Hesabım
    Yalaza
    1. Sezon
    Puanım :
    Yalaza

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    114 Fotoğraf | 16 Video
    Sinan Albayrak
    Sinan Albayrak
    Didem Balçın
    Didem Balçın
    İpek Tuzcuoğlu
    İpek Tuzcuoğlu
    Erol Aksoy
    Erol Aksoy
    Yalaza 20.Bölüm Fragmanı 0:41
    Yalaza 20.Bölüm Fragmanı
    42 gösterim
    Yalaza 19.Bölüm Fragmanı 0:47
    Yalaza 19.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    Yalaza 18.Bölüm Fragmanı 0:47
    Yalaza 18.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    • Fotoğraf Yalaza
    1. sezon bölümleri
    S01E01 -
    S01E02 -
    S01E03 -
    S01E04 -
    Yalaza 5.Bölüm
    S01E05 - Yalaza 5.Bölüm
    İbrahim, kızlarının insanların hayatıyla oynadıklarını ve kendi kafalarına göre işler yaptıklarını görünce, onlara bir ders vermeye karar verir; Oral, İsmail ve Fatih'i çağırır, kızlarını onlarla evlendireceğini söyler. Ama sevenleri sevdiğine değil sevmediğine verecektir.
    Yalaza 6.Bölüm
    S01E06 - Yalaza 6.Bölüm
    İbrahim kızlarının kaçtığını zannederek deliye döner ve bütün kasabanın altını üstüne getirir. Ancak bu arayışta başına hiç de beklenmedik hadiseler gelecek ve iyi niyetle başlayan yalaza giderek içinden çıkılmaz bir hal alacaktır. Diğer yanda Alev’in başı da Kadir’den yana dertlidir. Kadir, Alev’i almadan kasabadan ayrılmayacağını açıkça belli eder. Buna karşılık, Alev’in de Kadir’den kurtulmak için birtakım planları vardır. Elbette Kadir’in bu planları fark ettiğinden habersizdir.
    Yalaza 7.Bölüm
    S01E07 - Yalaza 7.Bölüm
    İbrahim ve ailesi, Alev’in yalazası sayesinde Kadir’in haczettirdiği evlerine kavuşmuşlar, Kadir’in bütün mal varlığı da Alev’in üzerine geçmiştir. Fakat İbrahim Yalaza’nın ders vermek üzerine bir gelenek olduğunu, insanları kandırmak olmadığını söyler Alev’e. Kadir’e bir ders vermişlerdir ancak onun mallarını elinden almaları kabul edilebilir bir şey değildir. Alev, İbrahim’in ikazıyla Kadir’in elinden aldığı tüm malları ona iade eder. Ancak Kadir, Alev’in çaldığını iddia ettiği parayı da istemektedir. Oysa para halen kayıptır.
    Yalaza 8.Bölüm
    S01E08 - Yalaza 8.Bölüm
    Oral, baygınlık geçirmesine sebep olduğu yaşlı adama müdahale etmesi için Burcu’dan yardım istemiştir. Burcu, yaşlı adamın yardımına koşarken Aysu, Gökçe ve Tuba ise Ebe Kadının evinde, Alev’in geçmişinin peşindedirler. Ancak Alev de tıpkı kızlar gibi kendi geçmişini araştırmaktadır.
    Yalaza 9.Bölüm
    S01E09 - Yalaza 9.Bölüm
    Aysu, Gökçe, Burcu ve Tuba ormandan kurtulmayı başarmışlardır, ancak içine düştükleri durumu babalarına açıklamakta zorlanmaktadırlar. İbrahim, çocuklarının bu sorumsuzluğuna hayli öfkelenmiştir. Ancak Aysu babalarının kendilerine yönelttiği suçlamalarını kabul etmez ve yaşanan aksiliklerin sorumlusu olarak İbrahim’in hatalarını yüzüne vurur. İbrahim o güne dek yüzleşmediği gerçeklerle karşı karşıya kalmıştır. Gece tam bitti derken İbrahim’e gelen bir telefon işin seyrini değiştirir ve İbrahim kasabanın yaşlılarından olan bir çifte yardım etmek için evden ayrılır. Ancak bu gecenin sabahı acı bir sürprizle karşılaşacaktır.
    Yalaza 10.Bölüm
    S01E10 - Yalaza 10.Bölüm
    İbrahim kendisine haber vermeden yemeğe giden Burcu’ya kızgındır. İbrahim çocukları karşısına toplar. Onlara nasihat eder. Ancak bu durum Burcu ve diğer kızların açılmasına neden olur. Süren tartışmada ailenin ekonomik bir buhran geçirdiği ortaya çıkar. Arda bu tartışmayı tesadüfen duyar ve çocuk aklıyla bir takım kararlar alır. Bu kararlar ileride tamir edilemeyecek olayların fitilini ateşler.
    Yalaza 11.Bölüm
    S01E11 - Yalaza 11.Bölüm
    İbrahim’in kendi kızına bakamadığı gibi onun hatırası olan çocuklarına da gerektiği gibi babalık yapamadığını, bu yüzden az kalsın Arda’nın hayatını kaybedeceğini söyler, hakaret eder. Bu tartışmayı Alev duymuştur. Arda’nın sapasağlam hastaneden eve dönmesinden ötürü herkes mutludur. Fakat onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Çünkü sonradan ortaya çıkan dede Ejder, Arda’nın velayetini almak için girişimlere başlamıştır.
    Yalaza 12.Bölüm
    S01E12 - Yalaza 12.Bölüm
    Minik Arda’nın velayeti kendisine iyi bakılmadığı ve çalıştırıldığı gerekçesiyle, Sosyal Hizmetler tarafından uzun yıllar ortalıkta gözükmeyen dedesi Ejder Bey’e verilmiştir. Aile küçük Arda’ya kavuşabilecek midir? Bu arada ailesinin üzerinde bir musibet dolaştığını düşünen Faik Dede, Oral, İsmail ve Fatih’e bir kurbanlık almalarını söyler.
    Yalaza 13.Bölüm
    S01E13 - Yalaza 13.Bölüm
    Faik dedeye kurban almak için sürüye giren İsmail köpek tarafından ısırılmış ve garip hareketler yapmaktadır. Acaba İsmail kudurmuş mudur.? İbrahimden her halikurda intikam almak isteyen eski kayınpeder Ejder bu defa da onun dükkânına göz koymuştur. Bunun için fırıldak Yaşar'ı kullanmaktan çekinmeyecektir. Mahalleli İbrahim ve ailesinin Arda’ya kavuşması için her fedakarlığa hazırdır.
    Yalaza 14.Bölüm
    S01E14 - Yalaza 14.Bölüm
    Dede Ejder Arda’nın velayetini almak için İbrahim’i zor duruma sokacaktır. Bunun için onu zayıf düşürecek ve zarar verecek her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Bu düşünceyle İbrahim’in marangoz dükkanını hokkabaz Yaşar’ı kullanarak elinden alır ve dükkan karşılığında Arda’nın velayetini ister. Bu arada Aysu, kardeşleri, Oral ve gençler birbirlerinden habersiz Arda’nın kötü muameleye maruz kaldığını görüntülemek için konağa sızarlar. Gelgelelim bu işleri daha da karıştıracaktır.
    Yalaza 15.Bölüm
    S01E15 - Yalaza 15.Bölüm
    Arda’nın velayetini alabilmek için Nalan’a evlilik teklif eden İbrahim, Alev’le yüz yüzedir. Alev, aileyi bu durumdan kurtarmak için İbrahim’e evlilik teklif eder ama cevap alamaz. Aralarında bir kırgınlık oluşur. İbrahim kızlarına Nalan’la evlendiğini söyler. Akartürk ailesinde şok yaşanır fakat Arda’nın velayeti için yapılan bu evliliğe kimse sesini çıkaramaz. Sosyal Hizmet Görevlileri evi denetlemek için geldiği sırada mutlu bir aile gibi görüneceklerdir.
    Yalaza 16.Bölüm
    S01E16 - Yalaza 16.Bölüm
    Ejder, İbrahim’in kızlarını kendi tarafına çekmek için elinden gelen her şeyi dener. Burcu’nun doğum gününü kutlama bahanesiyle kızları konağa çağırır ve kızları iyiden iyiye doldurur. İbrahim’in dükkânı gururundan ötürü geri almadığını söyleyerek, aileyi birbirine düşürmeye başlar.
    Yalaza 17.Bölüm
    S01E17 - Yalaza 17.Bölüm
    Ejder, Taraklı halkıyla arasını düzeltip, eline İbrahim’e dair koz geçirmek istemektedir. Bunu yapması Arda’nın velayetini alması için önemlidir. Bu arada Oral, İsmail ve Fatih, Santral ’den aldıkları taktikle kızlara soğuk davranmaya başlarlar. Lakin aynı taktiği Santral kızlara da vermiştir.
    Yalaza 18.Bölüm
    S01E18 - Yalaza 18.Bölüm
    brahim ve Nalan gerçekleştirdikleri sahte evliliğin tamamen gerçek gözükmesi adına bir düğün tertip ederler. Fakat İbrahim, Ejder’in konağına Arda’yı almaya gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.
    Yalaza 19.Bölüm
    S01E19 - Yalaza 19.Bölüm
    Arda, İbrahim’in gerçekten Nalan ile evlendiğini düşünmektedir. Bu yüzden İbrahim’e artık Ejder’le birlikte yaşayacağını söyler. İbrahim’in Arda’yı geri alabilme çabaları bir türlü sonuç vermemektedir. Ejder’in planları bununla sınırlı değildir.
    Yalaza 20.Bölüm Final
    S01E20 - Yalaza 20.Bölüm Final
    İbrahim ve Nalan’ın evliliği Alev’i Ejder’in tarafına çekmiştir. İbrahim ise Arda’yı mahkemede geri alabilmek için elinden gelen her şeyi ortaya koymuştur. Fakat mahkeme günü geldiğinde Ejder’in elinde sürpriz bir tanık vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top