Hesabım
    Yasak Elma
    6. Sezon
    Puanım :
    Yasak Elma

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 19 Eylül 2022
    177 Fotoğraf | 31 Video
    Burak Vega
    Burak Vega
    Yasak Elma 177.Bölüm Fragmanı 0:46
    Yasak Elma 177.Bölüm Fragmanı
    91 gösterim
    Yasak Elma 175.Bölüm Fragmanı 0:46
    Yasak Elma 175.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    Yasak Elma 176.Bölüm Fragmanı 0:46
    Yasak Elma 176.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    6. sezon bölümleri
    Yasak Elma 147.Bölüm
    S06E01 - Yasak Elma 147.Bölüm
    Yıldız, Ender ve Handan şirketin başına geçmişlerdir. Doğan Yıldız’ın şikayeti üzerine cezaevine girmiştir. Yıldız’ın huzurlu yeni hayatı, Doğan’ın intikam yeminiyle bozulacaktır.
    Yasak Elma 148.Bölüm
    S06E02 - Yasak Elma 148.Bölüm
    Yasak Elma 148.Bölüm
    S06E03 - Yasak Elma 148.Bölüm
    Doğan’ın hapisten çıkmasıyla Ender, Yıldız ve Handan endişeye kapılırlar. Doğan hapiste olduğu süreçte kendisine yapılanlar için herkese ama en çok da Yıldız’a bilenmiştir. Doğan’ın ilk hamlesi kızının velayetini almak için uğraşmak olacakken, beklenmedik bir ölüm, durumu daha da karışık hale getirir.
    Yasak Elma 149.Bölüm
    S06E04 - Yasak Elma 149.Bölüm
    Doğan’ın sağ kolu Murat’ın ölümü üstündeki şaibe Hilal’in de katkısıyla Ender, Yıldız ve Handan’ın paniğe kapılmasına yol açar. Hilal, Yıldız’la uğraşmaya devam ederken, Doğan’ın hala ona karşı duyguları olduğunu anlaması uzun sürmez. Doğan, yokluğunda şirkette yapılan yanlış yönetimin cezasını Yıldız, Ender ve Handan’a keser.
    Yasak Elma 150.Bölüm
    S06E05 - Yasak Elma 150.Bölüm
    Ender’in Yıldız’ın evine taşınması yalıyı hareketlendirirken. Ender ve Yıldız, Caner ve Emir’i cezaevinden çıkarmak için para bulmaya çalışırlar. Ender ve Yıldız kefalet ücretini bulmak için farklı maceralara atılırken, beklenmedik bir misafir hayatlarına girecektir.
    Yasak Elma 151.Bölüm
    S06E06 - Yasak Elma 151.Bölüm
    Zeynep’in gelmesi Yıldız için büyük bir sürpriz olmuştur. Yıldız kardeşini, kendisine yapılanı affetmemesi için Ender’le birlik olup ikna eder ancak bu onlara pahalıya patlayacaktır.
    Yasak Elma 152.Bölüm
    S06E07 - Yasak Elma 152.Bölüm
    Yıldız’ın kayıp olması ve bulunamaması Doğan’ı çileden çıkarır. Doğan, Yıldız’ı ararken, ona olan hislerinin bitmediğini de anlar.
    Yasak Elma 153.Bölüm
    S06E08 - Yasak Elma 153.Bölüm
    Yıldız ve Doğan yakınlaşmaya başlarlar. Yıldız bir karar vermek zorundadır. Ender ise Engin’le yakınlaşma çabasındadır. Ne yazık ki, Engin’in Yıldız’a olan ilgisi çok büyük yanlış anlamalara yol açacaktır.
    Yasak Elma 154.Bölüm
    S06E09 - Yasak Elma 154.Bölüm
    Yıldız, Doğan ve Ender’den aldığı darbeden sonra intikam planlarını devreye sokar ve Doğan’la Ender’e hayatı zehir eder. Herkesin Yıldız’dan beklediğini yapmayarak akıllıca bir ters köşeyle Doğan ve Ender’i şoke eder.
    Yasak Elma 155.Bölüm
    S06E10 - Yasak Elma 155.Bölüm
    Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız’ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan’ı kazanmak için nihai çözümü bulur.
    Yasak Elma 156.Bölüm
    S06E11 - Yasak Elma 156.Bölüm
    Kumru’nun yalanları Caner’i şüphelendirir. Yıldız ise Ender ve Doğan’la uğraşmaya devam eder. Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının yalan olduğunu ispat edecektir.
    Yasak Elma 157.Bölüm
    S06E12 - Yasak Elma 157.Bölüm
    Kumru hayalindeki kişinin Selim olduğuna kesin karar vererek oynadığı oyuna devam etme kararı alırken, Yıldız da Ender ve Doğan’ın arasını bir daha düzelmemek üzere bozmaya karar verir ve kusursuz bir plan yapar.
    Yasak Elma 158.Bölüm
    S06E13 - Yasak Elma 158.Bölüm
    Zeynep, Yıldız ve Asuman’a çok sinirlidir. Asuman ve Yıldız kendilerini affettirmeye çalışırken Asuman da Zeynep ve Engin evliliğinin gerçek olması için elinden geleni yapacaktır. Ender hamileliğinin Yıldız’ın kumpası olduğunu anlar ve ona her zamankinden daha çok bilenir. Kumru, Selim’le mutluluğu yakalayacağına eminken, Selim’in, herkesten gizli görüştüğü biri vardır.
    Yasak Elma 159.Bölüm
    S06E14 - Yasak Elma 159.Bölüm
    Doğan, Yıldız’ı sevdiğinden emin olur, olanları unutup her şeye yeniden başlamayı teklif eder ama Yıldız’ın bir şartı vardır. Kumru ve Selim giderek yakınlaşırlarken, aradaki kişinin Handan olacağını kimse bilmez.
    Yasak Elma 160.Bölüm
    S06E15 - Yasak Elma 160.Bölüm
    Yıldız, Doğan’la yaptığı konuşma sonrası ondan bir hareket beklerken Doğan, Ender’den boşanmak istediğini söyler. Kumru Selim’le ilişkisine mutlu bir şekilde devam ederken, yaşadığı bir karşılaşma her şeyi alt üst edecektir.
    Yasak Elma 161.Bölüm
    S06E16 - Yasak Elma 161.Bölüm
    Ender ve Yıldız, Doğan’ın uzatmalı sevgilisi Julia’nın peşine düşerler. Doğan, Selim’in kim olduğunu araştırırken, yıkıcı gerçekle karşılaşır.
    Yasak Elma 162.Bölüm
    S06E17 - Yasak Elma 162.Bölüm
    Doğan, Handan’ı uzaklaştırmak için bir plan hazırlarken Yıldız ve Ender de ayrı ayrı Julia’yla uğraşmaya başlarlar. Ne yazık ki Julia sandıklarından daha dişli çıkacaktır.
    Yasak Elma 163.Bölüm
    S06E18 - Yasak Elma 163.Bölüm
    Ender ve Yıldız, Julia’nın kolay lokma olmadığını anlamışlardır. Handan gördükleri karşında allak bullak olur ve Doğan’la konuşmaya karar verir. Selim Kumru’nun yalanlarından şüphelenmeye başlar, Kumru iyice köşeye sıkışır tatsız bir tesadüf her şeyi değiştirecektir.
    Yasak Elma 164.Bölüm
    S06E19 - Yasak Elma 164.Bölüm
    Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiş ve yıkılmış, en büyük destekçisi Zeynep’tir. Kumru’ya itirafta bulunması için fırsat tanır ama Kumru cesaret edemez. Selim gözünü karartarak Kumru’dan intikam almak için plan yapar. Yıldız ve Ender, Julia’ya karşı birleşmek için kolları sıvarlar ama geçmiş hesaplaşmaları peşlerini bırakmaz.
    Yasak Elma 165.Bölüm
    S06E20 - Yasak Elma 165.Bölüm
    Yıldız, Julia ve Doğan’ın ilişkisini bitirmeye kararlıdır ve Doğan’a şartlarını söyler. Doğan ne kadar uğraşsa da Yıldız’ı vazgeçiremeyeceğini anlayarak bir karar verir. Handan geri dönmüş ve Selim’i bitirmek için harekete geçmiştir. Ancak Selim’in kimsenin bilmediği bir müttefiki olacaktır.
    Yasak Elma 166.Bölüm
    S06E21 - Yasak Elma 166.Bölüm
    Doğan’ın Yıldız’ı kazanmak için hayatından Julia’yı tamamen çıkarması, Julia’nın intikam planı yapmasına neden olur. Kardeşini de yanına alarak kusursuz bir plan yaparlar ama işler bekledikleri gibi gitmez. Yıldız ise Doğan’la barışma konusunda kararsızdır.
    Yasak Elma 167.Bölüm
    S06E22 - Yasak Elma 167.Bölüm
    Engin’in ölümü herkes üzerinde şok etkisi yaratır. Engin’in ölmesi Ender’in işlerine sekte vurduğundan Ender yeni sponsor arayışına girer. Bu arayışın sonunda olan Yıldız’a olacaktır.
    Yasak Elma 168.Bölüm
    S06E23 - Yasak Elma 168.Bölüm
    Yıldız, Julia ve Doğan’ı birlikte görmenin şaşkınlığını yaşarken, Doğan masumiyetini ispat etmeye çalışır. Doğan Ata ve Yıldız arkadaşlığından hoşlanmaz. Kumru ve Selim birlikteliği gizli bir şekilde devam ederken, Kumru’nun Selim’e yaptığı ziyaret ilişkilerinin gidişatı için bomba etkisi yaratacak olaylara gebedir.
    Yasak Elma 169.Bölüm
    S06E24 - Yasak Elma 169.Bölüm
    Yıldız sonunda kararını verir ve Doğan’la barışır. Artık evlilik hazırlıkları başlayacaktır. Bunu duyan Julia, Doğan’ı Yıldız’a karşı doldurmak için harekete geçer. Ender, Julia’nın ona verdiği sözü tutmaması üzerine Julia’dan intikam almak için kolları sıvar.
    Yasak Elma 170.Bölüm
    S06E25 - Yasak Elma 170.Bölüm
    Yıldız ve Doğan evlilik hazırlıklarına başlarlar, ancak bu seferde Yıldız’ın aklına takılan sorular vardır ve Doğan’ı denemeye karar verir. Handan, Julia’nın elinden kurtulurken ona şartlarını söyler. Kumru’nun hamileliğini ve bebeğin babasını açıklaması herkeste şok etkisi yaratır.
    Yasak Elma 171.Bölüm
    S06E26 - Yasak Elma 171.Bölüm
    Selim, Kumru’nun hamileliğini öğrenip deliye döner, onun yalan söylediğini ispat etmeye çalışır. Ender, Kumru ve Caner evlliliğine en çok sevinen kişidir, Julia’dan intikam almak için kolları sıvar. Yıldız, Tuğçe’nin Julia’ya çalıştığını anlar ve gerçek yüzünü Emir’e göstermek ister.
    Yasak Elma 172.Bölüm
    S06E27 - Yasak Elma 172.Bölüm
    Caner Kumru’nun yaralarını sarmaya çalışırken, Ender Caner ve Kumru’yu hemen evlendirme derdine düşer. Yıldız ve Doğan’ın düğün hazırlıkları Julia’nın Doğan’a yaptığı şantajla gölgelenir.
    Yasak Elma 173.Bölüm
    S06E28 - Yasak Elma 173.Bölüm
    nder’in Yıldız için hazırladığı bekarlığa veda partisi umdukları gibi geçmez. Uyandıklarında Yıldız, Asuman, Ender ve Zeynep hiçbir şey hatırlamıyorlardır ve Handan kayıptır. Doğan’a belli etmeden ne olduğunu çözmek ve Handan’ı bulmak için çok az zamanları vardır.
    Yasak Elma 174.Bölüm
    S06E29 - Yasak Elma 174.Bölüm
    Ender ve Handan, Kumru ve Caner’in düğünü için hazırlıklara başlarken, aralarında bir yarış başlar. Yıldız ve Doğan tam mutlu olacaklerken hapisten kaçan Julia’nın planı Yıldız’dan tamamen kurtulmaktır.
    Yasak Elma 175.Bölüm
    S06E30 - Yasak Elma 175.Bölüm
    Julia’nin Yıldız’a saldırısı Handan’ın onu kurtarmasıyla son bulur. Yıldız, yaşadıklarını unutabilmek Ender, Emir ve Caner’le tatile çıkar ancak gittikleri tatilde de olaylar peşlerini bırakmaz.
    Yasak Elma 176.Bölüm
    S06E31 - Yasak Elma 176.Bölüm
    Yıldız, Ender, Handan, Caner ve Emir peşlerindeki adamlardan kurtulmaya çalışırlarken bulundukları durumu kimsenin duymasını istemezler. Geri döndüklerinde düğün hazırlıkları başlar. Ender ve Yıldız ise, ilk başta Ender’in Yıldız’a yaptığı teklifin etkilerini konuşup, birbirleri olmasaydı, hayatlarının nasıl olacağının varsayımını yaparlar.
    Yasak Elma 177.Bölüm Final
    S06E32 - Yasak Elma 177.Bölüm Final
    Caner ve Kumru’nun düğün günü Caner ortadan kaybolur. Yıldız’ ın basina gelen sürpriz bir olay sonunda herkesin hayati değişecektir. Ender ve Yıldız’ın hikayesi iki sene sonra devam eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top