Hesabım
    İnsanlık Suçu
    1. Sezon
    Puanım :
    İnsanlık Suçu

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 31 Mart 2018
    29 Fotoğraf | 8 Video
    Kaan Yıldırım
    Kaan Yıldırım
    Gizem Karaca
    Gizem Karaca
    Ahmet Mümtaz Taylan
    Ahmet Mümtaz Taylan
    Laçin Ceylan
    Laçin Ceylan
    İnsanlık Suçu 7.Bölüm Fragmanı 0:51
    İnsanlık Suçu 7.Bölüm Fragmanı
    472 gösterim
    İnsanlık Suçu 8.Bölüm Fragmanı 1:02
    İnsanlık Suçu 8.Bölüm Fragmanı
    125 gösterim
    İnsanlık Suçu 6.Bölüm Fragmanı 1:07
    İnsanlık Suçu 6.Bölüm Fragmanı
    257 gösterim
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    • Fotoğraf İnsanlık Suçu
    1. sezon bölümleri
    İnsanlık Suçu 1.Bölüm
    S01E01 - İnsanlık Suçu 1.Bölüm
    Çocukluğundan beri zenginlik hayalleri kuran Cemal, annesi Hülya’nın da etkisiyle yıllarca onları sefalete mahkum eden amcasının teklifini reddeder. Ancak beklenmedik bir olay tüm planlarını alt üst edecek ve kararını yeniden gözden geçirmeye mecbur kalacaktır.
    İnsanlık Suçu 2.Bölüm
    S01E02 - İnsanlık Suçu 2.Bölüm
    Gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır.
    İnsanlık Suçu 3.Bölüm
    S01E03 - İnsanlık Suçu 3.Bölüm
    Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami ise karmaşık duygular içindedir. Onu görüp yıllardır içinde tuttuklarını söylemek istemektedir. Ne var ki kocasının Cemal’e gösterdiği ilgiden zaten son derece rahatsız olan Emel, Sami’nin Hülya ile iletişim kurmasını affetmeyecektir. Bu arada Gökhan’ın eline geçen bazı fotoğraflar hem Suna’yı hem de Cemal’i son derece güç duruma sokar. Çaresizce bir çıkış yolu arayan Cemal’in imdadına ise Cevher yetişecektir.
    İnsanlık Suçu 4.Bölüm
    S01E04 - İnsanlık Suçu 4.Bölüm
    Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır.
    İnsanlık Suçu 5.Bölüm
    S01E05 - İnsanlık Suçu 5.Bölüm
    Cemal, babasının İstanbul’da 25 yıl önce kurduğu atölyeyi keşfettiğinde kendini uzun zamandır ilk defa bir yere ait hisseder. Artık nereden başlayacağını biliyordur. Ancak yine karşısında Sami’yi bulur. Bu mekânın onun için de vazgeçilmez bir anlamı vardır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Cemal bir babaannesi olduğunu öğrenir. Bu durum Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.
    İnsanlık Suçu 6.Bölüm
    S01E06 - İnsanlık Suçu 6.Bölüm
    Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.
    İnsanlık Suçu 7.Bölüm
    S01E07 - İnsanlık Suçu 7.Bölüm
    Gecekonduyu da kaybeden Cemal’in tek umudu Gökhan’dan aldığı iplerle dokuttuğu kumaşlardır. Ama Gökhan onu oyuna getirmiş, hasarlı iplik göndermiştir. Cemal bu oyunun üstesinden gelmek için harekete geçer. Yaptığı zekice planla Gökhan’ı hem iş yaptığı müşteriler, hem de Sami’nin gözünde küçük düşürür.
    İnsanlık Suçu 8.Bölüm Final
    S01E08 - İnsanlık Suçu 8.Bölüm Final
    Geçmişin bütün karanlık noktalarını aydınlatmaya kararlı olan Sami, Adana’ya bir yolculuk yapar ve 25 yıl önce Hülya’nın Asaf’la birlikte kaldığı evin sahiplerini bulur. Orada öğrendikleri ise Sami’nin kafasını daha da karıştıracaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top