Hesabım
    Yasak Elma
    1. Sezon
    Puanım :
    Yasak Elma

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 19 Mart 2018
    74 Fotoğraf | 12 Video
    Talat Bulut
    Talat Bulut
    Şevval Sam
    Şevval Sam
    Onur Tuna
    Onur Tuna
    Eda Ece
    Eda Ece
    Yasak Elma 12.Bölüm Fragmanı 0:35
    Yasak Elma 12.Bölüm Fragmanı
    1.168 gösterim
    Yasak Elma 11.Bölüm Fragmanı 0:29
    Yasak Elma 11.Bölüm Fragmanı
    1.155 gösterim
    Yasak Elma 10.Bölüm Fotoğrafları 0:31
    Yasak Elma 10.Bölüm Fotoğrafları
    965 gösterim
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    1. sezon bölümleri
    Yasak Elma 1.Bölüm
    S01E01 - Yasak Elma 1.Bölüm
    Yıldız’ın hayatı Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender’in amacı Halit’ten boşanma planına Yıldız’ı alet etmektir. Ender’in ahlaksız teklifiyle ne yapacağını bilemeyen Yıldız, hayatının kararını vermek zorunda kalır. Kardeşi Zeynep ise Halit’in ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar. Yıldız hayallerine kavuşmanın peşindeyken, Zeynep hiç hayal etmediği olaylarla karşılaşacağı başlangıçlara yelken açar.
    Yasak Elma 2.Bölüm
    S01E02 - Yasak Elma 2.Bölüm
    Yıldız baş koyduğu yolda ilerlemekte kararlıdır. Bunun için ilk hedefi Ender’dir. Ender’in özel hayatının detaylarını öğrenmek için elinden geleni yapar. Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de başına gelen talihsiz kaza ikiliyi bir araya getirir.
    Yasak Elma 3.Bölüm
    S01E03 - Yasak Elma 3.Bölüm
    Ender, Yıldız’ı hafife almanın cezasını ağır öder. Kardeşi Caner’le düşüşünü kimseye göstermemek için çabalar. Yıldız, Halit’le ilgili riskli bir karar verir. Zeynep ve Alihan’ın yaşadığı gerginlikler onları daha da yakınlaştırır.
    Yasak Elma 4.Bölüm
    S01E04 - Yasak Elma 4.Bölüm
    Yıldız eski iş yerine geri döner ama orası artık onun için güvenli değildir. Zeynep ise Alihan’dan kaçmaya çalıştıkça onu daha çok düşündüğünü ve onu içinde büyüttüğünü anlar.
    Yasak Elma 5.Bölüm
    S01E05 - Yasak Elma 5.Bölüm
    Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Zeynep bir karar vermek zorundadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmayacaktır.
    Yasak Elma 6.Bölüm
    S01E06 - Yasak Elma 6.Bölüm
    Ender Yıldız’ın Halit’in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız’ın gerçek yüzünü Halit’e göstermek için ant içer. Yıldız masumiyetini kullanarak Halit’i kazanmaya uğraşırken, Halit’in peşinde sadece Ender’in olmadığını anlayacaktır.
    Yasak Elma 7.Bölüm
    S01E07 - Yasak Elma 7.Bölüm
    Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır.
    Yasak Elma 8.Bölüm
    S01E08 - Yasak Elma 8.Bölüm
    Halit’in evlenme teklifi karşısında şok olan Yıldız’ın hayalleri gerçek olmak üzeredir. Zeynep ise ablasının aşk evliliği yapmamasına hiç sıcak bakmaz. Yıldız evlilik kararıyla birlikte sadece Ender’le değil Halit’in kızları Lila ve Zehra’yla da uğraşmak zorunda kalacaktır.
    Yasak Elma 9.Bölüm
    S01E09 - Yasak Elma 9.Bölüm
    Halit’in hazırlattığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi üzerine Yıldız çok şaşırmıştır. Ama Halit’i de kaybetmek ve şüphelendirmek istemez. Ender, tüm olanlardan sonra Yıldız’dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamakta da kararlıdır. Yıldız ve Halit’in evliliği yüzünden yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ise Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi saklamaya karar verir.
    Yasak Elma 10.Bölüm
    S01E10 - Yasak Elma 10.Bölüm
    Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez. Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldız’ı bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim’in anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır.
    Yasak Elma 11.Bölüm
    S01E11 - Yasak Elma 11.Bölüm
    Ender’in eve gelmesi bütün dengeleri değiştirir. Erim’in mutluluğu için sessiz kalan Halit Ender’in elini güçlendirirken, Yıldız çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalır. Zeynep ise şirket içi aldığı bir kararla Alihan’ı beklemediği yerden vurur.
    Yasak Elma 12.Bölüm
    S01E12 - Yasak Elma 12.Bölüm
    Zehra’nın şok evlilik kararı evde bomba etkisi yaratır. Ender Sinan’la karşılaşmasının şokunu yaşarken kendini temize çıkarma ve evde kalmaya devam etme çabasındadır. Yıldız Ender’in ona patronluk taslamasına katlamaz ve Ender’i herkesin içinde rezil etmenin yollarını arar. Yıldız’a karşı kinlenen Ender’in son hamlesini oynamak için eline büyük bir koz geçer.

    Hayran tepkileri

    Back to Top