Hesabım
    Siyah İnci
    1. Sezon
    Siyah İnci

    Sezon bilgisi:

    19 Bölüm
    122 Fotoğraf | 19 Video
    Hande Erçel
    Hande Erçel
    Tolgahan Sayışman
    Tolgahan Sayışman
    Berk Hakman
    Berk Hakman
    Hüseyin Avni Danyal
    Hüseyin Avni Danyal
    Siyah İnci 19.Bölüm Fragmanı 1:05
    Siyah İnci 19.Bölüm Fragmanı
    166 gösterim
    Siyah İnci 19.Bölüm Fragmanı 0:58
    Siyah İnci 19.Bölüm Fragmanı
    74 gösterim
    Siyah İnci 18.Bölüm Fragmanı 0:42
    Siyah İnci 18.Bölüm Fragmanı
    78 gösterim
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    • Fotoğraf Siyah İnci
    1. sezon bölümleri
    Siyah İnci 1.Bölüm
    S01E01 - Siyah İnci 1.Bölüm
    Kenan ve Hazal küçük bir sahil kasabasında yaşayan birbirlerine çok aşık iki gençtir. Hayatları sade, mütevazi ve küçük aşkları çok büyüktür. Bu hayattan diledikleri tek şey vardır iki gencin Hazal’ın babası Midyeci Halil’in inadının kırılması ve sonunda evlenmek.
    Siyah İnci 2.Bölüm
    S01E02 - Siyah İnci 2.Bölüm
    Vural’ın Ebru’nun yardımıyla kurduğu tuzak ve yaşadıkları ölümden farksızdır Hazal için… Çareyi anlamını yitiren yaşamını sonlandımakta bulur Hazal. Ölmekten başka çaresi yoktur, hayalleri yıkılmış, sevdiği adama verdiği sevda sözü yarım kalmıştır. Fakat Hazal’ın bilmediği bir gerçek vardır. Vural’ın ona kurduğu uzak sandığından daha büyüktür .
    Siyah İnci 3.Bölüm
    S01E03 - Siyah İnci 3.Bölüm
    Kenan hayatının en büyük yıkımını yaşar. Hazal'ın ondan vazgeçmiş olmasına inanmak istemez. İkilinin ayrılığı en az Vural kadar Ebru ve Halil'i de sevindirmiştir. Halil, Hazal'ı, Vural'la evlendirmenin Demiroğullarına dünür olmamın derdine düşmüştür. Ebru ise Kenan'la arasın da hiç bir engel kalmadığını düşünerek Hazal'ın yerini alacağı günün hayalini kurmaktadır.
    Siyah İnci 4.Bölüm
    S01E04 - Siyah İnci 4.Bölüm
    Hazal, daha Demiroğlu hanesine adım attığı anda anlar, onu zor, kabus gibi günlerin beklediğini. Annesi de, kızının Vural’la evlenmesini, sevdasını hiçe sayıp, Kenan’ı terk etmesini bir türlü kabullenememiş, kızını silmiştir. Şimdi Hazal, büyük bir cehennemin ortasında tek başına hissetmektedir kendini. Ebru ve Halil ise, Hazal’ı nikah masasına oturtmayı başarmıştır. Halil; Demiroğullarının dünürü olarak kazanacağı paranın ve sınıf atlamanın hesabını yaparken, Ebru da Kenan’ı elde etmek için harekete geçmiştir.
    Siyah İnci 5.Bölüm
    S01E05 - Siyah İnci 5.Bölüm
    Hazal, Kenan’ın hala kendisini sevdiğini ve onu yarı yolda bıraktığı için intikamını almaya geldiğini düşünmektedir. Fakat Kenan ve Aziz’in planı zannedilenden daha büyüktür. Demiroğullarına çok daha büyük bir sürprizleri vardır. Hazal, daha Kenan’ın gelişinin şokunu atlatamadan Naz’la ilgili edindiği bilgiyle büyük bir şok daha yaşayacaktır.
    Siyah İnci 6.Bölüm
    S01E06 - Siyah İnci 6.Bölüm
    Hazal bütün gerçeği, Vural’ın geçmişte kendisine neredeyse ikizi kadar benzeyen Naz’la evli olduğunu öğrenecektir. Bu durum karşısında ne yapacağını şaşıran Hazal öfkeyle evi terk eder. Soluğu annesinin yanında alacaktır. Ama Melek, kızıyla görüşmeye, konuşmaya yanaşmaz bir kez daha. Hazal çaresizce annesiyle konuşmaya çalışırken Demiroğlu ailesi Irmak’ın hastaneye kaldırıldığı haberiyle apar topar ayrılırlar evden. Hazal da durumu öğrendiğinde hastaneye gidecektir. Bu esnada Kenan, Vural ve diğerlerinin hastaneye geldiklerinden habersiz bir şekilde, Irmak’a refakat etmektedir.
    Siyah İnci 7.Bölüm
    S01E07 - Siyah İnci 7.Bölüm
    Kenan ve Hazal, kimsenin bilmediği, Kenan’ın inzivaya çekilmek için sık sık gittiği balıkçı kulübesine giderler. Patlayan büyük fırtına iki aşığın hem balıkçı kulübesinde, hem de bastırdıkları, açık edemedikleri, bitmeyen aşklarında mahsur kaldıkları, yüzleştikleri ve her göz göze geldiklerinde içlerindeki tutkunun alevlendiği bir gece geçirirler.
    Siyah İnci 8.Bölüm
    S01E08 - Siyah İnci 8.Bölüm
    Kenan ise hızla Irmak'la evlilik yoluna girmiştir. Bu haber duydukları anda hem Hazal'da, hem Demiroğlu hanesinde büyük bir şok ve yıkım yaratacaktır. Kenan aşklarının son nişanı olarak Hazal'ın boynundaki Siyah İnci'yi geri alır. O kolyenin hakedene takılmasını istemektedir.
    Siyah İnci 9.Bölüm
    S01E09 - Siyah İnci 9.Bölüm
    Ebru ve Halil, kendi çıkarları ve herkesten sakladıkları sırlarının ortaya çıkmaması için harekete geçerler. Olayları kendi lehlerine çevirmek adına fırsat kollamaya başlarlar. Fırsat Halil’in ayağına gelir. Edindiği yeni bilgi hem Demiroğullarının karşısnda elini ve konaktaki yerini güçlendirecektir. Ebru ise Kenan’a olan aşkı ve kıskançlığı ile, Demiroğlu Konağında kimsenin cesaret edemeyeceği çok büyük bir hamle yapar.
    Siyah İnci 10.Bölüm
    S01E10 - Siyah İnci 10.Bölüm
    Defne, Vural ve Hazal’la ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır. Edineceği bu bilgi Vural’ı köşeye sıkıştıracaktır. Melek’se, Halil’den boşanmaya, kızıyla kendine yeni bir hayat kurmaya karar vermiştir. Bu uğurda soluğu avukatın yanında alır ve boşanma davasını açar. Aziz cephesindeyse beklenmedik bir gelişme yaşanır. Aziz, kardeşi Naz’la ilgili hayati bir bilgi edinecek ve edindiği bilgi doğrultusunda Vural’ın karşısına dikilecektir.
    Siyah İnci 11.Bölüm
    S01E11 - Siyah İnci 11.Bölüm
    Vural’ın başındaki dert, Aziz’le ve onun eline geçirdiği notla da bitmemektedir. Defne, Vural’ın en büyük sırrını öğrenmiş, ona şantaj yapmıştır. Vural’ın, Defne’yi susturmak için isteklerini kabul etmekten başka şansı yoktur. Melek, nişanda olanlardan sonra kızı adına çok kaygılıdır. Kızının hayatı için endişe etmektedir artık. Bu konuda yardım isteyebileceği tek bir kişi vardır; Aziz. Kızını Demiroğlu ailesinde kurtarması karşılığında babası olduğunu birlikte açıklamayı teklif eder. Kenan ve Hazal cephesindeyse mecburi bir iş birliği söz konusudur. İkili ne şekilde olursa olsun görüntülere Vural ve diğerlerinden önce ulaşmanın derdine düşmüşlerdir.
    Siyah İnci 12.Bölüm
    S01E12 - Siyah İnci 12.Bölüm
    Kenan, Irmak’ın fişini çekenin Ebru olduğunu öğrenmiş, ona hesap sormuştur. Ebru iyiden iyiye köşeye sıkışmıştır. Fakat kolay teslim olmaya niyeti yoktur. Elindeki tek kozu olan Hazal ve Kenan’ın öpüşme görüntülerinin olduğu flash belleği kullanmaktan başka çaresi yoktur.
    Siyah İnci 13.Bölüm
    S01E13 - Siyah İnci 13.Bölüm
    Hazal kaçırılır, gittiği yerde karşısında Aziz ve Kenan'ı görünce şok olur. İkilinin kendisini neden kaçırdıklarına anlam veremez ve tepki gösterir. Aziz ve Kenan'ın onu kaçırmaktaki tek amacı, Jale'nin, Hazal'la olan irtibatını öğrendiğini düşündükleri Vural'dan, Hazal'ı korumaktır.
    Siyah İnci 14.Bölüm
    S01E14 - Siyah İnci 14.Bölüm
    Canan’ın kanlar içindeki bedenine bakan Ebru siren seslerini duyar. İlk şokunu atlattıktan sonra silahtaki parmak izlerini siler. Kaçmak niyetindedir ancak arkasından bir el ağzını kapatır ve onu kenara çeker. Ebru'nun elindeki silah ise kimsenin göremeyeceği bir yere düşer. Vural ile birbirine giren Kenan, o sırada gelen telefondan Canan’ın öldüğünü öğrenir ve bu acı haberi Vural’a vermek zorunda kalır.
    Siyah İnci 15.Bölüm
    S01E15 - Siyah İnci 15.Bölüm
    Annesinin ölümüyle iyice kontrolden çıkan Vural, Hazal'ı hayatının en zor kararıyla baş başa bırakır. Hazal babasının ismini verince Vural'ın da planı işlemeye başlar. Aziz polisler tarafından yakalanır ve Canan'ı öldüren baş şüpheli olarak sorgulanır. Soruşturmayı yürüten komiserin elindeki tüm deliller Aziz'i göstermektedir.
    Siyah İnci 16.Bölüm
    S01E16 - Siyah İnci 16.Bölüm
    Kenan’a olan aşkı yüzünden iyice sınırları aşan Ebru, hem Demiroğlu ailesine yakın olmak için hem de Defne’ye olan hıncından dolayı artık Sinan’a oynamaya başlar. İyice Ebru’nun ağına düşen Sinan’daki değişiklikler Defne’nin gözünden kaçmayacaktır.
    Siyah İnci 17.Bölüm
    S01E17 - Siyah İnci 17.Bölüm
    Hazal’ın boşanması Ebru üzerinde şok etkisi yaratsada, Ebru ilgi alanını değiştirdiği için bu haberin etkisinden çabuk kurtulur. Ebru’nun yeni ilgi alanı Sinan’dır ve yapacağı oyunlar karşısında Ebru’nun farklı yüzünü gören Sinan’ın yapacağı beklenmedik hamleler herkesi şaşırtır.
    Siyah İnci 18.Bölüm
    S01E18 - Siyah İnci 18.Bölüm
    Hazal babasını odasında usb takılı bilgisayar karşısında görünce neye uğradığını şaşırır. Annesine emanet ettiği ve içinde kimsenin ne olduğunu bilmediği usb şimdi babasının bilgisayarında takılıdır. Hazal, babasının gerçekleri öğrenmesi düşüncesiyle karşı karşıyadır.
    Siyah İnci 19.Bölüm Final
    S01E19 - Siyah İnci 19.Bölüm Final
    Irmak, Kenan'ın çocuklara düşkünlüğünü farkındadır. Hastalığından dolayı hep endişesi olan Irmak, doktorunun söylediklerinden sonra aldığı kararla herkesi şaşkına çevirir. Hazal ve Kenan düğün hazırlıkları için tekneyi ayarlamışlardır. Hazal'ın anne ve babasını evlendirmek dışında kendi içinde yaşadığı başka bir heyecanı daha vardır. İçten içe Kenan'ın da ona karşı eski sevgisinin devam ettiğini düşünen Hazal, Kenan'ın onun hayatındaki yönlendirmesinden sonra hayal kırıklığına uğrar. Bu hayal kırıklığıyla çılgına dönen Hazal, ondan beklenmeyen bir şey yapar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top