Hesabım
    İstanbullu Gelin
    1. Sezon
    Puanım :
    İstanbullu Gelin
    Üyeler
    3,1 2 oy

    Sezon bilgisi:

    16 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 3 Mart 2017
    134 Fotoğraf | 16 Video
    Özcan Deniz
    Özcan Deniz
    Aslı Enver
    Aslı Enver
    İpek Bilgin
    İpek Bilgin
    Salih Bademci
    Salih Bademci
    İstanbullu Gelin 16.Bölüm Fragmanı 0:42
    İstanbullu Gelin 16.Bölüm Fragmanı
    136 gösterim
    İstanbullu Gelin 15.Bölüm Fragmanı 0:49
    İstanbullu Gelin 15.Bölüm Fragmanı
    44 gösterim
    İstanbullu Gelin 14.Bölüm Fragmanı 0:50
    İstanbullu Gelin 14.Bölüm Fragmanı
    69 gösterim
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    1. sezon bölümleri
    İstanbullu Gelin 1.Bölüm
    S01E01 - İstanbullu Gelin 1.Bölüm
    Annesiz ve babasız büyümek zorunda kalan Süreyya, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kızdır. Konservatuar mezunu olan Süreyya, hayatını reklam seslendirerek ve vokal yaparak kazanmaktadır. Hayattaki tek akrabası teyzesi Senem ile birlikte yaşayan Süreyya’nın mütevazi yaşamı, beklenmedik bir anda karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olması ile sonsuza kadar değişir.
    İstanbullu Gelin 2.Bölüm
    S01E02 - İstanbullu Gelin 2.Bölüm
    Süreyya, Esma Sultan’la Faruk Boran arasındaki savaşta, aşkıyla, gururu arasında kalınca bunun bir tarafı olmak istemez ve konağı terk eder. Faruk annesine rağmen Süreyya’dan vazgeçmez ve onun peşine düşer.
    İstanbullu Gelin 3.Bölüm
    S01E03 - İstanbullu Gelin 3.Bölüm
    Esma Sultan, Faruk’un evlilik kararından vazgeçmemesi üzerine, Süreyya’yı konaktan göndermek için en büyük hamlesini yapmıştır. Boran Konağına gelin girecekse o gelin Esma Sultan’ın seçtiği kişi dışında kimse olmaz. Fikret, yıllardır âşık olduğu İpek’le evlenecek olmasının mutluluğunu yaşarken, Faruk, Esma Sultan’a aldığı bu kararın hesabını sorar.
    İstanbullu Gelin 4.Bölüm
    S01E04 - İstanbullu Gelin 4.Bölüm
    Faruk olanlara rağmen Süreyya’nın masumiyetine inanır ve tüm ailesine karşı Süreyya’nın yanında durur. Ama İpek’in felakete dönen düğünü için Süreyya’ya ödetmek istediği bedel Faruk ve Süreyya aşkında büyük kırılmalara neden olur.
    İstanbullu Gelin 5.Bölüm
    S01E05 - İstanbullu Gelin 5.Bölüm
    Faruk ve Süreyya Bursa’daki yeni hayatlarında Esma Sultan’la mücadele ederken Adem dört bir koldan Boran ailesini kıskacına alır. Başta Süreyya olmak üzere, Fikret’le kurduğu arkadaşlığı kademe kademe ilerletir. Annesi Reyhan’sa artık Esma’nın tam karşısındadır.
    İstanbullu Gelin 6.Bölüm
    S01E06 - İstanbullu Gelin 6.Bölüm
    Adem Sezgin, Boran Konağına girmiş kendini taktim etmiştir. Faruk’un her yerden soruşturduğu rakibi sofrasındadır. Yeni komşuları olarak karşısına çıkan Adem’in, rakip firma sahibinden çok daha fazlası olduğunu anlayan Faruk öfkesine hakim olmakta zorlanır. Yemek masasında Adem Faruk arasında yaşanan soğuk savaştan tüm konak nasibini alır.
    İstanbullu Gelin 7.Bölüm
    S01E07 - İstanbullu Gelin 7.Bölüm
    Fikret ile İpek’in arasında yaşanan tatsız olay ikisinin de farklı adımlar atmasına neden olur. İpek artık annesinin de verdiği destek ile Boran konağında varlığını hissettirmeye başlayacaktır.
    İstanbullu Gelin 8.Bölüm
    S01E08 - İstanbullu Gelin 8.Bölüm
    Fikret’in İpek için almak istediği ev ailede tepkiye yol açar. Faruk ve Fikret’in gitgide aralarının açılması ise Adem için fırsata dönüşmektedir. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma kendi yöntemiyle ailesi için her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktadır
    İstanbullu Gelin 9.Bölüm
    S01E09 - İstanbullu Gelin 9.Bölüm
    Fikret’in almak istediği evin Esma ve Faruk tarafından tepkiyle karşılanması hem İpek hem de Fikret için kırılma noktası olur. Senem çaresizlikle attığı adım neticesinde daha büyük bir girdabın içine girer. Müzik okulunun açılışında Süreyya mutluluktan uçuyorken, Faruk’u büyük bir sürpriz beklemektedir.
    İstanbullu Gelin 10.Bölüm
    S01E10 - İstanbullu Gelin 10.Bölüm
    Begüm’ün yıllar sonra geri dönmüş olması Faruk’ta soru işaretleri oluşturmuştur. Begüm’ün ise anlatacakları vardır. Ancak öfkesine yenik düşen Faruk, gerçeklerin ortaya çıkmasını da engellemiş olur.
    İstanbullu Gelin 11.Bölüm
    S01E11 - İstanbullu Gelin 11.Bölüm
    Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karmakarışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır.
    İstanbullu Gelin 12.Bölüm
    S01E12 - İstanbullu Gelin 12.Bölüm
    Süreyya’nın kanaması Faruk’u perişan eder. Fotoğrafları veren İpek ve Fikret’in arası gerilir. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın olur.
    İstanbullu Gelin 13.Bölüm
    S01E13 - İstanbullu Gelin 13.Bölüm
    Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düşer. Faruk için artık bu bardağı taşıran son damladır; aileyi derinden sarsacak bir karar alır.
    İstanbullu Gelin 14.Bölüm
    S01E14 - İstanbullu Gelin 14.Bölüm
    Süreyya, Faruk’u Begüm’ün evinde görünce merakla bir açıklama bekler. Faruk ise artık her şeyi anlatmak için doğru zamanın geldiğini düşünmektedir. Begüm’ün müdahalesi ile ortamdaki gerilim çözülür.
    İstanbullu Gelin 15.Bölüm
    S01E15 - İstanbullu Gelin 15.Bölüm
    Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktadır. Bu durum Fikret ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Babası hakkında konuşulanları duyan Emir için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Dilara ile görüşen Süreyya ise sarsıcı bir gerçekle karşı karşıyadır.
    İstanbullu Gelin 16.Bölüm
    S01E16 - İstanbullu Gelin 16.Bölüm
    Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top