Hesabım
    Çukur
    2. Sezon
    Çukur

    Sezon bilgisi:

    34 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    211 Fotoğraf | 34 Video
    Aras Bulut İynemli
    Aras Bulut İynemli
    Dilan Çiçek Deniz
    Dilan Çiçek Deniz
    Erkan Kolçak Köstendil
    Erkan Kolçak Köstendil
    Perihan Savaş
    Perihan Savaş
    Çukur 67.Bölüm Fragmanı 0:47
    Çukur 67.Bölüm Fragmanı
    117 gösterim
    Çukur 66.Bölüm Fragmanı 0:59
    Çukur 66.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    Çukur 65.Bölüm Fragmanı 0:59
    Çukur 65.Bölüm Fragmanı
    42 gösterim
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    • Fotoğraf Çukur
    2. sezon bölümleri
    Çukur 34.Bölüm
    S02E01 - Çukur 34.Bölüm
    Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da artık o günlerden eser yoktur.
    Çukur 35.Bölüm
    S02E02 - Çukur 35.Bölüm
    Karakuzular’la yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak. Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecek. Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzular’ın gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye söyleyecekleri büyük bir merakla beklenecek. Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.
    Çukur 36.Bölüm
    S02E03 - Çukur 36.Bölüm
    Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir.
    Çukur 37.Bölüm
    S02E04 - Çukur 37.Bölüm
    Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.
    Çukur 38.Bölüm
    S02E05 - Çukur 38.Bölüm
    Meliha’nın adını duyan Sultan’ın tepki vererek İdris’i şaşırttığı tanıtımda Çeto’nun, Celasun’a “Çaresiz bir adamın önünde durma çünkü onun kararlılığı kimsede yoktur!” sözleri dikkat çekiyor. Çeto’nun kimin için ölüm emri verdiği merak uyandırırken, silahlı adamlar tarafından takip edilen Cumali’nin kendisini bekleyen tehlikeden nasıl kurtulacaktır?
    Çukur 39.Bölüm
    S02E06 - Çukur 39.Bölüm
    Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.
    Çukur 40.Bölüm
    S02E07 - Çukur 40.Bölüm
    Çeto’nun yerini öğrenmek isteyen Mahsun’un Ersoy’a hesap sorduğu, Yamaç’ın planını Cumali’ye anlattığı heyecan dolu tanıtımda Vartolu’nun, “Karına sahip çıkamadın, çocuğuna sahip çıkamadın!” sözleri ekrana geliyor. Çekilen silahlar gerilimi yükseltirken, karşı karşıya gelen Yamaç ve Mahsun’un ilginç diyalogu dikkat çekiyor.
    Çukur 41.Bölüm
    S02E08 - Çukur 41.Bölüm
    Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzular’a karşı yeni planlar yapacaktır.
    Çukur 42.Bölüm
    S02E09 - Çukur 42.Bölüm
    Çeto’nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu’yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.
    Çukur 43.Bölüm
    S02E10 - Çukur 43.Bölüm
    Çeto’nun elindeki en büyük kozu olan Saadet’i devreye sokması Vartolu’yu Salih’ten vazgeçmesine ve eski günlerdeki Vartolu’ya dönüşmesine neden olacak. Çeto’nun Vartolu’dan ne isteyeceği merakla beklenecek. Ersoy’u koz olarak elinde tutan Yamaç, onun aracılığıyla Karakuzular’ın planlarını öğrenmeye çalışırken, karşısında hiç beklemediği anda Veysel’i bulacak. Çeto, sadece Vartolu’yu değil, Celasun’u da kullanmak için yeni planlar yapacak ve Koçovalılar’la arasındaki mücadele kızışacak.
    Çukur 44.Bölüm
    S02E11 - Çukur 44.Bölüm
    Yamaç, Ersoy’un peşini bırakmamaya kararlıdır. Onu sıkıştırmaya ve ondan istihbarat almaya devam ederken öğreneceği yeni bir bilgi beraberinde bazı sırları da getirecek. Ve bu sırlar, Yamaç’a zor anlar yaşatacak. Vartolu, Saadet’e ulaşma konusunda pes etmeyecek ve sevdiği kadın ile doğacak çocuğuna kavuşmak için her yolu deneyecek.
    Çukur 45.Bölüm
    S02E12 - Çukur 45.Bölüm
    Mahsun ve Çeto, Koçovalılar’a oyun oynarken hiç beklemedikleri bir anda kendileri av olacak ve büyük bir şok yaşayacaklar. Bu, her ikisinin de Koçovalılar’a karşı daha acımasız planlar yapmasına yol açacak. Daha doyamadan sevdiği kadın ile oğlu elinden alınan Vartolu, Karakuzular’ın isteğini yerine getirecek.
    Çukur 46.Bölüm
    S02E13 - Çukur 46.Bölüm
    Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu merakla beklenirken Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat gerecek. Bu sırada Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için yeni oyunlar oynayacak.
    Çukur 47.Bölüm
    S02E14 - Çukur 47.Bölüm
    Yamaç, Ersoy’dan istihbarat almaya devam ederken Çeto ve Mahsun’u öldürmek için Ersoy’un yaptığı plan ikiliyi beklenmedik bir duruma sürükleyecek. Vartolu’nun Çeto ve Mahsun’a aralarında köstebek olduğunu söylemesi tansiyonu yükseltirken Aliço’nun yakaladığı ipucu Yamaç’ı Vartolu’nun sırrına giderek yaklaştıracak. Selim ile Sultan’ın yüzleşmesi merakla beklenecek. İdris’in atacağı adım ise tüm dengeleri değiştirecek.
    Çukur 48.Bölüm
    S02E15 - Çukur 48.Bölüm
    Cumali ve Selim’in uzun bir aradan sonra karşı karşıya gelirler. Cumali’nin hasretle sarıldığı kardeşi Selim’i öldüresiye dövdüğü anlar gerilimi yükseltirken, Selim’e öfkesi geçmeyen Cumali’yi, Yamaç engellemeye çalışır.
    Çukur 49.Bölüm
    S02E16 - Çukur 49.Bölüm
    Aldığı kurşun darbeleri ile ağır yaralanan Yamaç Koçovalı, büyük bir yaşam savaşı verecek. Koçovalılar, yaşadıkları kayıplar sonrasında Yamaç’ın vurulmasıyla yeni bir sınavdan geçecekler. İdris, bir oğlunu daha kaybetme korkusuyla yüzleşecek. Harekete geçen Koçovalı Kardeşler, haini ne pahasına olursa olsun bulmak için mücadele edecekler. Çukur’dan çıkmak zorunda kalan Çeto ve Mahsun ise onları bu hale getirenlerden hesap soracaklar.
    Çukur 50.Bölüm
    S02E17 - Çukur 50.Bölüm
    Yaşam savaşı veren Yamaç gözlerini açar, oğlunun haberini vermek için sevinçle dışarı çıkan Sultan, Meliha ve İdris’i birlikte görünce şok yaşar. Yamaç’ın kendine gelmesiyle rahat bir nefes alan Selim, onu vuran kişinin peşine düşer.
    Çukur 51.Bölüm
    S02E18 - Çukur 51.Bölüm
    Yamaç’ı vuranın açığa çıkacağı bu bölümde, sürpriz gerçek izleyenleri şoke edecek. Yamaç iyileşmeye çalışırken ve mahallenin gerilimine Salih ile Cumali arasındaki münasebet de eklenince Selim, dengeleri korumak adına köprü olacak. İdris, Salih ile Cumali’nin arasındaki mücadelenin artık sona ermesi için iki kardeşi karşı karşıya getirecek. Komşusu sandığı kişinin aslında Mahsun olduğunu öğrenen Sena, Mahsun’la yüzleşecek. Hayatına dair çok büyük bir gerçeği öğrenen Meliha ise Sultan ile karşı karşıya gelecek. Çeto’nun, Koçovalı Ailesi’nin bir üyesinin karşısına çıkması, mücadelenin seyrini değiştirecek.
    Çukur 52.Bölüm
    S02E19 - Çukur 52.Bölüm
    İdris’in, torunu ve gelinini öldüren Çeto’yla ilk defa karşı karşıya geldiği bölümde Çeto’nun isteği İdris’i önemli bir karar aşamasına getirecek. Yamaç ve İdris’in seçimi sonucunda Karakuzular, Çukur’a geri dönecek. Bu durum karşısında Cumali ve Salih, öfkeden deliye dönecek. Vicdan azabı çeken Metin ile Yamaç’ın mahalle kahvesindeki yüzleşmesi, Çukur’dakilere eski günleri hatırlatacak. Koçovalılar’ın, Karakuzular’ın üstünde birilerinin olduğu şüphesi Çeto’nun talebiyle daha da güçlenecek. Cumali ve Salih’in attığı adım onları bir sürprize götürecek. Tansiyonun yükseleceği bölümde Yücel’in kim olduğu gerçeği de ortaya çıkacak.
    Çukur 53.Bölüm
    S02E20 - Çukur 53.Bölüm
    Koçovalılar ve Karakuzular, bu sefer Çukur’da karşı karşıya gelecek. Acaba ipler kopacak mı?
    Çukur 54.Bölüm
    S02E21 - Çukur 54.Bölüm
    Yamaç’ın, Çeto’nun herkesten sakladığı bir sırrını öğrenmesi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelede tansiyonu yükseltecek. Mahsun’un beklenmedik bir anda Sultan’ın açtığı aşevine gelmesi Çukur’dakileri deliye döndürecek. Ancak Sultan’ın, Mahsun karşısındaki tavrı herkes için şoke edici olacak.
    Çukur 55.Bölüm
    S02E22 - Çukur 55.Bölüm
    Yaşanan silahlı kavga iki tarafı da etkileyecek. Salih, Koçovalılarla birlikte hareket etmeye devam ederken bir yandan da kendi kurallarına göre oynayacak. Çeto ve Mahsun’un geçmişe dair açıklarını yakalamak isteyen Koçovalılar ikiliyle ilgili sırların peşinden gitmeye devam edecekler. Mahsun, Yamaç’ın verdiği dosyadaki bilgilerin şokunu yaşarken doğruluğunu da gizlice araştıracak. Mahsun ve Çeto arasındaki dengelerin nasıl değişeceği merakla beklenecek.
    Çukur 56.Bölüm
    S02E23 - Çukur 56.Bölüm
    En yakını olan Mahsun’la yolları ayrılan Çeto, tek başına Koçovalılar’dan intikam almaya çalışacak. Çeto’nun zayıf düşmesinden faydalanmak isteyen Cumali, Karakuzular’a son darbeyi vurmak için kendi planını yapacak. Cumali’nin Meke sayesinde ulaştığı önemli bir sır, Çeto’yu Koçovalılar karşısında zor durumda bırakacak. Baykal adının yeniden ortaya çıkması kafaları karıştıracak. Bu sırada Selim ve Sena, Mahsun’un geçmişiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşacak.
    Çukur 57.Bölüm
    S02E24 - Çukur 57.Bölüm
    Çeto ve Mahsun arasında esen fırtına, Karakuzular’ın da geleceğine yön verecek. Koçovalılar, Baykal’ın izini sürerek onu bulmak için harekete geçecekler. Öldüğünü düşündükleri birini arayan Koçovalılar, bu büyük kovalamaca sırasında zor duruma düşecekler. Salih ile İdris arasında önemli bir yüzleşme yaşanacak. Ekran başındakiler baba-oğlun arasında geçenler karşısında gözyaşlarına boğulacak.
    Çukur 58.Bölüm
    S02E25 - Çukur 58.Bölüm
    Gözünü karartan Çeto’nun büyük savaşı başlattığı Çukur’da ortalık karışıyor. Koçovalıların her yerden baskın yediği, silahların çekildiği, İdris’in Çukur’u birlik olmaya çağırdığı bu bölüm nefesleri kesiyor.
    Çukur 59.Bölüm
    S02E26 - Çukur 59.Bölüm
    Çukur’da yaşananları duyan polisler ise kısa sürede soluğu mahallede alırken, Çukur’dan elleri boş çıkmayacaklar. Sena’nın kayıp olduğunun fark edilmesi tüm şüphe oklarını Mahsun’a çevirecek. Herkes seferber olup Sena’yı ararken Vartolu’nun bu konuda yardımına sürpriz biri yetişecek.
    Çukur 60.Bölüm
    S02E27 - Çukur 60.Bölüm
    Koçovalıların arkasından iş çevirerek değerli taşların Sedatların eline geçmesini sağlayan Uluç, Koçovalıları zor duruma düşüren bir hamlede bulunacak. İdris ve Meliha’nın geçmişinden gelen bir sır ise Yüzüklü’yle ilgili bazı ipuçlarını gün yüzüne çıkaracak.
    Çukur 61.Bölüm
    S02E28 - Çukur 61.Bölüm
    Yamaç, hiç beklemediği anda, farkında olmadan Yüzüklü ile yan yana gelecek. Yüzüklü’nün, Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili ipucu bırakması Yamaç’ı, Meliha ile karşı karşıya getirecek. Sedat’ın hayatını kaybetmesi Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracak. Gözlerin Yüzüklü’ye çevrildiği sırada Timsah izini belli etmeden, Yamaç’a ulaşabilmek ve Sedat’ın intikamını alabilmek için Çukur’da ortalığı karıştıracak.
    Çukur 62.Bölüm
    S02E29 - Çukur 62.Bölüm
    Sahte Baykal’ın vurulması, Yamaç’ı cevapsız sorularla bırakacak. Yamaç, Yüzüklü’nün peşine düşerken Cumali’nin, Timsah’ın elinde olduğunu öğrenmesi herkesin hedefini bir anda değiştirecek. Ancak bu sırada da Yüzüklü boş durmayacak ve planlarını uygulamaya devam edecektir.
    Çukur 63.Bölüm
    S02E30 - Çukur 63.Bölüm
    Akşın’ın kaçırıldığı haberi, Çukur’a kor gibi düşecek. Bir kayıpla daha baş edecek gücü olmayan Koçovalılar, dört bir koldan Akşın’ı bulmak için seferber olacak. Aliço, Yüzüklü’nün bıraktığı ipucu sayesinde Akşın’a adım adım yaklaşacak. Bu sırada Vartolu Salih de, Çukur'da kendi kurallarına göre iş yapmaya çalışan Savaş ile mücadele içine girecek.
    Çukur 64.Bölüm
    S02E31 - Çukur 64.Bölüm
    Cumali’nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken; Damla’nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek. Koçovalılar ile Aliço, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur’u terk etmeyeceğini gösterecek.
    Çukur 65.Bölüm
    S02E32 - Çukur 65.Bölüm
    Çukur yeni düşmanı Azer Kurtuluş’un şokunu henüz atlatamamışken, Koçovalılar birbirlerinden bugüne kadar verdikleri kayıpların hesabını soracaklar. İdris tüm Koçovalı Kardeşleri eski günlerdeki gibi omuz omuza mücadele etmeleri için sürpriz bir hamleyle buluşturacak. Uluç’un ihanetinin ortaya çıkması herkesi sarsarken, Damla’yı ise büyük bir çıkmazın içine sürükleyecek ve bu durum Cumali ile yakınlaşmasına sebep olacak.
    Çukur 66.Bölüm
    S02E33 - Çukur 66.Bölüm
    Yamaç, eline üçüncü bir siyah zarfın geçmesiyle deliye döner. Çukur’dakiler dört bir yandan Aliço’yu bulmak için seferber olacak. Emin adımlarla planını harekete geçiren Yücel, Timsah ile ittifak kurar. Bu sırada Celasun’un geçmişte yaptığı bir hata, Meke’yle ikisini Azer’le yüzleştirir.
    Çukur 67.Bölüm
    S02E34 - Çukur 67.Bölüm
    Koçovalılar arka arkaya yaşadıkları acı kayıpların ardından Akın Koçovalı’nın hapishaneden çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşayacak. Ancak Akın’ın aileye gelişi beraberinde pek çok soru işaretini de yaratacak. Azer ve Timsah’la işbirliği yapan Yücel, Koçovalıları yok etmek için elinden geleni yaparken Yamaç, sürpriz planıyla Yücel’e karşı bir adım önde olacak. Çukur’un, İstanbul’un her bir köşesine yayılacağı bölümde görülen yeni bir siyah zarf ise tansiyonu yükseltecek.

    Hayran tepkileri

    Back to Top