Hesabım
    Çukur
    1. Sezon
    Çukur

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    267 Fotoğraf | 33 Video
    Aras Bulut İynemli
    Aras Bulut İynemli
    Dilan Çiçek Deniz
    Dilan Çiçek Deniz
    Erkan Kolçak Köstendil
    Erkan Kolçak Köstendil
    Perihan Savaş
    Perihan Savaş
    Çukur 33.Bölüm Fragmanı 0:59
    Çukur 33.Bölüm Fragmanı
    1.774 gösterim
    Çukur 32.Bölüm Fragmanı 1:00
    Çukur 32.Bölüm Fragmanı
    461 gösterim
    Çukur 31.Bölüm Fragmanı 0:56
    Çukur 31.Bölüm Fragmanı
    757 gösterim
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    1. sezon bölümleri
    Çukur 1.Bölüm
    S01E01 - Çukur 1.Bölüm
    Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise müzisyen kimliğiyle sahnenin tozunu attıran Yamaç, yıllar önce bir sebepten ötürü bu mahalleden kaçmıştır. Genç adamın hayatı, tıpkı kendisi gibi deli dolu bir karaktere sahip olan Sena ile yollarının kesişmesiyle tamamen değişir. İkili tutkulu bir aşkın içine sürüklenirken, Çukur ise Vartolu’nun gelişiyle yakında patlayacak bir fırtınanın eşiğine gelir. Bu fırtına, Yamaç’ı da Çukur’a ve uzun zaman önce terk ettiği geçmişine sürükleyecektir. Zaten eninde sonunda herkes bir gün Çukur’a geri dönecektir.
    Çukur 2.Bölüm
    S01E02 - Çukur 2.Bölüm
    Ağabeyi Kahraman’ın öldürülmesi, babası İdris Koçovalı’nın hastanede olması Yamaç’ın omuzlarına taşıyabileceğinden daha fazla yük bindirir. Bu esnada Çukur’da intikam yemini edilir. Yamaç’ın aklı aynı zamanda Sena’dadır. Sevdiği adamı arama çalışmaları sonuç vermeyen Sena, İzmir’e ailesinin yanına gider. Ancak ikili kısa bir zaman sonra bir araya gelecek ve kendilerini büyük bir tehlike altında bulacaktır.
    Çukur 3.Bölüm
    S01E03 - Çukur 3.Bölüm
    Vartolu, önüne çıkan her engeli yok etmeye kararlıdır. Ancak Yamaç gibi sert bir kayaya çarptığından da habersizdir. Yamaç, yaşanan saldırıdan sonra Sena’yı zorla babaevine getirir. Sultan’ın gözünde, ailenin düzenini bozacak kişi olarak görülen Sena ile Sultan karşı karşıya gelir. Artık yepyeni bir dünyaya adım atan Sena’nın işi hiç de kolay olmayacaktır.
    Çukur 4.Bölüm
    S01E04 - Çukur 4.Bölüm
    İdris ve Yamaç yıllar sonra karşı karşıya gelir. Ve ikili arasında soğuk rüzgarlar esmektedir.
    Çukur 5.Bölüm
    S01E05 - Çukur 5.Bölüm
    Yamaç, içlerinden birinin hain olduğunu Vartolu'ya haber uçurduğunu İdris'e söyler ve amansız bir savaş başlamaktadır.
    Çukur 6.Bölüm
    S01E06 - Çukur 6.Bölüm
    Yamaç vartoluyu tehtit eder. Selim ise vartoludan kaçmak için türlü türlü planlar yapar. Ama işler umduğu gibi gitmeyecektir.
    Çukur 7.Bölüm
    S01E07 - Çukur 7.Bölüm
    Pazara gelen İdris’in Sena ile diyaloğu dikkat çekerken, Vartolu’nun görünmesi gerilimi arttırıyor. İdris Koçovalı’ya ulaşmak isterken Yamaç’ın tepkisiyle karşılaşan Vartolu’nun ne yapacağı heyecanla beklenir.
    Çukur 8.Bölüm
    S01E08 - Çukur 8.Bölüm
    Sultan-Sena karşılaşması gerilimi artırır. Öfkeyle Ayşe’nin kıyafetlerine müdahale eden, sonrasında Sena’nın odasına girmek isteyen Sultan, Sena’nın sert tepkisiyle neye uğradığını şaşırıyor. Vartolu yeni planlar için yola çıkarken, Yamaç’ın isyanı akıllarda büyük bir soru işareti yaratır.
    Çukur 9.Bölüm
    S01E09 - Çukur 9.Bölüm
    İdris ve Sena’nın kaçırıldığı haberini alan Sultan şok olur. Yamaç’ın yaşadığı yıkımın etkisinin derinden hissedildiği anlarda Selim köşeye sıkışr.
    Çukur 10.Bölüm
    S01E10 - Çukur 10.Bölüm
    Vartolu, Koçovalılara yardım elini uzatır. Bu saatten sonra yapılacak çokta birşey yoktur. Çukur mahallesini iyice kötü günler beklemektedir.
    Çukur 11.Bölüm
    S01E11 - Çukur 11.Bölüm
    Vartolu ile Yamaç arasındaki mücadele gittikçe alevlenir. Artık ikili arasında silahlar konuşmaktadır. Bu tansiyonu yüksek yüzleşmeyle beraber, Sena ve Çukur arasında seçim yapmak zorunda kalan Yamaç, hayatının en zorlu günlerini yaşamaktadır.
    Çukur 12.Bölüm
    S01E12 - Çukur 12.Bölüm
    Baykal’ın satranç hamleleri gibi adımları tıkır tıkır işlerken, Yamaç ise içlerindeki haini bulmaya odaklanır. İdris, aldığı mektup sonrasında geçmişin perdesini aralamaya kararlıdır. Bunu, evinde sağladığı düzen için büyük bir tehdit olarak gören Sultan, tehlikeli bir hamle yaparak Paşa’dan yardım ister. Koçovalı Ailesi’nde gerilim doruk noktasına çıkarken, çember herkes için giderek daralmaktadır.
    Çukur 13.Bölüm
    S01E13 - Çukur 13.Bölüm
    Oğlunun yaşadığını öğrenen İdris, onun peşine düşerken; Yamaç ise Vartolu’nun kimliğini çözmeye çok yaklaşır. Sena, Çukur’dan kaçmaya ve her şeyi arkasında bırakmaya çalışırken Çukur’un ona ihtiyacı olduğunu fark eder. Yamaç’la yol ayrımında olan Sena, aklını mı yoksa kalbini mi dinlemesi gerektiğini sorgular.
    Çukur 14.Bölüm
    S01E14 - Çukur 14.Bölüm
    Hiçbir sır sonsuza kadar saklı kalamaz! Çukur’da büyük yüzleşmelerin yaşanacağı heyecan dolu bir dönem başlıyor. Çukur’da hayat artık kimse için eskisi gibi olmayacaktır. Yamaç, Vartolu’nun ağabeyi olduğu gerçeğini öğrenir. Hayatını tepetaklak edecek bu büyük gelişme karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla beklenirken; geçmişin günahları Çukur’da taş üstünde taş bırakmayacaktır.
    Çukur 15.Bölüm
    S01E15 - Çukur 15.Bölüm
    Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir. En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise atacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp anlayışla mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin, aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır. Tansiyonun yükseleceği bölümde Vartolu ile İdris’in karşı karşıya gelip gelmeyeceği de büyük merakla beklenecek.
    Çukur 16.Bölüm
    S01E16 - Çukur 16.Bölüm
    Bildiği gerçek ile babasının “Vartolu, Çukur’dan gidecek” emri arasında sıkışıp kalan Yamaç, hayatının en zorlu dönemini yaşayacak. Vartolu ise yıllar sonra yeniden bulduğu aşkı Saadet’le sonsuza dek gitmek ile Çukur’da kalıp geçmişin intikamını alma arasında seçimini yapacaktır.
    Çukur 17.Bölüm
    S01E17 - Çukur 17.Bölüm
    Vartolu’nun evinden çıkan cenaze tüm dengeleri sonsuza kadar değiştirecektir. Çukur’daki yüzleşme serisi hiç olmadığı kadar sert devam edecektir. Çukur’a gelen davetsiz bir misafir fırtına etkisi yaratacaktır. Başta Yamaç, Sena ve İdris olmak herkes başına geleceklerden bihaberdir. Çukur’da dengelerin sarsıldığı, çalkantılı bir dönem başlar.
    Çukur 18.Bölüm
    S01E18 - Çukur 18.Bölüm
    İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.
    Çukur 19.Bölüm
    S01E19 - Çukur 19.Bölüm
    Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.
    Çukur 20.Bölüm
    S01E20 - Çukur 20.Bölüm
    Vartolu, hayatının en zorlu yol aşamasına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer. Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.
    Çukur 21.Bölüm
    S01E21 - Çukur 21.Bölüm
    Aliço, Hale’yi öldürenin kim olduğunu araştırırken geçmişin gizemli perdesini de aralayacak. İdris ise Vartolu’nun tüm mahallelinin önünde İdris’in babası olduğunu itiraf etmesiyle derinden sarsılacak. Kartların yeniden dağıtılacağı ‘Çukur’un yeni bölümünde beklenmedik güçler birleşecek ve büyük sürprizler yaşanacak.
    Çukur 22.Bölüm
    S01E22 - Çukur 22.Bölüm
    Yamaç ve İdris’i dişli bir düşman beklemektedir. Baykal’ı kurtarmak için Koçovalıların karşısına geçen Elvis yeni bir fırtınaya sebep olacaktır. Aliço Hale’nin intikamı peşinde koşarken geçmişi ile yüzleşecek, Nazım ise kırılan gururunu onarmak için kurduğu planı emin adımlarla ilerletecektir. Çukur’un yeni bölümünde gerilim doruk noktasına çıkacak.
    Çukur 23.Bölüm
    S01E23 - Çukur 23.Bölüm
    Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner. Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak.
    Çukur 24.Bölüm
    S01E24 - Çukur 24.Bölüm
    Gözünü intikam hırsı bürüyen Nedret, elinde silahla Vartolu’nun kapısına dayanır. Ancak yanlış zaman ve yanlış yer silahtan çıkan kurşunun Sultan’a isabet etmesine yol açar. Bu kaza kurşunu Koçovalıları alt üst eder. Sultan yaşam savaşı verirken Baykal ve Elvis’in ölümüyle tüm ipleri eline geçiren Nazım’ın nasıl bir hamlede bulunacağı merak uyandıracak.tır.
    Çukur 25.Bölüm
    S01E25 - Çukur 25.Bölüm
    Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı merak konusudur. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.
    Çukur 26.Bölüm
    S01E26 - Çukur 26.Bölüm
    Vartolu ya Salih Koçovalı olup Saadet’le evlenebilecektir ya da Vartolu olarak karşısına tüm Çukur’u alacaktır. Ancak İdris, beklenmedik bir sürprizle karşılaşacaktır. Çukur’un bazı erkekleri Vartolu’nun yanında yer almaktadır. Yamaç, bu güç birlikteliğinin neler getireceği konusunda endişelenirken; Sena da harekete geçer ve beklenmedik birinin kapısını çalar.
    Çukur 27.Bölüm
    S01E27 - Çukur 27.Bölüm
    Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. İdris, Saadet’i evlendirmeye kararlıdır ve mahallenin kalbinde herkesi düğüne davet eder. Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır.
    Çukur 28.Bölüm
    S01E28 - Çukur 28.Bölüm
    Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır. Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.
    Çukur 29.Bölüm
    S01E29 - Çukur 29.Bölüm
    Vartolu, Selim, Emrah ve Nazım arasındaki iş birliği giderek güçlenirken Yamaç’ın bu gizli ittifaktan nasıl etkileneceği akıllarda büyük bir soru işareti yaratır. Sezon finaline beş bölüm kala Çukur’un tüm sakinleri yeniden büyük yüzleşmeler yaşarken Yamaç ve adamlarının silah deposuyla ilgili attıkları hamle onları tehlikeli bir sürprizin içine sürükleyecek.
    Çukur 30.Bölüm
    S01E30 - Çukur 30.Bölüm
    Yaşadıkları tehlikeyi atlatan Yamaç’ın aklı Sena’da kalır. Emrah’ın tehdidi altında olan Ezgi’nin uyguladığı tedavi, Sena’yı gittikçe kötüleştirir. Bu sırada İdris ve Vartolu’nun kahvede rehin alınması gerilimi artırır. Vartolu’nun sürpriz hamlesi, ikili arasındaki buzların eridiğini düşündürürken hapishanede yaşanan beklenmedik gelişmeler ise asıl fırtınanın yeni kopacağının sinyallerini verir.
    Çukur 31.Bölüm
    S01E31 - Çukur 31.Bölüm
    Yamaç, pes etmez ve büyük bir oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister. Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır.
    Çukur 32.Bölüm
    S01E32 - Çukur 32.Bölüm
    Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alır. Selim’in, Vartolu’yla aynı tarafta olduğunu gören İdris’in tepkisi büyük merakla beklenecek. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacaktır.
    Çukur 33.Bölüm
    S01E33 - Çukur 33.Bölüm
    Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacaktır. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacaktır. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top