Hesabım
    Adı Zehra
    1. Sezon
    Puanım :
    Adı Zehra

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    108 Fotoğraf | 13 Video
    Zeynep Çamcı
    Zeynep Çamcı
    Alican Yücesoy
    Alican Yücesoy
    Hatice Aslan
    Hatice Aslan
    İnanç Konukçu
    İnanç Konukçu
    Adı Zehra 14.Bölüm Fragmanı 1:00
    Adı Zehra 14.Bölüm Fragmanı
    147 gösterim
    Adı Zehra 12.Bölüm Fragmanı 0:01
    Adı Zehra 12.Bölüm Fragmanı
    Adı Zehra 13.Bölüm Fragmanı 1:00
    Adı Zehra 13.Bölüm Fragmanı
    77 gösterim
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    • Fotoğraf Adı Zehra
    1. sezon bölümleri
    Zehra 1.Bölüm
    S01E01 - Zehra 1.Bölüm
    Almanya’daki yoksul ve katı kuralları olan ailesinin evinde yaşayan Türk kızı Zehra’nın ne bir kimliği ne de hayatı üzerine bir söz hakkı vardır. Babası ve ağabeyi onu, para karşılığında istemediği bir adamla evlendirmek istemektedir, anca Zehra’nın gönlü Kadir adlı bir gençtedir. Düğün günü gelip çattığında dayanamayıp sevdiğine kaçan Zehra, bu kaçma kovalama sonucunda önce ailesinin eline düşer, ardından da ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilir! Ancak hayatın onun için hazırladığı sürprizler henüz sona ermemiştir. Beklenmedik olaylar sonucu Zehra’nın yolu, geçmişi sırlarla ve korkunç bir suçla örülü İstanbullu bir aileyle kesişir.
    Adı Zehra 2.Bölüm
    S01E02 - Adı Zehra 2.Bölüm
    Ailesinden kıl payı kurtulan ve yeni bir kimliği olan Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gelmiş, kendisini zengin bir ailenin evinde bulmuştur. Onun, yıllar önce kaybolan kızları Hande olduğunu düşünen bu aileyle ilgili aklında binlerce soru vardır. Bir anne öz kızını nasıl olup da tanıyamamıştır? Sahiden Zehra’yı kızına mı benzetmiştir? Her şeyden önemlisi, gerçek Hande’ye ne olmuştur?
    Adı Zehra 3.Bölüm
    S01E03 - Adı Zehra 3.Bölüm
    Karakola gidip başına gelenleri anlatan ve bir itirafta bulunan Zehra, bu yolla her şeyi düzelteceğini düşünürken, Serkan’ın getirdiği bir belge her şeyi değiştirir. Zehra için işler daha da karmaşık bir hale gelmiştir. Acaba onun Hande olmadığını Kurdoğlu Ailesi biliyor mudur? Karakoldaki polisler bile her şeyi anlatmasına rağmen ona inanmamıştır. Üstelik Serkan, kardeşinin psikolojik sorunlar yaşadığını söylemiş, Zehra’yı bir psikologla görüşmeye zorlamıştır. Zehra ne yapıp da bu durumdan kurtulacaktır?
    Adı Zehra 4.Bölüm
    S01E04 - Adı Zehra 4.Bölüm
    Zehra, gerçek annesiyle buluşacağını sandığı evde karşılaştığı korkunç manzara sonrası deliye döner. Şermin, İsmail ve oğulları Salih, zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırılır. Zehra’nın en çok merak ettiği şeyse annesi Şermin’e ne olduğudur. Çünkü Şermin’in durumu kritiktir ve bu durum Zehra’yı perişan eder. Kadıncağız kurtulabilecek midir? Ayrıca Zehra, hastaneye giderek büyük bir risk almıştır, onun evde olmadığını Kurdoğlu Ailesi öğrenecek midir? Öte yandan Genco da boş durmaz ve Salih’le ilgili yakaladığı bir ipucunun peşine düşer.
    Adı Zehra 5.Bölüm
    S01E05 - Adı Zehra 5.Bölüm
    Bayram’ın söyledikleri sonrası deliye dönen Şule, Zehra’nın peşinde kimlerin olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Şule, Bayram’la yüzleşecektir! Zehra ise artık Hande’ye bu evde kötü bir şey olduğuna emindir. Ona ne olduğunu ve Hande’nin nereye gittiğini öğrenmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Hande gibi davranmaya devam eden Zehra, elindeki ipuçlarından yola çıkacaktır.
    Adı Zehra 6.Bölüm
    S01E06 - Adı Zehra 6.Bölüm
    Serkan’sa cezaevinde vicdani bir hesaplaşmaya girer. Geçmişin izleri peşini bırakmamaktadır. Öte yandan Zehra, annesini hapisten çıkarmanın yollarını ararken bir yandan da Hande’yle ilgili şok edici bir gerçeği öğrenir.
    Adı Zehra 7.Bölüm
    S01E07 - Adı Zehra 7.Bölüm
    Hande’nin kaybolmadan önce hamile olduğunu ve bir video bıraktığını öğrenen Zehra, etrafındaki herkesi sorgulamaya başlar. Hayal’in ona anlattıklarından sonra Genco’dan bile şüphe duyan Zehra, Hande’ye ve bebeğe ne olduğunu öğrenmek için uğraşacaktır. Şule’yse Serkan’ın hapisten çıkmasıyla biraz olsun rahatlamıştır ama Zehra’yla ilgili öğrendiği gerçekler artık onu rahatsız etmeye başlamıştır, o da hemen harekete geçer.
    Adı Zehra 8.Bölüm
    S01E08 - Adı Zehra 8.Bölüm
    Hayal’in hatırlayacağı bir şey, Hande’yle ilgili gizemin çözülmesine yardımcı olabilecektir. Ayrıca Zehra, Genco’yla yakınlaşmaya devam etmektedir. Çünkü Genco’nun ona bir sürprizi vardır! Öte yandan Ceren, Serkan’ın kendisini Leyla’yla aldattığını öğrenmiş ve Leyla’dan da Serkan’dan da intikam almak için plan yapmıştır.
    Adı Zehra 9.Bölüm
    S01E09 - Adı Zehra 9.Bölüm
    . Babası için endişelenen Genco, bir yandan da Şule’nin neden böyle bir şey yaptığını merak etmektedir. Nadir kendine gelebilecek midir? Olayla ilgili Şule ve Nadir herkese ne anlatacaktır? Zehra bu soruların cevabını merak ederken bir yandan da Mine’nin gerçek anne ve babasının kim olduğunu öğrenebilmek için Hayal’le bir plan yapar.
    Adı Zehra 10.Bölüm
    S01E10 - Adı Zehra 10.Bölüm
    Leyla’nın Mine’yle ilgili iddiası, Ceren için de bardağı taşıran son damla olur ve Ceren Serkan’a da, Şule’ye de rest çeker. Boşanmak isteyen Ceren, bu kez de Serkan ve Şule’nin başına bambaşka bir dert açacaktır! Mine de olanlar karşısında şaşkına dönmüş, Leyla ve Ceren arasında kalmıştır. Şule ve Nadir arasındaki nikah gerilimiyse, Şule’nin yeni planıyla başka bir boyuta taşınır.
    Adı Zehra 11.Bölüm
    S01E11 - Adı Zehra 11.Bölüm
    Hayal’in oğlu Murat’ın yakalandığı hastalığı öğrenen Genco ve Zehra ona destek olmak için ellerinden geleni yaparken, Bayram da torununu kurtarmak için geçmişte olduğu gibi yine Şule’den yardım ister. Ancak Şule ona şok edici bir teklifte bulunacaktır.
    Adı Zehra 12.Bölüm
    S01E12 - Adı Zehra 12.Bölüm
    Zehra’dan günlüğü alan Serkan, kardeşinin başına gelenlerin baş sorumlusunun kim olduğunu artık anlamıştır. Bu Nadir’den başkası değildir. Öfkeden deliren Serkan şimdi ne yapacaktır? Serkan’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Şule’yse, oğlunu korumak için bir kez daha büyük bir plan yapar.
    Adı Zehra 13.Bölüm
    S01E13 - Adı Zehra 13.Bölüm
    Kadir Zehra’yı iyice köşeye sıkıştırmış, onunla evlenmeye zorlamaktadır. Zehra’nınsa Genco’ya hissettikleri ne kadar derin olursa olsun tek amacı vardır. Hande’ye ne olduğunu bulmak.
    Adı Zehra 14.Bölüm Final
    S01E14 - Adı Zehra 14.Bölüm Final
    Kadir’in evlenmeye zorladığı Zehra, Genco’ya olan aşkıyla annesi arasında kalır. Çekip gidebilirdir. Ya kalırsa? Genco bir yalancıyı da sevebilecek midir? Kadir’in kurduğu tuzakla dönmemek üzere uzaklaşacaktır ondan. Elbette Genco izin verirse.

    Hayran tepkileri

    Back to Top