Hesabım
    Sen Anlat Karadeniz
    1. Sezon
    Puanım :
    Sen Anlat Karadeniz
    Üyeler
    3,1 3 oy

    Sezon bilgisi:

    21 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 24 Ocak 2018
    151 Fotoğraf | 21 Video
    Ulaş Tuna Astepe
    Ulaş Tuna Astepe
    İrem Helvacıoğlu
    İrem Helvacıoğlu
    Mehmet Ali Nuroğlu
    Mehmet Ali Nuroğlu
    Sinan Tuzcu
    Sinan Tuzcu
    Sen Anlat Karadeniz 21.Bölüm Fragmanı 0:46
    Sen Anlat Karadeniz 21.Bölüm Fragmanı
    1.539 gösterim
    Sen Anlat Karadeniz 20.Bölüm Fragmanı 0:45
    Sen Anlat Karadeniz 20.Bölüm Fragmanı
    1.610 gösterim
    Sen Anlat Karadeniz 19.Bölüm Fragmanı 0:45
    Sen Anlat Karadeniz 19.Bölüm Fragmanı
    4.667 gösterim
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    • Fotoğraf Sen Anlat Karadeniz
    1. sezon bölümleri
    Sen Anlat Karadeniz 1.Bölüm
    S01E01 - Sen Anlat Karadeniz 1.Bölüm
    On altı yaşındayken kapatıldığı evde, sekiz senedir Vedat Sayar’ın karısı olmaya mecbur bırakılan Nefes’in hayatındaki tek güzel şey yedi yaşındaki oğlu Yiğit’tir. Bu sekiz yıl boyunca gece gündüz gördüğü şiddete boyun eğmeyen Nefes, her fırsatta oğlunu da alarak kaçmaya çalışır. Ama her defasında yakalanır, kapılar tekrar üstüne kilitlenir ve yine şiddete maruz kalır. Her kurtulma girişimi başarısızlıkla sonuçlanır, ta ki Tahir Kaleli ile karşılaşana kadar.
    Sen Anlat Karadeniz 2.Bölüm
    S01E02 - Sen Anlat Karadeniz 2.Bölüm
    Tahir, Nefes ve Yiğit’le hayat mücadelesi verirken, ailesi de Vedat ve adamlarıyla büyük bir kavgaya tutuşur. Sonunda, Yangazlar’ın yaptığı akıllıca bir oyunla, Tahir, Nefes ve Yiğit kurtulurlar. Ancak, onların geçici kurtuluşu, Vedat’ın psikopatça öfkesini köy halkına çevirmesine neden olur. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmaz. Köyün imamı Osman Hoca’ya işkence etmek, Vedat’ın canavarlığının son noktası olacaktır.
    Sen Anlat Karadeniz 3.Bölüm
    S01E03 - Sen Anlat Karadeniz 3.Bölüm
    Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir. Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir’in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir?
    Sen Anlat Karadeniz 4.Bölüm
    S01E04 - Sen Anlat Karadeniz 4.Bölüm
    Nefes, Tahir’in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes belki tetiği çekememiştir ama Vedat, o tetiğin ucunda ölmüştür. Artık Nefes’i geri istememektedir, karısını görmek istediği tek yer mezardır.
    Sen Anlat Karadeniz 5.Bölüm
    S01E05 - Sen Anlat Karadeniz 5.Bölüm
    Karadeniz'de ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşan'la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan'a bohça götürmek zorunda kalır ve elbette Asiyeliğini yapar. Ancak çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiye'nin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafa'sının peşine düşer.
    Sen Anlat Karadeniz 6.Bölüm
    S01E06 - Sen Anlat Karadeniz 6.Bölüm
    Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefes’e şartını koşar. “Yiğit’i görmek istiyorsan, evlen benimle!”
    Sen Anlat Karadeniz 7.Bölüm
    S01E07 - Sen Anlat Karadeniz 7.Bölüm
    Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit’te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa’ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat’ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat’a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker.
    Sen Anlat Karadeniz 8.Bölüm
    S01E08 - Sen Anlat Karadeniz 8.Bölüm
    Nazar’ın onlara sıktığı mermi, Tahir’i yaralamasa da kalbinden vurur. Nefes’in merminin önüne atlaması, bizim deli uşağı iyice dellendirir. Bütün sülaleyi ayağa diker ve Mercan’ın intihar girişimiyle çalkalanan Karadeniz’in Nefes’e kucak açması için tedbirler alır.
    Sen Anlat Karadeniz 9.Bölüm
    S01E09 - Sen Anlat Karadeniz 9.Bölüm
    Nefes daha Mustafa'nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Bir yandan kabusları, bir yandan Vedat'ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz'e sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır.
    Sen Anlat Karadeniz 10.Bölüm
    S01E10 - Sen Anlat Karadeniz 10.Bölüm
    Tahir gemileri yakar ve onun sevdiği kadına zulmeden ailesiyle hesaplaşır. Vedat zulmedince boğazına sarılmaktadır ama öz anası, abisi yapınca gitmekten başka çaresi kalmamıştır.
    Sen Anlat Karadeniz 11.Bölüm
    S01E11 - Sen Anlat Karadeniz 11.Bölüm
    Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes’in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes’in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.
    Sen Anlat Karadeniz 12.Bölüm
    S01E12 - Sen Anlat Karadeniz 12.Bölüm
    Vedat’ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes’i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes’in umudu, Tahir’in inadının kırılmasına neden olur.
    Sen Anlat Karadeniz 13.Bölüm
    S01E13 - Sen Anlat Karadeniz 13.Bölüm
    Nefes'in yolculuğu çok zor bir yolculuktur ama Nefes ve onun yoluna başını koyan Tahir birbirlerine inanmaktadırlar. Tahir, geçmişte Nefes'in yüreğinde açtığı yarayı, bu sefer başkalarının açtığı yarayı inancıyla iyileştirerek telafi edecektir. Deli Tahir'in akıllıca bir hamlesi, Nefes'i, bu zor yoldaki en önemli engellerden birinden kurtarır. Ama aynı Tahir'in Nefes'le Yiğit için yaptığı bir delilik, hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkıp onları çok zor duruma sokacaktır.
    Sen Anlat Karadeniz 14.Bölüm
    S01E14 - Sen Anlat Karadeniz 14.Bölüm
    Deli Tahir yine deliliğini yapar ve herkesin tekrar bir araya gelmesini sağlar. Ama bu delilik, Vedat’ın daha büyük bir planı devreye sokmasına neden olur. Nefes ve Tahir’in bu plana verdikleri karşılık, Vedat’ın asla tahmin edemeyeceği bir şeydir.
    Sen Anlat Karadeniz 15.Bölüm
    S01E15 - Sen Anlat Karadeniz 15.Bölüm
    Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefes'in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar.
    Sen Anlat Karadeniz 16.Bölüm
    S01E16 - Sen Anlat Karadeniz 16.Bölüm
    Yiğit’i kurtarabilmek için hayatlarını birleştiren Nefes ve Tahir’in asıl savaşları şimdi başlamaktadır. İlk günden onlara zindan edilen hayata, el ele direnmeye kararlıdırlar.
    Sen Anlat Karadeniz 17.Bölüm
    S01E17 - Sen Anlat Karadeniz 17.Bölüm
    Sevdiğine deva olma sırası Nefes'tedir. Tahir'in deli fırtınasını sadece Nefes'in şefkati ve inadı dindirecektir. Tahir vicdanı ve sevdası arasında çıkmazdayken bir yandan da Ceylan'ı, Nefes'e kavuşturmanın mücadelesini vermektedir. Bilmediği şeyse nefretten gözü dönmüş Cemil'in, intikam için peşinde olduğudur.
    Sen Anlat Karadeniz 18.Bölüm
    S01E18 - Sen Anlat Karadeniz 18.Bölüm
    Tahir’in göğsüne Cemil’in kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemil’in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir’in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat’a karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahir’in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes’e olan sevdasıdır.
    Sen Anlat Karadeniz 19.Bölüm
    S01E19 - Sen Anlat Karadeniz 19.Bölüm
    Deli Tahir'in, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefes'i kavuşturmasına engel olamayan Vedat, Mercan'ın da uyanmasıyla hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmış, hiç olmadığı kadar tehlikelidir. Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir?
    Sen Anlat Karadeniz 20.Bölüm
    S01E20 - Sen Anlat Karadeniz 20.Bölüm
    Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat’a vermiştir. Vedat’ın da Nefes’i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir’in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz’den gitmek.
    Sen Anlat Karadeniz 21.Bölüm
    S01E21 - Sen Anlat Karadeniz 21.Bölüm
    Karadeniz’e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit’le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top