Hesabım
    Kayıtdışı
    1. Sezon
    Puanım :
    Kayıtdışı

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    58 Fotoğraf | 8 Video
    Erkan Petekkaya
    Erkan Petekkaya
    Songül Öden
    Songül Öden
    Dolunay Soysert
    Dolunay Soysert
    İsmail Hacıoğlu
    İsmail Hacıoğlu
    Rolü : Nejat
    Kayıtdışı 8.Bölüm Fragmanı 0:52
    Kayıtdışı 8.Bölüm Fragmanı
    57 gösterim
    Kayıtdışı 7.Bölüm Fragmanı 1:02
    Kayıtdışı 7.Bölüm Fragmanı
    51 gösterim
    Kayıtdışı 6.Bölüm Fragmanı 0:46
    Kayıtdışı 6.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    • Fotoğraf Kayıtdışı
    1. sezon bölümleri
    Kayıtdışı 1.Bölüm
    S01E01 - Kayıtdışı 1.Bölüm
    Ali Kemal yalan hayatların içinde doğruların peşinde koşar. Ekrem son derece güçlü, akıllı ve ülkenin her yerine eli uzanan bir adam olduğu için bir türlü ele geçirilememektedir.
    Kayıtdışı 2.Bölüm
    S01E02 - Kayıtdışı 2.Bölüm
    Ali Kemal’in kardeşi Nejat bulduğu kimsesiz çocuğun ailesini bulmak için harekete geçer. Çocuğun ailesini ararken Tıfıl kaybolur. Zeynep ile yakınlaşmak için yollar arayan Ali Kemal onu etkilemenin bir yolunu bulabilecek midir? Ali Kemal, Zeynep ile epey çalkantılı başlayan ilişkilerini, sıcak bir hale nasıl getirecektir?
    Kayıtdışı 3.Bölüm
    S01E03 - Kayıtdışı 3.Bölüm
    Ali Kemal kendi kaçırdığı kuryeyi elmaslarla birlikte Ekrem’e teslim etmek zorundadır. Ancak gerçek kuryeyi götüremeyeceği için başkasını bulması gerekmektedir. Esra’nın, kocasının yoğun çalışma hayatına olan memnuniyetsizliği Ali Kemal’in söylediği basit bir yalan yüzünden şüpheye dönüşür. Esra, Ali Kemal’in kendisini aldattığını düşünmeye başlamıştır. Mesai arkadaşı Feridun’la bir görevde olan Suat, kendisini hiç ummadığı bir anda bir rüşvet ağının içinde bulur.
    Kayıtdışı 4.Bölüm
    S01E04 - Kayıtdışı 4.Bölüm
    Adnan, Sevda’ya yakınlaşma çabasındadır ve ona bir davasında yardımcı olur. Nejat ve Tıfıl’ın yollarının tekrardan kesişmesi, Perihan’ın ona karşı olan düşüncelerinde değişime sebep olacaktır. İnci, yaşadığı olayların stresine daha fazla dayanamaz ve gözlerini hastanede açar. Bu durum, dikkatleri, onun tek arkadaşı olan Tuğba’ya çevirecektir. Kız kardeşi Ece ve kızı Tuğba’yla arası açılan Esra’nın, kocası Ali Kemal’e dair şüpheleri de giderek artmaktadır.
    Kayıtdışı 5.Bölüm
    S01E05 - Kayıtdışı 5.Bölüm
    Ekrem, evinin birileri tarafından dinlendiğinin farkındadır ve kendisini dinleyenlere bir tuzak hazırlar. Ekrem’e büyük bir operasyon hazırlığında olan Melek, kurulan tuzağa adım adım yaklaşmaktadır. Zeynep, çalıştığı ilaç firmasında son kullanma tarihi geçmiş ilaçların imha edilmediğinden şüphelenir. Bu şüphe, Zeynep’in kendisini tehlikeli bir olayın içinde bulmasına sebep olur. Ona yardım etmek için gelen Ali Kemal’i ise başka sürprizler beklemektedir.
    Kayıtdışı 6.Bölüm
    S01E06 - Kayıtdışı 6.Bölüm
    İlaç ve silahların sevkiyatını başarılı bir şekilde tamamlamış Ekrem’in keyfi yerindedir ama bu keyif, Zeynep’in kaçırıldığı haberiyle yerini tekrardan sıkıntıya bırakır. Ekrem, Zeynep ve Ali Kemal’i bulması için, Adnan’ı görevlendirir. Adnan, onları bulmak için, Orhan’ın hazırladığı tuzaklı evlere girip çıkmak zorunda kalacaktır. Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat ise, bütün bunlar olurken, hastanede yaşam savaşı vermektedir.
    Kayıtdışı 7.Bölüm
    S01E07 - Kayıtdışı 7.Bölüm
    Zeynep, anne ve babasının sır ölümünü aydınlatmaya kararlıdır. Bu konuda, belki de güvenebileceği tek kişi olan Ali Kemal’den yardım ister. Orhan, Melek’e sürpriz bir teklifte bulunur. Başarısız geçen operasyon sonrası açığa alınan Melek’in, ona güvenmekten başka çaresi kalmamıştır. Orhan’ın ortaya çıkmasıyla uykuları kaçan Ekrem, sinsice bir plan yapar ve Orhan’ı yok etmesi için Adnan’ı görevlendirir.
    Kayıtdışı 8.Bölüm Final
    S01E08 - Kayıtdışı 8.Bölüm Final
    Tüm sırlar açığa çıkıyor. Ali Kemal’in etrafını saran ihanet perdesi sonuna kadar açılıyor: uğruna ömrünü adadığı ailesi ve görevi arasında iyice sıkışan Ali Kemal’in gerçekleri öğrenmesinin bedeli ağır olacak. Esra’ya gelen paranın izini süren Ali Kemal, karısı bildiği kadının Melek tarafından görev icabı kendisiyle evlendirildiğini öğrenir ve Esra ile yollarını ayırır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top