Hesabım
    Jet Sosyete
    1. Sezon
    Jet Sosyete

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Tv8
    İlk yayın tarihi: 18 Şubat 2018
    124 Fotoğraf | 15 Video
    Gülse Birsel
    Gülse Birsel
    Çağlar Çorumlu
    Çağlar Çorumlu
    Cengiz Bozkurt
    Cengiz Bozkurt
    Hasibe Eren
    Hasibe Eren
    Jet Sosyete 15.Bölüm Fragmanı 1:02
    Jet Sosyete 15.Bölüm Fragmanı
    78 gösterim
    Jet Sosyete 14.Bölüm Fragmanı 1:02
    Jet Sosyete 14.Bölüm Fragmanı
    308 gösterim
    Jet Sosyete 13.Bölüm Fragmanı 0:43
    Jet Sosyete 13.Bölüm Fragmanı
    171 gösterim
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    • Fotoğraf Jet Sosyete
    1. sezon bölümleri
    Jet Sosyete 1.Bölüm
    S01E01 - Jet Sosyete 1.Bölüm
    Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alan dizide, Gülse Birsel modellikten sosyeteye giriş yapan Gizem karakteri ile şimdiden konuşulmaya başladı. Her daim süslü ve frapan kıyafetleri, kendine has abartılı konuşma tarzı ile Gülse Birsel yine kahkaha fırtınası estirecek.
    Jet Sosyete 2.Bölüm
    S01E02 - Jet Sosyete 2.Bölüm
    Cengiz ve Zahide, İlayda’nın Ozan ile barışmasına aracı olmaya çalışsalar da Ozan’ın yan komşu baldız Melike’ye olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Yıldız ile Ozan'ın birlikte bar çıkışında çekilmiş fotoğraflarını gazetede gören Talip ise Yaşar'ı uyarıp uyarmamak konusunda kararsız kalır.
    Jet Sosyete 3.Bölüm
    S01E03 - Jet Sosyete 3.Bölüm
    Talip’in, Yıldız ile Ozan’ın gazete haberini ev halkına söylemesi sonucu Yaşar, Gündüz’den evdeki genç kızları gözetim altına almasını ister. Melike ile Gündüz’ü AVM’de birlikte gören Alara konuyu yanlış anlayıp Gündüz ile arasına mesafe koyar. Ertelenen makyaj lansmanında sahneye çıkma hayalleri kuran Gizem ise kayınvalidesi, İlayda ve Pelin’e rağmen sürpriz bir konuğun yardımıyla bir anda kendini sahnede bulur.
    Jet Sosyete 4.Bölüm
    S01E04 - Jet Sosyete 4.Bölüm
    Gizem alışveriş bağımlılığı terapisi için evde düzenlediği seansa Safiye’yi de davet eder; Safiye “farklı” bakış açısıyla bu seansın yıldızı olur. Sitenin bahçıvanının kovulması üzerine Melike Özpamuk ailesinin yeni bahçıvanı olarak göreve başlar. Ozan ile Melike’nin geçirdiği zaman artarken İlayda ise bu durumdan gittikçe daha rahatsız olmaktadır.
    Jet Sosyete 5.Bölüm
    S01E05 - Jet Sosyete 5.Bölüm
    Ozan, Pelin ve Tony’nin yakın arkadaşlıklarını kıskanan Yaşar, kendisini de bu ekibe dahil etmenin yollarını arar. Talip en sonunda Yıldız’a açılmaya karar verir ancak buluşmaları her iki taraf için de bekledikleri gibi gitmez.
    Jet Sosyete 6.Bölüm
    S01E06 - Jet Sosyete 6.Bölüm
    Alara’nın bir yorumu üzere tüm jet sosyetenin Talip’in ocakbaşına akın etmesi üzerine Talip’in imdadına Yıldız yetişecektir. Yaşar’ın kendisini beğenmemesine kırılan Safiye ise büyük bir değişime girer. İlayda ile arasını düzeltmenin yollarını arayan Ozan, ona hediye köpek alır. Ancak bu köpek Ozan’ın da İlayda’nın da başını belaya sokacaktır. Gündüz’ün İlayda’nın uyarısı ile sosyete gibi davranmaya başlaması Alara’yı çileden çıkarır.
    Jet Sosyete 7.Bölüm
    S01E07 - Jet Sosyete 7.Bölüm
    Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz’ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.
    Jet Sosyete 8.Bölüm
    S01E08 - Jet Sosyete 8.Bölüm
    Alara’nın teşviki ile Gündüz sitenin spor salonunda dövüş dersi vermeye başlar. Tüm jet sosyeteyi etkileyen bu derslerden en çok nasibi ise Ozan alır.
    Jet Sosyete 9.Bölüm
    S01E09 - Jet Sosyete 9.Bölüm
    İlayda artık Ozan ile düğün günü netleştirmeye kararlıdır. Yıldız herkesten gizli spor salonunun barında çalışmaya başlıyor. Şennur Hanım buna tepki gösteriyor. Talip ise annesi Şennur ve Yıldız’ın arasını düzeltmeye çalışıyor.
    Jet Sosyete 10.Bölüm
    S01E10 - Jet Sosyete 10.Bölüm
    Gündüz, Alara’yı etkilemek için attığı kitap okuma yalanı içinden çıkılmaz bir sorun yumağına dönüşüyor. İlayda ise geçmek bilmeyen sırt ağrılarına çözümü, şifacı Şennur teyzede arıyor. Şennur ayağına gelen kısmet ile gözü döner, Talip ve İlayda’nın aralarını yapmaya çalışır.
    Jet Sosyete 11.Bölüm
    S01E11 - Jet Sosyete 11.Bölüm
    Yalıda hayalet paniği var. Yalıda meydana gelen açıklanamayan olaylar eski hikayeleri gün yüzüne çıkarıyor. Hayalet Necmiye Hanım gerçekten İlayda’nın düğün hazırlıklarından mı rahatsız?
    Jet Sosyete 12.Bölüm
    S01E12 - Jet Sosyete 12.Bölüm
    Görüştükleri ortaya çıkan Talip ve Yıldız cephesinde ise sular durulmuyor. Yüksel ailesi, bir an önce Yıldız’ı istemeye gelinmesini şart koşacak. Ancak Şennur’un kolay kolay teslim olmaya niyeti olmayacak ve binbir dereden su getirecek.
    Jet Sosyete 13.Bölüm
    S01E13 - Jet Sosyete 13.Bölüm
    Safiye, Yaşar’ın kendisini eski gibi beğenmediğinden yakınır. Gizem’in de teşvikiyle küçük bir müdahaleyi kabul eden Safiye için sonuç umduğundan fazlası olacaktır. Cengiz Bey’in niyeti baharın gelmesi ile bozulur ve daha çapkın biri olur.
    Jet Sosyete 14.Bölüm
    S01E14 - Jet Sosyete 14.Bölüm
    Talip ve Yıldız’ın evliliklerine her türlü taş koyan Şennur, bu sefer Yıldız’ın ev işlerindeki becerisini sınamak üzere yarışmaya katılıyor. Yarışmanın en sürpriz ikilisi ise Gizem ve Zahide Hanım.
    Jet Sosyete 15.Bölüm
    S01E15 - Jet Sosyete 15.Bölüm
    Şennur bu sefer kartlarını açık oynuyor ve Yıldız’ı asla gelin olarak almayacağını Talip’e söylüyor. Öte yandan Yıldız’ın da işleri yavaştan alma isteği, Talip’i bütün dikkatleri üstüne çekecek bir hamleye zorluyor.

    Hayran tepkileri

    Back to Top