Hesabım
    Kadın
    3. Sezon
    Puanım :
    Kadın

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 1 Ekim 2019
    71 Fotoğraf | 17 Video
    Özge Özpirinçci
    Özge Özpirinçci
    Rolü : Bahar Çesmeli
    Caner Cindoruk
    Caner Cindoruk
    Rolü : Sarp Çesmeli
    Bennu Yıldırımlar
    Bennu Yıldırımlar
    Rolü : Hatice Sarikadi
    Seray Kaya
    Seray Kaya
    Rolü : Sirin Sarikadi
    Kadın 81.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kadın 81.Bölüm Fragmanı
    36 gösterim
    Kadın 80.Bölüm Fragmanı 0:52
    Kadın 80.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Kadın 79.Bölüm Fragmanı 0:56
    Kadın 79.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    • Fotoğraf Kadın
    3. sezon bölümleri
    Kadın 65.Bölüm
    S03E01 - Kadın 65.Bölüm
    Şirin ile olan kavgası sırasında Arda’yı kaybeden Emre ise büyük bir paniğe kapılır ve her yerde onu arar. Arda’yı Emre’ye emanet eden Ceyda’nın ise bunu öğrendikten sonra tavrı ne olacaktır?
    Kadın 66.Bölüm
    S03E03 - Kadın 66.Bölüm
    Hatice’nin ölüm haberini alan herkes darmadağın olur. Tepkisini en çok belli eden kişi ise hayattaki en sevdiği insana veda etmek zorunda kalan Şirin’dir. Hiçbir zaman olmadığı kadar kendini çaresiz hisseden Şirin, annesine bugüne kadar yaptıkları için büyük bir pişmanlık içindedir.
    Kadın 67.Bölüm
    S03E04 - Kadın 67.Bölüm
    Bahar’ın Şirin’in itirafından sonra Sarp’ı affetmesi üzerine ise herkes büyük bir şaşkınlık içine girmiştir. Beraber tekrar eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlar ve aşklarını yaşamaya devam ederler. Sarp’ın birdenbire hastane odasında uyanmaması ise Bahar’a korku dolu anlar yaşatır. Eski kocasına yeni kavuşmuşken tekrar onu kaybetme düşüncesi bile onu deliye çevirmektedir.
    Kadın 68.Bölüm
    S03E05 - Kadın 68.Bölüm
    Sarp’ın durumunun kötüye gitmesiyle beraber Bahar darmadağın olmuştur. Annesini henüz yeni kaybetmişken eski kocasını tekrar kaybetme düşüncesiyle nasıl başa çıkacağını bilemez. Çocukları daha yeni babalarına kavuşmuşken tekrar bir ölüm acısı mı yaşayacaktır?
    Kadın 69.Bölüm
    S03E06 - Kadın 69.Bölüm
    Şirin’in çocuklara Arif’in hapishanede olduğunu söylemesi işleri iyice karıştırır. Bahar’ın bunu öğrenmesi de çok uzun sürmez. Şirin’e bunun için hesap soran Bahar, Şirin’den beklemediği bir tepki alacaktır. Bu tepkiden sonra Bahar, Şirin’in değişmeyeceğini anlayacak mı? Yoksa hala ona inanmaya devam mı edecek?
    Kadın 70.Bölüm
    S03E07 - Kadın 70.Bölüm
    Bahar ve Ceyda’nın Berşan’ın yardımıyla bulduğu iş ise Bahar’ı şüphelendirmiştir. Bir şeylerin ters gittiğini düşünse de çocukları için bu işten vazgeçmek istemez. Yeni tanıştığı yemek işinin patronu olan Cem ise çok ilginç bir karakterdir ve Bahar bunun farkına varmıştır. İş ile ilgili iletişim kurduğu insanlar da onu daha çok şüphelendirmeye başlar. Bunun üzerine Bahar ve Ceyda’nın evine baskın olması onları daha çok korkutacak ve kafalarını iyice karıştıracaktır.
    Kadın 71.Bölüm
    S03E08 - Kadın 71.Bölüm
    Şirin’in Arif’e olan yakın tavırları Ceyda’yı iyice rahatsız etmeye başlar. Bahar, Arif’e kızmaya hakkı olmadığını düşündüğü için de bu olaya hiç karışmak istemez. Ama içinde garip bir his oluşmuştur. Ceyda ise Şirin’de bir şeyler olduğunun da farkındadır. Arif’ten son zamanlarda adeta nefret eden Şirin’in gerçekten planı nedir?
    Kadın 72.Bölüm
    S03E09 - Kadın 72.Bölüm
    Berşan ile Bahar’ın yakın olmalarından rahatsız olan Arif, Bahar’ı uyarmak ister. Ama bunun karşılığında Bahar da Arif’in Şirin’e yakın olmasından rahatsız olduğunu açıkça belli eder. Çünkü Bahar ve Arif hala birbirlerinin iyiliğini düşünen ve başlarına kötü bir şey gelmemesini isteyen iki insandır.
    Kadın 73.Bölüm
    S03E10 - Kadın 73.Bölüm
    Arif’in Bahar’dan uzak durması için Berşan’ı uyarması onu sinirlendirir. Hala Arif’in Bahar’ı düşünmesi onu büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Çünkü o, Bahar kadar hiçbir zaman kendini değerli hissetmemiştir.
    Kadın 74.Bölüm
    S03E11 - Kadın 74.Bölüm
    Şirin’in Arif’e oynadığı oyunu bir şekilde öğrenen Bahar ise bu defa bunu saklamaz ve herkesin içinde açık açık Şirin’in kendini dövdürdüğünü söyler. Bunun sonucunda Arif ve Enver büyük bir şok içine girecektir. Şirin’in hala değişmediğinin ve değişmeyeceğinin bilincine varan Bahar ise artık ona asla güvenmeyecektir.
    Kadın 75.Bölüm
    S03E12 - Kadın 75.Bölüm
    Satılmış’ın Ceyda ve Emre’nin biyolojik çocuğu olduğunun kanıtlanması ise Ceyda’yı hiç istemediği bir durumun içine sokar. Arda’dan ayrılmak ve onun asla üzülmesini istemeyen Ceyda ne yapacağını ve nasıl davranacağını bilemez. Çünkü Satılmış alıştığı çocuklara hiç benzememektedir.
    Kadın 76.Bölüm
    S03E13 - Kadın 76.Bölüm
    Şirin’in söylediklerinden sonra daha fazla para almak için Arda’yı yanına almaya çalışan Dursun hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır. Daha önce eline hiç silah almayan Enver’in Arda’yı vermemek için Dursun’u tehdit etmesi herkese büyük bir şok ve korku yaşatır.
    Kadın 77.Bölüm
    S03E14 - Kadın 77.Bölüm
    Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?
    Kadın 78.Bölüm
    S03E15 - Kadın 78.Bölüm
    Yeni yıla girmeye hazırlandıkları sırada apartmanda duyulan silah sesi herkesi korkutmuştur. Arif’in bu olay sırasında Şirin’in konuşmalarına tanık olması ise onu oldukça şaşırtır. Çünkü Şirin eve giren hırsıza ablasının kocasını öldürdüğünü itiraf etmiştir.
    Kadın 79.Bölüm
    S03E16 - Kadın 79.Bölüm
    Şirin Arif’in aldığı ses kaydından habersiz kötülüklerine tüm hızıyla devam etmektedir. Ama sıradaki düşündüğü şey herkesin ona karşı gardını almasına neden olacak ve bu olaydan sonra sinirlerine hakim olamayan Bahar da Şirin’e güzel bir ders verecektir.
    Kadın 80.Bölüm
    S03E17 - Kadın 80.Bölüm
    Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü herkesin öğrenmesiyle işler iyice karışır. Bahar’ın bununla birlikte yaşadığı şok Şirin’den tamamen nefret etmesine neden olacaktır. Enver ise küçük kızının hala bu kadar ileri gidebileceğine inanamaz. Şirin’in evden kaçması üzerine onunla iletişime geçen Enver gerçekleri bir kez daha onun ağzından duymak ister.
    Kadın 81.Bölüm Final
    S03E18 - Kadın 81.Bölüm Final
    Raif’in Ceyda’ya evlenme teklifi etmesi üzerine Arif de Bahar’a evlenme teklifi eder ve bunun üzerine çifte düğün hazırlıkları başlar. Arif yıllardır âşık olduğu kadına sonunda kavuşmanın heyecanı içindedir. Fazilet Aşçıoğlu’nun Bahar’a hediye ettiği kitap ile de her şey çok farklı bir boyuta taşınacaktır. Hayatında her şeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini fark eden Bahar’ın sonunda şans yüzüne gülmüştür.

    Hayran tepkileri

    Back to Top