Hesabım
    Söz
    1. Sezon
    Söz

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    103 Fotoğraf | 12 Video
    Burak Sevinç
    Burak Sevinç
    Eren Vurdem
    Eren Vurdem
    Aytaç Şaşmaz
    Aytaç Şaşmaz
    Çağan Atakan Arslan
    Çağan Atakan Arslan
    Söz 12.Bölüm Fragmanı 1:18
    Söz 12.Bölüm Fragmanı
    639 gösterim
    Söz 11.Bölüm Fragmanı 1:14
    Söz 11.Bölüm Fragmanı
    421 gösterim
    Söz 10.Bölüm Fragmanı 0:42
    Söz 10.Bölüm Fragmanı
    710 gösterim
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    1. sezon bölümleri
    Söz 1.Bölüm
    S01E01 - Söz 1.Bölüm
    İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir.
    Söz 2.Bölüm
    S01E02 - Söz 2.Bölüm
    Terör örgütünün lideri Çolak’ın uluslararası bir silah tüccarıyla yapacağı füze alışverişinin istihbaratı gelir. Çolak, büyük bir eylem hazırlığı içerisindedir. Yavuz önderliğinde, yeni kurulan özel tim bunu engellemek için mücadeleye başlar.
    Söz 3.Bölüm
    S01E03 - Söz 3.Bölüm
    Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Sığındıkları mağarada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Söz 4.Bölüm
    S01E04 - Söz 4.Bölüm
    Düğünde yaşanan katliam bütün Türkiye’de şok etkisi yaratır. Düğün sırasında verdiği kritik karar, Yavuz’un başının belaya girmesine sebep olur.
    Söz 5.Bölüm
    S01E05 - Söz 5.Bölüm
    Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilecek derecede ciddidir.
    Söz 6.Bölüm
    S01E06 - Söz 6.Bölüm
    Çolak ve Yavuz arasında büyük bir psikolojik savaş yaşanmaya başlar. Öte yandan teröristlerin elindeki Hafız ağır yaralıdır. Onun hayatına karşılık Yavuz ve tim de yaralı bir teröristi yaşatmak zorundadır.
    Söz 7.Bölüm
    S01E07 - Söz 7.Bölüm
    Kıdemli Üsteğmen Yavuz ve ekibinin Çolak’ın evindeki profesörü ele geçirmesi Çolak’ın planlarını bozar ama Çolak’ın geri adım atmaya niyeti yoktur. Biyolojik silahlar için ihtiyacı olan Profesörü İstanbul’da bulmuştur. Bu durum Yavuz ve ekibini İstanbul’a gelmeye zorlar.
    Söz 8.Bölüm
    S01E08 - Söz 8.Bölüm
    Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçer. Öncelikli hedefi Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz’un arası davette yaşananlardan sonra iyice gerilir.
    Söz 9.Bölüm
    S01E09 - Söz 9.Bölüm
    Avcı’nın içinde olduğu araç patlatılınca Avcı da büyük bir ölüm kalım savaşı vermeye başlar. Bütün Tim Avcı’yı kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur.
    Söz 10.Bölüm
    S01E10 - Söz 10.Bölüm
    Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür. Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir.
    Söz 11.Bölüm
    S01E11 - Söz 11.Bölüm
    Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir.
    Söz 12.Bölüm
    S01E12 - Söz 12.Bölüm
    Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top