Hesabım
    Tutsak
    1. Sezon
    Tutsak

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    35 Fotoğraf | 8 Video
    Caner Şahin
    Caner Şahin
    Gülper Özdemir
    Gülper Özdemir
    Pamir Pekin
    Pamir Pekin
    Ayda Aksel
    Ayda Aksel
    Tutsak 8.Bölüm Fragmanı 0:53
    Tutsak 8.Bölüm Fragmanı
    107 gösterim
    Tutsak 7.Bölüm Fragmanı 0:48
    Tutsak 7.Bölüm Fragmanı
    60 gösterim
    Tutsak 6.Bölüm Fragmanı 1:00
    Tutsak 6.Bölüm Fragmanı
    22 gösterim
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    • Fotoğraf Tutsak
    1. sezon bölümleri
    Tutsak 1.Bölüm
    S01E01 - Tutsak 1.Bölüm
    Kocası Sadullah tarafından tutsak edilen Elif'in hayatı, bir günde değişir. Bir gece yok olur ve bir daha hiç birşey eskisi gibi olmaz. Sadullah’tan sonra yalnız kalan Elif’e ilk yardımcı olan kişi komşusu Bahadır olur. Elif’e yanlarında çalıştıkları ailenin konağında iş ayarlar fakat bu aile Sadullah’ın ortadan kaybolmasına sebep olan Gürhan ailesidir.
    Tutsak 2.Bölüm
    S01E02 - Tutsak 2.Bölüm
    Elif, Sadullah’ın ölümüyle ilgili Kenan’dan şüphe duymaya başlayacak, Bahadır ise Elif’i korumaya çalışırken kendisini tehlikeli durumlara sokacaktır. Elif tüm bu olanların ortasında kalırken bir taraftan da Bennu’nun oyununa kurban gidecektir.
    Tutsak 3.Bölüm
    S01E03 - Tutsak 3.Bölüm
    Leman ve Kenan, Elif’le ilgili niyetlerini gizlemeye çalışsa da, ailenin geri kalanı ve çalışanların Elif’e dair şüpheleri durumu daha zor bir hale getirir. Elif’i korumak isteyen Bahadır ise onu bu konağa sokmanın bir hata olduğunu düşünmeye başlamıştır. Elif’in geçmişinden gelen bir tanıdık, zorlu geçmişini bir kez daha karşısına çıkartacak, Sadullah’ın öldürüldüğü yerde bulunan bir delil ise tüm gidişatı değiştirecektir.
    Tutsak 4.Bölüm
    S01E04 - Tutsak 4.Bölüm
    Nazlı, Sadullah’ın öldüğü gün ailesiyle neler konuştuğunu öğrenir. Derin kimsenin tahmin etmediği bir zaman Elif’in konaktaki hayatını değiştirecek bir şeye sebep olur. Yaşanan krizlerden sonra Elif, Kenan’a istediğini verecek ve kasayı açacaktır. Fakat işler tahmin ettikleri gibi yolunda gitmeyecek ve bu durumdan herkes etkilenecektir.
    Tutsak 5.Bölüm
    S01E05 - Tutsak 5.Bölüm
    Elif ayakları üzerinde durmaya ve başka bir yerde iş bulmaya karar verir. Bu süreçte de en büyük destekçisi Bahadır olacaktır. Elif iş ararken bankadan haber gelir. Sadullah’a ait bazı şeyler unutulmuştur. Elif bunu Kenan Bey’e ulaştırmak ister. Fakat durumlar Elif ve Bahadır için tahmin edilemez bir hal alır.
    Tutsak 6.Bölüm
    S01E06 - Tutsak 6.Bölüm
    Elif’e zarar gelmesin diye içeri giren Bahadır için zorlu günler başlar. Ender, Bahadır’ın hapse girmesini ailesi adına fırsata çevirir. Bahadır için giderek çember daralmaktadır! Bahadır’ın suçsuzluğuna inanan Nazlı ailesini karşısına alır. Murat ise istediği bilgileri Elif’i kullanarak elde etmeyi başarır.
    Tutsak 7.Bölüm
    S01E07 - Tutsak 7.Bölüm
    Bahadır, Nazlı ile birlikte Sadullah’ın katilini bulmak adına işbirliğine başlar. Nazlı’nın öğrenecekleri suratına tokat gibi çarpar. Elif, kendisini kaçırtan kişinin Leman olduğunu öğrenir. Bu durum Kenan’la arasında büyük bir gerilime sebep olsa da Kenan bu sayede Elif’e beklenmeyen bir teklifte bulunur!
    Tutsak 8.Bölüm
    S01E08 - Tutsak 8.Bölüm
    Nazlı’nın Bahadır’ı öpmüş olması Elif’in kulağına gider. Kalbi Bahadır için çarpan Elif, öğrendiği bu durum karşısında nasıl bir yol çizecektir? Leman, Emir’in aileye katılması şerefine bir yemek organize eder. Ancak bu yemeğin sonu kötü sürprizlere gebedir.
    Tutsak 9. Bölüm Final
    S01E09 - Tutsak 9. Bölüm Final
    Bahadır, Elif’le Kenan’ın evliliğine müsamaha göstermez. Elif’i alıp gidecektir, Elif’in vereceği tepki ne olacaktır? Şeref’i konuşturan Nazlı katilin peşindedir! Okan belgelerin kimde olduğunu çözmeye çalışırken başına ne gelecektir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top