Hesabım
    İstanbullu Gelin
    3. Sezon
    Puanım :
    İstanbullu Gelin

    Sezon bilgisi:

    34 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 21 Eylül 2018
    255 Fotoğraf | 34 Video
    Özcan Deniz
    Özcan Deniz
    Aslı Enver
    Aslı Enver
    İpek Bilgin
    İpek Bilgin
    Salih Bademci
    Salih Bademci
    İstanbullu Gelin 87.Bölüm Fragmanı 1:24
    İstanbullu Gelin 87.Bölüm Fragmanı
    62 gösterim
    İstanbullu Gelin 86.Bölüm Fragmanı 0:59
    İstanbullu Gelin 86.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    İstanbullu Gelin 85.Bölüm Fragmanı 0:58
    İstanbullu Gelin 85.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    • Fotoğraf İstanbullu Gelin
    3. sezon bölümleri
    İstanbullu Gelin 54.Bölüm
    S03E01 - İstanbullu Gelin 54.Bölüm
    aruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir.
    İstanbullu Gelin 55.Bölüm
    S03E02 - İstanbullu Gelin 55.Bölüm
    Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır.
    İstanbullu Gelin 56.Bölüm
    S03E03 - İstanbullu Gelin 56.Bölüm
    Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacaktır.
    İstanbullu Gelin 57.Bölüm
    S03E04 - İstanbullu Gelin 57.Bölüm
    Süreyya’nın hayatında yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.
    İstanbullu Gelin 58.Bölüm
    S03E05 - İstanbullu Gelin 58.Bölüm
    Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk’un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk’un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar.
    İstanbullu Gelin 59.Bölüm
    S03E06 - İstanbullu Gelin 59.Bölüm
    Esma’dan haber alamayan herkes panik içerisindedir. Faruk’un Esma’yı bulması ve eve döndürme isteği ise Esma tarafından kabul edilmez. Yeni yaşına yalnız gireceğini düşünen Esma’ya ise Süreyya güzel bir sürpriz hazırlar. Bu sürpriz Boran kadınlarını ve erkeklerini hiç beklemedikleri maceralara sürükleyecektir.
    İstanbullu Gelin 60.Bölüm
    S03E07 - İstanbullu Gelin 60.Bölüm
    Fikret duyduklarını serinkanlılıkla sindirmeye çalışırken, Adem ve Ülfet’i bitirmeye and içer. Akif bu uğurda Fikret’in yol arkadaşı olacaktır. Esma’nın aileye sürprizi Boranlar’ın gündemini değiştirir. Süreyya’nın desteğini alan Esma verdiği kararla emin adımlarla ilerlerken Ülfet’ten de bir yerde geçmişin intikamını almaktadır.
    İstanbullu Gelin 61.Bölüm
    S03E08 - İstanbullu Gelin 61.Bölüm
    Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar. Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatin çekmeyi başarır.
    İstanbullu Gelin 62.Bölüm
    S03E09 - İstanbullu Gelin 62.Bölüm
    Fikret, Sedef’ten aldığı bilgilerle sarsılmış, ne yapacağını kestirememektedir. Ülfet, sandıktaki bilgilerinin saçıldığından habersiz yoluna devam ederken, Süreyya ile en derin yarası üzerine yüzleşmek zorunda kalır.
    İstanbullu Gelin 63.Bölüm
    S03E10 - İstanbullu Gelin 63.Bölüm
    Boran’lar ait oldukları yerde ayağa kalmak için yeni bir hayata merhaba derler. Garip’in bir sürprizi ile de konağa girişleri büyük bir şaşkınlığa sebep olur. Adem’in çocuğu için seçtiği hayatta gidecek hiçbir yeri yoktur, elini uzatan kişi ise Güneş olur. Emir içinse bu yeni hayat ait olamama hissi yaratmaktadır, çocuk duyguları ile baş edemez hale gelir. Boran’lar Adem’e karşı borçlu kalmamak için yol aramaya başlar. Faruk’un kararı ise ailede şok etkisi yaratacaktır.
    İstanbullu Gelin 64.Bölüm
    S03E11 - İstanbullu Gelin 64.Bölüm
    Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır.
    İstanbullu Gelin 65.Bölüm
    S03E12 - İstanbullu Gelin 65.Bölüm
    Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır.
    İstanbullu Gelin 66.Bölüm
    S03E13 - İstanbullu Gelin 66.Bölüm
    Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.
    İstanbullu Gelin 67.Bölüm
    S03E14 - İstanbullu Gelin 67.Bölüm
    Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler. Adem, hastalığın yarattığı öfke ile Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden ona karşı bir adım atar.
    İstanbullu Gelin 68.Bölüm
    S03E15 - İstanbullu Gelin 68.Bölüm
    Esma’nın tavrı Faruk ve Fikret için beklenmedik olsa da verilen cevap neticesiyle Faruklar yeni bir yola çıkma kararı alırlar. Konakta aileyi bir arada tutabilmenin çarelerini arayan Süreyya için susmak zorlaşırken bir de Senem’in Adem’le ilgili sırrına ortak olmak zorunda kalır. Herkes değişen hayatlarına kendince tutunabilmek için çözüm yolları aramaktayken Esma dengeleri değiştirecek bir karar alır.
    İstanbullu Gelin 69.Bölüm
    S03E16 - İstanbullu Gelin 69.Bölüm
    Esma ve Garip başladıkları zorlu yeni dönemi el ele vererek hafifleteceklerine inanmak istemektedir. Faruk için baş edilmesi zor da olsa dengesini korumaya çalışmakta, Süreyya ile kendine güç toplamaktadır. Süreyya sorumluluklarının bilincinde dik durmaya çalışırken Dilara ile hiç istemediği bir çatışmada bulur kendini.
    İstanbullu Gelin 70.Bölüm
    S03E17 - İstanbullu Gelin 70.Bölüm
    Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer.
    İstanbullu Gelin 71.Bölüm
    S03E18 - İstanbullu Gelin 71.Bölüm
    Esma’nın hastalığı ve İpek’in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem’le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş’in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır.
    İstanbullu Gelin 72.Bölüm
    S03E19 - İstanbullu Gelin 72.Bölüm
    Süreyya Dilara’ya kavuşmanın sevinciyle artık gelecekten daha da umutludur. Adem’in değiştiğine inanmayan tek kişi Okan’dır, aldığı kararla herkesi şaşırtır. Boranlar hızla değişen gündeme ayak uydurmaya çalışırken en beklenmedik hislerle karışan Osman için bambaşka bir dönem başlamaktadır.
    İstanbullu Gelin 73.Bölüm
    S03E20 - İstanbullu Gelin 73.Bölüm
    Senem, Süreyya ve Dilara’nın kızlar gecesi Adem’in oğlu ile baş başa zaman geçirmesini sağlar. Kıymet’in Esma ile restleşme hamlesi ise beklediği gibi sonuçlanmaz. Tüm yaşananlar artık Okan’ın da bir adım atmasına sebep olur.
    İstanbullu Gelin 74.Bölüm
    S03E21 - İstanbullu Gelin 74.Bölüm
    Dilara, Adem’in ona olan öfkesi karşısında giderek daha derinden etkilenmektedir. Adem, öfkesinin farkında hem bu duruma çözüm aramakta, hem de Güneş’le olan ilişkisini korumaya çalışmaktadır. Okan’ın itirafı İpek’i şaşırtırken Kıymet hırsla Boranlar’a saldırmaya devam eder. Konağa bomba gibi düşen itiraf Fikret’i harekete geçirir.
    İstanbullu Gelin 75.Bölüm
    S03E22 - İstanbullu Gelin 75.Bölüm
    Fikret, Okan’ın İpek’e açıldığını öğrenince herkesi şaşırtacak bir adım atar. Faruk ve Adem, Fikret için endişelendiğinden harekete geçerler fakat gerçek onların tahmin ettiği gibi değildir. Yaşananlar Faruk ve Süreyya ilişkisinde de gerilim yaratır.
    İstanbullu Gelin 76.Bölüm
    S03E23 - İstanbullu Gelin 76.Bölüm
    Faruk ve Süreyya, Özgür meselesini sindirmeye çalışmakta; İpek ve Fikret küllerinden yeniden doğmuş, ikinci baharlarını yaşamaktadır. Adem’in Dilara’yı iknası işe yaramış, terapistten destek almaya başlamışlardır. Dengeyi kurmaya çalışan Adem, Güneş’i ailesiyle tanıştırmak için ilk adımı atar.
    İstanbullu Gelin 77.Bölüm
    S03E24 - İstanbullu Gelin 77.Bölüm
    Süreyya konakta daha önce hiç yaşamadığı duygularla mücadele ederken Faruk da iş yoğunluğuna sığınır. İpek, ailesi için harekete geçerek Okan’la görüşür, her şeyin bir yanlış anlaşılma olduğu konusunda Okan’ı ikna eder. Okan şirketten ayrılır. Özgür’ün durumu iyiye gitmektedir, arkadaşının yaptığı hata nedeniyle kendisini suçlu hissederek harekete geçer ve Süreyya ile görüşür.
    İstanbullu Gelin 78.Bölüm
    S03E25 - İstanbullu Gelin 78.Bölüm
    Faruk’un şirketten ayrılma kararı tüm Boranları derinden etkiler. Fikret ve Adem beraber yol alma üzerine iyice kenetlenirken bir yandan da Faruk’u anlamaya çalışıyorlardır. Süreyya için durum başkadır, Faruk’un kararından habersiz olması onu yine sorgulamaya itecektir.
    İstanbullu Gelin 79.Bölüm
    S03E26 - İstanbullu Gelin 79.Bölüm
    Esma’nın hastalığının tetiklenmesi herkesin kendisini sorgulamasın sebep olur. Esma, babasının onun üzerinde kurduğu hakimiyetin aynısı Faruk üzerinde kurmayacaktır. Faruk, yeni hayatının ilk günlerini Süreyya ile yaşarken aynı zamanda planlar yapmaktadır.
    İstanbullu Gelin 80.Bölüm
    S03E27 - İstanbullu Gelin 80.Bölüm
    Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıçtır. Faruk’un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya’nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu vardır. Esma’nın hastalığının en ağır darbesi Osman’a iner.
    İstanbullu Gelin 81.Bölüm
    S03E28 - İstanbullu Gelin 81.Bölüm
    Süreyya, karşılaştığı geçmişiyle yüzleşmekte zorlanır. İçine kapanan Süreyya, Faruk ile bile duygularını paylaşmak istememektedir. Esma ve Garip şirkete gittiklerinde Adem ve Fikret’in yeni düzeni olan Happy Friday’e denk gelir ve onları sorumsuzlukla suçlar.
    İstanbullu Gelin 82.Bölüm
    S03E29 - İstanbullu Gelin 82.Bölüm
    Geçmişiyle yüzleşen Süreyya, Yaz’a ve Faruk’a tutunmuştur. Senem için ise gerilimli bekleyiş sürmektedir. Esma hala vakti varken ailesiyle ilgili önemli adımlar atmak ister, bir nevi devir teslim töreni hazırlığındadır.
    İstanbullu Gelin 83.Bölüm
    S03E30 - İstanbullu Gelin 83.Bölüm
    Esma’nın eve yalnız dönüşü konakta şaşkınlıkla karşılanır. Bir telefonla Nazif’in hastanede ve ağır olduğu haberi gelir. bu haber Esma’dan saklansa da Esma gerçekleri öğrenerek, kendisini suçlamaya başlar. Adem, Güneş’e ulaşamamaktadır. Onu kimsenin anlamadığını düşündüğü sırada içini Dilara’ya döker.
    İstanbullu Gelin 84.Bölüm
    S03E31 - İstanbullu Gelin 84.Bölüm
    Esma’nın kararı ailede büyük şaşkınlık yaratırken, Garip’in bu karara tepkisi Esma için beklenmedik olur. Boranlar, Esma’yı konağa geri döndürmek için Senem’i harekete geçirirler. Adem, Güneş’i kaybetmemek adına hayati kararlar almaktadır.
    İstanbullu Gelin 85.Bölüm
    S03E32 - İstanbullu Gelin 85.Bölüm
    Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır. Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır.
    istanbullu Gelin 86.Bölüm
    S03E33 - istanbullu Gelin 86.Bölüm
    Esma’nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Adem’in evliliği ve evlat edinme kararının yankıları aileye nefes aldırır.
    İstanbullu Gelin 87.Bölüm Final
    S03E34 - İstanbullu Gelin 87.Bölüm Final
    Esma, Garip’siz yaşamanın ağırlığı ile iyice kötüler ve onun için de beklenen son gelir. Konak için ve Bursa halkı için Esma Sultan’ı uğurlamak kolay olmayacaktır. Esma için ise bu bir veda değil bir kavuşmadır. Esma’nın ölümü sonrası Boran’ların hayatında bir çok şey değişmiş olsa da Esma’nın korumaya ve birlikte tutmaya çalıştığı aile sapasağlam yerinde durmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top