Hesabım
    Savaşçı
    5. Sezon
    Puanım :
    Savaşçı

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2020
    69 Fotoğraf | 13 Video
    Berk Oktay
    Berk Oktay
    Murat Serezli
    Murat Serezli
    Sarp Levendoğlu
    Sarp Levendoğlu
    Müjde Uzman
    Müjde Uzman
    Savaşçı 109.Bölüm Fragmanı 0:46
    Savaşçı 109.Bölüm Fragmanı
    50 gösterim
    Savaşçı 108.Bölüm Fragmanı 0:46
    Savaşçı 108.Bölüm Fragmanı
    53 gösterim
    Savaşçı 107.Bölüm Fragmanı 1:01
    Savaşçı 107.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    • Fotoğraf Savaşçı
    5. sezon bölümleri
    Savaşçı 97.Bölüm
    S05E01 - Savaşçı 97.Bölüm
    Şehit sanılan Gökhan Üsteğmen’in teröristler tarafından alıkonduğunun öğrenilmesiyle harekete geçen Kılıç Timi, operasyonu adım adım uygularken, gerilim doruktadır. Plan doğrultusunda Yüzbaşı Kağan, sızdığı bölücü örgüt kampından, çıkan çatışmayla kurtulmaya çalışırken, Yüzbaşı Haydar da diğer tarafta Gökhan Üsteğmen’i kurtarmak için acele etmek zorundadır.
    Savaşçı 98.Bölüm
    S05E02 - Savaşçı 98.Bölüm
    Kopuz Albay, geçmişte izini kaybettirmiş olan, azılı bir teröristle ilgili önemli bir istihbarat alır. Sonuçları ne olursa olsun, bu teröristi tek başına etkisiz hale getirmeye kararlı olan Kopuz Albay, gizlice yaptığı çılgın planını devreye sokar. Ancak Kopuz Albay’ın yokluğunun fark edilmesiyle karargah alarma geçer.
    Savaşçı 99.Bölüm
    S05E03 - Savaşçı 99.Bölüm
    Yörük Haydar ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak için her şeyi göze almış, hemen harekete geçmek isterler. Ancak Kutalmış Paşa timin bu isteğine önce karşı çıksa da sonra beklenmedik hamlesiyle herkesi şaşırtır. Gerilim gittikçe tırmanırken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık çok az zaman kalmıştır.
    Savaşçı 100.Bölüm
    S05E04 - Savaşçı 100.Bölüm
    Silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yaptığı operasyonla fitili ateşler ve olayların seyri hiç beklenmedik şekilde gelişir. Bu arada Türk Özel Kuvvetleri’nin en önemli subaylarından Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargaha bomba gibi düşer. General Ahmet Kutalmış, Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi gelen bu istihbarata inanmakta güçlük çekse de, sonrasında gelişen olaylar kafaları daha da karıştırır.
    Savaşçı 101.Bölüm
    S05E05 - Savaşçı 101.Bölüm
    Gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk’ün bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargâhı alarma geçirir. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt bu bilginin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk’ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da arttırır.
    Savaşçı 102.Bölüm
    S05E06 - Savaşçı 102.Bölüm
    Teröristleri etkisiz hale getiren Kılıç Timi, Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Karaca’nın tuzağa düşürüldüğü yapıyı bulurlar. Ancak gördükleri manzara karşısında şaşkına dönerler. Karargâh ise Yörük Haydar ve İlyas’ın kurtarılması için hemen alarma geçer. Kopuz Albay, Turan Timi’yle birlikte bölgeye intikâl ederken, Mösyö’nün adamları tarafından kaçırılmış olan, gerçek Albay Oktay Göktürk ise yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve hamlesini yapar.
    Savaşçı 103.Bölüm
    S05E07 - Savaşçı 103.Bölüm
    Yeva’nın adamlarından kurtulan Albay Göktürk, üsse gelir. Ancak Albay Kopuz ve Kılıç Timi tarafından bir suçlu gibi karşılanınca neye uğradığını şaşırır. Hemen sorguya alınan Albay Göktürk, Turan Birliği’ni bozmak için gerçekleştirilen eylemleri kesinlikle kendisinin yapmadığını söylese de, ne babası Gündüz Göktürk’ü ne de Albay Kopuz’u buna inandırması hiç kolay olmayacaktır.
    Savaşçı 104.Bölüm
    S05E08 - Savaşçı 104.Bölüm
    Mösyö’nün adamlarından kurtulan Albay Göktürk, babası Gündüz Bey’in karşısına çıktığında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ancak vazgeçmeye niyeti yoktur, yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve Yeva’yı ele geçirmek için tek başına harekete geçer. Bu arada Kopuz Albay, Göktürk Albay’la ilgili çok önemli bazı detaylar öğrenir.
    Savaşçı 105.Bölüm
    S05E09 - Savaşçı 105.Bölüm
    Oğlu Oktay’ın suçsuz olduğunu öğrenen Gündüz Bey çok mutludur. Ancak Kopuz Albay’ın anlattıklarındaki önemli bir ayrıntı Gündüz Bey’in dikkatinden kaçmaz. Geçmişte yaşadığı önemli bir olayla bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar ve acı bir gerçekle yüzleşir.
    Savaşçı 106.Bölüm
    S05E10 - Savaşçı 106.Bölüm
    stsubay Bektaş Subaşı’nın, vatani görevini yapan kardeşi Alper’den aldığı şüpheli bir haber, karargahta endişeye yol açar. Kopuz Albay Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirirken Asteğmen Alper’le irtibat kesilmiş ve akıbeti belirsizliğini korumaktadır. Bölgedeki büyük çaplı arama faaliyetlerine dahil olan Kılıç Timi, Alper’e ait bazı izler bulur.
    Savaşçı 107.Bölüm
    S05E11 - Savaşçı 107.Bölüm
    Yüzbaşı Haydar ve beraberindeki grup Astsubay Bektaş’ın kardeşi Asteğmen Alper’i buldukları sırada Şiyar ve adamlarının saldırısına uğramıştır. Teğmen Efe durumu anlamış, onlarla tekrar iletişim kurmaya çalışsada bu mümkün olmaz. Astsubay Görkem ve Astsubay Savaş’la birlikte hemen destek için harekete geçer.
    Savaşçı 108.Bölüm
    S05E12 - Savaşçı 108.Bölüm
    Kılıç Timi, Görkem ve Savaş Astsubayları kurtarmak için terörist elebaşı Şiyar’ın kampına geldiğinde astsubaylar çoktan harekete geçmiştir. Ortalık tam bir yangın yerine dönerken Şiyar’ın son hamlesi Görkem ve Savaş’ı ölümle burun buruna getirir. Yoğun ateş altında onların olduğu noktaya ulaşan Yüzbaşı Bozkurt ve Astsubay Çekiç orada hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Kılıç Timi’nin eline düşeceğini anlayan Şiyar ise kendini kurtarmak için başka bir yol bulmaya çalışır.
    Savaşçı 109.Bölüm Final
    S05E13 - Savaşçı 109.Bölüm Final
    Kılıç Timi terörist elebaşı Şiyar’ı ele geçirip, etkisiz hale getirirken halen ameliyatı süren Astsubay İlyas Karaca’nın kalbi durmuştur. Her şeyi gören Gökçen hemşire şok içinde, Ayça’ya bunu nasıl söyleyeceğini düşünürken hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi, herkesi şaşkına çevirir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top