Hesabım
    Yuvamdaki Düşman
    1. Sezon
    Puanım :
    Yuvamdaki Düşman

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    50 Fotoğraf | 6 Video
    Nebahat Çehre
    Nebahat Çehre
    Ece Çeşmioğlu
    Ece Çeşmioğlu
    Pamir Pekin
    Pamir Pekin
    Aslı Tandoğan
    Aslı Tandoğan
    Yuvamdaki Düşman 6.Bölüm Fragmanı 0:48
    Yuvamdaki Düşman 6.Bölüm Fragmanı
    228 gösterim
    Yuvamdaki Düşman 5.Bölüm Fragmanı 0:44
    Yuvamdaki Düşman 5.Bölüm Fragmanı
    193 gösterim
    Yuvamdaki Düşman 4.Bölüm Fragmanı 0:45
    Yuvamdaki Düşman 4.Bölüm Fragmanı
    240 gösterim
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    • Fotoğraf Yuvamdaki Düşman
    1. sezon bölümleri
    Yuvamdaki Düşman 1.Bölüm
    S01E01 - Yuvamdaki Düşman 1.Bölüm
    Murat ve Yasemin Çifthanlı’nın yıllardır bekledikleri bebekleri gelmek üzeredir. O gün mutlulukla çıktıkları yol, Yasemin’in yaptığı kaza ile mahvolur. Ceren sonunda hayallerine kavuşmuş bebeğini bekliyordur. Sevdiği adam Kemal ile bebeklerini beklerken, Kemal’in ölüm haberini alır. Ceren o haberle yıkılır, her şeyini kaybeder. Yasemin ise, bebeğini kaybetmemiş ama hayatının travmasını yaşıyordur. Çifthanlı ailesinin başı Olcay Çifthanlı gelini Yasemin düzelinceye kadar torunları için bir “bakıcı” almaya karar verir. Ama aldığı bu kararın hayatlarını alt üst edeceğinden habersizdir. Küllerinden yeniden doğan Ceren “bakıcı” olarak hayatlarına girişi ile artık hepsi bir bedel ödemek zorundadır.
    Yuvamdaki Düşman 2.Bölüm
    S01E02 - Yuvamdaki Düşman 2.Bölüm
    Tülin’i eve davet eden Yasemin, Olcay’ın tepkisiyle karşılaşıyor. Yasemin’in misafirinin Tülin olduğunu gören Ceren’in panikle kendini gizlemeye çalıştığı anlar merak uyandırırken, Ceren’in Yasemin’e “Ben kimim biliyor musun?” diyerek saldırdığı anlar heyecanı arttırıyor.
    Yuvamdaki Düşman 3.Bölüm
    S01E03 - Yuvamdaki Düşman 3.Bölüm
    Ceren, Yasemin’in ilaçlarını değiştirerek Çifthanlı ailesine karşı onu hasta gösterecektir. Böylece Yasemin hastaneye yatırılacak ve her şey Ceren’e kalacaktır. Ama Yasemin ilaçlarının değiştirildiğini anlar ve kimin yaptığını öğrenmek için bir plan yapar. Ceren ise bu plandan habersizdir. Acaba Ceren bu sefer kazdığı kuyuya kendisi mi düşecektir, yoksa bundan da kurtulmayı başaracak mıdır?
    Yuvamdaki Düşman 4.Bölüm
    S01E04 - Yuvamdaki Düşman 4.Bölüm
    Ceren, Murat’la yakınlaşmaya çalışırken Yasemin’in koyduğu kamera bilgisini çok geç öğrenir. Şimdi tek amacı kaydı herkes görmeden önce ele geçirmektir. Yasemin kaydın başkasının eline geçmemesi için yanına alınca Ceren, Yasemin’in peşine düşer. Ceren ya kaydı ele geçirecek ya da “Umut” unu alıp gidecektir. Her zaman planlı hareket eden Ceren’in elinde bu sefer hiçbir şey yoktur. Artık şansa ihtiyacı vardır. Peki şans Ceren’in yanında mı olacak, yoksa Ceren’in kimliği ortaya mı çıkacak?
    Yuvamdaki Düşman 5.Bölüm
    S01E05 - Yuvamdaki Düşman 5.Bölüm
    Evden uzaklaşan Murat ve Yasemin’in aşk tazeler. Okan, eski sevgilisi Ceren’i bulmak ister. Ceren Murat’ı elde etmek için her yolu denerken, onları gören ve yanlış anlayan Yasemin öfkeyle evi terk eder.
    Yuvamdaki Düşman 6.Bölüm Final
    S01E06 - Yuvamdaki Düşman 6.Bölüm Final
    Tülin’in ölümünün ardından Yasemin evden ayrılma kararı alır. Yanında Ceren ve Kerem’i de götürür. Uğraşlarına rağmen istediğini alamayan Ceren bu yeni durumu tam avantajına çevirmek üzereyken, onun yüzünden yıllarını hapislerde geçirmiş olan Okan karşısına çıkar. Okan Ceren’e çok kızgındır. İntikam almak istediği bellidir. Öncelikle Ceren’den yüklü para ister. Ceren bu parayı bulmak için çok tehlikeli bir işe kalkışacaktır. Yine de Okan’dan kurtulamayacağını anlayınca Okan’a başka bir teklifle gelir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top