Hesabım
    Payitaht Abdülhamid
    4. Sezon
    Payitaht Abdülhamid

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 20 Eylül 2019
    186 Fotoğraf | 31 Video
    Payitaht Abdülhamid 119.Bölüm Fragmanı 0:38
    Payitaht Abdülhamid 119.Bölüm Fragmanı
    111 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 118.Bölüm Fragmanı 0:39
    Payitaht Abdülhamid 118.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 117.Bölüm Fragmanı 0:40
    Payitaht Abdülhamid 117.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    4. sezon bölümleri
    Payitaht Abdülhamid 89.Bölüm
    S04E01 - Payitaht Abdülhamid 89.Bölüm
    Payitahttan gelen zafer haberleri Abdülhamid hasımlarını bir kez daha bir araya getirir. Bu kez Abdülhamid’in karşısına gönderecekleri düşman her zamankinden daha acımasız, daha zalim ve daha sinsidir. Abdülhamid’e kurdukları tuzak ise çok daha büyüktür.
    Payitaht Abdülhamid 90.Bölüm
    S04E02 - Payitaht Abdülhamid 90.Bölüm
    Seniha’nın gidişi ve Cemile Sultan’ın haremde estirdiği sert rüzgarlar, Bidar ve Cemile’nin arasını iyice açar. Bu arada Bidar’ın sorumluluğu altındaki Darül Hayr-i Ali’de meydana gelen kötü bi hadise, Cemile’nin Bidar’ı iyice köşeye sıkıştırmasına vesile olur.
    Payitaht Abdülhamid 91.Bölüm
    S04E03 - Payitaht Abdülhamid 91.Bölüm
    Bidar Sultan, Darülhayri Ali’de olan bitenleri çözmeye çalışırken Cemile Sultan ve Şehzade Nureddin’le çatışmaya devam eder. Her fırsatta Bidar’ı Abdülhamid’in gözünden düşürmek için uğraşan Cemile, şehzadenin kaybolduğunu öğrendiğinde bu durumu da ona karşı kullanmaktan çekinmeyecektir. Gülcemal ve Mehmet evlilik hayalleri kurarken Cemile ise Gülcemal’i payitahttan göndermek için bir plan yapar.
    Payitaht Abdülhamid 92.Bölüm
    S04E04 - Payitaht Abdülhamid 92.Bölüm
    Halil Halid İmro örgütüne silah satılmasını engellemeyi başarır, ama bu aynı zamanda da başına yeni bir dert açar. Silah fuarının Payitaht’a yapılabilmesi için Halil Halid ve adamlarına çok iş düşer. Abdülhamid silah tüccarlarının canlarını onlara emanet eder.
    Payitaht Abdülhamid 93.Bölüm
    S04E05 - Payitaht Abdülhamid 93.Bölüm
    Halil Halid Robina’yı en zayıf yerinden yakalamış, onu çaresiz bırakmıştır. Joris’in Zalman’dan aldığı görevi açıklamak zorunda kalır Robina... Halil Halid planlanan suikasta engel olmayı başarır. Ama sinsice mekanlarına giren bir düşman, onlara bir paket bırakmıştır. Patlamak üzere olan bir paket.
    Payitaht Abdülhamid 94.Bölüm
    S04E06 - Payitaht Abdülhamid 94.Bölüm
    Joris Robina’nın kızını alabilmek için geri döner. Çocuk Darülhayrı Ali’dedir. Ve almak için de Halil Halid’in iznine muhtaçtır. Halil Halid’i tuzağa düşürüp ele geçirirler. Halil Halid’in adamları okul yolunda önlerini keser. Silahlar birbirine doğrultulurken çok yakınlarında küçük çocuklar vardır.
    Payitaht Abdülhamid 95.Bölüm
    S04E07 - Payitaht Abdülhamid 95.Bölüm
    Abdülhamid Zülüflü İsmail Paşa’dan silah fuarına dair bilgi beklemektedir. Zalman hala Zülüflü’nün kendi taraflarında olduğundan emin değildir. Zülüflü’yü ateşe atar. Halil Halid ve adamları nihayet Payitaht’ı Joris ve adamlarının zulmünden kurtarır. Halil Halid herkesi şokta bırakacak beklenmedik bir şey yapar.
    Payitaht Abdülhamid 96.Bölüm
    S04E08 - Payitaht Abdülhamid 96.Bölüm
    Gülcemal’in Bidar’ın ölümü ile ilgili tekrarlayan kabuslarında gördüğü kadın, Payitaht’a henüz gelen Madam Blavatsky’dir. Blavatsky’nin Payitaht’a gelmekteki gizli amacı, Ahit Sandığı’nı bulmaktır. Bu arada Bidar ve Naime, misyonerliğin ardındaki gerçek ismin kim olduğunu çözerler.
    Payitaht Abdülhamid 97.Bölüm
    S04E09 - Payitaht Abdülhamid 97.Bölüm
    Halil Halid, Kral Ferdinand’ın güvenini kazanmıştır. Naib hain bir tertip yapar. Türk askerlerini öldürüp kıyafetlerini alacak olan çeteciler, Türk askeri gibi, köylere saldırıp sivilleri öldürecektir. Halil Halid’in tertibi öğrenmesi, Tatar ve adamlarına haber vermesi, aynı zamanda da gözü her zaman üzerinde olan Naip’e yakalanmaması gerekmektedir.
    Payitaht Abdülhamid 98.Bölüm
    S04E10 - Payitaht Abdülhamid 98.Bölüm
    Mehmet Gülcemal’i kilisede görmüş ve sevdiği kızın gerçekte kim olduğunu anlamaya çalışır. Blavatsky, Bidar’dan cemiyette düzenlenecek sergide, tarihte laneti ile bilinen meşhur Mavi Elmas’ı da sergilemek istediklerini söyler. Bu esrarengiz elması en son Abdülhamid satın almıştır. Blavatsky’nin amacı elması çalmaktır.
    Payitaht Abdülhamid 99.Bölüm
    S04E11 - Payitaht Abdülhamid 99.Bölüm
    Halil Halid rahibe meselesini çözüp İmro’nun planını bozmuş, ama Naib’in şüphelerinin artmasına engel olamamıştır. Naib verdiği yanlış bilgiyle Tatarları tuzağa çeker. Halil Halid arkadaşlarını son ada kurtarmayı başarır. Ama Naib’in Halil Halid’i çaresiz bırakacak başka bir planı daha vardır. Halil Halid yapılacak katliamı önlemek için kendi canı pahasına saraya istihbaratını gönderir. Saraydan gelecek emir ne olacak, Naib’in planı tutacak mıdır?
    Payitaht Abdülhamid 100.Bölüm
    S04E12 - Payitaht Abdülhamid 100.Bölüm
    Abdülhamid Halil Halid’in istihbaratıyla tekkeyi bombalanmaktan kurtarır. Çetecilerin de cezasını verir. Halil Halid’in hain olduğunu ispatlamaya çalışan Naip sonunda aradığı delili bulur. Ferdinand’a söyleyecektir. Halil Halid’in yapacağı çok fazla bir şey kalmamıştır. Acaba kendisini kurtarmayı başarabilecek midir?
    Payitaht Abdülhamid 101.Bölüm
    S04E13 - Payitaht Abdülhamid 101.Bölüm
    Bidar Abdülhamid’e her şeyi anlatmaya kararlıdır. Blavatsky Ezoterik örgüt başlarını İstanbul’a davet ederek, kutsal emanetlere sahip olacaklarını, dünyayı birlikte yöneteceklerini açıklayacaktır.
    Payitaht Abdülhamid 102.Bölüm
    S04E14 - Payitaht Abdülhamid 102.Bölüm
    Blavatsky konağı satın alamayınca eski planı gündeme gelir. Gülcemal Mehmet’le evlenecektir! Hem de hemen! Bidar ve Cemile aşevi olma hazırlığındaki konağı denetlemeye giderler ve alt katı görmek isterler. Aşağıda ahit sandığına açılan tüneli görmek üzerelerken, Anna ve Balavatsky nefeslerini tutarlar, Blavatsky silahını çeker. Silah kimin ölümüne neden olacaktır?
    Payitaht Abdülhamid 103.Bölüm
    S04E15 - Payitaht Abdülhamid 103.Bölüm
    Zalman Ferdinand’dan Payitaht’ı yakmasını ister. Halil Halid yapılacak eyleme engel olmaya çalışırken Ziya Sami de ondan gizli plan yapar. Zalman ve Vladimir’in vücutlarındaki zehir gittikçe yayılmaktadır. Panzehri alabilmek için Frida’nın peşine düşerler. Frida’nın panzehiri vermek için bir şartı vardır. Babası Karaso zindandan kurtarılmalıdır. Zalman bir yandan Karaso’yu kaçırmaya çalışırken, bir yandan da Zülüflü İsmail’i oyuna sokmak için bir kumpas kurar.
    Payitaht Abdülhamid 104.Bölüm
    S04E16 - Payitaht Abdülhamid 104.Bölüm
    Bidar çatışmanın ortasında kalmış, oğlu da Jön Türk hareketinin içindedir. Anne oğul büyük bir tartışma yaşarlar. Naime dehşete düşmüş ve ne yapacağını annesine sorar. Bidar, Abdülkadir’i babasına söyleyecek midir? Abdülhamid tam da Mehmet’in vazifesini Abdülkadir’e vermek üzereyken, Bidar kararsız kalır.
    Payitaht Abdülhamid 105.Bölüm
    S04E17 - Payitaht Abdülhamid 105.Bölüm
    Bidar, Abdülhamid’in ona küskünlüğünden dolayı son derece üzgündür. Naime annesine Abdülkadir’in saraydan gittiğini haber verir. Bidar bu olayda da kendini suçlar. Abdülhamid karısını sevmekte ama affedememektedir... İkilem yaşar. Bidar bunun üzerine saraydan ayrılır.
    Payitaht Abdülhamid 106.Bölüm
    S04E18 - Payitaht Abdülhamid 106.Bölüm
    Halil Halid ailesine ettiği yemini tutmak ve Ziya Sami’nin cezasını vermek için Abdülhamid’den izin alır. Ama tam meydanda Ziya Sami’nin cezasını kesecekken birileri gelip onu kurtarır. Ziya Sami’yi kaçırtan ise Halil Halid’ten alacağı intikam ateşiyle yaşayan Yanık’tır. Halil Halid, Payitahttaki nizamı Yanık’ın bozduğunu da anlar.
    Payitaht Abdülhamid 107.Bölüm
    S04E19 - Payitaht Abdülhamid 107.Bölüm
    Halil Halid, Yanık’ın adamı Panait’i alınca Yanık da Tatar’ı kaçırır. Halil Halid‘ler Tatar’ı kurtarmaya çalışırken hain bir tuzağa doğru çekilirler. Cemile kuyuda son nefesini vermek üzereyken, Bidar her şeyi Abdülhamid’e anlatır. Abdülhamid, Bidar ve Naime’nin Cemile’nin kocasıyla ilgili yaptıklarından haberdar olduğunu öğrenince son derece öfkelenir. Abdülhamid’le arası henüz ısınmamışken, şimdi büsbütün açılan Bidar ne yapacak?
    Payitaht Abdülhamid 108.Bölüm
    S04E20 - Payitaht Abdülhamid 108.Bölüm
    Zalman yakalanmaktan son anda kurtulurken, Abdülhamid demiryolu güzergahını belirlemek için planlar kurar. Teşkilatın ortaya çıkması için bir hamle yapar. Yaptığı hamle Ahmet Paşa’nın hayatındaki bir sır perdesini aralar. Ahmet Paşa İsmail Hakkı ile sırrın peşine düşer. Yolun sonunda hiç ummadığı biri vardır. Abdülhamid düşmanını bulmak için Mahmut Paşa ile bir tertip yapar.
    Payitaht Abdülhamid 109.Bölüm
    S04E21 - Payitaht Abdülhamid 109.Bölüm
    Halil Halid ve ekibi düştükleri tuzaktan çıkarlar. Yanık’la bir anlaşma yaparlar. Esnaftan istedikleri haracı onlar ödeyecektir. Yanık ve adamları hevesle alacakları parayı beklerken ellerindeki parayı da kaybederler. Çünkü Halil Halid’in zekice bir planı vardır.
    Payitaht Abdülhamid 110.Bölüm
    S04E22 - Payitaht Abdülhamid 110.Bölüm
    Abdülkadir kendini aklamaya çalışırken, annesiyle arası iyice gerilir. Bidar, hem Abdülhamid’in kendisini affetmeyişi hem de oğluyla arasının bozulmasından dolayı acı çekerken, saraya gelecek misafirin gerçekte kim olduğunu öğrenir. Gülcemal, Blavatsky’yi dinlemez ve Mehmet ‘in yanına gitmeye karar verir .
    Payitaht Abdülhamid 111.Bölüm
    S04E23 - Payitaht Abdülhamid 111.Bölüm
    Bidar, kendini Abdülhamid’e affettirememenin acısını yaşamaktadır. Naime annesiyle babasının arasını düzeltmek için plan yapar. Gülcemal ise hamile olduğu için sarayda kalacaktır. Blavatsky’nin emriyle ucu Yıldız Sarayı’na çıkan kuyunun yerini öğrenmeye çalışır. Bidar ve Naime cemiyete gittiklerinde Gülcemal’in Blavatsky ile gizli konuşmalarına şahit olurlar.
    Payitaht Abdülhamid 112.Bölüm
    S04E24 - Payitaht Abdülhamid 112.Bölüm
    Zekiye Sultan saraya gelmiş, babasının Bidar’a olan mesafesini fark etmiştir. Naime ise Zekiye’yi eskiden beri kıskanmaktadır. Varlığından rahatsız olur, hırçınlaşır. Bu arada Kemalettin Naime ile buluşmak, barışmak ister.
    Payitaht Abdülhamid 113.Bölüm
    S04E25 - Payitaht Abdülhamid 113.Bölüm
    Bidar, Zekiye’yi Kemalettin konusunda Naime’nin kafasını karıştırmaması için uyarır. Abdülhamid’in kalbini yeniden kazanmaya karar veren Bidar, kocasına özel ve anlamlı bir hediye gönderir.
    Payitaht Abdülhamid 114.Bölüm
    S04E26 - Payitaht Abdülhamid 114.Bölüm
    Zekiye Londra’da sandığı kocasının Payitaht’ta görülmüş olmasından dolayı şüpheye düşer. Hafiyenin kendisine getirdiği bilgiyle bir eve gider ve orda öğrendiği gerçekle dünyası başına yıkılır. Acı gerçekle yüzleşen Zekiye’nin başına gelecek büyük felaket ne olacak?
    Payitaht Abdülhamid 115.Bölüm
    S04E27 - Payitaht Abdülhamid 115.Bölüm
    Naime, Zişan adlı kadının Zekiye Sultan’ın kocasının metresi olduğunu öğrenir. Bidar Naime’yi bu meseleye karışmaması konusunda uyarır. Ancak iki kardeş arasında kıyamet kopar.
    Payitaht Abdülhamid 116.Bölüm
    S04E28 - Payitaht Abdülhamid 116.Bölüm
    Abdülhamid’in Zülüflü hakkındaki şüphesi devam ederken, Hechler’in keyfi yerindedir. Abdülhamid’e Kanuni Esasiye’yi imza etmekten başka yol bırakmamıştır. Öte yandan, Zekiye, cinayetin zanlısı durumundadır... Abdülhamid, kızının suçsuzluğuna adı kadar emindir ama evladı dahi olsa sorgulanması gerektiğini söyler ve oda hapsine alır.
    Payitaht Abdülhamid 117.Bölüm
    S04E29 - Payitaht Abdülhamid 117.Bölüm
    İhaneti ortaya çıkan Zülüflü İsmail Paşa tutuklanır. Abdülhamid mahkemesi görülüne dek kardeşine şefkatle muamele edilmesini ister. Ancak Hechler’in planıyla Zülüflü hastanelik olur. Abdülhamid’in çabaları, sarayda işkence gören Paşa haberlerine engel olmaya yetmez.
    Payitaht Abdülhamid 118.Bölüm
    S04E30 - Payitaht Abdülhamid 118.Bölüm
    Goldsmith de Hechler’den bağımsız bir tertip yapar. O da Abdülhamid’e saldıracak, şayet Hechler hamlesinde başarısız olursa destekçilerinin övgüsünü o toplayacaktır. Abdülkadir’in de iyi niyetini kullanır. Onu da hain tuzağının içine çeker. Zülüflü Ismail iyileşmiştir, ama evladını öldürttüğünü düşündüğünden gönlü Abdülhamid’e hala kırgındır. Hechler, Zülüflü’nün mahkemesinde Osmanlı’yı zora sokacak belgeler hazırlamıştır. Bu kez kesin olarak Abdülhamid’i yeneceğini düşünür.
    Payitaht Abdülhamid 119.Bölüm
    S04E31 - Payitaht Abdülhamid 119.Bölüm
    Halil Halid’ler gümrükten uzun menzilli bir dürbün girdiğini öğrenir, bir suikast yapılacağını tahmin ederler. Gittikleri adreste kriptolu bir baston vardır. Bastonun şifresini kimse çözemeyince bastonu Abdülhamid ele alır. Goldsmith’in istediği de budur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top