Hesabım
    Adı Efsane
    1. Sezon
    Puanım :
    Adı Efsane
    Üyeler
    3,1 2 oy

    Sezon bilgisi:

    29 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    106 Fotoğraf | 29 Video
    Erdal Beşikçioğlu
    Erdal Beşikçioğlu
    Adı Efsane 29.Bölüm Fragmanı 0:52
    Adı Efsane 29.Bölüm Fragmanı
    325 gösterim
    Adı Efsane 28.Bölüm Fragmanı 0:49
    Adı Efsane 28.Bölüm Fragmanı
    80 gösterim
    Adı Efsane 27.Bölüm Fragmanı 1:05
    Adı Efsane 27.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    • Fotoğraf Adı Efsane
    1. sezon bölümleri
    Adı Efsane 1.Bölüm
    S01E01 - Adı Efsane 1.Bölüm
    Tarık, çocuklarının velayetini alabilmek için hayatını düzene sokmak zorunda olduğunu anlar ve bir lisede, koç olarak işe başlar; ancak, ortada bir takım yoktur.
    Adı Efsane 2.Bölüm
    S01E02 - Adı Efsane 2.Bölüm
    Seçil, yeğenlerini yurt dışına götürebilmek için Tarık’ı kasıtlı olarak içeri attırmıştır. Tarık, Zeynep’i kaçırdığı suçlamasıyla nezarette tutulmaktadır. Tarık’ın çocuklarının gitmesine engel olmak için, öncelikle oradan kurtulması gerekmektedir.
    Adı Efsane 3.Bölüm
    S01E03 - Adı Efsane 3.Bölüm
    Zeynep, Tarık’a Melis’in okulunun düzenlediği "Baba-Kız Gecesi"nden bahseder. Melis, belli etmese de babasının orada olmasını ister. Tarık, partiye katılacağına dair söz verir; ancak, ilk defa baba-kız olma şansını yakaladıkları bu özel gece hayal ettikleri gibi olmayacaktır.
    Adı Efsane 4.Bölüm
    S01E04 - Adı Efsane 4.Bölüm
    Tarık, Melis ve Zeynep’e, baba-kız gecesine neden gelemediğini açıklamaya çalışırken yine her şeyi berbat eder. Seçil, bu defa Tarık’ı affetmez ve velayet davası öncesi işler iyice karışır. Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi? Melis'le olan gecesini kaçıran Tarık hayata karşı öfkesini yenebilecek mi?
    Adı Efsane 5.Bölüm
    S01E05 - Adı Efsane 5.Bölüm
    Tarık, Bahar’ın kendisini şikâyet ettiğinden habersiz, iki gün sonra gerçekleşecek velayet davasına hazırlanmaktadır. Sözleşmeyi alacağından emin olduğundan, kızlarına kavuşmak için hala bir şansı olduğuna inanmaktadır.
    Adı Efsane 6.Bölüm
    S01E06 - Adı Efsane 6.Bölüm
    Hakan bir yandan Melis’e karşı hissettikleriyle boğuşurken, bir yandan da Seyfi’nin arkadaşları yüzünden hiç bilmediği bir yola girecektir. Bahar ise, annesinin Tarık’la ilgili kaygılarını yersiz bulup itiraz etse de hiçbir şey planladığı gibi gitmeyecektir.
    Adı Efsane 7.Bölüm
    S01E07 - Adı Efsane 7.Bölüm
    Seçil haklı çıkmıştır, Tarık kızlarına babalık yapmayı becerememiştir. Hakan, Melis’in vurulmasının suçlusunun kendisi olduğunu düşünmektedir. Seyfi’nin alacaklıları, borcu biran önce ödemesi konusunda Hakan’a baskı yapmaya devam ederken Hakan bu işin nereye varacağını tahmin bile edememektedir.
    Adı Efsane 8.Bölüm
    S01E08 - Adı Efsane 8.Bölüm
    Melis’le arasını düzelten Tarık, kızının canının, bu defa da Hakan yüzünden yandığından henüz habersizdir. Melis, Kıvanç’tan uzak durmaya çalışırken Kıvanç ise Hakan’ı oyun dışına itmek için elinden geleni yapmaktadır. Tarık’a gitme diyerek hislerini açık eden Bahar, annesi Kevser’in vetosuyla karşılaşır.
    Adı Efsane 9.Bölüm
    S01E09 - Adı Efsane 9.Bölüm
    Sibel, her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını itiraf eder; ama, bunu yaparken Hakan’ın vereceği tepkiyi hesaba katmamıştır. Hakan artık iki yük taşımaktadır omuzlarında.
    Adı Efsane 10.Bölüm
    S01E10 - Adı Efsane 10.Bölüm
    Tarık çocukların dengesinin bozulduğunun farkındadır; ama, takımının dağılmasına seyirci kalmaya hiç niyeti yoktur. Bahar ise, bir tercih yapmak zorunda kalmıştır. Tarık’ın karmakarışık dünyasına dâhil olmayı göze almışken artık ondan uzak durması gerekmektedir. Melis ve Hakan aralarındaki mesafeleri kapatmaya ilk defa bu kadar yaklaşmışlardır.
    Adı Efsane 11.Bölüm
    S01E11 - Adı Efsane 11.Bölüm
    Tarık, kızlarının okuduğu kolejden gelen koçluk teklifi sonrasında bir karar vermek zorundadır. Melis, “ya takımın ya biz” diyerek babasına baskı yapmaktadır. Hakan, Melis’in asıl derdinin kendisiyle olduğunun farkındadır. Melis’in karşısına çıkıp gerçekleri tokat gibi yüzüne çarpar.
    Adı Efsane 12.Bölüm
    S01E12 - Adı Efsane 12.Bölüm
    Tarık, Bahar’la ikisinin bir şansı hak ettiğini düşünür. Bahar, Tarık’ın jestine karşılık verir. Melis’in inadını kırmanın yollarını arayan Hakan, arkadaşlarının yardımıyla onun için bir sürpriz hazırlar.
    Adı Efsane 13.Bölüm
    S01E13 - Adı Efsane 13.Bölüm
    Tarık, kurallara uymayan Hakan ve Fiko’yu cezalandırır. Fiko, her şeye rağmen hayallerinin peşinden gitmeye kararlıdır. Ona yardım edebilecek tek kişi ise Hakan’dır.
    Adı Efsane 14.Bölüm
    S01E14 - Adı Efsane 14.Bölüm
    Melis, Bahar’la Tarık arasındaki ilişkiyi kabul etmek istemez ve Tarık’a baskı yapar. Baba kızın arasını düzeltmek isteyen Hakan, Melis’i ikna etmeye çalışırken Tarık’la tekrar karşı karşıya geleceğinden henüz habersizdir.
    Adı Efsane 15.Bölüm
    S01E15 - Adı Efsane 15.Bölüm
    Tarık cephesinde işler iyice karışır. Bir tarafta takımın akıbeti, diğer yanda mahkemenin atadığı sosyal hizmetler görevlisinin vereceği rapor. Kızlarını alabilmek için, takımı bir arada tutması ve Melis’le arasını düzeltmesi gerekmektedir.
    Adı Efsane 16.Bölüm
    S01E16 - Adı Efsane 16.Bölüm
    Kıvanç tarafından bir seçim yapmaya zorlanan Hakan kontrolünü kaybeder. Kıvanç’a zarar veren Hakan, nezarete girer. Yarı final maçı yaklaşmaktadır.
    Adı Efsane 17.Bölüm
    S01E17 - Adı Efsane 17.Bölüm
    Hakan, Kıvanç’ın tehdidi üzerine, hayati bir yol ayrımına gelir; ya Fiko’ya gerçeği söyleyecek, ya da yarı final maçını satacaktır. Tarık, inadı ve hırsı yüzünden uğruna savaştığı her şeyi kaybedecek mi?
    Adı Efsane 18.Bölüm
    S01E18 - Adı Efsane 18.Bölüm
    Tarık hem işini geri almak hem de takımını şampiyonluk maçına hazırlamak için bir çözüm bulmaya çalışır. Fiko, Hakan’la Sibel arasında olanları öğrendikten sonra kardeşliklerini sorgulamaya başlar.
    Adı Efsane 19.Bölüm
    S01E19 - Adı Efsane 19.Bölüm
    Babasına yardım etmeye çalışan Kıvanç, Hakan ve çetesinin elinden kurtulamayacaktır. Gözünü tamamen karartan Fiko, Gürol’un yerini öğrenmeye kararlıdır. Ölümün eşiğinde olan Tarık, hayata tutunmayı başarabilecek midir?
    Adı Efsane 20.Bölüm
    S01E20 - Adı Efsane 20.Bölüm
    Fiko’ların tutuklandığından habersiz olan Tarık ise hayatı pahasına şampiyonluk maçında takımının başında olmaya kararlıdır.
    Adı Efsane 21.Bölüm
    S01E21 - Adı Efsane 21.Bölüm
    Ali ve Sadık, Hakan ile ilgili yeni durumu daha kolay kabullenirken Fiko’yu karakteri ve yapmak istedikleriyle büyük bir çatışma beklemektedir.
    Adı Efsane 22.Bölüm
    S01E22 - Adı Efsane 22.Bölüm
    Durmazspor'un çizgileri nettir. Hakan'ı zorlu bir süreç beklemektedir. Basketbol hayalleri suya düşen takımın diğer fertleri ise, hayata tutunmanın yollarını aramaktadır. Ozan'ı ilk seferde geri çeviren Fiko, giderek köşeye sıkışmaktadır. Çiler'in renkli dünyasına şahit olması, ona karanlık bir kapıyı aralatacaktır.
    Adı Efsane 23.Bölüm
    S01E23 - Adı Efsane 23.Bölüm
    Seyfi’nin borçları yüzünden gelen icra Hakan’ı büyük bir sorumluluğa sürükler. Parasızlık her yerden sıkıştırmaya başlayınca Ali ve Sado da kendilerine iş aramaya başlarlar. Öte yandan Sinan’ın geri dönmesi geçmişin sıkıntılarını su üstüne çıkarırken, tüm dengeleri de değiştirir. Reyhan’ın babadan kalma evine alıcı çıkar. Ancak, bu alıcılar Reyhan’ın başına bela olurlar. Hakan, Ozan ve Fiko duruma müdahale eder; fakat, bu müdahale, işi çok başka bir boyuta sürükler.
    Adı Efsane 24.Bölüm
    S01E24 - Adı Efsane 24.Bölüm
    Ali ve Sadık iş arayışlarına devam etmektedir. Bir dizide figüran olarak iş bulan ikili şöhret hayallerine kapılır. Ancak bu hayaller çok uzun sürmez ve kendilerini bambaşka bir yerde çalışırken bulurlar.
    Adı Efsane 25.Bölüm
    S01E25 - Adı Efsane 25.Bölüm
    Geçmişte yaşananlardan dolayı kızını korumak isteyen Reyhan, Naz’ın aynı mahallenin insanlarından uzak durmasını ister. Çiler, Fiko için mücadele etmeye devam eder.
    Adı Efsane 26.Bölüm
    S01E26 - Adı Efsane 26.Bölüm
    Sinan, Tayfa’yı galibiyeti kutlama yemeğine götürür. Naz, Mercan ve Çiler’in de dahil olduğu bu yemek, Ozan’ın Sibel’i kullanarak yaptığı plan sonucu Ozan ile Fiko karşı karşıya gelir. Fiko, Sibel’i Ozan’la el ele görmesinin üstüne bir de yemekte olanlar eklenince bir karar aşamasına gelir.
    Adı Efsane 27.Bölüm
    S01E27 - Adı Efsane 27.Bölüm
    Hakan ve Naz’ın sevgili olacakları haberini alan Sadık yıkılır. Kendince kurduğu hayaller ve aşkı ile dostluğu arasında zor bir sınav verecektir. Naz’ın kitabının arasına bıraktığı mektup ise, tüm dengeleri değiştirebilecek bir tehlikedir.
    Adı Efsane 28.Bölüm
    S01E28 - Adı Efsane 28.Bölüm
    Tayfa, Sadık’ın yumruğundan sonra yerde hareketsiz yatan Kıvanç’ın durumu karşısında yeni bir sınavdan geçmektedir. Bu sınavı tayfa mı; yoksa, Kıvanç mı kazanacaktır?
    Adı Efsane 29.Bölüm Final
    S01E29 - Adı Efsane 29.Bölüm Final
    Fikret ve Sibel'in birlikte geçirdikleri gece ikisi için de gün doğumu demektir. Fiko, sonunda büyük aşkı Sibel'e evlenme teklif eder. Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak maçta yapar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top