Hesabım
    Bahtiyar Ölmez
    1. Sezon
    Puanım :
    Bahtiyar Ölmez

    Sezon bilgisi:

    19 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    115 Fotoğraf | 18 Video
    Yetkin Dikinciler
    Yetkin Dikinciler
    Hande Subaşı
    Hande Subaşı
    Güven Hokna
    Güven Hokna
    Orhan Aydın (2)
    Orhan Aydın (2)
    Bahtiyar Ölmez 19.Bölüm Fragmanı 0:07
    Bahtiyar Ölmez 19.Bölüm Fragmanı
    229 gösterim
    Bahtiyar Ölmez 18.Bölüm Fragmanı 0:40
    Bahtiyar Ölmez 18.Bölüm Fragmanı
    401 gösterim
    Bahtiyar Ölmez 17.Bölüm Fragmanı 0:42
    Bahtiyar Ölmez 17.Bölüm Fragmanı
    183 gösterim
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    • Fotoğraf Bahtiyar Ölmez
    1. sezon bölümleri
    Bahtiyar Ölmez 1.Bölüm
    S01E01 - Bahtiyar Ölmez 1.Bölüm
    Bazı günler vardır, insanın hayatı hiç beklenmedik şekilde tümden değişir. O gün Bahtiyar Ölmez için öyle bir gündür. Hiç ummadığı bir şekilde hayatının aşkıyla karşılaşır ve ilk görüşte sırılsıklam aşık olur. Ancak mutluluğu kısa sürede kabusa dönüşür.
    Bahtiyar Ölmez 2.Bölüm
    S01E02 - Bahtiyar Ölmez 2.Bölüm
    Bahtiyar yeni hayatına yeni evinde ilk adımını attığında hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. İlk görüşte aşık olduğu Aylin, eşi olarak karşısındadır. Ancak Aylin-Rıfat evliliğinin sahte bir evlilik olduğundan habersiz olan Bahtiyar, evlilik gerçekmiş gibi davranmaya başlar. Rıfat’ın tam aksine Tahir’e de sevgiyle yaklaşır. Bu durum Bahtiyar’ı gerçek kimliğini ifşa etmenin eşiğine kadar getirir. Bunlar yetmezmiş gibi, Aylin’in babası, İstanbul’un ünlü mafya babalarından Aytekin hesap sormak için yola çıkmıştır.
    Bahtiyar Ölmez 3.Bölüm
    S01E03 - Bahtiyar Ölmez 3.Bölüm
    Nuran, Caner’e söylediği yalan yüzünden büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Tek yardım isteyebileceği Şinasi’dir. Şinasi Nuran’ı kurtarabilecek midir? Bahtiyar umudunu yitirir ve Aylin’e bıraktığı veda mektubunda gerçek kimliğini itiraf eder.
    Bahtiyar Ölmez 4.Bölüm
    S01E04 - Bahtiyar Ölmez 4.Bölüm
    Çağla’nın, Rıfat sandığı Bahtiyar’ın kendisini Aylin’le aldattığından şüphelenmesi onu yeni arayışlara iter. Bunun sonucunda Bahtiyar sahte evlilik gerçeğiyle yüzleşmenin eşiğine gelir. Öte yandan Caner’in Nuran’ı aldattığını düşünen Şinasi, Caner’den bunun hesabını sormak ister ama başına olmadık işler açacağından habersizdir. Fuat ise Bahtiyar’ın gerçek kimliğini bilen birini ele geçirmiştir. Bütün bunlar olurken, Aytekin’le Hamdi’nin hesaplaşması işleri hiç beklenmedik noktaya getirir.
    Bahtiyar Ölmez 5.Bölüm
    S01E05 - Bahtiyar Ölmez 5.Bölüm
    Bahtiyar kendini Fuat'ın tuzağının ortasında bulur, üstelik hiçbir şeyden haberi yoktur! Bahtiyar, Hamdi'nin pususundan kurtulabilecek midir? Bütün bunlar olurken Oktay, Bahtiyar'ın büyük sırrını öğrenmiş ve harekete geçmiştir. Oktay'ın hamlesi bütün villa halkını Bahtiyar'ın gerçek kimliğini öğrenmenin eşiğine getirir.
    Bahtiyar Ölmez 6.Bölüm
    S01E06 - Bahtiyar Ölmez 6.Bölüm
    Aytekin’in de hışmına uğrayan Bahtiyar, itibarını geri kazanmak için uğraştıkça işler iyice içinden çıkılamayacak hale gelir. Öte yandan Bahtiyar’ın aşkına iyice inanmaya başlayan Aylin, Bahtiyar’ın duygularına artık kayıtsız kalamaz ve içinde Bahtiyar’a karşı yeni duygular filizlenir. Ama Rıfat’ın eski hayatı Bahtiyar ile Aylin aşkının önüne yeni engeller çıkaracaktır. Tahir, Bahtiyar’ın ağzından öyle bir şey duyar ki evden kaçar. Öte yandan Aytekin başkanlığında babalar toplanır ve Bahtiyar’ın azlini görüşmeye başlar. Bahtiyar büyük bir açmazın ortasında kalır. Tahir kayıptır, masada azli görüşülmektedir ve düşmanları peşindedir.
    Bahtiyar Ölmez 7.Bölüm
    S01E07 - Bahtiyar Ölmez 7.Bölüm
    Çağla kendine yeni bir müttefik bulmuştur: Fuat’ın hamlesi yüzünden Bahtiyar işleri yoluna koyamaz, tam tersine Aylin’in ona olan nefreti artar. Bütün bunlar olurken Nuran Caner birlikteliğini öğrenen Bahtiyar, ikisini ayırmaya karar verir ve Caner’le yüzleşir. Öte yandan Aylin’in gönlünü alamayacağını anlayan Bahtiyar tüm gemileri yakar, her şeyi Aylin’e anlatmaya karar verir.
    Bahtiyar Ölmez 8.Bölüm
    S01E08 - Bahtiyar Ölmez 8.Bölüm
    Bahtiyar, Aytekin’in elinden kurtulur ancak mahallesinde kestiği racon, döner dolaşır büyük bir sorun olarak karşısına çıkar. Memduh ve Anıl sorunu kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırlar. Ancak bu daha büyük bir soruna neden olacaktır. Anıl ve Memduh ne olduğunu bile anlayamadan kendilerini Fuat’ın elinde bulurlar. Bahtiyar’ı vermezlerse infaz edileceklerdir. Öte yandan Bahtiyar, Aylin’i her şeyin Fuat’ın tezgahı olduğuna ikna eder.
    Bahtiyar Ölmez 9.Bölüm
    S01E09 - Bahtiyar Ölmez 9.Bölüm
    Latife’nin Çağla’yı eve getirmesi villada kıyametleri kopartır. Aylin, Çağla’nın evden gönderilmesinde kararlıdır. Ancak Latife bunu asla kabul etmez. Çağla da bu durumda boş durmaz. Aylin’i evden kaçırtıp, evin hanımefendisi olma planları yapmaya başlar. Villada kadınlar savaşı devam ederken, Bahtiyar’ın çok önemli bir meselesi daha vardır: Bahtiyar efsanesi ayağına dolanmak üzeredir.
    Bahtiyar Ölmez 10.Bölüm
    S01E10 - Bahtiyar Ölmez 10.Bölüm
    Bahtiyar kardeşi Nuran ve Ramazan’ı kurtarmayı başarır. Ancak çok daha büyük bir sorunla yüzleşmek zorunda kalır. Aytekin Yavuz, uyuşturucu işi yapacaktır. Sevkiyatta Bahtiyar’ı kullanmayı planlamaktadır. Bahtiyar herkesin önünde Aytekin’e rest çeker... Aytekin bunun üzerine Bahtiyar’ın ölüm fermanını imzalar. Öte yandan Nuran’ın Fuat yüzünden kendisinden ayrıldığını öğrenen Caner, Fuat’tan bunun hesabını soracaktır. Şinasi ise Nuran ve Caner ayrılığı sonrası kararlıdır.
    Bahtiyar Ölmez 11.Bölüm
    S01E11 - Bahtiyar Ölmez 11.Bölüm
    Bahtiyar, Şinasi’nin vurulmasıyla çılgına dönmüştür. Bu işi yaptıranların peşine düşer. Tetikçiyi bulur. Tetikçi Aytekin’in ismini verir. Bahtiyar, Aytekin’den Şinasi’nin intikamını almak için harekete geçer. Yaşanan olaylar sonunda Bahtiyar intikamını ertelemek zorunda kalır. Ancak Vildan her şeyi Aylin’e anlatmaya karar vermiştir. Öte yandan Bahtiyar’ın kaybolması Aytekin’i yeni arayışlara itmiştir. Bu arayışlar sonunda Aytekin, Bahtiyar’ın gerçek kimliğini öğrenir ve Bahtiyar, Anıl ve Memduh’un peşine düşer. Fuat’ın ise her şeyi tersine çevirecek bambaşka bir planı vardır. Bahtiyar ne olduğunu bile anlayamadan kendini içinden çıkılamaz bir çaresizlik içinde bulur.
    Bahtiyar Ölmez 12.Bölüm
    S01E12 - Bahtiyar Ölmez 12.Bölüm
    Bahtiyar Ölmez ne olduğunu bile anlayamadan kendini hapishanede bulur. Aylin babasının katili olarak sandığı Bahtiyar’dan nefret eder. Fuat da bu durumu fırsat bilip Aylin’e yakınlaşmaya çalışır. Ayrıca içerdeki adamına Bahtiyar’ı öldürme talimatı verir. Bahtiyar yabancı olduğu hapis ortamında ölümle burun burunadır. Babasız ve korunaksız kalan Memduh ve Anıl ise Fuat’tan kaçma telaşındadır. Fakat bu kaçış uzun sürmez. Fuat, Anıl ve Memduh’u yakalayarak ölüme doğru bir yolculuğa çıkarır. Öte yandan, tekerlekli sandalyedeki Rıfat Çakar, Bahtiyar’a ilk cezayı kesmiştir: Bahtiyar’ı ailesiyle sınayacaktır. Bahtiyar hapiste ölümle boğuşurken, ailesi de dışarıda Rıfat’ın hedefindedir.
    Bahtiyar Ölmez 13.Bölüm
    S01E13 - Bahtiyar Ölmez 13.Bölüm
    Ailesine saldıranın kim olduğunu çözemeyen Bahtiyar, kendini Fuat’la birlikte nezarette bulur. Bahtiyar, tekrardan parmak izi verip hapisten kurtulur, ancak bilinmeyen bir düşmanı vardır ve onu bulmak zorundadır. Bahtiyar, Anıl ve Memduh aradıklarının Rıfat Çakar olduğunu bilmeden bu bilinmeyen düşmanın peşine düşerler. Ne var ki, içerdeki casus Ömer, Bahtiyar’ın, Rıfat Çakar’a yaklaşmasını engeller.
    Bahtiyar Ölmez 14.Bölüm
    S01E14 - Bahtiyar Ölmez 14.Bölüm
    Anıl’ın Rıfat Çakar’dan aldığı örneklerle yapılan DNA testi sonrasında hiç beklenmedik bir şey olur. Memduh ve Bahtiyar, Anıl’ın delirdiğine kanaat getirir. Öte yandan Aylin, Himmet’in dükkanındadır ve Bahtiyar’ın gerçek kimliğine adım adım yaklaşmaktadır. Bahtiyar durumu haber alır, evine gider, Aylin’i evden uzaklaştırır, ama Aylin’in aklında cevaplanmamış sorular kalmıştır.
    Bahtiyar Ölmez 15.Bölüm
    S01E15 - Bahtiyar Ölmez 15.Bölüm
    Bahtiyar kardeşini kurtarmak için çok zorlu bir görevi yerine getirmelidir. Bu görev Rıfat Çakar’ın yerine geçtiğini aile üyelerine söylemektir. Öte yandan Aylin babasının katili olarak bildiği Bahtiyar’ın peşindedir. Niyeti Bahtiyar’ı bulup öldürmektir. Aylin Bahtiyar’ı ararken, Tahir’in garip halini görmüş ve ona üzüldüğü için annesi Handan’ı eve çağırmıştır. Handan’ın eve gelişi evdeki dengeleri değiştirecektir. Anıl ve Memduh, Caner’i aramaktadırlar.
    Bahtiyar Ölmez 16.Bölüm
    S01E16 - Bahtiyar Ölmez 16.Bölüm
    Bahtiyar kardeşini kurtarmak telaşındadır. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Fuat, Caner’in oyununu ele geçirmiş ve yeniden formatlamıştır. Kurbanlar arasına Handan ve Tahir de eklenmiştir. Bahtiyar, Aylin, Anıl ve Memduh telaşla Nuran ve Tahir’i kurtarmaya çalışır. Ancak Bahtiyar bunun için büyük bir fedakarlık yapmak zorundadır. Bahtiyar’ın kardeşi ve Tahir için yaptığı mücadele, onu her adımında Aylin’den uzaklaştıran bir serüvene dönüşür. Bu serüvenin sonunda Bahtiyar, Aylin’e geri dönülemez bir itirafta bulunur…
    Bahtiyar Ölmez 17.Bölüm
    S01E17 - Bahtiyar Ölmez 17.Bölüm
    Bahtiyar kardeşini kurtarır. Ama Aylin onu hala babasının katili sanmaktadır. Bahtiyar, Aylin’e babasının katili olmadığını ispatlamak için harekete geçer. Ama bu o kadar da kolay olmayacaktır. Bahtiyar’ı aklayacak kişi nezarettedir. Bahtiyar, Anıl, Memduh, Aylin onu nezaretten çıkarmak zorundadırlar. Bunun için bir planları vardır, ama işler planladıkları gibi gitmez. Bu arada Tahir’in annesi Handan, Rıfat olarak bildiği Bahtiyar’daki değişimin peşine düşer, ne olup bittiğini anlamaya çalışır. Memduh’u ise hiç arzulamadığı kara günler beklemektedir. Öte yandan Rıfat artık geri dönüş hazırlıklarını tamamlamıştır ve Fuat’la irtibata geçer.
    Bahtiyar Ölmez 18.Bölüm
    S01E18 - Bahtiyar Ölmez 18.Bölüm
    Anıl kendini hastanede bulur, ama gördüğü rüya onu bambaşka âlemlere savurur. Aylin, Handan ve Çağla’yı evden göndermek için Bahtiyar’la birlikte yeni bir taktik geliştirir. Ancak bu taktik hiç beklenmedik sonuçlara gebedir. Öte yandan Rıfat harekete geçmiş, planını yapmıştır. Bahtiyar, Anıl, Memduh’u birbirine kırdıracaktır. Rıfat’ın planı tıkır tıkır işler. Rıfat’ın planı sonucu Anıl ve Memduh uyuşturucu işine bulaşır, Bahtiyar bunu öğrenince Anıl ve Memduh’la karşı karşıya gelecektir.
    Bahtiyar Ölmez 19.Bölüm Fnal
    S01E19 - Bahtiyar Ölmez 19.Bölüm Fnal
    Bahtiyar, Anıl ve Memduh birbirine düşmüştür. Aralarındaki sorunları çözemezler. Anıl ve Memduh sokağa düşer. Memduh’un baba olma hevesleri kabarır. Bu heves Anıl ve Memduh’u iyice uçuruma sürükler. Anıl ve Memduh bir başlarına çaresiz debelenirken, Bahtiyar ve Aylin de Rıfat’ın servetinin peşindedir. Anıl ve Memduh’la, Bahtiyar ve Aylin’in yolları hiç beklenmedik bir yerde kesişir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top