Hesabım
    Hakan: Muhafız
    1. Sezon
    Puanım :
    Hakan: Muhafız
    Üyeler
    3,6 44 Puanlama, 6 Eleştiri

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: Netflix Türkiye
    İlk yayın tarihi: 14 Aralık 2018
    11 Fotoğraf
    Çağatay Ulusoy
    Çağatay Ulusoy
    Rolü : Hakan Demir
    Ayça Ayşin Turan
    Ayça Ayşin Turan
    Rolü : Leyla Sancak
    Hazar Ergüçlü
    Hazar Ergüçlü
    Rolü : Zeynep
    Okan Yalabık
    Okan Yalabık
    Rolü : Faysal Erdem
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız
    • Fotoğraf Hakan: Muhafız

    İzleyici eleştirisi

    Byavuz13
    Byavuz13

    13 değerlendirmeler Takip Et!

    2,5
    19 Aralık 2018 tarihinde eklendi
    Diziyi ilk yayınlandığı gün izlemeye başladım. Ilk olarak 4 bölümü izledim ve karakterleri tanıtması hikayeyi anlatması açısından hoşuma gitti. Bir beklenti ve merak uyandırıyor. Fakat bitirdiğimde beklentilerim boşa çıktı. Fantastik hikaye fakat senaryo da kalmış gibi bütçenin düşüklüğü mü yoksa yavaş yavaş mi karakterin güçleri ortaya çıkacak ondan midir bilemedim görsel açıdan pek aksiyon alamadım. ...
    Devamını oku
    Efe Doruk Kurubal
    Efe Doruk Kurubal

    3 değerlendirmeler Takip Et!

    1,0
    15 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Çok basit yapılmış bir dizi. Çelişkisi bol. Hani ölümsüzün kanı hançer ile alınıp bir ölüyü kontrol edilebiliyordu, bayan ölümsüz hançersiz kanını Leyla’ya sürdü ve kontrolü aldı. Hani ölümsüzler muhafızın hançeri ile ölüyordu. Fakat Leyla da bir ölümsüz ise Zeynep hançer ile nasıl öldürdü. O zaman diğer sadıklar hançer ile ölümsüzleri öldürebilir, yani muhafıza gerek yok. Bu nedenle dizinin ...
    Devamını oku
    Kãdir Ö.
    Kãdir Ö.

    21 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    8 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    Her yerde saçma sapan ahlak yorumları vesaire var klasik Türk dizilerini izlemeye devam edin o zaman. Ayrıca dizi de efektlere çok fazla eleştiri görmüştüm bu doğru ama eğer destek vermezsek biz nasıl gelişecek ki?
    Halil A
    Halil A

    1 değerlendirme Takip Et!

    1,0
    19 Mart 2019 tarihinde eklendi
    Yumruk sahnesinde Flaş tv ekibi ile anlaştığını düşündüm netfilix'in ama keşke sadece efekt konusunda kalsaydım. Bu ne Vasat bir senaryo ? Hayır yönetmen di oyunculardı falan bu sahneleri tekrardan izlemedimi izlediyse utanmadımı? şahsen ben sizin adınıza utandım artık türk milletini nasıl bir mal olarak görüyorsanız bu senaryoya bayılacagimizi falan düşündünüz herhalde.
    Münür Delikan
    Münür Delikan

    1 değerlendirme Takip Et!

    2,0
    18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
    Hakan Muhafızı seyr etmeye basladim. Aslinda konusu cok güzel ama bati felsefesi ile ele alininca bes para etmez fantastikten cok Hakan´in porno hayatıni seyr eder gibi oldu, Zeynep gereksiz bir oyuncu Zeynep yerine Hakan´in yardimcisi olabilecek erkek bir oyuncu olsa daha iyi olurdu. Bu tür fantastik filim ve dizilerde biz Türkler cok cok geride ve basarisisiz. Bizim bazı senaristlerimiz Kore´den, Amerikadan, veya baska bir ...
    Devamını oku
    1. sezon bölümleri
    S01E01
    Yeni bir iş girişiminde bulunmak için, umutsuzca fırsat peşinde koşan Hakan'ın yolu tılsımlı gömlekle ilk defa kesişir. Artık hayatı eskisi gibi olmayacaktır.
    S01E02
    Hakan, Muhafız'a dair duyduklarına inanmakta güçlük çeker. Ölümsüz'ün ona ulaşmasına engel olmak için dışarı çıkmaması gerekse de, o Memo'yu bulmak için yollara düşer.
    S01E03
    Hakan ve Zeynep yüzüğü bulmak için, bir Sadık ile görüşmeye giderler. Şehir dışındaki bu köhne evde onları, yıllardır Muhafız'ın yolunu bekleyen bir kadın karşılar.
    S01E04
    Faysal Erdem'in Ayasofya projesi için verdiği davet, aynı zamanda Hakan'ın da yeni işindeki ilk günüdür. Zeynep yüzük taşını bulmak için bazı ipuçlarını takip eder.
    S01E05
    Hakan geçmişinin peşinde Büyükada'ya, Zeynep ve KEmal ise yüzük taşının peşinde Mimar Sinan Türbesi'ne giderler.
    S01E06
    Hakan yeni işi ve yeni aşkı arasında kalır. Bir seçim yapması gerekiyordur. Diğer taraftan Emir'i eve geri gönderen Kemal, hançeri aramaya çıkar.
    S01E07
    Müzenin güvenlik sistemini aşmak için, Hakan'ın içine sinmeyen planını kabul etmek zorunda kalan Zeynep'i günün sonunda ne bekliyor?
    S01E08
    Zeynep, babası Kemal için Timur'dan yardım ister. Faysal, Mazhar'ın son hamlelerini tasvip etmeyerek onu uyarır. Leyla ile Hakan olan ilişkisi sebebiyle kendini sorgular.
    S01E09
    Hakan suç mahalinden uzaklaşırken, beklenmedik bir şey görür. Ölümsüz hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen Kemal, hayatını riske atar.
    S01E10
    Gözü Leyla'ya olan aşkından başka bir şey görmeyen Hakan, eğitimini ve Muhafız görevlerini aksatmaya başlar. Leyla Hakan'a Ölümsüz'ün kanının gizli bir güce sahip olduğunu söyler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top