Hesabım
    Kalp Atışı
    1. Sezon
    Puanım :
    Kalp Atışı

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    204 Fotoğraf | 26 Video
    Öykü Karayel
    Öykü Karayel
    Rolü : Eylül
    Gökhan Alkan
    Gökhan Alkan
    Rolü : Ali Asaf Denizoğlu
    Ege Kökenli
    Ege Kökenli
    Hakan Gerçek
    Hakan Gerçek
    Kalp Atışı 28.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kalp Atışı 28.Bölüm Fragmanı
    1.242 gösterim
    Kalp Atışı 27.Bölüm Fragmanı 1:09
    Kalp Atışı 27.Bölüm Fragmanı
    615 gösterim
    Kalp Atışı 26.Bölüm Fragmanı 0:58
    Kalp Atışı 26.Bölüm Fragmanı
    885 gösterim
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    • Fotoğraf Kalp Atışı
    1. sezon bölümleri
    Kalp Atışı 1.Bölüm
    S01E01 - Kalp Atışı 1.Bölüm
    Babaannesi Gülayşe’nin yanına gelmek ona hayata sıfırdan başlamak için bir fırsat olur. Öğretmeni Ali Asaf Denizoğlu ile tanışmasıyla hayatını düzeltmeye karar verir. Babaannesinin kaybı ile büyük umutlarla kurduğu yeni dünyası bir anda yıkılır. Bu kopuşların ve ayrılıkların da habercisidir.
    Kalp Atışı 2.Bölüm
    S01E02 - Kalp Atışı 2.Bölüm
    Yıllardır kaçmış olduğu duygularıyla tekrardan buluşan Eylül, hastanede asıl olma nedenini de asla unutmayacaktır; büyükannesi için adaleti sağlamak.
    Kalp Atışı 3.Bölüm
    S01E03 - Kalp Atışı 3.Bölüm
    Eylül’ün acilden kaçan bir hastaya, soğukkanlılıkla gerçekleştirdiği sıradışı müdahale hastanede büyük yankı uyandırır. Ali Asaf’ın yıllar önce Eylül’ü kaybetme pişmanlığıyla, eline geçen her fırsatta kendisine destek çıkması, ikili arasında gerginliğe sebep olur.
    Kalp Atışı 5.Bölüm
    S01E05 - Kalp Atışı 5.Bölüm
    Eylül Ali Asaf ile parkta yaşadığı romantik anın şokunu bir süre üzerinden atamaz. Tüm bu kaosun ardından, Bahar’ın başına gelen korkunç olay herkes için şok etkisi yaratır.
    Kalp Atışı 6.Bölüm
    S01E06 - Kalp Atışı 6.Bölüm
    Eylül, Ali Asaf’ın sürpriz teklifi sırasında gelen beklenmedik telefonla sarsılır. Eylül telefonun gizemini çözmeye çalışırken, geçmişiyle ilgili büyük sırrını da Oğuz ile paylaşır.
    Kalp Atışı 7.Bölüm
    S01E07 - Kalp Atışı 7.Bölüm
    Esma’nın Eylül için hazırladığı sürpriz gece, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsat oluyor. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır.
    Kalp Atışı 8.Bölüm
    S01E08 - Kalp Atışı 8.Bölüm
    Ali Asaf’ın beklenmedik doğum günü hediyesi Eylül’ü çok mutlu etmiştir. Bu sırada hastanede yaşanan acı olay, herkesin kendini ve ilişkilerini sorgulamasına neden olur.
    Kalp Atışı 9.Bölüm
    S01E09 - Kalp Atışı 9.Bölüm
    Sıradan gibi gözüken bir hırsızlığın ardından ortaya çıkan akıl almaz tehlike, tüm hastanenin üzerini kara bir bulut gibi kaplar.
    Kalp Atışı 10.Bölüm
    S01E10 - Kalp Atışı 10.Bölüm
    Eylül zor bir sınavdan geçer. Karşısında onu yaşananların tek sorumlusu olarak gören kontrolünü kaybetmiş bir hasta, ve kucağında son nefesinde bir umut kurtulmayı bekleyen polis memuru.
    Kalp Atışı 11.Bölüm
    S01E11 - Kalp Atışı 11.Bölüm
    Ekibe yeni katılan doktor adayı Eylül için büyük bir sürprizdir. Ali Asaf’ın Eylül’e her yakınlaşmak istediğinde aralarına giren engellere, bu sefer bir de Eylül’ün asla kabullenmediği kız kardeşi mi eklenecektir?
    Kalp Atışı 12.Bölüm
    S01E12 - Kalp Atışı 12.Bölüm
    Selim’in itirafı üzerine, Ali Asaf’ın da aynı korumacı tavrı Eylül’ün oldukça gerilmesine sebep olur. Bu gerginlikte, Eylül’ün kız kardeşi İpek’in, Ali Asaf’ın yanında yer alması da Eylül’ü iyice kızdırır. İpek hastanedeki ilk gününde herkes için etkileyicidir.
    Kalp Atışı 13.Bölüm
    S01E13 - Kalp Atışı 13.Bölüm
    Ali Asaf kurtardığı onca hayatın ardından kendi babası için o umuda koşar. Eylül’le beraber. Eylül, Ali Asaf’a çok önemli iki kelime söyler. Her şeyi silmeye yeter o iki kelime.
    Kalp Atışı 14.Bölüm
    S01E14 - Kalp Atışı 14.Bölüm
    Selim’in yaşayacağı talihsiz kaza Ali Asaf’ın bir doktor olarak alacağı en zor karara sebep olur. Diğer tarafta yarım kalan evlilik teklifine cevap veren Eylül ve Ali Asaf için yepyeni bir hayat başlamaktadır
    Kalp Atışı 15.Bölüm
    S01E15 - Kalp Atışı 15.Bölüm
    Ali Asaf hiç olmadığı kadar yakın olduğu sevdiği kadın için bu kez çok daha ağır bir yük yüklenecektir. Eylül ise adım adım yaklaştığı evlilikte ilk kez Ali Asaf’ın sözünü dinler.
    Kalp Atışı 16.Bölüm
    S01E16 - Kalp Atışı 16.Bölüm
    Eylül, kendisine devredilen hastane hisseleriyle artık tüm gerçeği öğrenmiştir. Babaannesinin ölümünün örtbas edilmesindeki suçlulardan biri Ziyanur’dur. Duyduğu öfkenin ilk hedefi Ali Asaf olur doğal olarak. İki aşık sert bir yüzleşmenin içine girerken Ali Asaf karşısında 11 yıl önceki Eylül’ü bulacaktır.
    Kalp Atışı 17.Bölüm
    S01E17 - Kalp Atışı 17.Bölüm
    Ali Asaf ve Eylül arasındaki aşk tüm engelleri aşıp mutlu bir noktaya gitmektedir. Eylül’le nişanlandıklarını açıkladığı ve Eylül’ün gözlerinin içine bakarak “unutma doktor müziğin iyileştirici bir tarafı vardır. Bu kalp atışı iyileştirecek bizi, söz veriyorum sana'' diye ilan-ı aşk etmesi herkesi şaşırtır.
    Kalp Atışı 18.Bölüm
    S01E18 - Kalp Atışı 18.Bölüm
    Eylül mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer. Aynı anlarda Ali Asaf hastaneden gelen acil bir telefonla hiç beklemediği geçmişiyle yüzleşir.
    Kalp Atışı 19.Bölüm
    S01E19 - Kalp Atışı 19.Bölüm
    Yıllar sonra abla kardeş arasındaki o güçlü bağ yeniden kurulmuştur. İpek artık Eylül’le beraber yaşamaya başlar. Diğer tarafta Nazlı’nın paylaştığı büyük sır Ali Asaf için beklenmedik bir sürprize dönüşür. Nazlı’nın “Onu kurtar” dediği ve Ali Asaf’ın ellerine bıraktığı kimin hayatıdır?
    Kalp Atışı 20.Bölüm
    S01E20 - Kalp Atışı 20.Bölüm
    Eylül mucizesine sahip çıkmış, Ali Asaf ile evlilik yolunda hızla ilerlemektedir. Nazlı ise buna engel olmak için ne gerekiyorsa yapmayı kafasına koymuştur. Evlilik teklifinde hayal kırıklığı yaşayan Esma ise izleyenleri bir kez daha şaşırtacaktır.
    Kalp Atışı 21.Bölüm
    S01E21 - Kalp Atışı 21.Bölüm
    Eylül ve Ali Asaf mutluluğa yürür. Eylül güzelliğiyle göz kamaştırırken, uyandığında Ali Asaf’ın yerini kanlar içinde görünce büyük bir şok yaşar.
    Kalp Atışı 22.Bölüm
    S01E22 - Kalp Atışı 22.Bölüm
    Geçmişi Ali Asaf'ın peşini bir türlü bırakmaz. Ve Eylül'le beraber geçmişin üstesinden gelmek zorunda kalır.
    Kalp Atışı 23.Bölüm
    S01E23 - Kalp Atışı 23.Bölüm
    Eylül’ü götüren polis aracının kaza yaptığı ve Eylül’ün yaralanan polise müdahale eder. Nazlı, “Katilsin sen!” diyerek Eylül’ü suçlar. Ali Asaf’ın uyandığında kendini bağlı halde bulduğu anlarda Eylül, bunu yapan kişinin kim olduğunu bildiğini söyler.
    Kalp Atışı 24.Bölüm
    S01E24 - Kalp Atışı 24.Bölüm
    Eylül, her yerde Ali Asaf'ı arar. Bu zorlu mücadelede tek değildir. Herkesin gözü Eylül'e çevrilir.
    Kalp Atışı 25.Bölüm
    S01E25 - Kalp Atışı 25.Bölüm
    Yaşadıklarını unutmak isteyen Eylül’ün yine en büyük destekçisinin Ali Asaf olur. Ali Asaf’ın, “Sana söz veriyorum son nefesime kadar bütün yollarım senin o güzel maviliğine çıkacak. Nereye gidersem gideyim, dönüp dolaşıp yine sana geleceğim!” szöleriyle güne damgasını vurur.
    Kalp Atışı 26.Bölüm
    S01E26 - Kalp Atışı 26.Bölüm
    Çetin hastanede ölümle pençeleşirken, Ali Asaf da hem Çetin’i hayata döndürmeye çalışmakta hem de Eylül ile ilişkilerini normalleştirmeye uğraşmaktadır. Babasının ölümü sonrası İpek’in kendisine karşı ördüğü duvarı yıkmak isteyen Eylül ise eşi ve kardeşi arasında kalmaktan oldukça mutsuzdur.
    Kalp Atışı 27.Bölüm
    S01E27 - Kalp Atışı 27.Bölüm
    Ali Asaf’ın hastanedeki varlığının devamı üzerinden başlayan cepheleşme ise en çok Sinan’ın hoşuna gitmektedir. Bu durumdan yararlanarak Ali Asaf ve Eylül’ü hastaneden uzaklaştırmak için yönetim kurulunu toplama kararı alan Sinan’ı ise Sultan’ın sinsi planı durdurur.
    Kalp Atışı 28.Bölüm Final
    S01E28 - Kalp Atışı 28.Bölüm Final
    Annesinin ölmeden önce yazdığı mektubu okuyan Eylül, tüm hayatının yönünü çizen intiharın bir bencillik sonucu gerçekleştiğini öğrenince yıkılır. Bu yıkımı tek başına atlatmak isteyen Eylül’e en büyük yardım ise senelerdir kendisini yalnız bırakmakla suçladığı ama gerçekleri öğrendikçe bağlandığı anneannesinden gelir. Eylül’ü Fatih’in kaçırdığını düşünen Ali Asaf ise panik halde kendisini aramaktadır. Eylül’e verdiği mektupla bu kayboluşun sebebi görülen İpek ise hem Ali Asaf hem de Oğuz tarafından suçlanır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top