Hesabım
    İsimsizler
    2. Sezon
    Puanım :
    İsimsizler
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    53 Fotoğraf | 13 Video
    İsimsizler 26.Bölüm Fragmanı 1:00
    İsimsizler 26.Bölüm Fragmanı
    189 gösterim
    İsimsizler 25.Bölüm Fragmanı 1:06
    İsimsizler 25.Bölüm Fragmanı
    93 gösterim
    İsimsizler 24.Bölüm Fragmanı 1:04
    İsimsizler 24.Bölüm Fragmanı
    42 gösterim
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    • Fotoğraf İsimsizler
    2. sezon bölümleri
    İsimsizler 14.Bölüm
    S02E01 - İsimsizler 14.Bölüm
    Fatih Keskin helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Bilmediği bir yerde uyanır. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i büyük bir sürpriz beklemektedir.
    İsimsizler 15.Bölüm
    S02E02 - İsimsizler 15.Bölüm
    Fatih,Kor Yakup'la karşı karşıya gelmiştir. İki tarafta birbirlerine silah doğrultmuşlarken, yukarıdan kim olduğunu bilmedikleri bir kadın düşer. Fatih ve arkadaşları polis gelmeden bina önünden ayrılır.
    İsimsizler 16.Bölüm
    S02E03 - İsimsizler 16.Bölüm
    Murat hiç ummadığı bir yerden yardım alsa da Hatem ve adamlarının nefeslerini ensesinde hissetmektedir. İsimsizler'in ise bir kayba daha tahammülleri yoktur. Ne olursa olsun Murat'ı kurtaracaklardır. Kudret ise hazırladığı tuzağın tıkır tıkır işlediğini görüp keyiflenmektedir. Ama bilmediği şey Handan'ın onu adım adım takip ettiğidir.
    İsimsizler 17.Bölüm
    S02E04 - İsimsizler 17.Bölüm
    Kudret sınır ötesine büyük ve çok önemli bir sevkiyat yapacaktır. Bu sevkiyatı yönetmek için örgüt, en güvendiği adamlarından birini dağdan şehre göndermiştir. İsimsizler'in çok yakından tanıdığı bu ismin aniden ortaya çıkmasıyla Fatih büyük bir şok yaşayacaktır.
    İsimsizler 18.Bölüm
    S02E05 - İsimsizler 18.Bölüm
    Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur. Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?
    İsimsizler 19.Bölüm
    S02E06 - İsimsizler 19.Bölüm
    Başkan Fatih'e Kurmay'dan gizli bir görev verir. Bu hafta İsimsizler'in hedefinde perde arkasındaki asıl güç olan Kuşçu vardır. Fatih, Kuşçu'nun karşısına çıktığında ne olacaktır?
    İsimsizler 20.Bölüm
    S02E07 - İsimsizler 20.Bölüm
    Kudret, Handan'ı ihanet suçuyla infaz etmek üzereyken gelen telefon, her şeyi değiştirir. Handan kendisini koruyan bu gizemli güçle birlikte bambaşka bir oyunun içine girer.
    İsimsizler 21.Bölüm
    S02E08 - İsimsizler 21.Bölüm
    Handan, uydu takibinden gelenlerin ne kadar kalabalık olduğunu görür. İsimsizler köylülerle birlikte bir savunma hattı kursalar da düşman kolay pes etmeyecektir. İsimsizler Kuzey Irak'taki Türkmen köyünde, Türkiye sınırını korumak için, sonu belli olmayan bir savaşın içine girerler. Başarılı olup geri dönebilecekler mi?
    İsimsizler 22.Bölüm
    S02E09 - İsimsizler 22.Bölüm
    Bombaların izini bulmak ve engellemek için, her taşın altına bakarlar. Kudret bu durumu keyifle izlerken, Handan da bombaları engellemek için elinden geleni yapar. Fatih, Handan'dan iyiden iyiye şüphelenmeye başlamıştır. İsimsizler, başka bir patlama olmadan, bu terör saldırılarını engelleyebilecekler mi? Kamptan kaçmayı başaran Damla'yı ne gibi sürprizler bekliyor?
    İsimsizler 23.Bölüm
    S02E10 - İsimsizler 23.Bölüm
    Kor Yakup’un kızı Damla ise üzerinde bomba yüklü yelekle İstanbul’da açmıştır gözünü. Ona gözcülük edecek kişi Biruske’dir. Kudret, Biruske’den Damla’yı gençlerin ve çocukların olduğu bir yerde patlatmasını ister. İsimsizler ise Damla’nın bomba yüklü olduğundan habersiz şekilde İstanbul’da izini sürmektedirler.
    İsimsizler 24.Bölüm
    S02E11 - İsimsizler 24.Bölüm
    Biruske ağır yaralanmış, hastaneye kaldırılmıştır. Dayı’nın Biruske’nin eşyalarının arasında gördüğü bir fotoğraf kafasında birçok soru işaretleri belirmesine neden olacaktır. Damla kurtulacak mıdır yoksa Kudret bu sefer zaferinin tadını mı çıkaracaktır?
    İsimsizler 25.Bölüm
    S02E12 - İsimsizler 25.Bölüm
    Biruske’nin Dayı’ya verdiği bir cevap Dayı’nın umutlarını yeşertecektir. Kudret ise hain planlarına devam etmektedir. Türk askerini zor bir durumun içine sokacak bir hamle yapar ve Türk devletine ait olan milli silahları kaçırır.
    İsimsizler 26.Bölüm
    S02E13 - İsimsizler 26.Bölüm
    Fatih’i kurtarmak için operasyon düzenlerler. Fatih bir yandan Kudret’in işkencelerine dayanmaya çalışırken bir yandan da Handan’la ilgili onu sarsan bir gerçekle yüzleşir. Handan silahını çekmiş Fatih’i vurmak üzeredir.
    İsimsizler 27.Bölüm Final
    S02E14 - İsimsizler 27.Bölüm Final
    Kudret ve Savcı büyük bir oyunun daha peşindedirler. Çok önemli iki mühendise suikast düzenleyeceklerdir. Çünkü bu iki mühendis başta Savcı ve Kudret olmak üzere devlet içine sızmış hain yapılanmayı ifşa etme hazırlığı içerisindedirler.

    Hayran tepkileri

    • potato S
      ne
    Back to Top