. Birlikte gemilerde çalışarak, yirmi dört yılı geride bırakırlar. Rauf, Ali'ye hem annelik hem de babalık yapar, yaşadığı travmayı unutturmak için hayatını O'na adar.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 2.Bölüm
    S01E02 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 2.Bölüm
    Rauf'un oynadığı oyun yüzünden gemisine binemeyen Ali, yeniden belgelerini çıkarana kadar İstanbul'da mahsur kaldığını düşünür ve Şahin'e sığınır. Ali, İstanbul'da kaldığını Derin'e haber vermek için evine gider ve Derin'in orada oturmadığını öğrenir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 3.Bölüm
    S01E03 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 3.Bölüm
    Hiç beklemediği bir anda babasını karşısında gören Derin şaşkına döner fakat Ali'nin de desteğiyle onunla evine döner. İkisi de bu gidişin esarete giden bir yol olduğundan habersizdir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 4.Bölüm
    S01E04 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 4.Bölüm
    Sınır dışı edilmemek için Aslı’yla nikah masasına oturan Ali’nin aklı ameliyata girecek olan Rauf’tadır. Derin ise olan bitenden habersiz hastaneye geldiğinde öğrendikleri karşısında şoke olur. Derin, Ali’nin gitmesine engel olduğu için Aslı’ya minnettardır ama Şahin’in kendisine ters davranmasına anlam verememektedir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 5.Bölüm
    S01E05 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 5.Bölüm
    Ali’ye zarar vermek için organize edilen hileli dövüş sırasında Tekin, onun Şahin’in oğlu olduğunu anlar. Şahin ise şartlı tahliyesini yakmak pahasına Tekin’in evini basar, yakasına yapışır. Gözaltına alınır. Hapse dönmekten kurtulmasının tek yolu Tekin’in şikayetini geri çekmesidir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 6.Bölüm
    S01E06 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 6.Bölüm
    Şahin’in, babası olduğunu öğrenen Ali büyük bir şok yaşar. Rauf Anne ve Şahin başta olmak üzere herkesin ona yalan söylediği gerçeği Ali’yi sarsmıştır. Derin’in de yüzüstü bırakıp gitmesinden sonra Ali’nin Aslı dışında kimseye güveni kalmamıştır. İstanbul’dan bir an önce gitmeyi dener ama başaramaz.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 7.Bölüm
    S01E07 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 7.Bölüm
    Mafyaya borcunu ödeyemeyen Yiğit, köşeye sıkışır. Derin, Ali’yle yüz yüze konuşmak ister. Buluşma yerine gittiğinde onu büyük bir tehlike beklemektedir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 8.Bölüm
    S01E08 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 8.Bölüm
    Mafyanın elinden kurtulan Ali ve Derin şimdi büyük bir yol ayrımındadır. Derin ya Ali'ye inanıp babasını silecek, ya da Ali'yi kaybedip eski hayatına dönecektir. Şahin ve Ali'nin boksla ilgili girdiği iddia, gizli hayranından güller alan Nesrin'i de yakından ilgilendirmektedir
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 9.Bölüm
    S01E09 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 9.Bölüm
    Ali'nin, Şahin'den gizlediği sakatlığına rağmen eleme maçını galip bitirmiş, turnuvaya katılmaya hak kazanmıştır. Ali ve Aslı'nın birlikte olduğunu düşünen Derin ise hamileliğini Ali'ye söylememeye karar verir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 10.Bölüm
    S01E10 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 10.Bölüm
    Ali, Derin’le yüzleşmek için otele gittiğinde çocuğun Yiğit’ten olduğunu duyar. Derin de bunu inkar etmez. Ortalık karışır ve Ali’yi otelden atarlar. Ali, Derin’e inanmaz ve tekrar konuşmak üzere gizlice otele girer. Ancak bu defa Derin'den duyacakları Ali’nin dünyasını başına yıkacaktır.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 11.Bölüm
    S01E11 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 11.Bölüm
    Ali, Tekin'i yaraladığı şüphesiyle gözaltına alınır. Seyit ise Tekin'in işini bitiremediği için daha da hırslanmıştır. Artık amacı Tekin'in canını almak değil, en yakınına zarar vermektir. Yeni hedefi Derin'dir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 12.Bölüm
    S01E12 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 12.Bölüm
    Ali intihara teşebbüs eden Aslı'yı hastaneye yetiştirmeye çalışırken, Derin'i büyük tehlike altında bıraktığından habersizdir. Ali, Seyit'in Derin'e saldırdığını öğrenmesiyle birlikte kendini suçlar. Yiğit ise bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacaktır.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 13.Bölüm
    S01E13 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 13.Bölüm
    Derin'in gözleri önünde sinir krizi geçiren Aslı hastaneye kaldırılır. Derin, bu durumdan kendini sorumlu tutar. Ali ise elinde annesinin yüzüğü, sevdiği kadına evlenme teklifi etmek üzere harekete geçer. Ancak işler umduğu gibi gitmez.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 14.Bölüm
    S01E14 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 14.Bölüm
    Babası ve Derin’le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali’nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni antrenörüyle tanışır ancak onun Şahin’den farkını gördükçe hayal kırıklığına uğrar.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 15.Bölüm
    S01E15 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 15.Bölüm
    Belgin’in Bora’yla yaşadığı yasak ilişkinin basına yansımasının ardından magazinciler, Derin ve Belgin’in peşine düşer. Gülce ise Ali’yi reklam kampanyasının yüzü yapmak için kolları sıvamıştır.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 16.Bölüm
    S01E16 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 16.Bölüm
    Kocasının kendisini ortadan kaldırmaya çalıştığını anlayan Belgin, Tekin’e karşı iyice hırslanmıştır. Ona karşı Yiğit’le işbirliği yapmaya karar verir. Şahin, Ali’yi Gülce ve Aydemir’in elinden kurtarmak için kolları sıvar. Ancak Aydemir’in sözleşmeyi iade etmek için tek bir şartı vardır.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm
    S01E17 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm
    Şahin'in Ali için dövüştüğü mekân, yasadışı bahis oynandığı gerekçesiyle polisler tarafından basılır. Ali, babasını zorlukla oradan çıkarmayı başarır ancak Şahin'in yürüyecek mecali yoktur.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm
    S01E18 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm
    Veysel'in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali'nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin durumu o kadar kolay kabullenmeyecektir.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 19.Bölüm
    S01E19 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 19.Bölüm
    Gülce polise verdiği ifadede Şahin'i suçlar ve tutuklanmasına sebep olur. Tahliyesi yanan Şahin'in geri kalan ömrünü hapiste geçirme tehlikesi vardır. Tüm bu olanlar yüzünden Ali kendini suçlar.
    Bu Şehir Arkandan Gelecek 20.Bölüm Final
    S01E20 - Bu Şehir Arkandan Gelecek 20.Bölüm Final
    Düğünde babası tarafından vurulan Derin'in durumu ağırdır. Bebeğin hayatı da tehlikededir. Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Tekin ise polise yakalanmamak için sürekli yer değiştirir. Ancak Belgin ve Yiğit'in desteği sayesinde Ali, Tekin'i ülkeyi terk etmek üzereyken bulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top