Hesabım
    İsimsizler
    1. Sezon
    İsimsizler

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    45 Fotoğraf | 13 Video
    Atsız Karaduman
    Atsız Karaduman
    Mert Öcal
    Mert Öcal
    Musab Ekici
    Musab Ekici
    Çağkan Çulha
    Çağkan Çulha
    İsimsizler 13.Bölüm Fragmanı 0:53
    İsimsizler 13.Bölüm Fragmanı
    91 gösterim
    İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı 1:06
    İsimsizler 12.Bölüm Fragmanı
    67 gösterim
    İsimsizler 11.Bölüm Fragmanı 0:48
    İsimsizler 11.Bölüm Fragmanı
    82 gösterim
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    1. sezon bölümleri
    İsimsizler 1.Bölüm
    S01E01 - İsimsizler 1.Bölüm
    Fatih Keskin, genç bir diplomattır. Yeni görev yerine gitmeye hazırlanırken Güneydoğu’daki önemli ilçelerden biri olan Virankaya’nın Kaymakamı Orhan Yağız’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi, kararını değiştirir. Amirleri ve ailesi, onu bu kararından döndürmek istese de başaramazlar.
    İsimsizler 2.Bölüm
    S01E02 - İsimsizler 2.Bölüm
    Fatih ve ekibi ilçeden çatışmanın izlerini silmeye çalışırlarken bir yandan da olayın perde arkasını araştırırlar. Kaymakam suikastinde kullanılan bombayı araştıran Olcay, ucu uluslararası güçlere uzanan ilginç bağlantılara ulaşır.
    İsimsizler 3.Bölüm
    S01E03 - İsimsizler 3.Bölüm
    Fatih’in liderliğinde İsimsizler ekibi sınırın ötesinden gelen Kürşad’ın telefonuyla yeni bir şok yaşar. Murat, istihbaratın alınması için kendini feda etmiş ve terör örgütünün eline düşmüştür. İsimsizler ise onu oradan kurtarmak için harekete geçer. İlçede kalan Ahmet ise, canlı bomba saldırı girişiminin perde arkasını araştırır.
    İsimsizler 4.Bölüm
    S01E04 - İsimsizler 4.Bölüm
    Sawer, art arda yaşadıkları bütün başarısızlıkların sorumlusu olarak Fatih’i görmektedir ve onu öldürtme kararı alır. Mahmut, hapisten çıkamaması durumunda Sinan’ı her şeyi anlatmakla tehdit eder. Otto ise Sinan’a destek verirken, İsimsizlerin kurduğu tuzağa düşecektir.
    İsimsizler 5.Bölüm
    S01E05 - İsimsizler 5.Bölüm
    Murat'ın başı belaya girer ve terör örgütünün hain saldırıları artar.
    İsimsizler 6.Bölüm
    S01E06 - İsimsizler 6.Bölüm
    Savcı Zeki Öztan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan ise Fatih’i can damarından vuracak bir kumpas yaparlar. Fatih, kendini ve arkadaşlarını içine düştükleri kumpastan kurtarmaya çalışırken Sawer’in özyönetim ilan ettiği köyü de teröristlerden temizlemek zorundadır.
    İsimsizler 7.Bölüm
    S01E07 - İsimsizler 7.Bölüm
    Cezaevinde bulunan Ahmet, bebeğini kaybettiğini öğrenince çılgına döner. Cezaevine hakim olan paralel yapı, Ahmet’e büyük bir kumpas daha kurar.
    İsimsizler 8.Bölüm
    S01E08 - İsimsizler 8.Bölüm
    Fatih ve ekibi, örgütün elebaşlarını yakalamak için Suriye’ye geçerler. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Ya geri dönecekler ya da hayatları pahasına Suriye’nin ölümcül bölgelerinde teröristlerle mücadele edeceklerdir.
    İsimsizler 9.Bölüm
    S01E09 - İsimsizler 9.Bölüm
    Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla yüzleşir.
    İsimsizler 10.Bölüm
    S01E10 - İsimsizler 10.Bölüm
    Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur. Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.
    İsimsizler 11.Bölüm
    S01E11 - İsimsizler 11.Bölüm
    Örgütün kurduğu kumpasın birinci adımı atılmış, Fatih açığa alınmıştır. Yerine gelen vekil kaymakam, Savcı Zeki’nin bir adamıdır. Virankaya üzerindeki hain planlarını güç birliği yaparak uygulamaya sokarlar. Fatih’in makamında olmaması en büyük avantajları olur.
    İsimsizler 12.Bölüm
    S01E12 - İsimsizler 12.Bölüm
    Bir tarafta Fatih ve ekibi diğer tarafta Afran, Gözcü’nün adamlarından önce Yıldız’a ulaşmak için büyük bir mücadele verirler. Ancak karşılarında büyük bir engel daha vardır; Berfin. Acımasız yüzüyle bir kere daha Fatih’in karşısına çıkan Berfin ise kendini kurtarmak için Yıldız’ı feda etmeyi göze alacaktır.
    İsimsizler 13.Bölüm
    S01E13 - İsimsizler 13.Bölüm
    Fatih ve ekip, Dayı’ya engel olamaz ve Dayı tetiği çeker.

    Hayran tepkileri

    • potato S
      insallah soylersiniz
    • potato S
      arkadaslar nasil izliycem nasil acilliyor
    Back to Top