Hesabım
    Desperate Housewives
    8. Sezon
    Puanım :
    Desperate Housewives
    Üyeler
    3,0 1 oy

    Sezon bilgisi:

    23 Bölüm
    orijinal kanal: ABC
    İlk yayın tarihi: 25 Eylül 2011
    132 Fotoğraf | 1 Video
    Teri Hatcher
    Teri Hatcher
    Rolü : Susan Mayer
    Felicity Huffman
    Felicity Huffman
    Rolü : Lynette Scavo
    Marcia Cross
    Marcia Cross
    Rolü : Bree Van De Kamp
    Eva Longoria
    Eva Longoria
    Rolü : Gabrielle Solis
    Desperate Housewives - season 8 Orijinal Fragman 1:49
    Desperate Housewives - season 8 Orijinal Fragman
    934 gösterim
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    • Fotoğraf Desperate Housewives
    8. sezon bölümleri
    Secrets That I Never Want to Know
    S08E01 - Secrets That I Never Want to Know
    Alejandro cinayetinden sonra suçluluk duygusuyla baş etmekte en çok zorlananlar Susan ve Carlos oluyor. İkili bu duygudan kurtulmak için kendilerine has yöntemler uygularken, ortak noktaları onları yakınlaştırıyor. Ne var ki onlar için sıradan bir dert ortaklığı, hiçbir şeyden haberi olmayan zavallı Mike için eşinin onu Carlos ile aldattığı şüphesini beraberinde getiriyor. Üstelik cinayetin kara bulutları sadece Mike ve Susan’ın evliliği üzerinde dolaşmıyor...
    Making The Connection
    S08E02 - Making The Connection
    Watch While I Revise The World
    S08E03 - Watch While I Revise The World
    School of Hard Knocks
    S08E04 - School of Hard Knocks
    The Art of Making Art
    S08E05 - The Art of Making Art
    Susan resim dersinde kendini oldukça komik bir duruma düşürür. Ancak elinden gelenin en iyisini yapmaya kararlıdır. Bu arada Bree evsizlere yardım etmeye karar verir ve onlar için son derece lezzetli bir çorba yapar. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez. Okul Aile Birliği Başkanı olan Gabriella ise sorumsuzluğu yüzünden kendisini bir anda tek başına bulur. Renee ayrılık sürecindeki Lynette’ye yardım ederken Carlos ise gitgide artan suçluluk duygusuyla başetmeye çalışmaktadır.
    Witch's Lament
    S08E06 - Witch's Lament
    Cadılar Bayramı yaklaşırken Ben’in gelişim merkezi için kazı çalışmaları başlatacağını öğrenen Bree, Gabriella ve Lynette cesedi gömdükleri yerden çıkarmaya karar verirler. Ancak birisinin onlardan önce davrandığını öğrenirler. Bu arada Lynette Penny için cadılar bayramı kostümü hazırlamaktadır. Susan resim öğretmeni Andre’nin yeni asistanı olurken Reene ise Ben ile ilk akşamı için hazırlanmaktadır.
    Always in Control
    S08E07 - Always in Control
    Bree cesedi kimin çıkardığını öğrenince çok şaşırır. Lynette, Tom’un yeni kız arkadaşı ile ilgili kıskançlık krizleri yaşamaktadır. Gabriella ve Carlos kızlarının vasisi olmaları için Bob ve Lee’yi onların çok iyi çocuklar olduğuna ikna etmeye çalışırlar. Bu arada Susan öğretmenini etkilemek için içindeki korkuyu resmetmeye çalışmaktadır.
    Suspicion Song
    S08E08 - Suspicion Song
    Alejandro’nun ortadan kaybolması ile ilgili olarak Dedektif Chuck, Bree’yi sorgulamaya başlar. Susan cinayeti resmeder ve sonunda öğretmeninden tam not alır. Ancak Andre’nin onun resimlerini bir galeride sergileme önerisini kibarca reddetmenin bir yolunu bulmak zorundadır. Carlos giderek daha çok içmeye başlarken Bree onun işini kurtarmaya çalışır. Lynette ise evliliklerini kurtarmak için 22. evlilik yıldönümleri için bir plan yapar.
    Putting It Together
    S08E09 - Putting It Together
    Chuck, Alejandro’nun ortadan kaybolması ile ilgili Gabrielle, Lynette ve Susan’ı sorgular. Chuck’ı küçümsemesi nedeniyle arkadaşları tarafından suçlanan Bree’nin durumu ise umutsuzdur. Bu arada Lynette Tom’dan Jane ile olan ilişkilerini mahvedebilecek bir iyilik ister. Susan ise hayatında bir kez karşısına çıkabilecek ve onu gerçek bir sanatçı yapacak bir teklif alır.
    What's to Discuss, Old Friend
    S08E10 - What's to Discuss, Old Friend
    Arkadaşları tarafından terkedilen ve umutsuzluğa düşen Bree hayatına son vermeye karar verir. Carlos tekrar rehabilitasyona geri dönerken Susan gerçek bir sanatçı olmak için Mike olsun olmasın New York’a gitmeye karar verir. Bu arada Gabrielle Carlos’un dedektif Chuck’ın ölümü ile ilgili birşeyler bildiğinden şüphelenmektedir. Lynette bir cinayetin suç ortağı olduğunu itiraf ederken son derece kızgın olan Tom sevgilisi ile Paris planını iptal etmek zorunda kalır.
    Who Can Say What's True?
    S08E11 - Who Can Say What's True?
    Carlos hala rehabilitasyon merkezindedir. Gabrielle kocasının işi konusunda Lynette’den yardım ister. Renee ise evden dışarı çıkıp biraz eğlenmesi için Bree ile konuşur. Mike Ben’in projesinde bazı tutarsızlıklar farkederken Susan ise Alejandro’nun ailesini ziyaret eder.
    What's the Good of Being Good
    S08E12 - What's the Good of Being Good
    Bree’nin alkol tüketimi arttıkça hayatı kontrolden çıkmaya başlamıştır. Bu arada Lynette Tom’dan ayrıldıktan sonra Renee’nin kuaförü ile ilk buluşmasına gider. Gabrielle, Alejandro’nun diğer üvey kızı Marisa’ya da şiddet uyguladığını öğrenir. Bu arada Ben’in Renee için çok özel planları vardır.
    Is This What You Call Love?
    S08E13 - Is This What You Call Love?
    Susan, Julia’nın altı aylık hamile olduğunu öğrenmiş ve bu sebepten ötürü de şoktadır. Bree'nin alkol problemi devam etmektedir. Lynette'in ilk yakın ilişkisi ise oldukça tuhaf geçecektir.
    Get Out of My Life
    S08E14 - Get Out of My Life
    Susan, Julia’nın bebeğinin babasının kim olduğunu keşfeder. Orson, Bree’nin eski sağlığına kavuşması için yardımcı olacaktır. McCluskey, Roy’ı evden kovacaktır...
    She Needs Me
    S08E15 - She Needs Me
    Susan, Porter’a bir çocuk yuvası açacağını ve orada hem onun hem de Julie’nin bebeğinin korunabileceği fikrini söyler. Bu arada Orson, Bree’yi onsuz Maine’e gitmesi konusunda ikna eder ve belki de Bree bir daha geri dönmeyecektir...
    You Take For Granted
    S08E16 - You Take For Granted
    Susan, Mike’ı polise gitmeleri konusunda ikna eder fakat polis merkezinden ellerinde delil olmadığı için herhangi bir koruma alamazlar. Gaby, Carlos’un ilk iş gününde sergilediği tuhaf davranışları nedeniyle müdahele etme durumda kalır. Tom'ın kız arkadaşı Penny’nin doğumgününe bomba gibi düşecektir...
    Woman and Death
    S08E17 - Woman and Death
    Any Moment
    S08E18 - Any Moment
    With So Little to Be Sure Of
    S08E19 - With So Little to Be Sure Of
    Susan, yıllardır Mike’ın ondan bir sır sakladığını keşfederken Gabrielle yeni işinde başarılı olabilmek için yeni bir yol bulur. Tom’un kız arkadaşı Jane boşanmaları için elinden geleni yaparken Lynette, Tom’u geri kazanmaya kararlıdır. Gaby’nin babasının cinayeti ile ilgili baş şüpheli haline gelen Bree ise güçlü bir avukat tutmaya çalışmaktadır.
    Lost My Power
    S08E20 - Lost My Power
    Susan, okuldaki yarış için M.J.’e minyatür bir araba yapmaya koyulur. Varlıklı bir kadın, Gabrielle’ı kişisel alışveriş danışmanı yapar. Avukatı Trip Weston, Bree’yi davranışlarıyla ilgili açıklama yapmaya zorlar. Lynette, Tom ve kız arkadaşı Jane’in arasını açmaya çalışır. Renee, Ben’in Alejandro Perez hadisesiyle ilgili sırrını keşfeder.
    The People Will Hear
    S08E21 - The People Will Hear
    Give Me the Blame
    S08E22 - Give Me the Blame
    Finishing the Hat
    S08E23 - Finishing the Hat

    Hayran tepkileri

    Back to Top