Hesabım
    Savaşçı
    4. Sezon
    Savaşçı

    Sezon bilgisi:

    22 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 13 Ekim 2019
    98 Fotoğraf | 19 Video
    Berk Oktay
    Berk Oktay
    Murat Serezli
    Murat Serezli
    Sarp Levendoğlu
    Sarp Levendoğlu
    Müjde Uzman
    Müjde Uzman
    Savaşçı 96.Bölüm Fragmanı 0:44
    Savaşçı 96.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Savaşçı 95.Bölüm Fragmanı 0:51
    Savaşçı 95.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Savaşçı 94.Bölüm Fragmanı 0:44
    Savaşçı 94.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    4. sezon bölümleri
    Savaşçı 77.Bölüm
    S04E01 - Savaşçı 77.Bölüm
    Özel Kuvvetler Karargâhı sahadan gelen kötü haberlerle alarmdadır. Fakat yapılan bütün müdahaleler sonuçsuz kalır. Her yönden baskı altında olan General Ahmet Kutalmış, bu kez sınavların en büyüğüyle karşı karşıyadır. Türkiye'ye karşı kurulmuş olan bütün terör örgütlerini bir araya getirerek, büyük bir güç elde etme peşinde olan, uluslararası bir terör ağına karşı mücadele etmek zorundadır.
    Savaşçı 78.Bölüm
    S04E02 - Savaşçı 78.Bölüm
    Yüzbaşı Kağan Bozok komutasında bir araya gelen Kılıç Timi’nin ilk görevi, Markus’un elindeki, İlyas’ın da içinde olduğu Kartal Timi’ni kurtarmaktır. Kılıç Timi, Kopuz Albay’ın planıyla adım adım hedefe yürürken, terörist elebaşı Markus’un kafasına silah dayadığı Başçavuş Ali Çekiç için, zaman tükenmiştir.
    Savaşçı 79.Bölüm
    S04E03 - Savaşçı 79.Bölüm
    Markus’a yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlı olan Kopuz Albay, karargahı alarma geçirirken, hazırladığı planla Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Kılıç Timi, çeşitli aşamalardan oluşan operasyonu sırasıyla gerçekleştirirken, Markus’un her defasında bir adım önde olması kafaları daha da karıştırır. Bunun üzerine Kopuz Albay’ın karargahta başlattığı inceleme, herkesin büyük şok yaşamasına sebep olacaktır.
    Savaşçı 80.Bölüm
    S04E04 - Savaşçı 80.Bölüm
    Karargahtan Astsubay Demir Döğer’le ilgili gelen son bilgi, Kılıç Timi’nin büyük şok yaşamasına sebep olurken, Markus, kalabalık bir terörist grupla saldırıya geçer. Ağır kuşatma altında kalan Kılıç Timi, saldırıya korkusuzca karşı koysa da, umutlar gittikçe tükenir. Ancak Yüzbaşı Kağan’ın yaptığı çılgın hamle, çatışmanın gidişatını değiştirecek ve Markus’u hiç beklemediği bir sonla karşı karşıya getirecektir.
    Savaşçı 81.Bölüm
    S04E05 - Savaşçı 81.Bölüm
    Eline önemli bir koz geçiren Markus, yaptığı sinsi planla, Kıbrıs’ta yeni bir kargaşa çıkarmak için fitili ateşler. Kılıç Timi alınan istihbaratlar doğrultusunda Markus’u durdurmaya çalışsa da gelişen beklenmedik durumlar, Yüzbaşı Kağan’ı ve Yüzbaşı Haydar’ı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir.
    Savaşçı 82.Bölüm
    S04E06 - Savaşçı 82.Bölüm
    Kağan ve Yörük Haydar’ı beklenmedik bir şekilde ele geçiren Markus, Kopuz Albay’ı telefonla arayarak Yüzbaşılar’ın akıbetiyle ilgili imalarda bulunur ve tehditler savurur. Hemen harekete geçen Kopuz Albay ise Markus’un terör kampına ulaşmak için çareler ararken, Velid’le ilgili gelen bir istihbarat, olayların seyrini değiştirecektir. Diğer tarafta Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar da, Markus’un sinsi planından habersiz, kendileriyle birlikte kampta alıkonan çok sayıda çocuğun hayatını kurtarmak için fırsat kollarlar.
    Savaşçı 83.Bölüm
    S04E07 - Savaşçı 83.Bölüm
    Markus, Albay’ı görüntülü arayarak, piyano eşliğinde söylediği şarkıyla, bombalı eylemi ima ederken, sınırdaki Türk Askeri Üssü’ne hızla yaklaşan bomba yüklü araçlar, askerler tarafından durdurulmaya çalışılır. Karargah ise üsse yapılan saldırı haberiyle alarma geçer. Kopuz Albay, Kılıç Timi ve Turan Timi’yle birlikte hemen saldırının yapıldığı üsse intikal ederken, Markus’un neden bu üsse saldırdığını çözmeye çalışır.
    Savaşçı 84.Bölüm
    S04E08 - Savaşçı 84.Bölüm
    Kopuz Albay Velid’den Markus’un Ankara’da olduğunu öğrenirken, Markus, Kutalmış Paşa’yı öldürmek için silahını doğrultmuştur. Ancak beklenmedik bir şekilde Doğan’ın yaptığı çılgın müdahale Kutalmış Paşa’yı ve Markus’u şaşkına çevirecek ve olayların seyrini başka bir boyuta getirecektir.
    Savaşçı 85.Bölüm
    S04E09 - Savaşçı 85.Bölüm
    Markus’un elinden alınan Doğan birden fenalaşır ve kendinden geçer. Kılıç Timi Doğan’ı kaybetmekle karşı karşıya kalırken, Turan Timi ise Velid’in içinde olduğu aracın yolunu kesmiştir. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa dahil, herkesi şaşkına çevirir.
    Savaşçı 86.Bölüm
    S04E10 - Savaşçı 86.Bölüm
    Doğu Türkistanlı kafileye ulaşan Turan Timi, dönüş yolunda Sara ve adamlarının saldırısıyla karşı karşıya gelmiştir. Teröristler tarafından atılan roket Çiğdem Teğmen’in yakınlarında patlarken, Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi, arkadaşlarını ateş çemberinden çıkarmak için şimdi daha hızlı olmak zorundadır. Kutalmış Paşa ve Kopuz Albay’ın karargahta gergin bekleyişi sürerken Sara’yla ilgili gelişen beklenmedik bir durum, kafaları karıştırır.
    Savaşçı 87.Bölüm
    S04E11 - Savaşçı 87.Bölüm
    Kılıç Timi Markus’un ayarladığı kalabalık bir terörist grubun ağır saldırısı altındadır. Kopuz Albay bölgeye acil takviye bir tim çıkarırken, Üsteğmen Batur’un çılgın hamlesi, gerilimi daha da tırmandırır ve Kopuz Albay’ı önemli bir seçimin eşiğine getirir.
    Savaşçı 88.Bölüm
    S04E12 - Savaşçı 88.Bölüm
    Kutalmış Paşa, Kopuz Albay ve Yörük Haydar’la ilgili gelen kötü haberle çılgına döner ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Yüzbaşı Kağan, Kopuz Albay ve Yörük’ü kurtarmak için tek başına bir savaş başlatırken, Kılıç Timi de ona yardım etmek için acele etmek zorundadır.
    Savaşçı 89.Bölüm
    S04E13 - Savaşçı 89.Bölüm
    Simon’un adamı, Yüzbaşı Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken, Yüzbaşı Kağan’ın Yörük’ü kurtarmak için tek bir şansı vardır. Kağan’ın açtığı ateşle, terör kampında ortalık karışsa da, Simon’un beklenmedik hamlesi, işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma getirir. Gelen haberlerle çılgına dönen Kutalmış Paşa ise karargahı alarma geçirir. Askerlerini ne pahasına olursa olsun kurtaracaktır.
    Savaşçı 90.Bölüm
    S04E14 - Savaşçı 90.Bölüm
    Kopuz Albay ve Kılıç Timi, Markus’un yaşadığından habersiz, karargâha dönmek için yola çıkarlar. Ancak Markus, yaptığı yeni bir hamleyle timi tuzağa çekmeye çalışır. Türkmenler’i köylerinden sürmeye çalışan bir grup teröriste gerekli desteği sağlar. Köye büyük bir saldırının olduğunu öğrenen Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan, bunun tuzak olduğunu tahmin etseler de her şeyi göze alırlar ve Türkmenler’i kurtarmak için hemen harekete geçerler.
    Savaşçı 91.Bölüm
    S04E15 - Savaşçı 91.Bölüm
    Markus’u yakalamaya kararlı olan Kopuz Albay, yaptığı plan doğrultusunda Çiğdem Teğmen’i ve Seyfi’yi harekete geçirir. Bu arada Markus da boş durmaz, yeni hamlesi için hazırlıklara başlar. Ancak Markus’un peşinde olan Çiğdem Teğmen’in bir ayrıntıyı fark etmesi olayların seyrini değiştirir. Markus amacına ulaşmak için harekete geçerken, Kopuz Albay da Çiğdem’den aldığı istihbaratla Kılıç Timi’ni acil operasyona çıkarır.
    Savaşçı 92.Bölüm
    S04E16 - Savaşçı 92.Bölüm
    Ameliyat sırasında kalbi duran General’e doktorlar acil müdahale ederken, Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi de Markus’un peşine düşmüş ve Markus’un hazırladığı bomba düzeneğiyle ölümle burun buruna gelmiştir. Markus ise zaman kaybetmeden, kendine has yöntemlerle ülkeden çıkmaya çalışırken, karargaha Markus’la ilgili gelen önemli bir istihbarat, Kopuz Albay’ı harekete geçirir.
    Savaşçı 93.Bölüm
    S04E17 - Savaşçı 93.Bölüm
    Kılıç Timi Turan Bayrakları altında Markus’a bugüne kadar yaptıklarının bedelini ödetmiştir. Ancak çok sayıda keskin nişancının Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerine nişan aldıkları anlaşılınca ortalık bir anda karışır. Askerler hemen vaziyet alırken, Yüzbaşı Haydar’ın bir ayrıntıyı fark etmesi olayların seyrini değiştirecektir.
    Savaşçı 94.Bölüm
    S04E18 - Savaşçı 94.Bölüm
    Merlin zaman kaybetmeden, yeni hamlesi için bölgede provakasyon çalışmalarına başlar. Gözüne bir Türk Askeri Üssü’nü kestiren Merlin, Türk Askerleri’yle bölge halkını karşı karşıya getirir. Ancak Yüzbaşı Kağan olayların büyümemesi için elinden geleni yapsa da bölge halkının üsse saldırma girişimi, gerginliği daha da tırmandıracaktır.
    Savaşçı 95.Bölüm
    S04E19 - Savaşçı 95.Bölüm
    Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur. Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Bir anda ortalık ateş çemberine döner.
    Savaşçı 96.Bölüm
    S04E20 - Savaşçı 96.Bölüm
    Yüzbaşı Haydar’ın Türk Üssü’nden uzaklaştırdığı bomba yüklü araç infilak ederken, Kılıç Timi Yörük Haydar’ın akibetini merak ediyordur. Bu arada karargaha gelen, kaynağı belli olmayan bir istihbarat herkesi şaşkına çevirir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top