Hesabım
    Dolunay
    1. Sezon
    Puanım :
    Dolunay

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    161 Fotoğraf | 24 Video
    Özge Gürel
    Özge Gürel
    Rolü : Nazlı
    Can Yaman
    Can Yaman
    Rolü : Ferit
    Necip Memili
    Necip Memili
    Rolü : Hakan
    Alara Bozbey
    Alara Bozbey
    Rolü : Nilüfer
    Dolunay 26.Bölüm Fragmanı 0:51
    Dolunay 26.Bölüm Fragmanı
    720 gösterim
    Dolunay 25.Bölüm Fragmanı 0:48
    Dolunay 25.Bölüm Fragmanı
    257 gösterim
    Dolunay 24.Bölüm Fragmanı 0:50
    Dolunay 24.Bölüm Fragmanı
    176 gösterim
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    • Fotoğraf Dolunay
    1. sezon bölümleri
    Dolunay 1.Bölüm
    S01E01 - Dolunay 1.Bölüm
    Ferit Aslan, işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama inatçı tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir.
    Dolunay 2.Bölüm
    S01E02 - Dolunay 2.Bölüm
    Nazlı, Ferit'in evinde geçirdiği gecenin ardından şaşkınlıkla uyanır. Ertesi gün yaşananlar her ikisi için de büyük sürprizlerle doludur. Artık Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlar.
    Dolunay 3.Bölüm
    S01E03 - Dolunay 3.Bölüm
    Nazlı, Deniz'i hayata bağlarken kendine de bağladığının farkında değildir. Hakan gizli planlarını harekete geçirmek için doğru zamanı bekler. Demet'in Ferit'e olan öfkesi hem Hakan'ı kıskandırır hem de planlarında ona yardımcı olur. Fatoş, Engin'e karşı dürüst olmak istedikçe işler daha da karmaşık bir hal alır.
    Dolunay 4.Bölüm
    S01E04 - Dolunay 4.Bölüm
    Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarsar. Ferit Bulut’u geri almak ve sızıntıyı yapanı bulmak için bütün güçleri seferber eder. Nazlı bu süreçte Ferit’in en büyük destekçisi olacaktır.
    Dolunay 5.Bölüm
    S01E05 - Dolunay 5.Bölüm
    Nazlı ve Ferit giderek daha çok beraber zaman geçirmeye başlarlar. Paylaştıkları arttıkça birbirlerine karşı olan duyguları da artmaktadır. Ferit Bulut’u Demet ve Hakan’dan kurtarmaya çalıştıkça Demet Ferit’i zor durumda bırakır.
    Dolunay 6.Bölüm
    S01E06 - Dolunay 6.Bölüm
    Ferit ve Nazlı sürpriz bir gelişme sonucunda başbaşa kalır. Birbirlerine karşı duvarları ve inatları olmasına rağmen bu süreç ikisi için de yeni bir keşif olur. Ferit ve Nazlı'nın aralarındaki uyuma Demet gölge düşürür. Hakan’ın bilinmeyen yüzü ortaya çıkar.
    Dolunay 7.Bölüm
    S01E07 - Dolunay 7.Bölüm
    Deniz artık bir işletme sahibidir ve kendine nefes alacak bir alan yaratır. Nazlı'ya çekildikçe Alya'nın varlığından rahatsız olmaya başlar. Engin'le yeniden bir ilişki kurmaya çalışan Fatoş'a Tarık dostluğuyla teselli verir.
    Dolunay 8.Bölüm
    S01E08 - Dolunay 8.Bölüm
    Deniz için Nazlı hem çok yakındır hem de uzak. Bu mesafeyi kapatmak isteyen Deniz'in aklında başka planlar vardır. Bunu yaparken Ferit'le yolları sık sık kesişecektir.
    Dolunay 9.Bölüm
    S01E09 - Dolunay 9.Bölüm
    Ferit Nazlı'nın hareketlerine bir anlam veremezken onun Deniz'le olan yakınlığından da rahatsız olmaya başlar. Nazlı artık bir karar vermek zorunda kalır. Deniz ise Nazlı'ya karşı daha cesur davranmaya başlar. Bundan en çok etkilenen Alya olur.
    Dolunay 10.Bölüm
    S01E10 - Dolunay 10.Bölüm
    Nazlı için alan gittikçe daralmaktadır. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe Deniz’e sığınır. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirir. Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadırlar.
    Dolunay 11.Bölüm
    S01E11 - Dolunay 11.Bölüm
    Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendirir. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdır.
    Dolunay 12.Bölüm
    S01E12 - Dolunay 12.Bölüm
    Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çekmeden Ferit’le savaşmanın yollarını aramaya başar.
    Dolunay 13.Bölüm
    S01E13 - Dolunay 13.Bölüm
    Ferit Nazlı’yla yaşadıklarını ve özellikle ona karşı olan duygularını tekrar gözden geçirir. Nazlı ise köşe bucak kaçtığı Ferit’in en çok yanında olmak istediği zaman ondan uzak durmak zorundadır. Bu Nazlı ve Ferit için aşklarını ve güvenlerini sınayacakları bir test olacaktır.
    Dolunay 14.Bölüm
    S01E14 - Dolunay 14.Bölüm
    Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. . Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.
    Dolunay 15.Bölüm
    S01E15 - Dolunay 15.Bölüm
    Birbirlerine karşı duygularını itiraf edemeseler de bu evcilik oyununda işbirliği yapmak zorundadırlar. Bütün detayları kitabına uydurmak için kurdukları planlar ikisini daha da yakınlaştırır. Herkesten gizli oynadıkları bu oyunda en büyük destekçileri Fatoş ve Engin olacaktır.
    Dolunay 16.Bölüm
    S01E16 - Dolunay 16.Bölüm
    Alya Deniz ile şansını son defa dener. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktır. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap arar. Demet ve Hakan Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ederler.
    Dolunay 17.Bölüm
    S01E17 - Dolunay 17.Bölüm
    Karmaşık duygular içinde olan Ferit ve Nazlı kendilerini sürekli bu oyundaki becerilerinin sınandığı durumlarda bulurlar. Deniz ise ne kadar inkar etse de Ferit ve Nazlı arasındaki çekime şahit olacaktır.
    Dolunay 18.Bölüm
    S01E18 - Dolunay 18.Bölüm
    Ferit ve Nazlı dışarıya renk vermemek için oyunu bütün gayretleriyle devam ettirirler. Aşık bir çift gibi görünmek için yaptıklarının arkasında gerçek hisleri mi vardır? Kendilerine bile itiraf edemeseler de oyun için yaptıkları onları duygusal olarak da yakınlaştırır. Mahkeme günü yaklaştıkça heyecan da artmaktadır.
    Dolunay 19.Bölüm
    S01E19 - Dolunay 19.Bölüm
    Nazlı ve Ferit’in birbirlerine karşı duygularına acı da olsa ikna olmuşken evlilikleri ile ilgili öğrendikleri herkes için yepyeni bir sayfa açmıştır. Nazlı ve Ferit bir yandan herkesi aşklarına ikna etmeye çalışırken diğer yandan da Deniz ve Asuman’ı kontrol etmek zorunda kalırlar. Bu aşk üçgenindeki gerilim gittikçe artarken Deniz öne sürdüğü şartla herkesi şaşırtır.
    Dolunay 20.Bölüm
    S01E20 - Dolunay 20.Bölüm
    Nazlı tesadüfen Ferit’in doğum günü olduğunu öğrenir ve Ferit’e sürpriz bir parti organize eder. Dışarıya karşı ilgili eş olarak görünmenin yanında Ferit’i daha yakından tanımak ve onu mutlu etmek ister. Ferit de Nazlı’ya karşı yelkenleri suya indirmiştir. Ne var ki bu parti sadece Ferit için değil Nazlı için de sürprizlerle doludur.
    Dolunay 21.Bölüm
    S01E21 - Dolunay 21.Bölüm
    Geçmişte kandırılmış olduğunu öğrenen Ferit Pelin’e karşı daha toleranslıdır. Pelin de bunu fırsat bilerek Ferit Nazlı’yla yakınlaştıkça aralarına girmeye çalışır. Nazlı, Ferit’ten istediği desteği bulamayınca kimsenin beklemediği bir karar verecektir.
    Dolunay 22.Bölüm
    S01E22 - Dolunay 22.Bölüm
    Nazlı düşüncelerini toplamak için biraz uzaklaşmak ister. Son zamanlarda olanlardan sonra Ferit onu yalnız bırakmak istemez, peşinden gider. Küçük bir kasabada, doğanın içinde baş başa kalan ikilinin konuşmaktan başka çaresi yoktur. Aşkın ve gururun çarpıştığı bu karşılaşmada kazanan hangisi olacaktır? Nazlı ve Ferit bu sorunun cevabını ararken İstanbul’da onları bekleyen bir sürpriz vardır.
    Dolunay 23.Bölüm
    S01E23 - Dolunay 23.Bölüm
    Nazlı ve Ferit nihayet birbirlerine açılmışlardır. İkisinin de en büyük isteği kaybettikleri zamanı telafi etmek olur. Ferit ve Nazlı aşklarını özgürce yaşamaktadır artık. Onların bu hallerini etrafındakiler de şaşkınlıkla seyreder. Ferit ve Nazlı mutluluk sarhoşuyken hayat da onlara yeni sürprizler hazırlamaktadır.
    Dolunay 24.Bölüm
    S01E24 - Dolunay 24.Bölüm
    Ferit’in evlenme teklifine Nazlı hiç beklemediği bir cevap verir. Nazlı’daki bu ani değişime bir anlam veremeyen Ferit bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Nazlı ise kardeşi ile sevdiği adam arasında kalarak acı çekmektedir. Ferit’in haberi olmadan çözüm yolları ararken hiç beklemediği bir yerden Ferit’e yakalanır. Bu tesadüf ilişkilerini beklenmedik bir şekilde etkileyecektir.
    Dolunay 25.Bölüm
    S01E25 - Dolunay 25.Bölüm
    Mahkeme Nazlı ve Ferit’i evlilik terapisine yönlendirir. Bu süreç her şeyi yoluna koymak için Nazlı’ya zaman kazandırsa da Ferit onu zorlamaktadır. Net bir cevap almak için çabaladıkça aklı ve duyguları iyice karışan Ferit bu düğümü çözmeye çalışır. Nazlı Ferit ve Bulut için çabalarken Hakan da Ferit’i köşeye sıkıştıracak hamleler planlamaktadır.
    Dolunay 26.Bölüm Final
    S01E26 - Dolunay 26.Bölüm Final
    Ferit ve Nazlı atlattıkları badirelerden sonra aşklarına sarılırlar. Yaşananlardan sonra herkes duygularında daha cesur olacaktır. Yeni yıl hazırlıkları tam gaz devam ederken kahramanlarımızı son bir sürpriz beklemektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top