Hesabım
    Lise Devriyesi
    1. Sezon
    Lise Devriyesi

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    39 Fotoğraf | 8 Video
    Ozan Dolunay
    Ozan Dolunay
    Bahar Şahin
    Bahar Şahin
    İsmail Ege Şaşmaz
    İsmail Ege Şaşmaz
    Ebru Akel
    Ebru Akel
    Lise Devriyesi 8.Bölüm Fragmanı 0:35
    Lise Devriyesi 8.Bölüm Fragmanı
    505 gösterim
    Lise Devriyesi 7.Bölüm Fragmanı 0:37
    Lise Devriyesi 7.Bölüm Fragmanı
    297 gösterim
    Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragmanı 0:35
    Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragmanı
    345 gösterim
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    • Fotoğraf Lise Devriyesi
    1. sezon bölümleri
    Lise Devriyesi 1.Bölüm
    S01E01 - Lise Devriyesi 1.Bölüm
    Yiğit, görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızarak, uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer’e oğlu Fırat üzerinden ulaşmaya çalışacaktır. Mesleği için en büyük kâbusuyla yüzleşmeye razı olan Yiğit’in durumu, aynı liseye giden Işıl’ın sürekli ayağına dolanmasıyla iyiden iyiye zorlaşacaktır. Üstelik Işıl, Yiğit henüz bilmese de amiri Necdet Yılmaz’ın kızıdır.
    Lise Devriyesi 2.Bölüm
    S01E02 - Lise Devriyesi 2.Bölüm
    Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a göz kulak olmak zorundadır artık. Üstelik, çok geçmeden Işıl Fırat’ın dikkatini çeker istemeden de olsa.
    Lise Devriyesi 3.Bölüm
    S01E03 - Lise Devriyesi 3.Bölüm
    şıl’ın Necdet amirin kızı olduğunu öğrenmesi, Yiğit’in eline büyük bir koz vermiştir. Fırat’la bir olup kendisini bütün öğrencilere rezil eden Işıl ya yarın okula gelmeyecektir, ya da Yiğit Işıl’ın Karebil’de okuduğunu babası Necdet’e anlatacaktır.
    Lise Devriyesi 4.Bölüm
    S01E04 - Lise Devriyesi 4.Bölüm
    Işıl’dan aldığı yanlış istihbarat yüzünden Necdet’in ekiplerinin korku evine operasyon düzenlemesine neden olan Yiğit, amirinin güvenini iyiden iyiye kaybetmiştir.
    Lise Devriyesi 5.Bölüm
    S01E05 - Lise Devriyesi 5.Bölüm
    Çetin’e hızlıca ulaşabilmek adına yeni bir plan yapan Necdet, Karebil Operasyonunu kapatır. Yiğit ve Işıl’ın göreve devam edebilmesi için Çetin’in hayatta olduğunu kanıtlamaktan başka çaresi kalmamıştır
    Lise Devriyesi 6.Bölüm
    S01E06 - Lise Devriyesi 6.Bölüm
    Necdet’in istifasıyla yolları ayrılma noktasına gelen Yiğit’le Işıl, birbirilerine olan hislerinin farkına varmışlardır. Çetin’in güvenini kazanmaya başlayan Fırat, ondan yeni bir görev alır ve bu göreve Yiğit’i de dahil eder. Çetin’e bir adım daha yaklaşabilmek için eline iyi bir fırsat geçiren Yiğit, artık aşkıyla işi arasında bir seçim yapmanın arifesindedir.
    Lise Devriyesi 7.Bölüm
    S01E07 - Lise Devriyesi 7.Bölüm
    Göreviyle aşkı arasında kalan Yiğit hesaba katmadığı başka bir sorunla karşı karşıya kalmıştır. Fırat Işıl’a aşık olmuştur ve onun gönlünü kazanabilmek için planlar yapmaya başlamıştır. Yiğit bir yandan çaldıkları heykelin kime ulaşacağını bulmaya çalışırken diğer yandan da Fırat’ı Işıl’dan uzak tutmak gibi imkansız bir görevle karşı karşıyadır artık.
    Lise Devriyesi 8.Bölüm
    S01E08 - Lise Devriyesi 8.Bölüm
    Oğlunu kaçıran Fikret’ten intikam almak isteyen Çetin, aynı zamanda konseye girmenin hesaplarını yapmaktadır. Yiğit, Fırat’ın intikamını alabilmesi için yardım ederken, Kenan da Çetin’in konseye girebilmesi için çalışmaktadır.
    Lise Devriyesi 11.Bölüm Final
    S01E11 - Lise Devriyesi 11.Bölüm Final
    Necdet ve Kenan arasında eski defterler yeniden açılmış; operasyona kimin devam edeceğine dair rekabet yaşanmaktadır. Işıl’ın Necdet’in kızı olduğunu öğrenen Çetin, emniyetin kendisi hakkında ne bildiğini bulmak için Işıl’ı kaçırır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top