Hesabım
    Payitaht Abdülhamid
    5. Sezon
    Puanım :
    Payitaht Abdülhamid
    Üyeler
    2,9 1 oy

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 9 Ekim 2020
    280 Fotoğraf | 35 Video
    Bülent İnal
    Bülent İnal
    Özlem Conker
    Özlem Conker
    Bahadır Yenişehiroğlu
    Bahadır Yenişehiroğlu
    Hakan Boyav
    Hakan Boyav
    Payitaht Abdülhamid 154.Bölüm Fragmanı 0:53
    Payitaht Abdülhamid 154.Bölüm Fragmanı
    79 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 153.Bölüm Fragmanı 0:42
    Payitaht Abdülhamid 153.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Payitaht Abdülhamid 152.Bölüm Fragmanı 0:41
    Payitaht Abdülhamid 152.Bölüm Fragmanı
    69 gösterim
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    • Fotoğraf Payitaht Abdülhamid
    5. sezon bölümleri
    Payitaht Abdülhamid 120.Bölüm
    S05E01 - Payitaht Abdülhamid 120.Bölüm
    Abdülhamid’in devleti payidar yapmak ve devleti düşmanların soktuğu cendereden kurtarmak için verdiği savaş devam etmektedir. Sefirler Mürzsteg kararlarını Abdülhamid’e daha bildirmeden Abdülhamid Mürzsteg kararlarına karşı bir hamle yapar. Abdülhamid’in Akabe tren hattı hamlesi bütün taşları yerinden oynatır. Ticari dengeleri bozulan düşmanlar Abdülhamid’in karşısında birleşir. Bidar, yaşanan olaylardan sonra kimseye güvenemez olur.
    Payitaht Abdülhamid 121.Bölüm
    S05E02 - Payitaht Abdülhamid 121.Bölüm
    Eşref Aziz hem oğlunun derdine şifa bulmak, hem de patlamaların intikamını almak için Payitaht’a gelir. Eşref Aziz’in Payitaht’a geldiğini öğrenen Mika onu bir tuzağa çeker. Yanlış kişinin peşine düşen Eşref Aziz’in yolu Söğütlülerle kesişir.
    Payitaht Abdülhamid 122.Bölüm
    S05E03 - Payitaht Abdülhamid 122.Bölüm
    Sarayda gazetecilerin de katıldığı bir davette, keman dinletisi gerçekleştirir. Artin’i korumak üzere görevlendirilen Söğütlü ve ekibi Eşref Aziz’in gayrinizami harpçi olduğunu öğrenir. Söğütlüler, Eşref Aziz’i attıkları hapisten çıkarırlar. Ancak diğer taraftan üçlerin kilit isimleri Zakaryan ve Tatavlalı Eşref Aziz’i öldürmek için tuzağa çekerler. Abdülhamid’in iyi niyetli tavrı Fatma’nın onun hakkındaki olumsuz düşüncelerini değiştirmeye yetmez. Bidar’ın aşırıya kaçan tedbirleri herkesi bunaltır. Fatma haremde beli hançerli dolaşmaya başlayınca Bidar’ın şüpheleri iyice artar.
    Payitaht Abdülhamid 123.Bölüm
    S05E04 - Payitaht Abdülhamid 123.Bölüm
    Bidar haremdeki tedbirleri iyice arttırır. Meziyet hiç istemese de Abdülkadir’den uzaklaşmak zorunda kalır. Abdülkadir bunun sorumlusu olarak gördüğü annesiyle karşı karşıya gelir. Bidar bir türlü ispat edemese de Fatma’nın hain olduğundan emindir. Onun oyununu bozmak, niyetini öğrenmek için uğraşır. Fatma’ya nihayet beklediği haber gelir.
    Payitaht Abdülhamid 124.Bölüm
    S05E05 - Payitaht Abdülhamid 124.Bölüm
    Masonların toplanmasına müsaade edecek olan Sultan, toplantıya katılan Paşanın Ahmet Paşa olup olmadığını görmek ister. Toplantıya baskın verilmesini emreden Padişah, hem hain Paşayı bulmak hem de masonları açığa çıkarmak istemektedir.
    Payitaht Abdülhamid 125.Bölüm
    S05E06 - Payitaht Abdülhamid 125.Bölüm
    Zakaryan’ların amele cemiyeti üzerinden kurdukları oyuna dahil olan Eşref Aziz ve ekibi için işler yolunda gitmez. Kaşgarlı Nadir’in kolu kırılmıştır. Eşref Aziz çareyi ringe çıkmakta bulur.
    Payitaht Abdülhamid 126.Bölüm
    S05E07 - Payitaht Abdülhamid 126.Bölüm
    Eşref Aziz ve ekibi amele cemiyeti üzerinden oynanmak istenen oyunu bozar, işçilerin borçlanmalarını engeller. Hechler’e verdiği sözü tutamayan Mika, Tatavlalı ve Zakaryan’dan hesap sorar. Mika’nın planı artık daha büyüktür. Gayrinizami harpçi olan Eşref Aziz’in başarılarından rahatsız olanlar ona yeni bir vazife verdirir. Sarayda bir yandan ölüm bir yandan ihanet kol gezerken Meziyet Abdülkadir’in zor günlerinde yanında olmak için saraya gelir.
    Payitaht Abdülhamid 127.Bölüm
    S05E08 - Payitaht Abdülhamid 127.Bölüm
    Mason paşanın kimliğini öğrenen Hechler artık olaylara bir adım daha yakındır. Abdülhamid ise zor bir karar vermek durumunda kalır. Zakaryan artık Eşref’in gücünü kırmak ister ve kahvehaneye baskın yapar. Söğütlü Osman ve Emice’yi vuran Zakaryan, Eşref’e açıkça savaş ilan etmiştir. Eşref ise intikamı için Zakaryan’ı ele geçirmenin yollarını arar.
    Payitaht Abdülhamid 128.Bölüm
    S05E09 - Payitaht Abdülhamid 128.Bölüm
    Bidar hayatındaki en değerli varlığı, hünkarı hayal kırıklığına uğratmıştır. Yaptığı hatanın telafisi olmadığını da bilmektedir. Cezasını kendi verir. Naime ne kadar çabalasa da annesini verdiğini karardan döndüremez. Bidar haremde taşları yerinden oynatır, Abdülhamid’in saadeti için kimsenin aklına gelmeyen bir şey yapar.
    Payitaht Abdülhamid 129.Bölüm
    S05E10 - Payitaht Abdülhamid 129.Bölüm
    Haremde Bidar Sultanın eksikliği hissedilirken Naime annesinin saraya geri döneceğini düşünmektedir. Ama saraya kimsenin beklemediği biri gelir... Haremde artık bir dönem başlayacaktır.
    Payitaht Abdülhamid 130.Bölüm
    S05E11 - Payitaht Abdülhamid 130.Bölüm
    Sefirler Mürzsteg kararlarını Abdülhamid’e daha bildirmeden Abdülhamid Mürzsteg kararlarına karşı bir hamle yapar. Abdülhamid’in Akabe tren hattı hamlesi bütün taşları yerinden oynatır. Ticari dengeleri bozulan düşmanlar Abdülhamid’in karşısında birleşir.
    Payitaht Abdülhamid 131.Bölüm
    S05E12 - Payitaht Abdülhamid 131.Bölüm
    Saliha Emsal’in araştırmaları sonucu yemek davetine niye kimsenin gelmediğini öğrenir. Naime’yle bir kez daha iyi niyetle konuşur. Zekiye ve Fatma da Naime ve Aliye’nin yaptıkları tertiplerden rahatsızdırlar. İkisiyle de konuşmaları fayda etmez. Abdülhamid’in gözünde Saliha’yı küçük düşürmek için yeni bir tertip hazırlamışlardır. Ancak bu kez hazırladıkları tertip Saliha kadar Abdülhamid’in de canını yakacaktır.
    Payitaht Abdülhamid 132.Bölüm
    S05E13 - Payitaht Abdülhamid 132.Bölüm
    Saliha’nın gerçekten hastalanması Aliye ve Naime’nin planını alt üst eder. Görünenin arkasında başka bir tertip olduğunu anlayan Emsal Saliha’yı uyarır. Naime’nin gerçek yüzünü öğrenen Saliha, harekete geçer. Fatma kardeşinin hala Stefano’yla görüştüğünü görünce bir kez daha Stefano’nun karşısına çıkar. İkilinin tartışmasına müdahil olan kişi her ikisi için de sürpriz olur.
    Payitaht Abdülhamid 133.Bölüm
    S05E14 - Payitaht Abdülhamid 133.Bölüm
    Naime, Saliha Sultan’ın sarayda kalacağını öğrenince annesinin ağzından babasına mektup yazar. Abdülhamid böylece annesini affedip geri çağıracak, Saliha Sultan da saraydan ayrılmak zorunda kalacaktır. Fatma kardeşi Aliye’den iyice kuşkulanır. Saliha Emsal’in verdiği taktiklerle hünkarın gönlüne girmeye çalışırken, Abdülhamid’in önüne Bidar Sultan’ın mektubu gelir. Naime bu kez amacına ulaşacağından emindir.
    Payitaht Abdülhamid 134.Bölüm
    S05E15 - Payitaht Abdülhamid 134.Bölüm
    Kırım Türklerini kurtarmak için Rus filosunun boğazdan geçişine müsaade eden Abdülhamid, meselenin gizlilik içinde sonuçlanmasını ister. Hechler ise gücünü Selanik Mason Locası ile birleştirerek planın ifşa olmasını sağlamaya çalışır. Oğlu Ali Osman’ın kimin elinde olduğunu bilmeyen Eşref Aziz, ona ulaşmak için her yolu dener.
    Payitaht Abdülhamid 135.Bölüm
    S05E16 - Payitaht Abdülhamid 135.Bölüm
    Naime ve Aliye, Saliha Sultan’a tuzak kurarken Stefano da onları kendi tuzağına düşürmüştür. Emsal, Saliha Sultan’ın başına gelenler için Naime’den şüphelenir. Aradığı kanıtı da bulunca haremde artık kılıçlar çekilir.
    Payitaht Abdülhamid 136.Bölüm
    S05E17 - Payitaht Abdülhamid 136.Bölüm
    Naime, kaybettiği parayı kurtarmaya çalışırken daha da batar. Aliye Naime’nin zaafından yararlanıp haremi karıştırmayı başarır. Saliha iyi niyetli yaklaşımı ve sabrıyla hünkarla aralarındaki mesafeyi kapatırken Fatma ve Aliye’nin arası iyice açılır.
    Payitaht Abdülhamid 137.Bölüm
    S05E18 - Payitaht Abdülhamid 137.Bölüm
    Saliha’nın iyi niyetle yaptıklarından şüphe eden Naime, Aliye’nin sahte gözyaşlarına inanır. Fatma’nın Aliye’ye güveni de sarsılmıştır. Naime, kendine bir çıkış yolu ararken Aliye onu iyice köşeye sıkıştırır. Gazetelere verdiği haber Naime’yi zor durumda bırakır.
    Payitaht Abdülhamid 138.Bölüm
    S05E19 - Payitaht Abdülhamid 138.Bölüm
    Haremdeki haini bulmaya çalışırlarken, Emsal’e gelen bir mektup Naime ve Aliye’yi şüphelendirir. Saliha herkese karşı koruduğu Emsal’in ihanet delilini görünce çaresiz kalır. Fatma Aliye’nin peşinde, ne yaptığını anlamaya çalışırken kendini zor bir durumda bulur.
    Payitaht Abdülhamid 139.Bölüm
    S05E20 - Payitaht Abdülhamid 139.Bölüm
    Saliha Emsal’i zindandan kurtarmaya çalışırken, Fatma da tuzağı kuranı bulma peşindedir. Naime, babasının gözünde kendini aklamak için Fatma’yı ateşe atar. Aliye ise aldığı onca tedbire rağmen sonunda yakayı ele verir.
    Payitaht Abdülhamid 140.Bölüm
    S05E21 - Payitaht Abdülhamid 140.Bölüm
    Sadaret makamından çıkarılan sahte iradenin yanı sıra eski subayların kaçırıldığını haber alan Abdülhamid, meselelerin içindeki sırrı çözmek ister. Şehzade Ahmet Nuri Efendi ise saray mahzenlerinden kaçırılan eski subayların izini sürerek ihanet edeni bulmaya çalışır.
    Payitaht Abdülhamid 141.Bölüm
    S05E22 - Payitaht Abdülhamid 141.Bölüm
    Selim Paşa ismini yeniden duyan Abdülhamid, hadiselerin ardındaki sırları bir kez daha çözmeye çalışır. Sultanın İstanbul’a davet ettiği hukukçu Martin Efendi öldürülür. Cinayetin detayını öğrenen Abdülhamid’i bir sürpriz beklemektedir.
    Payitaht Abdülhamid 142.Bölüm
    S05E23 - Payitaht Abdülhamid 142.Bölüm
    Selim Paşa’nın mason olmadığını öğrenen Abdülhamid, mason paşayı ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapar. Abdülhamid ile yüzleşen Selim, Sultan ile beraber hareket eder. Necip Paşa’nın ismini duyan Cassel ise şüphelenip meselelerin peşine düşer.
    Payitaht Abdülhamid 143.Bölüm
    S05E24 - Payitaht Abdülhamid 143.Bölüm
    Mason paşaya ulaşmaya çalışan Abdülhamid yeni bir plan yapar. Mahmut Paşa’nın ardındaki sır perdesi aralanır. Kardeşi Necip Paşa’yı kurtarmak için onun kılığına giren Selim’i ise bir sürpriz beklemektedir. Abdülhamid’in aldığı karar haremin güç dengelerini değiştirir. Aliye, aşkıyla arasına giren tüm engelleri aşmayı başarır ama bu sefer karşısına Fatma çıkar.
    Payitaht Abdülhamid 144.Bölüm
    S05E25 - Payitaht Abdülhamid 144.Bölüm
    Selim Paşa’nın ortadan kaybolduğunu öğrenen Abdülhamid’e bir telefon gelir. Mahmut Paşa Abdülhamid’i tehdit ederek devleti olumsuz kararlar almaya sürükler. Şehzade Ahmet Nuri ise telefon hattının peşine düşerek mason paşanın izini sürer.
    Payitaht Abdülhamid 145.Bölüm
    S05E26 - Payitaht Abdülhamid 145.Bölüm
    Saraya gelen Mahmut Paşa Abdülhamid’ten padişahlığı bırakmasını ister. Mahmut Paşa ile irtibat halinde olan gizli teşkilat, Cassel’e bir tuzak kurar. 3. Orduya bağlı bazı tümenler hakkında saraya sürpriz bir haber gelir.
    Payitaht Abdülhamid 146.Bölüm
    S05E27 - Payitaht Abdülhamid 146.Bölüm
    Naime, saraydan ayrılmadan önce, babasına kendini affettirmeye çalışır. Aliye’nin acısını kendi lehlerine kullanmak isteyen düşmanlar ona bir silah gönderir. Ruhsal çöküntü yaşayan Aliye’nin elindeki silah herkes için tehlike oluşturur.
    Payitaht Abdülhamid 147.Bölüm
    S05E28 - Payitaht Abdülhamid 147.Bölüm
    Yemen isyanında Cassel’in parmağı olduğunu öğrenen Abdülhamid, siyasi bir hamle yapar. Ahmet Paşa mason azası Mihael’i öldürür. İstanbul’daki sefarethanelerin önüne askeri kontrol noktaları kurulur.
    Payitaht Abdülhamid 148.Bölüm
    S05E29 - Payitaht Abdülhamid 148.Bölüm
    Fransız sefaretinde davet verileceğini öğrenen Abdülhamid, davete Nadir Ağa’nın girmesini sağlar. Sefirler ülkelerinin Rumeli’deki emelleri için bir araya gelirler. Abdülhamid Ahmet Paşa için sürpriz bir karar verir.
    Payitaht Abdülhamid 149.Bölüm
    S05E30 - Payitaht Abdülhamid 149.Bölüm
    Saliha Mary’ye haremi tanıtmaya çalışırken Mary’nin amacı başkadır. Abdülhamid’le tanışmak için Aliye’den yardım ister. Saliha’nın karşı çıkmasına rağmen Mary oynadığı oyunla Abdülhamid’le tanışmayı başarır.
    Payitaht Abdülhamid 150.Bölüm
    S05E31 - Payitaht Abdülhamid 150.Bölüm
    Mary Abdülhamid’le görüşmesine engel olan Saliha’dan kurtulmak için bir plan yapar. Saliha Mary’ye Türk kültürünü tanıtmaya çalışırken Mary’nin tuzağına düşer.
    Payitaht Abdülhamid 151.Bölüm
    S05E32 - Payitaht Abdülhamid 151.Bölüm
    Mahmut Paşa, oğlu Rıfat ile ortak olan köşkün satışı için tüm yetkiyi Karaso’ya verir. Abdülhamid Mahmut’a yardım edenin kimliğini açığa çıkarmak için köşkün satış sürecine Nadir Ağa’yı dahil eder. Bayram günü esnafı ziyaret için çarşıya inen Abdülhamid ve heyetini bir sürpriz beklemektedir.
    Payitaht Abdülhamid 152.Bölüm
    S05E33 - Payitaht Abdülhamid 152.Bölüm
    Mary, kendini ele vermesin diye Victor’u kurtarmaya çalışırken Saliha Mary’i hareme davet etmekle hata ettiğini anlar. Mary’nin yaptığı haber herkesi tedirgin eder. Aliye kendisinden saklanan büyük sırrı öğrenir.
    Payitaht Abdülhamid 153.Bölüm
    S05E34 - Payitaht Abdülhamid 153.Bölüm
    Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli’de isyan başlar. Sultan Abdülhamid’in isyanı durdurma çabaları yetersiz kalır. Karaso ve Prens Sebahattin, faaliyetlerini devam ettirebilmek için Paris’e yerleşirler. Sultan Abdülhamid sürpriz bir ismi vazifeden azleder. Bildiklerini anlatmasın diye Aliye’nin ölüm emri verilir. Mary hatalarını telafi etmeye çalışırken katil olur.
    Payitaht Abdülhamid 154.Bölüm Final
    S05E35 - Payitaht Abdülhamid 154.Bölüm Final
    Sultan Abdülhamid, paşalık makamından azlettiği Tahsin Paşa’ya hususi bir vazife verir. Paris’te ikamet eden Mahmut Paşa kaldığı otel odasında vefat eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top