Hesabım
    Gülizar
    1. Sezon
    Gülizar

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 20 Ocak 2018
    36 Fotoğraf | 10 Video
    Farah Zeynep Abdullah
    Farah Zeynep Abdullah
    Berk Cankat
    Berk Cankat
    Şerif Sezer
    Şerif Sezer
    Berk Erçer
    Berk Erçer
    Gülizar 10.Bölüm Fragmanı 0:17
    Gülizar 10.Bölüm Fragmanı
    147 gösterim
    Gülizar 9.Bölüm Fragmanı 0:58
    Gülizar 9.Bölüm Fragmanı
    88 gösterim
    Gülizar 8.Bölüm Fragmanı 1:02
    Gülizar 8.Bölüm Fragmanı
    77 gösterim
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    • Fotoğraf Gülizar
    1. sezon bölümleri
    Gülizar 1.Bölüm
    S01E01 - Gülizar 1.Bölüm
    Gülizar, peşindeki beladan kaçarken kendisini büyük bir servetin mirasçısı olarak bulur. Geçmiş yaşamı Gülizar’ı rahat bırakacak mı? Getirildiği güzel çiftlikte yeni, kalabalık ailesi onu nasıl karşılayacak?
    Gülizar 2.Bölüm
    S01E02 - Gülizar 2.Bölüm
    İzmir’den kaçarken geride bıraktığı Suzan ve Fettah için de büyük endişe duymaktadır. Fettah ise yaralı halde yattığı hastanede bile boş durmamakta, Şerif ve Teksoy’u zora sokacak hamleler yapmaktadır. Murat, aileyi karşısına almak pahasına da olsa kendisine emanet edilen Gülizar’ı korumaya kararlıdır.
    Gülizar 3.Bölüm
    S01E03 - Gülizar 3.Bölüm
    ülizar’ın Suzan’ı kurtarmak için Murat’la birlikte İzmir’e gittiği haberi çiftliğe bomba gibi düşmüştür. Mine, Murat’a çok öfkelidir ve sözü atmaya karar verir. Murat’ın geçmişlerini öğrenmesinden korkan Gülizar, Suzan’ın kurtarılması planından onu var gücüyle uzak tutmaya çalışır.
    Gülizar 4.Bölüm
    S01E04 - Gülizar 4.Bölüm
    Mine ve Murat’ın nişan hazırlıkları da hız kazanmıştır. Veysel ise bunca yıldır herkesten sakladığı karanlık geçmişinin ortaya dökülmemesi için çok büyük bir çaba göstermektedir. Teksoy, Murat’ın arabasının izini sürüp sonunda çiftliğin kapısına dayanmıştır. Gülizar ve Suzan çiftlikte kalmanın kendileri için daha güvenli olduğuna karar verirler ve Hayriye’nin onlar için hazırlattığı eve yerleşirler.
    Gülizar 5.Bölüm
    S01E05 - Gülizar 5.Bölüm
    Teksoy ve Şerif, Gülizar’a adım adım yaklaşmaktadır. Ünlü yapımcı Kartal, Fuat vasıtasıyla Gülizar’a reddedemeyeceği bir teklifte bulunur. Veysel’in yıllardır saklamaya çalıştığı yüz kızartıcı geçmişinin ortaya dökülmesi Murat ile Mine’nin nişanının yarıda kalmasına neden olmuştur. Candan’ın kırıcı sözleri de bardağı taşıran son damla olur. Murat ve Mine ayrılacak mı?
    Gülizar 6.Bölüm
    S01E06 - Gülizar 6.Bölüm
    Murat, Gülizar’a aşık olduğunu kesin olarak anlasa da duygularını inkar eden Gülizar, en büyük hayali olan şarkıcılık için önemli bir adım atar. Kartal Söz Prodüksiyon’la anlaşan genç kız, yeni bir hayata başlar. Ancak yaptığı anlaşmanın tadını çıkarmaya fırsat bulamadan kapısına gelen sürpriz misafir olayların seyrini değiştirecektir.
    Gülizar 7.Bölüm
    S01E07 - Gülizar 7.Bölüm
    Gülizar Hayriye’den ailesinin başına gelenleri öğrenmiştir. Hayriye’nin asıl isteği Gülizar’ın gidip otele yerleşen Candan, Tuğrul ve Mine’yi de evine almasıdır. Gülizar zor duruma düşen kardeşlerine yardım edecek midir? İzbe bir otelde zor anlar yaşayan Candan ve çocuklarının her şeyi yoluna koymak için planları nedir? Hayriye torunlarını tekrar bir araya getirebilecek midir?
    Gülizar 8.Bölüm
    S01E08 - Gülizar 8.Bölüm
    Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır. Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur. Hesaba katmadıkları şey ise Murat’tır. Genç adam Teksoy’a sandığından çok daha yakındır.
    Gülizar 9.Bölüm
    S01E09 - Gülizar 9.Bölüm
    Murat'la Gülizar, Hayriye hanıma yakalanmanın şokunu yaşarlar. Gülizar, Hayriye'den hiç beklemediği bir tepki görür ve bütün aileyi karşısına alır. Suzan'ın desteğiyle ayakta kalmaya çalışan Gülizar, ailede onu gerçekten seven tek kişiyi de kaybeder ve Mine'nin ortaya çıkan sırrıyla birlikte iyice yıkılır.
    Gülizar 10.Bölüm
    S01E10 - Gülizar 10.Bölüm
    Gülizar ve Murat’a hiç bir şekilde ulaşamayan Suzan ve Fettah iyice panik olmuştur. Teksoy’un ikisinin başına bela olduğunu düşünürlerken Tuğrul ve Candan Mine’den şüphelenir. Onlara göre Mine’nin tavırları hiç normal değildir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top