Hesabım
    Yasak Elma
    4. Sezon
    Puanım :
    Yasak Elma

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 7 Eylül 2020
    151 Fotoğraf | 35 Video
    Yasak Elma 110.Bölüm Fragmanı 0:45
    Yasak Elma 110.Bölüm Fragmanı
    116 gösterim
    Yasak Elma 109.Bölüm Fragmanı 0:45
    Yasak Elma 109.Bölüm Fragmanı
    68 gösterim
    Yasak Elma 108.Bölüm Fragmanı 0:45
    Yasak Elma 108.Bölüm Fragmanı
    53 gösterim
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    4. sezon bölümleri
    Yasak Elma 75.Bölüm
    S04E01 - Yasak Elma 75.Bölüm
    Halit’in eski gücünü kazanması herkes tarafından sevinçle karşılanmış ve Argun ailesi eski düzenlerine dönmüştür. Halit’in amacı zor günlerinde ona çok destek olmuş olan Yıldız’ı geri kazanmak ve onunla yeniden evlenmektir.
    Yasak Elma 76.Bölüm
    S04E02 - Yasak Elma 76.Bölüm
    Ender ve Şahika’nın arası giderek gerilirken, Yıldız, Caner’e sürpriz parti yapma hazırlığına girer. Asuman, Yıldız ve Kerim yakınlaşmasının farkına varır ve bundan hiç hoşlanmaz.
    Yasak Elma 77.Bölüm
    S04E03 - Yasak Elma 77.Bölüm
    Asuman’ın Halit’le yaptığı konuşma Şahika’nın işine yarar. Yıldız neye uğradığını şaşırırken, evde Lila ve Yiğit’in evlenecek olmasının telaşı yaşanıyordur. Yıldız ve Kerim’in arası tam düzelecekken, Şahika’nın beklenmeyen hamlesi onları farklı bir sona doğru sürükler.
    Yasak Elma 78.Bölüm
    S04E04 - Yasak Elma 78.Bölüm
    Ender’in Kaya’ya söylediği yalanın ortaya çıkması, Şahika’nın ekmeğine yağ sürer. Kaya ve Ender’i ayırmak için planına Yiğit’i de alet eder. Yıldız’ın yalıya taşındığı gece Halit’in Kerim’i çağırması, Halit ve Yıldız’ın arasında gerginliğe sebep olur.
    Yasak Elma 79.Bölüm
    S04E05 - Yasak Elma 79.Bölüm
    Yıldız, Kaya ve Ender’i barıştırmak için kolları sıvarken, diğer taraftan da Kerim’den uzak durmaya çalışır. Şahika, Kaya ve Ender’in dargınlığından faydalanarak onları kesin bir şekilde ayırmak için kusursuz bir plan yapar.
    Yasak Elma 80.Bölüm
    S04E06 - Yasak Elma 80.Bölüm
    Ender ve Kaya’nın boşanmasının ardından, Şahika onların bir daha bir araya gelme ihtimallerini tamamen ortadan kaldırmak için Yıldız’ı kullanmaya karar verir. Ender ve Yıldız’ın arası giderek açılırken, kurdukları ittifak sarsılmak üzeredir. Ender’in sinirle Yıldız’a söyledikleri Yıldız’ın hayatını alt üst edecektir.
    Yasak Elma 81.Bölüm
    S04E07 - Yasak Elma 81.Bölüm
    Ender ve Yıldız’ın arasındaki gerginlik herkese sıçramaya başlamışken, Şahika, Yıldız’la yakınlık kurma çabasına girer. Asuman, Halit ve Yıldız’ın bir aksilik olmadan evlenmeleri için elinden geleni yapıyordur. Ancak kimsenin bilmediği, Halit’in bambaşka bir planının olduğudur.
    Yasak Elma 82.Bölüm
    S04E08 - Yasak Elma 82.Bölüm
    Düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Halit oğlunun velayetini alabilmek için Yıldız ve Kerim ilişkisiyle ilgili somut delillerin peşine düşmüştür. Tam ümidini kaybettiği esnada, beklemediği bir el ona yardım teklifinde bulunur. Halit’in zorlu bir karar vermesi gerekecektir.
    Yasak Elma 83.Bölüm
    S04E09 - Yasak Elma 83.Bölüm
    Şahika’yla el sıkışan Halit, Şahika’nın elindeki fotoğrafları almaya çalışır. Her şeyden habersiz olan Yıldız düğün hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer taraftan Şahika da kendince hazırlık yapmaktadır. Halit ise ona oyun oynayan herkesten intikam almaya yemin etmiştir ve hiç kimsenin beklemediği bir hamleyle herkesi şoke eder.
    Yasak Elma 84.Bölüm
    S04E10 - Yasak Elma 84.Bölüm
    Halit, oğlunun velayetini almaya kararlıdır. Şahika, Halit’ten yediği darbe sonrası kendini toparlamaya çalışıyordur. Ender ise yeniden Ender Argun olmanın keyfini sürer. Yıldız çaresiz kaldığını düşündüğü anda hiç ummadığı bir kişi tarafından ona uzatılan yardım elini geri çevirmeyecektir.
    Yasak Elma 85.Bölüm
    S04E11 - Yasak Elma 85.Bölüm
    Yıldız ve Şahika, Ender’den intikam almak için birlik olup, Ender’i Halit’ten ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ender’in Halit’le sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar.
    Yasak Elma 86.Bölüm
    S04E12 - Yasak Elma 86.Bölüm
    Halit’in vefatından sonra herkes dağılmıştır. Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar. Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding’in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur. Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay’da bulacağını sanır.
    Yasak Elma 87.Bölüm
    S04E13 - Yasak Elma 87.Bölüm
    Yıldız, Çağatay’ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali’yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar. Feride, Yıldız’ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay’ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız’ın geri adım atmasına sebep olur.
    Yasak Elma 88.Bölüm
    S04E14 - Yasak Elma 88.Bölüm
    Ender, Yıldız ve Şahika’nın yolları istememelerine rağmen yeniden kesişmiştir. Yıldız, Çağatay’dan beklediği ilgiyi bulamamanın hayal kırıklığı içindedir. Şahika, Mert’i kendi yanına çekemeyeceğini anlayarak onu şirketten uzaklaştırmanın yolunu bulur.
    Yasak Elma 89.Bölüm
    S04E15 - Yasak Elma 89.Bölüm
    Yıldız ve Çağatay’ın ilişkilerinin başlaması, Feride için büyük bir kabus olur. Feride, Yıldız ve Çağatay’ı ayırmak için elinden geleni yaparken, bulduğu nihai çözüm herkesi şaşırtacaktır.
    Yasak Elma 90.Bölüm
    S04E16 - Yasak Elma 90.Bölüm
    Şahika’nın kendini bambaşka biri olarak tanıtıp, Feride’ye yaklaşması, Yıldız ve Çağatay ilişkisinde sorunlara neden olur. Ender takip edildiğini anlar ve uzun zamandır saklanan büyük bir sırrın ipucunu bulur.
    Yasak Elma 91.Bölüm
    S04E17 - Yasak Elma 91.Bölüm
    Yıldız ve Çağatay’ın ailelerine karşı verdiği savaş her geçen gün şiddetlenirken, büyük bir yol ayrımına gelirler. Ender, Halit’in yaşadığına kimseyi inandıramaz ve bu işin peşine kendi düşer. Halit’i bulmak ve haklılığını kanıtlamak için her şeyi yapacaktır.
    Yasak Elma 92.Bölüm
    S04E18 - Yasak Elma 92.Bölüm
    Yasak Elma 93.Bölüm
    S04E19 - Yasak Elma 93.Bölüm
    Şahika ve Ender işbirliği yaparak, herkesten intikam almaya karar verirler. Listenin birinci sırasındaki Hasan Ali’yi dize getirmek hiç de kolay değildir. Bu sebeple, onlara yardım edecek birini bulurlar. Yıldız ise Çağatay’la mutlu olmaya çalışırken Ender ve Şahika’nın gazabından kurtulamaz.
    Yasak Elma 94.Bölüm
    S04E20 - Yasak Elma 94.Bölüm
    Yıldız, Ender ve Şahika’nın ona yaptığı oyundan sonra onlara güzel bir ders vermek için harekete geçer. Çağatay, Yıldız’ın sürekli bir olaylara karışmasından rahatsız olmaya başlamıştır. Ender ve Şahika, Cansu’yu kullanarak Hasan Ali’yi alt etmek için plan yaparlar.
    Yasak Elma 95.Bölüm
    S04E21 - Yasak Elma 95.Bölüm
    Çağatay ve Yıldız gerginliği artarak devam ederken, Yıldız bir yol ayrımına girdiklerinin farkındadır. Ender ve Şahika, Hasan Ali’yi devirme planları yaparlar. Ancak Yıldız, Şahika ve Ender’in cezaevi arkadaşları Nurgül’ün çıkıp gelmesi herkesi etkiler. Cansu ise Yıldız ve Çağatay arasındaki soğukluğu kendi lehine kullanacaktır.
    Yasak Elma 96.Bölüm
    S04E22 - Yasak Elma 96.Bölüm
    Yasak Elma 97.Bölüm
    S04E23 - Yasak Elma 97.Bölüm
    Yasak Elma 98.Bölüm
    S04E24 - Yasak Elma 98.Bölüm
    Şahika’nın yaptığı kusursuz plan, Hasan Ali’yi köşeye sıkıştırmaya yetecektir. Ender hisseleri geri alana kadar Şahika’nın bir süre daha saklanması gerekiyordur. Ender ve Şahika, Hasan Ali’nin yaptıklarının intikamını sadece hisseleri geri alarak yapmayacak ve ona çok büyük bir ders vereceklerdir.
    Yasak Elma 99.Bölüm
    S04E25 - Yasak Elma 99.Bölüm
    Yasak Elma 100.Bölüm
    S04E26 - Yasak Elma 100.Bölüm
    Yasak Elma 101.Bölüm
    S04E27 - Yasak Elma 101.Bölüm
    Hasan Ali, Ender’in konuşması sonrası Mahmut’tan şüphelenmeye başlar ve Mahmut- Şahika ilişkisini çözerek ikisinden de bir seferde kurtulma planı yapar. Çağatay, Emir ve Caner sayesinde Cansu’dan kurtulmanın çaresini bulur ve bir plan yaparlar. Çağatay her şeyi düzeltecekken, umulmadık bir ziyaret onu alt üst edecektir.
    Yasak Elma 102.Bölüm
    S04E28 - Yasak Elma 102.Bölüm
    Hasan Ali’nin evinde yaşananlar ve sonrasında Yıldız’ın Cansu’yu öğrenmesi herkesin gündemine bomba gibi düşer. Hasan Ali, Yıldız ve Çağatay’ın arasını düzeltmeye çalışırken, Şahika Hasan Ali’nin karısı olarak yerini sağlamlaştırmak için ikiliyi barıştırma çabasıyla araya girer. Cansu ise kaybedecek bir şeyi kalmadığı için gözünü karartır ve tehlikeli bir hal alır.
    Yasak Elma 103.Bölüm
    S04E29 - Yasak Elma 103.Bölüm
    Yasak Elma 104.Bölüm
    S04E30 - Yasak Elma 104.Bölüm
    Yasak Elma 105.Bölüm
    S04E31 - Yasak Elma 105.Bölüm
    Yasak Elma 106.Bölüm
    S04E32 - Yasak Elma 106.Bölüm
    Hasan Ali ve Ender yakınlaşması sonrasında, Ender, Şahika’yı son anda yarı yolda bırakır. Bu da Şahika’nın yeni bir plan yapmasına neden olur. Şahika’nın Ender’den alacağı intikam, eski defterleri açmaktan geçecektir.
    Yasak Elma 107.Bölüm
    S04E33 - Yasak Elma 107.Bölüm
    Kaya’nın geri dönmesi, Ender’in bütün gelecek planlarını alt üst eder. Şahika, Kaya üzerinden Ender’i üzerek yenme derdindeyken, yaşadığı tesadüfler onu Ömer’le bir araya getirir. Yıldız, yalanın ortaya çıkmaması için mecburen Ender’le el sıkışır.
    Yasak Elma 108.Bölüm
    S04E34 - Yasak Elma 108.Bölüm
    Yıldız, Çağatay’ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider. Ender, Kaya’yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur. Bütün kapılar tek tek Cansu’nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali’nin davetini basar.
    Yasak Elma 109.Bölüm
    S04E35 - Yasak Elma 109.Bölüm
    Şahika’nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya’dır. Ender, Kaya’ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika’nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız’ın birlik olma vakti gelmiştir.
    Yasak Elma 110.Bölüm
    S04E36 - Yasak Elma 110.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top