Hesabım
    Kızlarım İçin
    1. Sezon
    Puanım :
    Kızlarım İçin

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 28 Kasım 2017
    52 Fotoğraf | 12 Video
    Fikret Kuşkan
    Fikret Kuşkan
    Tuvana Türkay
    Tuvana Türkay
    Cansu Fırıncı
    Cansu Fırıncı
    Elifcan Ongurlar
    Elifcan Ongurlar
    Kızlarım İçin 12.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kızlarım İçin 12.Bölüm Fragmanı
    107 gösterim
    Kızlarım İçin 11.Bölüm Fragmanı 0:57
    Kızlarım İçin 11.Bölüm Fragmanı
    79 gösterim
    Kızlarım İçin 10.Bölüm Fragmanı 1:05
    Kızlarım İçin 10.Bölüm Fragmanı
    107 gösterim
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    • Fotoğraf Kızlarım İçin
    1. sezon bölümleri
    Kızlarım İçin 1.Bölüm
    S01E01 - Kızlarım İçin 1.Bölüm
    Anne ve babalarının kavgalarına mani olamayan beş kız kardeşinse tek yapabileceği bir an önce kurtulmak için bir yol bulmaktır. En büyük ablaları Selva, evli olduğu için bu durumdan en az etkilenenidir. Kumru evin en büyüğü, tıp fakültesi son sınıftadır ve para kazanıp hem kendini hem kardeşlerini kurtarmasına bir yıl kalmıştır. Sumru da üniversitededir ama o sorunlardan kaçmak için eğlenmeyi seçmiştir.
    Kızlarım İçin 2.Bölüm
    S01E02 - Kızlarım İçin 2.Bölüm
    Kumru, babasını Yağız’ın onun avukatı olması için ikna edebilecek mi? Kumru’yu kıskanan Alper, Yağız’la karşı karşıya gelir. Alper ve Kumru’nun aşkını öğrenen Hacer, Alper’i Kumru’dan uzak tutmak için neler yapacaktır?
    Kızlarım İçin 3.Bölüm
    S01E03 - Kızlarım İçin 3.Bölüm
    Kumru eve gelen haciz için para kazanmaya uğraşırken aklının bir köşesinde hep kardeşleri vardır. Sumru’nun Zübeyir’e olan nefretini fark eder ve bunun nedenini sorgulamaya başlar, bir de orta da Sumru’nun kaybolan intihar mektubu vardır. Bu arada kızlarına kavuşmak ve onları bu çektikleri acılardan kurtarmak isteyen Yaşar, öldürülen koğuş arkadaşının yerine geçerek hapisten kaçabilecek mi?
    Kızlarım İçin 4.Bölüm
    S01E04 - Kızlarım İçin 4.Bölüm
    Kumru haciz sebebiyle Yağız'ın annesi Semiha Hanım'a bakıcılık yapmaya başlar. Bu haberi duyan Alper, Kumru'ya nasıl bir tepki verecektir? Sumru ve Egemen arasında yaşanan yakınlaşma evlilik teklifi getirir. Herkesi şok eden evlilik teklifi nasıl sonuçlanacaktır?
    Kızlarım İçin 5.Bölüm
    S01E05 - Kızlarım İçin 5.Bölüm
    Hacer ve Zübeyir’in yaptığı planla kızlar büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Yaşar kızlarını kurtarabilecek mi? Yoksa kızların alt üst olan hayatları daha da mı perişan olacak? Bir babanın kızları için neler yapabileceğini gösteren bu büyük imtihandan Yaşar nasıl çıkacak?
    Kızlarım İçin 6.Bölüm
    S01E06 - Kızlarım İçin 6.Bölüm
    Yaşar kızlarını kurtarmak için eline silah alıp, mahallelinin karşısına geçerek tehdit eder. Mahalledeki namus bekçileri korkularından kaçıp saklanacak delik ararken Zübeyir ve Hacer için asıl korkulu günler yeni başlamaktadır. Elinde silahla Yaşar'ı görünce iyice panikleyen Zübeyir ve Hacer yeni bir plan kurarlar. Yaşar'a istediğini verip Ayten’in aşığını elleriyle teslim edeceklerdir?
    Kızlarım İçin 7.Bölüm
    S01E07 - Kızlarım İçin 7.Bölüm
    Kumru ve Yağız arasındaki yakınlaşmaya bir türlü engel olamayan Semiha kendini büyük bir tehlikeye atarak hastanelik olur. Görünürdeki tek suçlu da Kumru’dur... Selva ise çocuğunun babası diye her şeyine katlandığı Çetin tarafından aldatıldığını öğrenir. Ama ne yazık ki bu bir son değil başlangıçtır. Selva’nın acısı asıl şimdi başlamaktadır.
    Kızlarım İçin 8.Bölüm
    S01E08 - Kızlarım İçin 8.Bölüm
    Sumru kendini tehlikeye atmaya ve büyük yanlışlar yapmaya devam etmektedir. Yaşar, Sumru’nun peşinden koşup onun yanlışlarına engel olmaya çalışırken beklenmedik bir gelişmeyle her şey başa döner. Yaşar bir kez daha Sumru’yu kurtaracak mı?
    Kızlarım İçin 9.Bölüm
    S01E09 - Kızlarım İçin 9.Bölüm
    Yaşar Ayten’in sevgilisinin Zübeyir olduğunu öğrenir. Vicdanı bu sefer ona mani olmaz ve Zübeyir’i vurur. Ama Yaşar’ın çilesi henüz bitmemiştir. En beklenmedik anda en beklenmedik şekilde Yaşar ölümle burun buruna gelir.
    Kızlarım İçin 10.Bölüm
    S01E10 - Kızlarım İçin 10.Bölüm
    Kızların ve Yaşar’ın asıl derdi ise Hüma’dır. Hüma’nın böbrek rahatsızlığı her şeyi alt üst eder. Yaşar canından çok sevdiği kızının öz kızı olmadığını öğrenir. Hüma, Zübeyir’in kızıdır. Ve Zübeyir’in böbreğine muhtaçtır. Yaşar bu durumda ne yapacak? Zübeyir’i bulup Hüma’yı kurtarabilecek mi?
    Kızlarım İçin 11.Bölüm
    S01E11 - Kızlarım İçin 11.Bölüm
    Her şey Tayfun’un intikam planının bir parçasıdır. Sumru’nun cezaevinden kurtulmak için tek bir şansı vardır; Tayfun’la evlenmek. Sumru, iki tutsaklık arasında nasıl bir tercih yapacak? Egemen sevdiği kadını kurtarmak için çabalarken kendinden vazgeçip beklenmedik şeyler yapacak. Ve Kumru bütün bu kaosun ortasında daha fazla karşı koyamadığı aşka yani Yağız’a kalbini açar ama ertesi gün her şey alt üst olur.
    Kızlarım İçin 12.Bölüm
    S01E12 - Kızlarım İçin 12.Bölüm
    İki aşık mutlu olmayı başarabilecek mi? Peki ya Kumru? Yağız'la nihayet mutlu sona ulaştı derken Semiha’nın ölümüyle neler olacak? Yağız vicdan azabıyla kıvranırken aşkına sahip çıkabilecek mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top