Hesabım
    Beni Bırakma
    1. Sezon
    Beni Bırakma

    Sezon bilgisi:

    110 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    215 Fotoğraf | 22 Video
    Esengül Aypek
    Esengül Aypek
    Emrah Akduman
    Emrah Akduman
    Çağla Çukurova
    Çağla Çukurova
    Aysu Tunca
    Aysu Tunca
    Beni Bırakma 35.Bölüm Fragmanı 0:31
    Beni Bırakma 35.Bölüm Fragmanı
    779 gösterim
    Beni Bırakma 32.Bölüm Fragmanı 0:31
    Beni Bırakma 32.Bölüm Fragmanı
    368 gösterim
    Beni Bırakma 31.Bölüm Fragmanı 0:31
    Beni Bırakma 31.Bölüm Fragmanı
    273 gösterim
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    • Fotoğraf Beni Bırakma
    1. sezon bölümleri
    Beni Bırakma 1.Bölüm
    S01E01 - Beni Bırakma 1.Bölüm
    Sayar ailesinin küçük oğlu Emre, Amerika’daki stajını bitirmiş ve ülkeye dönmüştür. Tüm aile bunun mutluluğunu yaşarken aynı gün evlerine gelecek olan misafirlerle hayatlarının değişeceğinin bilmemektedirler. Anne Arzu’nun üniversite arkadaşı olan Esin, kızını Emre ile evlendirmeye kararlıdır. Bu uğurda her türlü silahı kullanacaktır. Emre’nin Cansu ile buluşmaya gittiği İstanbul’da yolu Zeynep ile kesişir. Ve bu karşılaşmayla hem ailemizde hem de Emre’nin hayatında bütün dengeler değişir.
    Beni Bırakma 2.Bölüm
    S01E02 - Beni Bırakma 2.Bölüm
    Emre ile Cansu’nun adını kullanarak buluşan Zeynep ona yanlış bilgi vermenin vicdan azabını yaşamaktadır. İlk fırsatta gerçeği Emre’ye açıklamaya karar verir. Emre ise o kadar mutludur ki onun konuşmasına izin vermez. Öte yandan ailenin büyük oğlu Tarık bir arazi almak için gittiği köyde okumak için her türlü fedakârlığı göze almış Sıla ile tanışır. Sıla, Hukuk fakültesini kazanmıştır. Ancak babası onu köyden biriyle evlendirme niyetindedir.
    Beni Bırakma 3.Bölüm
    S01E03 - Beni Bırakma 3.Bölüm
    Cansu, Zeynep’i tehdit ederek Emre’den ayrılmasını ister. Zeynep, Emre’ye kötü davranarak onu kendinden koparmaya çalışır. Bu onun için de çok zordur. Öte yandan Ankara’da Esin kızının Emre ile buluştuğunu zannetmekte ve düğün hazırlıkları yapmaktadır. Tarık, Sıla’nın okuma hevesini görünce ona yardım etmeye karar verir ancak onun bu kararı işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır.
    Beni Bırakma 4.Bölüm
    S01E04 - Beni Bırakma 4.Bölüm
    Emre ile ayrılamayacağını anlayan Zeynep, ona bir mektupla tüm gerçekleri açıklamaya karar verir. Emre ise Zeynep’i alıp Ankara’ya dönme niyetindedir. Onların Ankara’ya döneceğini öğrenen Cansu foyasının meydana çıkacağını anlayarak paniğe kapılır. Onlardan önce Ankara’ya gidip gerçeği açıklamaya karar verir. Babasından gizli köyden ayrılmaya karar veren Sıla maalesef yakalanır. Çok öfkelenen baba kızının hemen düğününü yapma kararını alır. Çaresiz anne Melek için Tarık’tan yardım istemekten başka yol kalmamıştır.
    Beni Bırakma 5.Bölüm
    S01E05 - Beni Bırakma 5.Bölüm
    Emre ve Zeynep büyük bir mutlulukla Ankara’ya dönerler. Zeynep ısrarla Emre’den mektubu okumasını ister. Emre eve geldiğinde mektubu açar ancak araya giren olaylar nedeniyle okuyamaz. Zeynep, Emre’nin gerçekleri öğrendiğini düşünerek rahatlarken Cansu ise Zeynep’in gerçek yüzünü anlatmak için soluğu Emre’nin yanında alır.
    Beni Bırakma 6.Bölüm
    S01E06 - Beni Bırakma 6.Bölüm
    Cansu, bütün suçu Emre’nin karşısında Zeynep’e yükleyerek Emre ile yeni bir yola girme hayali kurmaktadır. Ama beklemediği şekilde Emre’nin öfkesine maruz kalacaktır. Esin bu durumu kurtarmak için yaptığı planla Emre ve Arzu’nun karşısına çıkacaktır. Öte yandan Sıla, annesinin durumundan dolayı Tarık’ın beraber Ankara’ya gitme teklifini kabul etmez. Tarık, Sıla’yı bir şekilde Ankara’ya götürmeye ikna etse de Bekir’in Tarık ve Sıla’yı köşeye sıkıştıracak büyük bir hamlesi olacaktır.
    Beni Bırakma 7.Bölüm
    S01E07 - Beni Bırakma 7.Bölüm
    Kader, Zeynep ve Emre’yi tekrar karşılaştırır. Zeynep bütün olanları Emre’ye anlatıp özür dilediğinde Emre’nin Zeynep’e cevabı Zeynep’i şok edecektir. Sıla, Bekir’in nikâh işlemlerini başlatmak için nüfus cüzdanını aldığını öğrenmiştir. Melek, bir yolunu bulup Tarık ve Sıla’nın Ankara’ya gitmeleri için yola çıkmalarını sağlar. Sıla’dan asla vazgeçmeyecek olan Bekir, ikisini takip ederek Sıla’yı Tarık’ın yanından kaçırır.
    Beni Bırakma 8.Bölüm
    S01E08 - Beni Bırakma 8.Bölüm
    Emre, Zeynep’e karşı sert yüzünü göstermeye devam ederken, içinden gelen Zeynep sevgisine karşı koyamaz ve kendini Zeynep’in evinde bulur. Evde Hülya ile tanışan Emre’yi bir sürpriz beklemektedir. Tarık, Bekir’in elinden Sıla’yı bir şekilde kurtarmaya çalışır. Bekir ise bu duruma daha da öfkelenerek Tarık’ı bir çıkmaza sokar.
    Beni Bırakma 9.Bölüm
    S01E09 - Beni Bırakma 9.Bölüm
    Emre ve Zeynep, aşklarında temiz ve yeni bir sayfa açmışlardır. Emre, Zeynep’i annesi Arzu ile tanıştırmaya karar verir. Esin ve Cansu ise; Zeynep ve Emre’nin bu mutluluğuna dayanamazlar ve Emre’nin mutluluğunu sarsmak için bir plan hazırlığına girerler. Tarık, bütün engellemelere rağmen Sıla’yı Ankara’ya götürmekte kararlıdır. Bekir ise, bu duruma Tarık ve Sıla’nın köyde adını çıkartarak engel olmak ister. Tarık, Sıla’nın hayallerine kavuşması için her türlü fedakârlığı yapacaktır.
    Beni Bırakma 10.Bölüm
    S01E10 - Beni Bırakma 10.Bölüm
    Zeynep ve Arzu arasındaki tanışmanın sonrasında Arzu, Zeynep’e soğuk bir sınır çizer. Esin bu durumu fırsat bilir Arzu’yu Zeynep’e karşı dolduruşa getirmeye çalışır. Ama Arzu, Sayar ailesinin işlerine karışamayacağını Esin’e gösterir. Emre ve Zeynep ise Emre’nin güzel bir sürpriziyle aşklarını doyasıya yaşarken Esin bu aşkı bitirmek için tehlikeli planını devreye sokacaktır. Tarık, Sıla’nın okulu kazandığı sırrını Veysel’e söylediği için kendini Sıla’nın hayalleri önündeki bir engel olarak düşünür ve bütün köylünün önünde Sıla ile evleneceğini söyler. Tarık’ın Sıla ile evleneceğini haberini hazmedemeyen Bekir’in bu duruma engel olacak büyük bir planı vardır.
    Beni Bırakma 11.Bölüm
    S01E11 - Beni Bırakma 11.Bölüm
    Esin, Emre ve Zeynep ilişkisini tamamen bitirmek için Zeynep’in hayatına Yeliz’i sokar. İkili kirli bir kumpas kurma planları yaparken, Zeynep’in, Emre ile aşkına hiç ummadığı bir darbe kim tarafından vurulacaktır? Tarık ve Sıla evlenmiş, Tarık, Sıla’yı Ankara’ya getirmiş ve bir otele yerleştirmiştir. Diğer taraftan Tarık ile evliliğe biran önce adım atmak isteyen Meltem ise Tarık’ı duygusal yönden sıkıştırmaktadır.
    Beni Bırakma 12.Bölüm
    S01E12 - Beni Bırakma 12.Bölüm
    Arzu, Zeynep’e Emre’den uzak durmasını söylemiş Zeynep tam anlamıyla Arzu’nun söyledikleri karşısında yıkıma uğramıştır. Zeynep’in kendisine soğuk davranmasından şüphelenen Emre, Arzu’nun Zeynep ile konuştuğunu öğrenecek midir? Öte yandan Yeliz, Esin’in yönlendirmesiyle Zeynep’in hayatına girmek için nasıl bir yol izleyecektir. Meltem, Cengiz’in de desteğiyle Tarık ile evlilik yolunda hız kazanmaya çalışırken Tarık ise Sıla’nın hayatını değiştiren küçük dokunuşlarla Sıla’nın kahramanı olma yolunda ilerliyordur.
    Beni Bırakma 13.Bölüm
    S01E13 - Beni Bırakma 13.Bölüm
    Emre, Arzu’nun Zeynep ile olan konuşmasını öğrenmiş Zeynep’in gönlünü geri kazanmaya çalışmaktadır. Öte yandan Hülya, Zeynep’in durgun halinden şüphelenerek Arzu ile konuşmaya gittiğinde bazı gerçekleri öğrenecektir. Yeliz ise, Esin’in planlarının ilk aşamasını gerçekleştirmek için Zeynep’i kirli bir tuzağa çekmek üzeredir. Tarık, Sıla’yı okula kaydını yaptırmak için tüm gününü Sıla’ya ayırmıştır. Meltem’den habersiz duygusal olarak Tarık’a yükselen Sıla, kalbindeki bu duyguların ismini hayranlık ya da aşk olduğunu bilmeden Tarık’a ilgi duymaktadır.
    Beni Bırakma 14.Bölüm
    S01E14 - Beni Bırakma 14.Bölüm
    Emre ve Zeynep aşklarına yeniden başlamışlardır. Arzu’dan Zeynep’in para karşılığı erkeklerle randevuya giden bir kız olduğunu öğrenen Hülya, bu durum karşısında Emre ve Zeynep aşkını etkileyecek Zeynep’e bir yaptırımda bulunacaktır. Meltem, Tarık’ın hayatına evleneceği kadın sıfatıyla müdahil olmaya çalışır. Tarık ise bu durumdan pek hoşnut değildir. Sıla, Ankara’da yeni yaşamına Tarık’ın desteğiyle alışmaya çalışırken Sıla’yı, Tarık’ın yanında olmadığı bir anda nasıl bir sürpriz beklemektedir.
    Beni Bırakma 15.Bölüm
    S01E15 - Beni Bırakma 15.Bölüm
    Emre ve Zeynep, Hülya’nın Zeynep’e olan baskısından dolayı ayrılmak zorunda kalmışlardır. Emre’nin Zeynep için hiç bir adımı atmaktan çekinmeyeceğini anlayan Arzu ise, Emre’yi kaybetmemek adına sürpriz bir karar verecektir. Sıla, okulunda ilk gününü geçirmiş hayallerini yaşamanın sevincindeyken bu sevinci bir anda ortadan kaldıracak bir sürpriz Sıla’yı beklemektedir. Tarık ise, işine ve Meltem’e olan sorumluluklarını yerine getirme gayretindeyken Sıla’dan gelen bir telefon ile Meltem’in dikkatini çekecektir.
    Beni Bırakma 16.Bölüm
    S01E16 - Beni Bırakma 16.Bölüm
    Hülya ve Arzu’nun tanışmasıyla aşklarına yeni bir soluk getiren Emre ve Zeynep, kendilerini bundan sonra hiç bir gücün ayıramayacağını düşünürler. Arzu, Emre’nin mutluluğu için bu adımı atmış olsa da Esin, Zeynep’i Arzu’nun gözünden düşürmek için sinsi planını devreye sokacaktır. Tarık’ın Sıla’ya yetişip yardım etmek için şirketten apar topar çıkışından şüphelenen Meltem, Tarık’ı Sıla konusunda bir şekilde sorgular.
    Beni Bırakma 17.Bölüm
    S01E17 - Beni Bırakma 17.Bölüm
    Zeynep, Emre için hayatı güzelleştiren vazgeçilmez biri olmuşken, Esin’in Arzu’ya, Yeliz’i randevuya çıkan bir kadın olarak göstermesiyle işler tepe taklak olacaktır. Arzu, Zeynep’in arkadaşı olarak Yeliz’i sorgulamak ister ve dört koldan Yeliz’i ararken sürpriz bir şekilde kime ulaşacaktır. Sıla, Tarık’tan habersiz Ankara’yı terk etmekte kararlıyken, Tarık Sıla’ya bir şekilde ulaşmayı başarmıştır. Tarık ve Sıla’yı Ankara’da kalmaya bir şekilde ikna etse de onları formalite evliliklerinde büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Beni Bırakma 18.Bölüm
    S01E18 - Beni Bırakma 18.Bölüm
    Zeynep’in ev kirasını Emre ödediği için Zeynep ile Emre arasındaki ipler gerilmiştir. Seher, bu gerginliğe son verecek bir plan yapar bu plan doğrultusunda Emre, Zeynep’e sürpriz bir adım atmaya karar verir. Öte yandan Arzu’nun iyi niyetini kullanarak Emre ve Zeynep aşkına son vermek isteyen Esin planın en büyük aşamasına geçecektir. Tarık ve Sıla köyde formalite evliliklerini insanlara belli etmemek adına gerçek bir evlilik yaşıyormuş gibi rol yapmaktalardır. Meltem ise hiç hesapta olmayan bir şekilde Tarık’a bir sürpriz hazırlamaktadır.
    Beni Bırakma 19.Bölüm
    S01E19 - Beni Bırakma 19.Bölüm
    Tarık, Meltem'in ansızın tasarladığı yurt dışı gezisi sebebiyle Meltem ile ilişkisi gergin bir havaya bürünür. Tarık'a öfkesini dindiremeyen Bekir, Sıla ve Tarık'a hiç beklemedikleri bir sürpriz hazırlamaktadır. Öte yandan yıllar sonra Hülya ve Vedat karşılaşmışlardır. Vedat ve Hülya karşılaşması dengelerin yerinden oynamasını sağlayacak kadar etkili olacaktır.
    Beni Bırakma 20.Bölüm
    S01E20 - Beni Bırakma 20.Bölüm
    Emre, Zeynep’e evlilik teklifinde bulunmuş Arzu bu manzarayı görmüştür. Esin’in planıyla Zeynep, Arzu’nun gözünde para karşılığı randevuya çıkan bir kızdan başka bir şey değildir. Emre, Zeynep ile evleneceğini büyük bir organizasyonla Sayar ailesine verme planları yaparken, Arzu’nun bildiği Zeynep gerçeği Sayar ailesinde bütün taşları yerinden oynatacaktır. Meltem, Tarık’a ansızın yaptığı sürprizden dolayı Tarık’ın sert yüzüyle karşılaşmıştır. Öte yandan Bekir, Tarık ve Sıla’dan intikam almak için peşlerindedir.
    Beni Bırakma 21.Bölüm
    S01E21 - Beni Bırakma 21.Bölüm
    Zeynep’in para karşılığı erkekleri gezdirdiğini Emre’ye söyleyen Arzu, bu duruma Emre’yi inandıramamıştır. Emre, Zeynep ile aşkının ve evlilik kararının arkasında durmaya karar verir. Bütün uğraşlarına rağmen Emre ve Zeynep’i ayıramayan Esin, Emre ve Zeynep aşkını tamamen bitirmek adına Arzu’yu da kötücül planına dahil ederek bir hamle yapma hazırlığı içindedir. Tarık, Sıla’yı bundan sonra yaşaması için halası Seher’in kullanılmayan evine götürür. Bekir tehdidiyle birlikte Tarık ile daha fazla zaman geçiren Sıla, Tarık’a olan duygularını bastıramaz hale gelmiştir. Tarık’a duygularını açık bir dille söyleyemeyen Sıla’yı, Tarık tarafından tahmin etmediği bir sürpriz bekliyordur.
    Beni Bırakma 22.Bölüm
    S01E22 - Beni Bırakma 22.Bölüm
    Emre, Zeynep ile olan aşk ve evlilik yolculuğunda Cengiz’in de desteğini almış emin adımlarla yürümektedir. Öte yandan Esin’in yönlendirmeleriyle Yeliz’den, Emre’ye Zeynep’i para karşılığı randevuya çıkan bir kız olarak göstermek için yardım isteyen Arzu, Emre ve Zeynep’i birbirinden ayırmak için planlar yapmaktadır. Yeliz ise Arzu’nun bu isteğine hiç beklenmedik bir cevap vererek Esin’in bütün uğraşlarını tehlikeye atacaktır. Tarık, Sıla’nın kendisine olan aşk duygusunun farkına varmadan Sıla’yı kırmıştır.
    Beni Bırakma 23.Bölüm
    S01E23 - Beni Bırakma 23.Bölüm
    Emre ve Zeynep evlilik hazırlıklarına başlamış öte yandan Arzu ve Yeliz, Zeynep’i Emre’nin gözünde randevuya çıkan bir kız olarak göstermek için anlaşmıştır. Zeynep ise son anda Yeliz’in gerçekte nasıl biri olduğunu anlamıştır. Emre ve Zeynep’in büyük aşkı, Esin’in bu kirli planına yenik düşecek midir? Sıla ve Esma, yakın bir halde gördükleri Meltem ve Tarık’ı Esma’nın da zorlamasıyla takip ederler. Sıla ve Esma’yı şirkette büyük bir sürpriz bekliyordur.
    Beni Bırakma 24.Bölüm
    S01E24 - Beni Bırakma 24.Bölüm
    Yeliz’in planı başarılı olmuş Emre, Zeynep’in gerçekten de para karşılığı erkeklerle görüşen bir kız olduğuna inanmıştır. Bütün olanlardan habersiz olan Zeynep’i, Emre tarafından yapılacak tahmin etmediği bir hamle beklemektedir. Sıla ve Esma şirketteyken kendilerini arayan Tarık’a yakalanmaktan son anda kurtulurlar. Esma ise Sıla ve Tarık’ın evliliğinin gerçek bir evlilik olması için Tarık ve Sıla’ya bir takım sürprizler hazırlamaktadır.
    Beni Bırakma 25.Bölüm
    S01E25 - Beni Bırakma 25.Bölüm
    Beni Bırakma 26.Bölüm
    S01E26 - Beni Bırakma 26.Bölüm
    Zeynep tarafından köşeye sıkışan Yeliz kendisinin Zeynep ile Emre’yi ayırmak için para karşılığı tutulduğunu itiraf eder. Esin ve Arzu, Zeynep’in geri dönmemek üzere Emre’nin hayatından çıktığını düşünmektedirler. Zeynep, Emre’yi geri kazanmak ve masumiyetini ispatlamak için kendisine bu iftirayı atanlarla yüzleşecektir. Sıla, Meltem ve Tarık’ın birlikte olduğunu öğrenmiş, Tarık’a olan duygularını bir kenara bırakarak kendi hayatını kurmaya karar verir. Tarık, Sıla’nın bu düşüncesinden habersizken, hiç beklemediği bir anda Sıla’yı bambaşka bir halde görecektir.
    Beni Bırakma 27.Bölüm
    S01E27 - Beni Bırakma 27.Bölüm
    Zeynep eve geldiğinde Emre’nin tepkisine maruz kalır ama pes etmez. Zeynep parçaları kafasında birleştirir Cansu’nun da bu hain planın bir parçası olduğunu düşünür. Zeynep, Cansu ve Esin’e hesap sormaya gider. Cansu ve Esin için artık tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Tarık, Sıla’nın kendi başına bir hayat yaşamasını istemez. Sıla ise kararlı aşkını kalbine gömüp Tarık’ın hayatından çıkmak istemektedir. Kader, Sıla ve Tarık’ı farklı yollardan yine bir araya getirecektir.
    Beni Bırakma 28.Bölüm
    S01E28 - Beni Bırakma 28.Bölüm
    Zeynep masumiyetini Emre’ye ispatlayamaz. Emre artık net bir kararla Zeynep’i tek kalemde siler atar. Esin ve ailesi Sayar Hastanesi’nin düzenlediği yemeğe davet edilir. Esin bu yemeğin Emre ve Cansu’yu evlendirme yolunda atacağı önemli bir adım olduğunu düşünürken, Cengiz’in Zeynep’i de yemeğe davet etmesiyle yemekte işler karışacaktır. Bütün bunların gölgesinde Esin’in, Zeynep’e attığı iftirayı kaydeden ses kayıt cihazına beklenmedik bir kişi ulaşacaktır
    Beni Bırakma 29.Bölüm
    S01E29 - Beni Bırakma 29.Bölüm
    Aslı, Zeynep’e eskortluk iftirası atan Esin’i deşifre edecek ses kaydını Zeynep’e ulaştırmayı başarmıştır. Zeynep artık kendini Emre’ye karşı aklayabilecektir. Zeynep’in elinde olan ses kayıt cihazını çok sonra duyan Esin için ise vakit artık çok geçtir. Meltem, Tarık ve Sıla’yı bir arada görmüş Tarık ile yüksek bir gerilim yaşar. Tarık ile Sıla sebebiyle arasının bozulmasını istemeyen Meltem, zekice bir hamle yaparak Sıla’ya haddini bildirecektir.
    Beni Bırakma 30.Bölüm
    S01E30 - Beni Bırakma 30.Bölüm
    Zeynep namusunu, onurunu kurtarmak ve en önemlisi Emre ile aşkına devam edebilmek için Esin’e ses kayır cihazını zorda olsa vermemiştir. Zeynep kendini aklamak için Emre’nin yanına gider. Esin ise artık yolun sonuna gelmiş Cansu ve Emre’yi evlendirme hayali tamamen yok olmuştur. Meltem düşmanını yakın tut taktiğiyle Sıla’yı asistanı olarak almış amacı Tarık’a giden yolda Sıla’yı yok etmektir. Öte yandan aşkın çekim gücüne karşı koyamayan ve bunu itiraf edemeyen Sıla, Tarık ile yakınlaşırken Meltem’in bu planlarından habersizdir.
    Beni Bırakma 31.Bölüm
    S01E31 - Beni Bırakma 31.Bölüm
    Zeynep ses kayıt cihazını dinletmek, masumiyetini Emre'ye ispatlamak için dağ evinde geldiğinde karşısında Cansu'yu bulur. Cansu, Zeynep'i sızmış olan Emre'den bir şekilde uzak tutmayı başarsa da ses kayıt cihazı sürpriz bir şekilde Emre'nin eline geçecektir. Öte yandan yolun sonuna geldiğini düşünüp Ankara'dan gitme planları kuran Esin, karşısında biranda Cengiz ve Arzu'yu görünce köşeye sıkışır.
    Beni Bırakma 32.Bölüm
    S01E32 - Beni Bırakma 32.Bölüm
    Meltem, Tarık ile doğum günü organizasyonuna basını davet ettiği için arasını düzeltmeye çalışırken, Tarık'ı, Sıla'nın yanında gördüğü için artık Sıla hakkındaki büyük planını devreye sokmaya karar verir.
    S01E33
    S01E34
    Beni Bırakma 35.Bölüm
    S01E35 - Beni Bırakma 35.Bölüm
    Emre’nin, Zeynep’e para karşılığı yemeğe çıkan bir kadın muamelesi yapmasıyla artık Zeynep için Emre aşkı son bulmuştur. Öte yandan Esin zafer kazanmışçasına Emre ve Sayar Ailesini bir yemekte ağırlamak için hazırlık yapmaktadır.
    Beni Bırakma 36.Bölüm
    S01E36 - Beni Bırakma 36.Bölüm
    Emre, Zeynep’in dağ evine geldiğini öğrenmiş. Zeynep ve Emre büyük hesaplaşmalarını yaşayacaklardır. Emre ise Zeynep’in dağ evine masumiyetini ispatlayacak ses kaydıyla geldiğini öğrenmesine ramak kalmıştır. Öte yandan Hülya ise Aslı’dan, Zeynep ve Emre’nin ayrıldığını öğrenmiş, Arzu ile konuşmaya gittiğinde Hülya’yı çok kötü bir sürpriz beklemektedir. Sıla ise boşanma kararının ardından Tarık’ın hayatından tamamen çıkmaya karar verir.
    Beni Bırakma 37.Bölüm
    S01E37 - Beni Bırakma 37.Bölüm
    Emre ve Zeynep hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenmiş fakat Emre, Zeynep’i yanında asistan olarak istememektedir. Öte yandan Cansu ve Esin, hastaneye Vedat’ın başhekim olmasından dolayı ziyarete geldiklerinde Zeynep’in hastaneye gelişini ve Emre’nin, Zeynep’i hastaneden kovmak için Vedat’a dilekçe verdiğini öğrenirler. Hülya, Arzu’dan Zeynep’in para karşılığı erkeklerle randevulara çıktığını öğrenmesiyle dengeler değişir. Bora, Zeynep’e yakınlaşmak için bulunmaz bir fırsata sahip olacaktır. Meltem, Sıla’nın Tarık’ın hayatından çıktığını öğrenmesiyle hain planını uygulamaya koyar. Tarık her yerde Sıla’yı ararken Meltem, Tarık’ın Sıla’ya ulaşmasını engellemektedir.
    Beni Bırakma 38.Bölüm
    S01E38 - Beni Bırakma 38.Bölüm
    Bora yıllardır peşini bırakmadığı en büyük hayali Zeynep’e, Zeynep çok savunmasız bir haldeyken kavuşmuştur. Bora’nın biçare haldeki Zeynep için planları vardır. Hülya, Zeynep’in gidişinden dolayı vicdan azabı çeker ve Emre’den Zeynep’i bulmak için yardım ister. Öte yandan Esin ve Cansu Zeynep’i hastaneden kovduracak dilekçeyi Vedat’a farklı yollarla imzalatmaya çalışmaktadır. Meltem ise tahmin edemeyeceği kadar büyüyen kirli planı sayesinde Sıla’yı, Tarık’tan uzak tutmayı başarmıştır. Sıla en sonunda kendisini kurtarması için Tarık’tan yardım istediğinde Meltem sebebiyle artık her şey için çok geç olacaktır.
    Beni Bırakma 39.Bölüm
    S01E39 - Beni Bırakma 39.Bölüm
    Cansu, Zeynep’in ve Bora’nın birlikte olduğu yalanıyla Emre’nin aklını çelmeye çalışmaktadır. Emre, Cansu’nun söylediklerine inanmaz ama Bora’nın evine gidip gerçeği gözleriyle görmek ister. Zeynep ise bütün olanlardan habersiz Bora’nın evinde baygınlığından dolayı kendini toplamaya çalışmaktadır. Öte yandan Emre’nin tekrar Zeynep ile ilgilenmesine sinirlenen Arzu öfkesini Hülya’dan çıkartacaktır. Tarık son anda Sıla’ya yetişir ve Sıla’nın hayatı boyunca unutamayacağı kötü bir an yaşamasına engel olur. Tarık, Sıla’yı iyileşmesi için göl evine götürmeye karar verir ama Meltem’in kendilerini takip ettiğinden habersizdir.
    Beni Bırakma 40.Bölüm
    S01E40 - Beni Bırakma 40.Bölüm
    Arzu’nun Hülya ve Zeynep’ten hesap sorması sonucu Hülya ve Zeynep’in arası artık düzelecektir. Zeynep hastaneden Emre’nin verdiği dilekçe sebebiyle atıldığını öğrendiğinde, Vedat bunun Esin tarafından tasarlanmış bir oyun olduğunu keşfedecektir. Öte yandan Cansu ve Esin Zeynep’i hezimete uğrattıklarını sanırken Cengiz’in hiç beklenmedik bir hamlesiyle karşı karşıya kalacaklardır. Meltem Tarık ve Sıla’yı Seher’i arkasına alarak sonsuza kadar ayrı tutma planları yaparken, Sıla’nın Tarık’a ulaşamamasının sebebi olarak Meltem’i öğrenmesiyle planları alt üst olacaktır. Öte yandan Seher bu duruma el koyup hiç kimsenin beklemediği bir hamleyle Sıla’yı artık dokunulmaz yapacaktır.
    S01E41
    S01E42
    Beni Bırakma 43.Bölüm
    S01E43 - Beni Bırakma 43.Bölüm
    Cengiz, Emre ve Zeynep’in ayrılma durumuyla alakalı Hülya’dan bir takım gerçekleri öğrenmiş Arzu’ya bu durum hakkında hesap soracak Arzu ise en başından itibaren Emre ve Zeynep’in arasında yaşananları Cengiz’e anlatacaktır. Öte yandan Esin, Cansu ve Emre’yi yakın tutmak için hastaneye gelir. Esin ve Zeynep büyük bir tartışmanın içindeyken, Bora, Esin’in Zeynep’e iftira attığını ve Zeynep’in masumiyetini kanıtlayan ses kayıt cihazının varlığını öğrenecektir. Tarık, Sıla’nın kendisine bir aşk beslediğini öğrendiği sırada bilinmeyen bir kişide Sıla’nın bu söylediklerini duyacaktır. Öte yandan Meltem, Sıla’dan kurtulmak adına Sıla ve Tarık’ın formalite evliliklerini bilmediği halde Sıla’nın köyde bulunan ailesini aramaya karar verir. Meltem’i çok büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Beni Bırakma 44.Bölüm
    S01E44 - Beni Bırakma 44.Bölüm
    Bora, Zeynep’in masumiyetini kanıtlayan ses kayıt cihazını çalıştırmak ve Zeynep’i bu kirli iftiranın pençesinden kurtarmak istemekteyken Esin’in Zeynep’i merdivenlerden itmesiyle dengeler tamamen alt üst olacaktır. Emre’nin ilgisi yeniden Zeynep’e kayarken Hülya yıllar sonra Esin’i Zeynep’in başucunda görecektir. Esin’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Öte yandan Arzu her ne kadar istemese de Cengiz, Zeynep ve Emre’nin arasını düzeltmekte kararlıdır. Tarık Meltem’in Sıla’nın ailesini aramasına engel olmuştur ama Meltem’in durmaya hiç niyeti yoktur. Meltem, Sıla’yı Ankara’ya da yaşayamayacak bir hale getirmek için düğmeye basar.
    Beni Bırakma 45.Bölüm
    S01E45 - Beni Bırakma 45.Bölüm
    Bora, Zeynep’in masumiyetini kanıtlayan ses kayıt cihazını çalıştırmak ve Zeynep’i bu kirli iftiranın pençesinden kurtarmak istemekteyken Esin’in Zeynep’i merdivenlerden itmesiyle dengeler tamamen alt üst olacaktır. Emre’nin ilgisi yeniden Zeynep’e kayarken Hülya yıllar sonra Esin’i, Zeynep’in başucunda görecektir. Esin’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Öte yandan Arzu her ne kadar istemese de Cengiz, Zeynep ve Emre’nin arasını düzeltmekte kararlıdır. Tarık, Meltem’in Sıla’nın ailesini aramasına engel olmuştur ama Meltem’in durmaya hiç niyeti yoktur. Meltem, Sıla’yı Ankara’ya da yaşayamayacak bir hale getirmek için düğmeye basar.
    Beni Bırakma 46.Bölüm
    S01E46 - Beni Bırakma 46.Bölüm
    Emre, Zeynep’i randevu evinde karşısına çıkan adamı hastanede görmüş, Zeynep ile birbirlerini tanımadığını fark ederek Zeynep’in masumiyetine dair önemli bir ipucuna ulaşmıştır. Öte yandan Esin, Cengiz’in gözünde Zeynep’i kötü biri gibi göstermeye çalışır. Bu sırada, Bora’nın ses kaydını dinlediğinden ve Esin’in, Zeynep’e iftira attığını öğrendiğinden habersizdir. Esin için artık yolun sonu görünmektedir. Meltem gazete haberini yaptırarak Tarık’ı kendisiyle nişanlanma yoluna sokmaya çalışmaktadır. Öte yandan gazete haberinden Veysel’in de haberi olmuştur. Veysel, Ankara’ya Sıla ve Tarık’tan hesap sormak için yola koyulur.
    Beni Bırakma 47.Bölüm
    S01E47 - Beni Bırakma 47.Bölüm
    Emre, Zeynep’in masum olabilme ihtimalinden yola çıkarak hastaneye gelen adamı bulur. Fakat sorguya çektiği sırada kendisine bir komplo hazırlandığından habersizdir. Emre, Zeynep’in masum olduğunu öğrenmeye çok yaklaşır. Öte yandan Emre’nin adamın peşinden gittiğini öğrenen Zeynep Emre’yi aramaya koyulduğunda acı bir sürpriz ile karşılaşır. Bora, Esin’e Zeynep’e yaptıklarının intikamını çok acı ödetecektir. Veysel, gazete haberinden dolayı Sıla’yı da yanına alarak Tarık’tan hesap sormak için şirkete gider. Şirkette Cengiz ile karşılaşan Veysel dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Tarık ise bu durum karşısında sürpriz bir hamleyle çıkacaktır.
    Beni Bırakma 48.Bölüm
    S01E48 - Beni Bırakma 48.Bölüm
    Emre, adamlar tarafından dövülmüş ama Zeynep’in masumiyetini öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Zeynep ise son anda Emre’yi baygın halde bulmuştur. Zeynep, Emre’yi kurtarabilecek midir? Öte yandan Bora, Esin’in Zeynep’e yaşattıklarının daha fazlasını yaşatmak üzere planına başlamıştır. Esin’in, Zeynep’e oynadığı oyunları itiraf etmekten başka bir yolu kalmamıştır. Tarık, Sıla’ya Veysel’in karşısında onu sevdiğini söylemiştir. Sıla ise herkesin hayatını kötü etkileyen biri olmamak için çaba sarf eder. Tarık’tan ayrılan Meltem ise olanları Sıla’dan bilerek gözü dönmüş bir halde Sıla’dan hesap sorar.
    Beni Bırakma 49.Bölüm
    S01E49 - Beni Bırakma 49.Bölüm
    Zeynep ve Emre’nin arası bir nebze iyi olmuşken, Bora ikiliyi gördüğü manzara karşısında dayanamaz ve Zeynep’i bir şekilde Emre’nin yanından uzaklaştırır. Bora, Emre’nin Zeynep’e yakın olmasının hesabını sormak için gözü dönmüş bir şekilde eve girdiğinde Emre’yi acı bir sürpriz beklemektedir. Öte yandan Esin, Bora’nın elinden bir şekilde kurtulmuş olsa da evde Vedat’a yakalanır ve bütün yalanları açığa çıkar. Tarık, Sıla ile gerçek bir evlilik yoluna girmek ve duygularını Sıla’ya itiraf etmek için hazırlık yaparken, Meltem ve Sıla’nın arasında bütün gerçekler konuşulacak, Sıla kimsenin beklemediği bir karar vererek dengelerin değişmesine sebep olacaktır.
    Beni Bırakma 50.Bölüm
    S01E50 - Beni Bırakma 50.Bölüm
    Bora’nın, Zeynep’le ilgili Emre’ye söylediği yalan ortaya çıkmıştır. Bora, Zeynep’in gözünde sarsılan itibarını kurtarmak için çabalayacak. Cengiz’in organize ettiği yemeğe katılıp Esin’e, Zeynep’e yaptıklarını itiraf ettirecektir. Öte yandan, Esin için bu itiraf tam bir yıkım olacaktır. Yolun sonuna gelen Esin, son çare sürpriz birinden yardım isteyecektir. Sıla ise Meltem’e vermiş olduğu sözünden ötürü Tarık’tan uzak durmaya çalışmaktadır. Meltem için işler yolundadır ama Tarık’tan beklediği ilgiliyi görememektedir. Tarık, kendisinden uzak durmak isteyen Sıla’yı, Mehmet’in yanında görünce işler karışacaktır.
    Beni Bırakma 51.Bölüm
    S01E51 - Beni Bırakma 51.Bölüm
    Esin, son çare Arzu’dan yardım istese de beklediğini bulamaz ve Zeynep’e oynadığı kirli oyunu herkese açıklamak zorunda kalır. Esin için yolun sonu gelmiştir. Emre ve Zeynep, Cengiz’in karşısında iki aşık rolü oynamaya devam ederken Cengiz ikisinin barıştığını herkese ilan eder. Bu durum Bora’nın hiç hoşuna gitmez ve Esin’in oyununu ortaya çıkarmak için çabalamaya devam eder. Sıla, Meltem’e verdiği söz gereği Tarık’a olan aşkını bastırmaya, Meltem de Tarık’ı ayrılık fikrinden geri döndürmeye çalışır. Bu sırada Tarık’ın, Sıla’ya karşı sürpriz bir hamlesi herkesi şaşkına çevirir.
    Beni Bırakma 52.Bölüm
    S01E52 - Beni Bırakma 52.Bölüm
    Esin, kirli oyununu anlatmakta zorlanınca Bora artık daha fazla dayanamaz ve Esin’in sırrını herkese söyleyerek dengelerin tamamen değişmesine sebep olur. Emre ve Zeynep, kendilerine kurulan bu kirli tuzağı çözmeye ve yeniden mutlu olmaya çok yaklaşmışlardır. Tarık, Sıla’yı Sayar ailesine karısı olarak tanıtmakta kararlıdır. Fakat Sıla hem Meltem’e verdiği sözden dolayı hem de Tarık’ın hayatını kötü etkilemek istemediği için buna engel olmaya çalışır. Öte yandan Meltem, Tarık’ın Sıla’yı ailesi ile tanıştırmasını engellemek ve uzak tutmak için son hamlesini yapmaya karar verir.
    S01E53
    Beni Bırakma 54.Bölüm
    S01E54 - Beni Bırakma 54.Bölüm
    Emre, Esin’le Zeynep’i yanına çağırıp Esin’i neler olduğu hakkında sorgular. Esin köşeye sıkışır. Cansu ise Esin’in pavyonda çekilen fotoğraflarını görür ve yanına alır. Bora, odasına girilip fotoğrafların alındığını fark eder. Bu durum kötüler arasında büyük bir savaş çıkacağına işarettir. Öte yandan Meltem, Tarık ile yeniden birlikte olmak için Cengiz’e Sıla’nın Tarık’ı parmağında oynattığını ve ayrılıklarına sebep olduğunu söyleyerek manipüle eder. Tarık, Sıla ile konuşmak için yanına gittiğinde Sıla’dan hiç beklemediği bir cevap alır. Cengiz’in şaşırtıcı bir hamlesiyle tüm dengeler değişir.
    Beni Bırakma 55.Bölüm
    S01E55 - Beni Bırakma 55.Bölüm
    Zeynep, Esin’in Vedat’a yazdığı itiraf mektubunu Vedat’a açıklamak üzereyken Esin gelir ve mektubun Zeynep’te olduğunu görür. Zeynep ise gerçekleri açıklamaya kararlıdır. Öte yandan Bora, Esin’in fotoğraflarını Cansu’dan almaya çalışırken Emre’ye yakalanır. Emre, Zeynep’in masumiyetini öğrenmeye çok yaklaşır. Cengiz, Sıla’yı evden ve Tarık’ın hayatından kovar. Sıla da dayanamayarak evi terk eder. Meltem ise Sıla’yla olan savaşını kazandığını düşünürken Tarık’ın sürpriz bir gerçeğe ulaşması Meltem’in oyununu boşa çıkartacaktır.
    Beni Bırakma 56.Bölüm
    S01E56 - Beni Bırakma 56.Bölüm
    Bora, Zeynep’i elde etmekte kararlıdır fakat Emre ise Bora’nın karanlık yüzünün farkındadır ve peşini bırakmayacaktır. Zeynep ise masumiyetini kanıtlama yolunda elinden geleni yapmaya hazırdır. Merak ve azimleri Emre ve Zeynep’i birbirlerinden habersiz sürpriz bir gerçeğe götürür.
    Beni Bırakma 57.Bölüm
    S01E57 - Beni Bırakma 57.Bölüm
    Tarık artık Sıla’nın acı çekmesini istemez. Bu yüzden Sıla’ya olan aşkını hiç beklenmedik bir anda herkese itiraf edecektir. Seher ise Meltem’in oyununa gelen Cengiz’in gerçekleri görmesini sağlayacaktır. Esin ve Bora’yı bir arada gören Zeynep, Bora’yı sıkıştıracaktır.
    Beni Bırakma 58.Bölüm
    S01E58 - Beni Bırakma 58.Bölüm
    Bora’yı ayakta uyuttuğunu sanan Esin, hiç beklemediği anda Bora’dan ağır bir darbe alır. Bora, Esin’e yaptıklarının bedelini ağır ödetecektir. Tarık’ın dil dökmelerine rağmen bir türlü ikna olmayan Sıla, Tarık’ın haberi olmadan boşanma davası açmaya karar verir. Öte yandan gerçekleri öğrenen Cengiz, Meltem’le yüzleşir.
    Beni Bırakma 59.Bölüm
    S01E59 - Beni Bırakma 59.Bölüm
    Cengiz, Meltem’in gazete haberini kendisinin yaptırdığını öğrenir. Buse, Meltem’in yeniden Tarık ile birlikte olması ve Sayar ailesinin gelin adayı olarak kalabilmesi için tüm suçu üstüne alır, Cengiz’e Meltem’in haberle bir alakası olmadığını söyler. Cengiz’in Meltem’e olan tepkisi tüm dengeleri değiştirir. Tarık’tan uzak durmaya çalışan Sıla, Tarık’a yurtta kaldığı yalanını söyleyip kendi ayakları üzerinde durmaya karar verir ve hayatını yeni bir yola koymaya çalışır.
    Beni Bırakma 60.Bölüm
    S01E60 - Beni Bırakma 60.Bölüm
    yandan Meltem, Sıla’nın hayatını karartmaya kararlıdır. Meltem’in, Sıla için sinsi bir planı vardır. Emre ve Zeynep kendi istekleriyle artık hastanede bir arada çalışmayacaklardır. Öte yandan Bora yıllardır sakladığı kutuyu Zeynep’e verir.
    Beni Bırakma 61.Bölüm
    S01E61 - Beni Bırakma 61.Bölüm
    Emre ile Zeynep arasındaki iplerin kopması, Bora için harika bir fırsattır. Zeynep ise Bora’nın kirli geçmişinden habersiz, çocukluk arkadaşına kavuştuğu için çok mutludur. Bora’yı akşam yemeğine davet edip Hülya’ya sürpriz yapar. Bora ve Zeynep’in çocukluk arkadaşı olduğundan habersiz olan Emre, Esin’in Zeynep hakkında söylediklerini hak verir.
    Beni Bırakma 62.Bölüm
    S01E62 - Beni Bırakma 62.Bölüm
    Zeynep, Sayar ailesinin hayatını mahvettiğini düşünür ve annesi Hülya’yı bu olaylardan uzak tutmaya çalışır. Cengiz, Tarık’ın aldığı evi öğrenir ve Tarık’tan hesap sorar. Tarık, Sıla’ya olan aşkı için babası Cengiz’e bile rest çeker. Bu sırada Meltem, kendini Tarık’ın gözünde gururlu bir kadın olarak göstermek için elinden geleni yapar. Sıla’nın Tarık’a söylediği yalanı ortaya çıkararak Tarık’ın gözünde Sıla’yı bitirme planları yapar.
    Beni Bırakma 63.Bölüm
    S01E63 - Beni Bırakma 63.Bölüm
    Vedat, hastanede olanlardan dolayı Zeynep’in annesi ile konuşmaya gittiğinde, yıllar sonra karşısında Hülya’yı görür. Meltem, Tarık’ı geri kazanmak için gözünü karartır. Meltem’in kirli oyunlarından habersiz olan Sıla ise Meltemin ağına düşer. Planı istediği gibi işleyen Meltem son olarak Tarık’ı da birtakım oyunlarla Sıla’ya yönlendirir. Tarık, Sıla’yı gördüğü anda ise ona olan aşkı tamamen hayal kırıklığına dönüşür.
    Beni Bırakma 64.Bölüm
    S01E64 - Beni Bırakma 64.Bölüm
    Bora ve Emre canları pahasına Zeynep’in masumiyeti için kavga ederler. Emre’nin, Bora’ya zarar verdiğini gören Sadık, Bora’yı kurtarmak için silahını ateşler ve hiç beklenmeyen biri vurulur. Bu kurşun adeta herkesi vurur ve tüm dengeleri değiştirir. Tarık, Sıla’yı Mehmet’in evinde görünce çok sinirlenir ve Mehmet’le arasında büyük bir kavga çıkar.
    Beni Bırakma 65.Bölüm
    S01E65 - Beni Bırakma 65.Bölüm
    Bora, Zeynep’ten haber alamadığı için delirir ve onun Emre’yle yakınlaşmasından korkar. Fakat korktuğu başına gelir. Emre, dağ evinde Zeynep’i iyileştirir ve aralarında ufak bir yakınlaşma yaşanır. Emre, paylaşım olayını kendisinin yapmadığını ve Zeynep’in masumiyetini ispatlayacağını söylese de Zeynep her şey için çok geç olduğunu düşünür. Emre, Zeynep’e aşkını itiraf etmek üzeredir. Tarık ve Sıla çok üzgündür. Meltem de onları birbirinden ayrı tutmak için Sıla’ya yalan söyler.
    Beni Bırakma 66.Bölüm
    S01E66 - Beni Bırakma 66.Bölüm
    Yaşanan onca kötü olaylara rağmen Emre ve Zeynep’in aşkı küllerinden doğmaya çok yakındır. Emre, Zeynep’e sevdiğini belli etse de Zeynep’in cevabı Emre’nin beklediği gibi olmayacaktır. Öte yandan kamera kayıtları görevliler tarafından çözümlenmek üzeredir. Esin hayatının geri kalanını hapiste geçirmemek için kayıtları almaya çalışsa da bu sefer zeki ve hince tasarladığı plan başında patlayacaktır.
    Beni Bırakma 67.Bölüm
    S01E67 - Beni Bırakma 67.Bölüm
    Esin kendisini hapse attıracak görüntüleri Bora’nın elinden kurtarmak için kaçarken Hülya ile karşılaşır. Öte yandan Emre kamera kayıtlarını izlemek için hastaneye geldiği sırada yangın alarmının Bora tarafından çalıştırıldığını düşünür. Emre, Bora’dan hesap sormak için her yerde onu ararken, kimsenin tahmin edemeyeceği, bütün suçu Esin’in yaptığını kanıtlayacak bir delille karşılaşır. Esin’in artık delilleri karartıp kurtulma ihtimali kalmamıştır.
    Beni Bırakma 68.Bölüm
    S01E68 - Beni Bırakma 68.Bölüm
    Emre ve Cansu olay günü Esin’in düşürdüğü çanta amblemini bulur ve o markanın hangi mağazada satıldığını öğrenirler. İkili mağazaya giderek çantanın satıldığı müşteri kayıtlarından gerçek suçlu olan Esin’i bulmaya çok yaklaşmışlardır. Öte yandan Bora kayıtları Esin’in elinden almıştır. Esin’i hiç çıkmamak üzere hapse göndermeye kararlıdır ama öncesinde Zeynep’e de kayıtları göstermek için dağ evine gidecektir. Esin ise kayıtları Bora’dan geri alabilmek için beklenmedik bir hamle yapacaktır.
    Beni Bırakma 68.Bölüm
    S01E69 - Beni Bırakma 68.Bölüm
    Esin, Bora’ya ve Arzu’ya rağmen Zeynep’i bir şekilde kaçırmayı başarmış ve dengeleri sarsacak bir bomba daha patlatmıştır. Emre’nin de dağ evine gelmesiyle işler sarpa saracaktır. Bora ve Emre, Zeynep’in Esin tarafından kaçırıldığından habersiz birbirlerini suçlamaktadırlar. Esin’in, Zeynep hakkında kötü planları vardır. Öte yandan Hülya ise Zeynep’in başına gelenleri duyduktan sonra soluğu karakolda alır ve şikayetçi olur. Hülya’nın bu hamlesiyle olaylar bambaşka şekillenecektir.
    Beni Bırakma 70.Bölüm
    S01E70 - Beni Bırakma 70.Bölüm
    Hülya, polise şikayette bulunur ve Cengiz olan biten her şeyi öğrenir. Arzu’nun korktuğu başına gelir, Sayar ailesi temelden sarsılır. Bu sırada Esin, Zeynep’i elinde tutmanın verdiği rahatlıkla Bora ile pazarlığa gelir. Kendisini hapse gönderecek görüntülerin karşılığında Bora’ya Zeynep’i verecektir ama ikili Emre’nin Bora’yı takip ettiğinden habersizdir.
    Beni Bırakma 71.Bölüm
    S01E71 - Beni Bırakma 71.Bölüm
    Zeynep ve Emre, Zeynep’i kaçıran adamın elinden bir şekilde kurtulurlar. Zeynep, Emre’nin bunca zamandır masumiyetini ispatlamak için uğraşlarını görür ve paylaşımı Emre’nin göndermediğine kesin olarak ikna olur. Emre ve Zeynep’in arasındaki aşk, küllerinden doğmaya çok yaklaşır. Öte yandan Esin, Zeynep’i elinden kaçırır.
    Beni Bırakma 72.Bölüm
    S01E72 - Beni Bırakma 72.Bölüm
    Emre, Cansu’nun bulduğu fiş sayesinde kamera odasına girip delilleri yok etmeye çalışan kişinin Esin olduğunu öğrenir. Zeynep ise kendisini ziyarete gelen Bora’yı vurulmasından sorumlu tuttuğu için hayatından sonsuza kadar çıkartır. Emre, Zeynep’in en başından beri masum olduğuna ve her şeyin Esin’in başının altından çıktığına inanır.
    Beni Bırakma 73.Bölüm
    S01E73 - Beni Bırakma 73.Bölüm
    Emre, Zeynep ile yeni bir yola girmek için uğraşırken Hülya’nın büyük bir tepkisiyle karşılaşır ve kendini affettirmek için bir delil bulup Esin’i hapse sokmayı düşünür. Öte yandan Esin, görüntülerin Emre’ye ulaşmaması için son çare Cansu’dan yardım ister ama Cansu sırt çevirir. Esin yolun sonuna gelir. Vedat, Emre’nin izlemesi ve polise vermesi için görüntüleri Emre’ye verir. Tarık, Sıla’nın yaşadığını öğrenir. Tarık ve Sıla aralarındaki yanlış anlaşılmaları düzeltip güzel bir aşka yelken açmaya çok yaklaşır.
    Beni Bırakma 74.Bölüm
    S01E74 - Beni Bırakma 74.Bölüm
    Esin, Emre görüntüleri izlerken son anda Emre’nin yanına gelir ve görüntüleri izlemesine engel olmaya, suçunu gizlemeye çalışır. Ancak başaramaz. Emre, Esin’i hapse göndermeye kararlıdır. Öte yandan Emre ve Zeynep aşklarını birbirlerine itiraf etmeye çok yakındır. Bora, Sadık sayesinde Zeynep’e yeniden eskisi gibi yakın olma hayalleri kurar. Tarık, Sıla ile olan evliliğinin gerçek olmasını isterken Meltem ikiliyi görür.
    Beni Bırakma 75.Bölüm
    S01E75 - Beni Bırakma 75.Bölüm
    Emre, Zeynep’in masumiyetini herkese göstermek, Esin’i hapse sokmak için her şeye en başından başlar ve Zeynep’in İstanbul’da rehberlik ettiği Pelin’in yanına gider. Pelin’in gerçekleri anlatması Zeynep’in masumiyetinin tek delili olacaktır ve Emre buna kararlıdır. Zeynep ise yaşanan onca kötü olaydan sonra Emre konusunda kendisini durdurmaya çalışsa da gönlü buna izin vermez.
    S01E76
    S01E77
    Beni Bırakma 78.Bölüm
    S01E78 - Beni Bırakma 78.Bölüm
    Emre, Zeynep’in masumiyetini kanıtlayıp Esin’e gereken cezayı vermek için Zeynep’e acımasızca davranır. Öte yandan Esin, Vedat ile arasını düzeltmek için her yolu denerken, Vedat ve Hülya’yı bir arada görmesiyle işler çığırından çıkar. Meltem ise; Tarık ve Sıla evlilik kararlarını açıklayacağı sırada eve gizlice girip yollarına taş koyacağı planını uygular. Bu durum karşında Sayar Ailesi, Sıla ve Tarık ilişkisini onaylamaz.
    Beni Bırakma 79.Bölüm
    S01E79 - Beni Bırakma 79.Bölüm
    Bora, Zeynep’in duygusal boşluğundan faydalanarak ona türlü numaralarla yaklaşmaya çalışırken, Emre’nin Zeynep için tam bir kahramanlık yaptığından habersizdir. Emre, Zeynep’i kötü bir kız olarak gösteren siteyi Yeliz’in yaptığını bir şekilde öğrenir. Yeliz’in izini bulmaya ve Zeynep ile yeniden mutlu olmaya çok yaklaşır.
    Beni Bırakma 83.Bölüm
    S01E83 - Beni Bırakma 83.Bölüm
    Hülya, Zeynep’e ve yıllar önce Esin’in kendisine yaptıklarından dolayı dayanamayarak Esin’i bıçaklamıştır. Zeynep son anda gelmiş olsa da Hülya’ya engel olamamıştır. Hülya ve Zeynep olayın şokundayken, Emre duruma müdahil olur. Emre yaşananlardan Hülya ve Zeynep’i kurtarabilecek midir?
    Beni Bırakma 84.Bölüm
    S01E84 - Beni Bırakma 84.Bölüm
    Esin’in ölüm haberi bütün dengeleri değiştirmiştir. Hülya suçunu itiraf edip, polise teslim olmadan, Vedat’a, Zeynep’in babası olduğu sırrını anlatmaya karar verir. Emre, Bora, Zeynep ise Esin’in başına gelenlerin ve yaşananların şokundalardır. Öte yandan Sıla, Tarık ve Seher’e, Meltem’in intiharının sahte olduğunu ispatlamak için harekete geçer.
    Beni Bırakma 86.Bölüm
    S01E86 - Beni Bırakma 86.Bölüm
    Sıla, Meltem’in intiharının sahte olduğunu öğrenmiştir, bunu Tarık’a anlatmaya çalışsa da Tarık Sıla’ya inanmaz. Sıla’nın tek çaresi Meltem’in oyununu kanıtlamaktır. Sıla Mehmet’in de yardımıyla istediği delilleri elde eder. Artık sıra Tarık’a bunları göstermektedir fakat Meltem ağlarını örerek Tarık’a fark ettirmeden onu yeni bir tuzağa çekmiştir. Esin’in ölüm haberi herkese soğuk duş etkisi yaratmış olsa da, Esin son anda ki bir müdahale ile kurtulur.
    Beni Bırakma 87.Bölüm
    S01E87 - Beni Bırakma 87.Bölüm
    Meltem; Sıla’nın raporları ele geçirdiğini duyar. Meltem’in foyasının çıkmasına çok az kalmıştır. Sıla tüm Sayar ailesine gerçekleri kanıtlayacağı sırada Meltem paçasını kurtarmak için beklenmedik bir hamle yapacaktır. Esin kendisini bıçaklayan Hülya’dan intikamını Zeynep’i hapse göndererek alır. Hülya, kızını kurtarmak için Esin’e yalvarıp, kendisi hapse girmek istese de çabaları nafiledir.
    Beni Bırakma 88.Bölüm
    S01E88 - Beni Bırakma 88.Bölüm
    Meltem, Sıla’nın elindeki delilleri yok edip Sıla’ya hiçbir koz bırakmaz. Meltem, Tarık’a ve ailesine kendini mağdur göstermeye devam eder. Sıla ise sadece rezil olduğuyla kalır ve Meltem’e iftira atmakla suçlanır. Tarık’ın kendisine inanmaması, Sıla’yı hayal kırıklığına uğratır. Fakat Tarık, eline geçen bir ipucunun sayesinde Meltem’in oyununu yakalamaya çok yaklaşmıştır.
    Beni Bırakma 89.Bölüm
    S01E89 - Beni Bırakma 89.Bölüm
    Esin yolun sonuna gelmiş onu hapse girmekten kimse kurtaramayacaktır. Son çare Bora’dan kendisini kurtarması karşılığında; şikayetinden vazgeçip, Zeynep’i dışarı çıkarmayı teklif eder. Bora’nın bu durum karşısında Esin’e ne cevap vereceği meçhuldür. Öte yandan Emre ve Zeynep kavuşmuş, eskisinde de daha tutkulu bir şekilde aşklarına devam ederler.
    Beni Bırakma 90.Bölüm
    S01E90 - Beni Bırakma 90.Bölüm
    Esin’in, tutuklanma arifesindeyken birden ortadan kaybolması dengeleri değiştirmiştir. Bora, Zeynep’i hapisten çıkarmak için Emre’nin elinden Esin’i hapse gönderecek delilleri almak için harekete geçer. Emre ise Esin’i hapse göndermeye kararlıdır. Bu işlerin perde arkasında ki Bora’ya ulaşmayı başarır. Tarık, yemekte Suat’a yaptıklarını, Meltem’in oyununu itiraf eder fakat duyduklarına inanmayan tek kişi vardır; Cengiz. Meltem ise bu durumu fırsat bilir.
    S01E91
    Beni Bırakma 92.Bölüm
    S01E92 - Beni Bırakma 92.Bölüm
    Emre, Esin’in hastaneden kaçmasında Bora’nın parmağının olduğunu keşfeder ve Esin’i yakalamak için Bora’nın evine gider. Öte yandan Esin kendi derdine düşmüş, Bora’dan kamera kayıtlarını alıp izini kaybettirmenin peşindeyken hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır.
    Beni Bırakma 93.Bölüm
    S01E93 - Beni Bırakma 93.Bölüm
    Esin, şikayetini geri çekip Zeynep’i kurtarmanın karşılığında Emre’den kendi özgürlüğünü ister. Emre ise verdiği karardan dönmek istemez ve Esin, hapsi boylar.
    Beni Bırakma 94.Bölüm
    S01E94 - Beni Bırakma 94.Bölüm
    Esin ve Yeliz, Zeynep’in koğuşuna düşer. Esmer, Zeynep’e yapılanları hem Yeliz’in hem de Esin’in burnundan fitil fitil getirir. Zeynep’in çıkmasına sayılı günler kala Emre, Zeynep ile evlenmek için harekete geçer ama Cengiz’in engeliyle karşılaşır.
    S01E95
    Beni Bırakma 96.Bölüm
    S01E96 - Beni Bırakma 96.Bölüm
    Emre nikah için gün alır ancak Zeynep buna çok sert tepki verir. Zeynep, Cengiz’in onayı olmadığı için bu ilişkiden uzak durmaya çalışır ancak Emre, Zeynep’i bırakmaz. Esin, Zeynep’i hapisten kurtarma kartını Vedat’a karşı kullanmaya karar verir.
    Beni Bırakma 97.Bölüm
    S01E97 - Beni Bırakma 97.Bölüm
    Zeynep’in hapishaneden çıkışta Emre yerine Bora’nın arabasına biner. Emre buna anlam veremez ve her ne kadar Zeynep’i çekip almak istese de gerek Hülya’nın gerekse Bora’nın engeliyle karşılaşır. Öte yandan, Sayar ailesinin evinde Zeynep’in gelişi için hazırlıklar biter.
    Beni Bırakma 98.Bölüm
    S01E98 - Beni Bırakma 98.Bölüm
    Emre, Zeynep’in kendisine olan davranışlarına anlam veremez. Zeynep her ne kadar Cengiz’den dolayı Emre’yi istemiyor gibi görünse de Emre’nin Zeynep’ten vazgeçmeye niyeti yoktur. Öte yandan Cengiz, Zeynep’i hastaneden de göndermek ister ama hiç beklemediği bir engelle karşılaşır. Meltem, adeta saatli bir bomba gibidir. Sıla’nın okuyabilmek için Tarık’la evlendiğinden habersiz olan Meltem, onlara çok feci bir son hazırlar.
    Beni Bırakma 99.Bölüm
    S01E99 - Beni Bırakma 99.Bölüm
    Emre, Zeynep ile arasını düzeltmeden onu hiçbir yere göndermez. Zeynep, Emre’nin ailesiyle arasının bozulmaması ve Emre’ye karşı koyamadığı için son çare hiç beklenmedik birinden yardım ister. Vedat ise Esin yüzünde Hülya’yı ikinci kez kaybeder. Esin artık özgürlüğüne kavuşmuştur.
    Beni Bırakma 100.Bölüm
    S01E100 - Beni Bırakma 100.Bölüm
    Emre ve Zeynep aralarındaki bütün engelleri kaldırmak için yeniden el ele tutuşur. Bora, büyük bir ümit ile Zeynep’in kahramanı olmak için yanına geldiğinde Zeynep’ten acı gerçeği öğrenir. Öte yandan Tarık ve Sıla, yangının içinden güçlenerek çıkar, aşklarına daha da fazla sarılırlar. Tarık, Sıla’nın içinde bir şüphe kalmaması için onu Meltem ile yüzleştirir.
    S01E101
    S01E102
    S01E103
    S01E104
    Beni Bırakma 105.Bölüm
    S01E105 - Beni Bırakma 105.Bölüm
    Bora, Zeynep’e yakalanmaktan son anda kurtulmuştur. Fakat Zeynep’in nikâhında Bora’nın kendi şahidi olmasını istemesi, Bora’yı delirtir. Bora bu evliliğe engel olmak için planlarına hız verir. Ama Bora’nın bu öfkesi Emre ile Zeynep’i ayırma planına büyük zarar verecektir.
    S01E106
    Beni Bırakma 107.Bölüm
    S01E107 - Beni Bırakma 107.Bölüm
    Esin, önceden Arzu’nun Yeliz’e verdiği çeki davetlilerin ortasında gösterir ve kendisinin suçsuz olduğunu, her şeyin Arzu’nun başının altından çıktığını söyler. Emre ve Zeynep’in mutlulukları, Esin’in bu hamlesiyle son bulmaya çok yaklaşır. Sıla, Tarık’ı korumak için Aslan’ın istediği şirket evraklarını evden gizlice alır. Aslan, bu evraklarla Sayar Ailesini bitirmeye çok yaklaşır.
    Beni Bırakma 108.Bölüm
    S01E108 - Beni Bırakma 108.Bölüm
    Cengiz’in kalbi yaşananlara dayanamamış, bütün uğraşlara rağmen Cengiz için artık yapacak bir şey kalmamıştır. Aile, Cengiz’in durumundan dolayı acı içindeyken Bora büyük planına başlar. Yeliz’i kullanarak hem Zeynep’i hem Emre’yi üstüne çeker. Emre, her şeyi çözüme ulaştırdığı anda acı bir sürprizle karşılaşır. Öte yandan Aslan, Sıla’dan aldığı evraklarla şirkette tamamen kontrolü ele almışken, Tarık’ın bütün olanları öğrenmesi ve Aslan’a karşı güçlü durması uzun sürmez. Tarık, Aslan’dan öğreneceği bir sırla yerle bir olacaktır.
    Beni Bırakma 109.Bölüm
    S01E109 - Beni Bırakma 109.Bölüm
    Bora, Yeliz’i öldürtüp suçu Emre’nin üstüne atar. Olayın tek şahidi olan Zeynep, Emre’yi oradan uzaklaştırmaya çalışsa da Emre işlemediği bir suçtan dolayı kaçmak istemez, polise teslim olur ve karakolda büyük bir sürprizle karşılaşır. Tarık, Sıla’nın Aslan’a kendisinden habersiz şirket evraklarını verdiğini öğrenir ve Sıla’dan bunun hesabını sert bir biçimde sorar. Bu sırada olanlardan habersiz olan Meltem, Tarık’ın bu zor durumunu öğrenir ve harekete geçer.
    Beni Bırakma 110.Bölüm
    S01E110 - Beni Bırakma 110.Bölüm
    Emre’nin hapisten çıkması bir mucizeyken, Zeynep Bora’nın elinde Emre’nin suçsuz olduğunu gösteren görüntülerin olduğunu öğrenir ve Bora’dan Emre’yi kurtarmasını ister. Bora, Zeynep’in teklifini tek bir şartla kabul edeceğini söyler. Öte yandan Sıla, Aslan ile yaptığı anlaşma gereği Tarık’tan habersiz İstanbul’a gitmek için yola koyulur. Sıla’nın tek bilmediği şey Aslan’ın kendisi hakkında çok farklı planlarının olduğudur. Öte yandan Tarık, Emre’nin başına gelenlerden dolayı Sıla’dan haber alamaz. Tarık, Sıla’nın zor durumundan haberdar olabilecek mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top