Hesabım
    Avlu
    2. Sezon
    Puanım :
    Avlu

    Sezon bilgisi:

    23 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 20 Eylül 2018
    181 Fotoğraf | 34 Video
    Demet Evgar
    Demet Evgar
    Rolü : Deniz Demir
    Nursel Köse
    Nursel Köse
    Rolü : Kudret Öztürk
    Ceren Moray
    Ceren Moray
    Rolü : Azra Kaya
    Kenan Ece
    Kenan Ece
    Rolü : Murat Ünal
    Avlu 34.Bölüm Fragmanı 1:00
    Avlu 34.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Avlu 33.Bölüm Fragmanı 1:02
    Avlu 33.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    Avlu 32.Bölüm Fragmanı 0:01
    Avlu 32.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    2. sezon bölümleri
    Avlu 12.Bölüm
    S02E01 - Avlu 12.Bölüm
    Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?
    Avlu 13.Bölüm
    S02E02 - Avlu 13.Bölüm
    Son hamlesiyle birlikte tüm gözler Deniz’e çevrilmiştir. Kudret’in yüreği yanmaktadır peki buna rağmen Zerrin’in oyunlarına pabuç bırakacak mıdır? Hem Azra hem de Kudret’in tarafında herkesin kalbi taşlaşmış ve ortalık bu kadar karışmışken bu durumdan en kârlı Zerrin mi çıkacaktır.
    Avlu 14.Bölüm
    S02E03 - Avlu 14.Bölüm
    Zerrin müdürün herkesi şoke eden cezasına karşılık cezaevinde isyan çıkmıştır. Bu isyandan sonra Zerrin, hamlelerine sertliğini arttırarak devam edecektir. Taraflar iyice gerilmiş ve herkes gerçek rengini belli etmeye başlamıştır. Bu sırada Oktay’ın aleyhinde yazılacak olan rapor gerginliği git gide büyümektedir. Tüm bunlar olurken Deniz, Alp’ten öcünü almak için kurguladığı planı işletmekte başarılı olabilecek midir?
    Avlu 15.Bölüm
    S02E04 - Avlu 15.Bölüm
    Yeni gelen üç mahkum tüm dengeleri sarsacaktır. Diğer yandan Oktay ve Murat gerginliğindeki Zerrin’in rolü; git gide büyümektedir. Herkesin ilgisi bu üç mahkum üzerindeyken, Kudret de intikam planları içindedir.
    Avlu 16.Bölüm
    S02E05 - Avlu 16.Bölüm
    Deniz’in gerginliği sürmektedir çünkü şimdi de mahkemeye çıkmaya hazırlanmaktadır. Bu sefer Kudret’e yaptığı saldırıdan dolayı hâkim karşısında olan Deniz’in davası nasıl sonuçlanacaktır? Deniz, Alp ile ilgili planlarını işletmeye başlarken, Zerrin de Kudret de boş durmayacaktır.
    Avlu 17.Bölüm
    S02E06 - Avlu 17.Bölüm
    Zerrin, Kudret’in güçlenmesine alttan alta yardım etmektedir. Naciye iyice köşeye sıkışmış halde çıkmazdadır. Diğer yanda da Zerrin, cezaevinde mahkumlara yaptığı zulmün dozunu kaçırmıştır bu yüzden cezaevinde çok büyük bir isyanın temelleri atılmaktadır. Bu isyandan kimler sağ çıkmayı başaracaktır?
    Avlu 18.Bölüm
    S02E07 - Avlu 18.Bölüm
    Yaşanan büyük isyandan sonra yaralar sarılmaktadır. Naciye, kızını korumak için taktik değiştirmek zorunda kalmıştır. Murat, Zerrin’in geçmişini araştırırken, Zerrin de Azra ile ilgili çok büyük bir sır öğrenecektir.
    Avlu 19.Bölüm
    S02E08 - Avlu 19.Bölüm
    Nihal müdürü Azra’nın öldürdüğü ortaya çıkınca Deniz’in tüm hayalleri yıkılmıştır. Deniz ile Azra’nın dostlukları ciddi şekilde çatırdayınca, Zerrin bu durumu fırsata çevirmekte gecikmeyecektir. Peki şimdi tüm dengeler değiştiğine göre Deniz yolunu nasıl çizecektir?
    Avlu 20.Bölüm
    S02E09 - Avlu 20.Bölüm
    Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu, karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır.
    Avlu 21.Bölüm
    S02E10 - Avlu 21.Bölüm
    Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir.
    Avlu 22.Bölüm
    S02E11 - Avlu 22.Bölüm
    Bir tarafta sevdiği adamı, Sinan’ı kaybetmiş Azra... Diğer tarafta oğlunu, Alp’i kaybetmiş Kudret... Bu iki kadının da yüreğine düşen kor avluyu adeta bir ateş hattına dönüşmüştür. İçeride herkes büyük bombanın nerede ve ne zaman patlayacağını merak etmektedir. Cezaevi koridorlarında Deniz beklenirken, bambaşka bir kadın ayak sesleri duyulacaktır.
    Avlu 23.Bölüm
    S02E12 - Avlu 23.Bölüm
    Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir. Deniz’in önünde yapması gereken bir seçim ve halledilecek son bir şey daha vardır.
    Avlu 24.Bölüm
    S02E13 - Avlu 24.Bölüm
    Deniz için artık avluya geri dönüş vakti gelmiştir... Bir kez daha aynı koridorlardan geçecektir ama bu defa bambaşka biri olarak. İçeride onu iki büyük tehlike beklemektedir.
    Avlu 25.Bölüm
    S02E14 - Avlu 25.Bölüm
    Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.
    Avlu 26.Bölüm
    S02E15 - Avlu 26.Bölüm
    Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde alacaktır. Kudret, gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır.
    Avlu 27.Bölüm
    S02E16 - Avlu 27.Bölüm
    Deniz’in mahkemesinin sonucu hem cezaevi içinde hem de dışarıda büyük yankı uyandırmıştır. Özge’nin bebek konusundaki çıkmazları bir sürprizle rafa kalkar. Kudret’i torun heyecanı sararken, Naciye kızı için endişelenmektedir. Zerrin, kız kardeşinin gizemli hikayesini çözmeye çalışırken bu sırada Azra özgürlüğe adım adım yaklaşmaktadır.
    Avlu 28.Bölüm
    S02E17 - Avlu 28.Bölüm
    Azra, uzun zamandır heyecanla sonucunu beklediği mahkemeden yüzünde bir gülümseme ile döner. Artık özgürlüğünün kapıları aralanmıştır. Deniz ise kulağına fısıldanan bir haber ile büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır.
    Avlu 29.Bölüm
    S02E18 - Avlu 29.Bölüm
    Deniz, içlerindeki köstebeğin kim olduğunu hala öğrenememiştir ve bu yüzden sürekli diken üstünde hissetmektedir. Bu esnada yeni gelen bir mahkum da Deniz'i şoke etmiştir. Azra'nın özgürlüğünün üstüne geçmişinden karanlık bir gölge düşer. Üstelik peşindeki tek engel bu da değildir. Zerrin, eline yeni geçen dosyalara baktıktan sonra Azra'ya bir sürpriz hazırlamaya koyulur.
    Avlu 30.Bölüm
    S02E19 - Avlu 30.Bölüm
    Azra, sonunda Yiğit’in elinden kurtuldum derken kendini başka bir belanın ortasında bulur. Bu esnada Özge’nin bebeği de ortadan kaybolmuştur. Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanır. Şimdi avluda kartlar yeniden dağıtılacaktır. Pelin’in davasında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır. Deniz, onu konuşmaya ikna etmeye çalışırken Kudret, Pelin’i susturmak için hangi yola başvuracak?
    Avlu 31.Bölüm
    S02E20 - Avlu 31.Bölüm
    Deniz, Pelin’i kanatlarının altına almış, kızın etrafındaki her türlü tehlikeyi savuşturmak için elinden geleni yapmaktadır. Kudret bir yandan ortadan kaybolan torununu bir yandan da yanı başındaki köstebeği aramaktadır. Avluya gelen yeni mahkum Deniz’de şüphe uyandırır. Zerrin, Azra’nın elini kolunu sallayarak avludan gitmesine seyirci kalacak mıdır?
    Avlu 32.Bölüm
    S02E21 - Avlu 32.Bölüm
    Azra, başına bu çorabı öreni bulmadan cezaevine dönmemeyi aklına koymuştur. Firari olmak onu çok zorlayacaktır üstelik peşindekiler sadece emniyet görevlileri de değildir. Deniz, bir yandan Pelin’in bir yandan bebeğin iyiliğini düşünürken, Kudret tüm karanlığı ve kötülüğüyle bir şeyler karıştırmaktadır.
    Avlu 33.Bölüm
    S02E22 - Avlu 33.Bölüm
    Azra hem Kudret’in adamları hem de polis tarafından köşeye sıkıştırılmak üzeredir. Zerrin, avluda yaşanan korkunç saldırının failini ararken cezaevi korkunç bir haberle sarsılır. Tolga’nın kurduğu plan işe yarayacak mıdır?
    Avlu 34.Bölüm
    S02E23 - Avlu 34.Bölüm
    Deniz'in ardından avluya hükmeden hüzün yerini yavaş yavaş öfkeye bırakmaktadır. Zerrin, ihmalkarlığı yüzünden açılan soruşturmayla boğuşurken, Azra aldığı bir haberle tekrar hayata bağlanır. Kudret'in zafer sarhoşluğu kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulmasına sebep olacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top