Hesabım
    Elimi Bırakma
    1. Sezon
    Puanım :
    Elimi Bırakma

    Sezon bilgisi:

    43 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    284 Fotoğraf | 43 Video
    Alina Boz
    Alina Boz
    Seyit Alp Navruz
    Seyit Alp Navruz
    Seray Gözler
    Seray Gözler
    Dolunay Soysert
    Dolunay Soysert
    Elimi Bırakma 43.Bölüm Fragmanı 0:46
    Elimi Bırakma 43.Bölüm Fragmanı
    68 gösterim
    Elimi Bırakma 42.Bölüm Fragmanı 0:55
    Elimi Bırakma 42.Bölüm Fragmanı
    17 gösterim
    Elimi Bırakma 41.Bölüm Fragmanı 0:48
    Elimi Bırakma 41.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    • Fotoğraf Elimi Bırakma
    1. sezon bölümleri
    Elimi Bırakma 1.Bölüm
    S01E01 - Elimi Bırakma 1.Bölüm
    Feride Hanım, fakirlere yoksullara yardım eder, ailesi için her şeyi yapar ve oğlunun yarattığı boşluğu bu şekilde doldurmaya çalışır. Hayatını hep başkalarına adamakta, torunlarını her şeyin üstüne koymaktadır. Ama buna rağmen verdiği emekleri boşa gittiğini ailesini tanıyamadığını görmektedir. Feride Hanım şimdi de son sınavını ailesi ile verecektir.
    Elimi Bırakma 2.Bölüm
    S01E02 - Elimi Bırakma 2.Bölüm
    Azra’nın sığınabileceği tek liman Gönül kalmıştır. Ancak o liman da en büyük fırtınaya yakalanır. Mert’i kaybeder. Azra için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Elimi Bırakma 3.Bölüm
    S01E03 - Elimi Bırakma 3.Bölüm
    Cenk’in ailesinden giderek uzaklaşması işi daha da yokuşa sürükler. Bulaşıkhanede çalışan Cenk dışarıdan gelen aksiliklere karşı sabrıyla sınanır. Aynı esnada Mert’in bulunması için elinden geleni ardına koymayan Cenk, Azra ile kardeşinin derdine düşerler.
    Elimi Bırakma 4.Bölüm
    S01E04 - Elimi Bırakma 4.Bölüm
    Azra, kardeşi için çabalarken ailesi için endişeye düşmüş Feride Hanım’ın da Azra için bir planı vardır. Azra, Feride Hanım’ın hazırladığı sınavdan alnının akıyla çıkabilecek midir?
    Elimi Bırakma 5.Bölüm
    S01E05 - Elimi Bırakma 5.Bölüm
    Feride, Cenk’in elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Mert’e kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?
    Elimi Bırakma 6.Bölüm
    S01E06 - Elimi Bırakma 6.Bölüm
    Tüm mirasın Azra’ya bırakılacak olmasıyla Cenk ve Azra karşı karşıya gelir. Cenk Azra’nın kendine bir oyun kurduğunu düşünür. Amerika’ya gitmek için kararlıdır. Ancak onu burada tutacak kötü bir haber her şeyin bir anda yerle bir olmasını sağlar.
    Elimi Bırakma 7.Bölüm
    S01E07 - Elimi Bırakma 7.Bölüm
    Mert’in kaybolmasıyla ilgili gelen bir haber Azra ile Sumru’nun yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Her yerden köşeye sıkışan Sumru için tehlike çanları çalar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?
    Elimi Bırakma 8.Bölüm
    S01E08 - Elimi Bırakma 8.Bölüm
    Başı polisle derde giren Sumru’nun tek çıkış yolu Azra’dır. Ancak Azra Sumru konusunda geri adım atmamaya kararlıdır. İyice köşeye sıkışan Sumru düştüğü çıkmazdan çıkabilecek midir?
    Elimi Bırakma 9.Bölüm
    S01E09 - Elimi Bırakma 9.Bölüm
    Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra bu sırrı Cansu için saklamış olsa da, eli kolu bağlıdır. Azra, Feride Hanım’a kendisini açıklamak istese de buna engel olan Çelen ailesi Azra’yı yalnız bırakır. Cenk’in Azra’yı hayatından uzaklaştırma gayreti yeterli olacak mıdır?
    Elimi Bırakma 10.Bölüm
    S01E10 - Elimi Bırakma 10.Bölüm
    Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir?
    Elimi Bırakma 11.Bölüm
    S01E11 - Elimi Bırakma 11.Bölüm
    Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır?
    Elimi Bırakma 12.Bölüm
    S01E12 - Elimi Bırakma 12.Bölüm
    Arda’nın okuldan aldığı ceza sonucunda, bir sosyal projeye dahil olması, Mert’le yollarının kesişmesine neden olur. Diğer taraftan Sumru ve Azmi de Mert konusunda ipuçlarına ulaşırlar. Mert çemberi giderek daralmaktadır.
    Elimi Bırakma 13.Bölüm
    S01E13 - Elimi Bırakma 13.Bölüm
    Cenk, Azra’ya olan aşkını annesine itiraf ederken Azra’nın bunu duyup duymadığından emin olmaya çalışır. Azra ise duyduğu bu itiraf karşısında mutlu olsa da bir yandan da onu daha zor günlerin beklediğini bilir. Cenk annesinden sonra ani bir kararla Azra’nın karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme gerçekleşecektir.
    Elimi Bırakma 14.Bölüm
    S01E14 - Elimi Bırakma 14.Bölüm
    Kardeşini bulmanın sevincini bile daha yaşayamayan Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılır. Azra ne kadar da Mert’ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra’nın kendisini terk ettiğini düşünmektedir. Bu durum Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmanın da başlangıcı olacaktır.
    Elimi Bırakma 15.Bölüm
    S01E15 - Elimi Bırakma 15.Bölüm
    Cenk’in geçmişinden gelen Ece’nin intiharı Cenk ve Azra’nın hayatına bir tehdit olarak döner. Ece’nin abisi Kadir’in hedefinde artık, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Cenk vardır. Üstelik Kadir, şüphelerini güçlendiren bir kanıtı da ele geçirince öfkesi daha da büyür. Feride de Mert’in kayıp olduğu dönemde Ali’yle Mert’in yolunun kesiştiğini Azra ile paylaşır. Bu, Azra’nın Sumru üzerindeki şüphelerini daha da güçlendirir.
    Elimi Bırakma 16.Bölüm
    S01E16 - Elimi Bırakma 16.Bölüm
    Azra Mert’in sert tepkilerine rağmen onu kazanmaya çalışmaktan vazgeçmez. Burhan’la yolu kesişen Fatma Sumru’nun karşısına yeni bir tehdit olarak çıkarken, Sumru Mert’i bir süreliğine de olsa Fatma’nın görmesine izin verir.
    Elimi Bırakma 17.Bölüm
    S01E17 - Elimi Bırakma 17.Bölüm
    Azra, Sumru’nun tehditleri karşısında dik durmaya çalışır. Cansu Kadir’le başladığı oyunla Çelen ailesini etkisi altına almayı başarır. Azra ve Cenk ise, Cansu yüzünden gergin günler yaşarlar. Kadir Melis’i her geçen gün kendine daha çok bağlarken bu sahte birliktelikte, Melis imkânsız bir aşka doğru çekilir.
    Elimi Bırakma 18.Bölüm
    S01E18 - Elimi Bırakma 18.Bölüm
    Azra’nın yanlış anlaşılma sonucu Cenk’e karşı yaşadığı hayal kırıklığı büyük bir yıkımın başlangıcı olur. Cansu’nun oyunları Çelen ailesinde karşılığını bularak, Azra’yı tahammülsüz bir noktaya getirir. Cenk ise tüm bu yanlış anlaşılmaları telafi etmek için Azra’nın gönlünü kazanmaya çalışır.
    Elimi Bırakma 19.Bölüm
    S01E19 - Elimi Bırakma 19.Bölüm
    Azra’nın habersizce evden ayrıldığını düşünen Feride çok üzülür. Azra ise bıraktığı mektubu Feride’nin okuduğunu düşünerek onunla bir konuşma yapar. Feride kırgınlığına rağmen Azra’yı anlayışla karşılar ve bağışlar. Cenk de diğer taraftan Azra’nın gidişine alışamamış onu geri döndürmek için ikna etmeye çalışır.
    Elimi Bırakma 20.Bölüm
    S01E20 - Elimi Bırakma 20.Bölüm
    Kadir diğer tarafta gizlice yürüttüğü Melis ilişkisinde duygularına engel olamaz ve Melis’e daha çok bağlanmaya başlar. Sumru ise Azra’ya sunduğu ağır teklifin karşılığını beklerken Cansu’nun babasıyla yüzleşmesi anne kız arasında büyük bir gerilime neden olur. Cansu öfkeyle evi terk eder… Cenk ise Azra’ya onu mutlu edecek bir doğum günü sürprizi hazırlar.
    Elimi Bırakma 21.Bölüm
    S01E21 - Elimi Bırakma 21.Bölüm
    Cenk’in Azra ile yaşadığı zor günler bir yana şirkette de Azmi’nin oyunları başlar. Çelen Grup bu güne kadar ki en zor zamanlarını yaşamakta şirket neredeyse iflasın eşiğine gelmektedir. Feride Hanım bu süreçte ailesini güçlü ve ayakta tutmak için var gücüyle savaşır. Sumru Azra’yı Azmi ise Cenk’i kıskaca almıştır. Cenk Çelen hem aşkıyla hem de işiyle büyük bir sınavın eşiğindedir.
    Elimi Bırakma 22.Bölüm
    S01E22 - Elimi Bırakma 22.Bölüm
    Mesut ve Hülya, Çetin cinayetiyle ilgili bütün okları Sumru’ya çevirirler. Cenk, Azra ile ayrılığını bir türlü sindiremez ve Azra’nın onu terk edişinin altında başka nedenler arar. Ancak Azra geri adım atmaz. Cenk giderek daha öfkeli bir adam haline dönüşür ve sokak dövüşlerine başlar. Azra, Cenk’in bu hale gelmesinde kendisini sorumlu tutar. Cenk’le konuşup engel olmaya çalışsa da başaramaz. Cenk’in bu hali şirketin durumuna yansıyınca Çelen’ler de büyük bir deprem başlar.
    Elimi Bırakma 23.Bölüm
    S01E23 - Elimi Bırakma 23.Bölüm
    Mine’nin ailesinin eve dönmesi sebebiyle Azra, Mine’nin yanından ayrılmak zorunda kalır. Azra başta bir otelde kalmayı düşünse de, Feride’nin ısrarlarını kıramayıp tekrar konağa yerleşir. Bunu öğrenen Sumru, onu Cenk’ten uzak tutmak için yine Mert’i kullanmaya ve Azra’yı tehdit etmeye başlar. Azra’yı Mert üzerinden tehdit eden tek kişi de Sumru değildir üstelik.
    Elimi Bırakma 24.Bölüm
    S01E24 - Elimi Bırakma 24.Bölüm
    Şirket hisselerini alan kişinin Sumru olduğunun ortaya çıkması büyük şok etkisi yaratmıştır ve onu tanıyanlar arasında en çok konuşulan konu, Sumru’nun bu parayı nereden bulduğudur. Azra Feride’yle konuşarak, artık kendi ayakları üzerinde durmak ve ayrı ev tutmak istediğini söyler. Feride bunu anlayışla karşılar. Mütevazı bir mahallede bütçesine uygun bir ev tutan Azra, evine yerleşir. Diğer yandan da babası için açtığı davayı, Mert’i korumak adına geri çeker.
    Elimi Bırakma 25.Bölüm
    S01E25 - Elimi Bırakma 25.Bölüm
    Cenk, kıskançlığın da etkisiyle Kadir ve Azra arasındaki yakınlığı yanlış yorumlar ve Kadir’le ciddi bir kavgaya tutuşur. Cenk’e olan bir anlık öfkesi yüzünden Kadir, sonradan çok pişman olacağı büyük bir hata yapar. Azra’nın kardeşinin velayetini almasını sağlayacak tek delili ortadan kaybeder.
    Elimi Bırakma 26.Bölüm
    S01E26 - Elimi Bırakma 26.Bölüm
    Fatma’nın hastaneden kaçmayı başarmış olması herkesi tedirgin eder. Mert’in tekrar kaçırılmasından endişe duyan Feride, önleyici bazı güvenlik önlemleri alır. Polisin yanı sıra bir yandan Azra’nın tarafı, diğer yandan da Sumru ve Azmi, her yerde Fatma’yı aramaya başlarlar. Ama bu güvenlik önlemleri bile Fatma’nın Mert ile tekrar temas kurmasının önüne geçemez.
    Elimi Bırakma 27.Bölüm
    S01E27 - Elimi Bırakma 27.Bölüm
    Azmi ve Sumru’nun, Serap’ı ileri sürerek yaptıkları hamle karşısında Feride de boş durmaz. O da yıllardır yanında çalışan Azmi’yi yola getirmek adına kendi hamlesini yapar.
    Elimi Bırakma 28.Bölüm
    S01E28 - Elimi Bırakma 28.Bölüm
    Azra ile mutlu bir birlikteliğe adım atmışken trafik kazası geçiren Cenk acil ameliyata alınır. Durumu kritiktir. Kaza sırasında Cenk ile aynı arabada olan Kadir ise ortalıkta yoktur.
    Elimi Bırakma 29.Bölüm
    S01E29 - Elimi Bırakma 29.Bölüm
    Kazadan sonra Cenk’in beyninde tehlikeli bir anevrizma oluştuğu ortaya çıkar. Cenk’in doktoru Defne, hastalığın ciddiyeti hakkında onu uyarır ve bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini söyler. Cenk’in ise bu esnada önceliklerine karar vermesi, kendi sağlığı ile sevdiklerinin mutluluğu arasında bir seçim yapması gerekmektedir. Cenk ne karar verecektir?
    Elimi Bırakma 30.Bölüm
    S01E30 - Elimi Bırakma 30.Bölüm
    Serap ve Feride, Cenk’i geri kazanmanın derdine düşerler. Bir yandan hastalığıyla mücadele ederken, bir yandan da annesinden yediği darbeyi sindirmeye çalışan Cenk, hayatıyla ilgili önemli kararlar almanın eşiğindedir.
    Elimi Bırakma 31.Bölüm
    S01E31 - Elimi Bırakma 31.Bölüm
    Cenk son anda hastaneye yetiştirilip acilen operasyona alınır. Kadir’in gitmekten vazgeçip geri döndüğünü öğrenen Melis, aşkları için tekrar umutlanır. Oysa Cenk’in hastalığı yüzünden kendini suçlayan Kadir, Melis’ten uzak durmaya kararlıdır.
    Elimi Bırakma 32.Bölüm
    S01E32 - Elimi Bırakma 32.Bölüm
    Zerrin’in gelişi, restoranda ipleri eline almaya çalışan Sumru’yu nasıl etkileyecektir? Şirketi baştan yapılandırmaya çalışan Cenk’in açıkladığı yeni iş planında, Kadir ve Melis’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Cenk’in kendisinden bir şey sakladığından şüphelenmeye başlayan Azra, şüphesinin üzerine gider. Azra Cenk’in hastalığıyla ilgili gerçeği öğrenebilecek midir?
    Elimi Bırakma 33.Bölüm
    S01E33 - Elimi Bırakma 33.Bölüm
    Beş parasız kaldığını Çelenlerden gizleyen Zerrin, davetsiz bir misafirin gelişiyle çok güç bir duruma düşecektir. Cenk’in isteğiyle birlikte çalışmak zorunda kalan Kadir ve Melis birbirlerine olan duygularını dizginleyebilecekler midir?
    Elimi Bırakma 34.Bölüm
    S01E34 - Elimi Bırakma 34.Bölüm
    Sumru’nun restoranda çıkardığı olay Feride’yi derinden sarsmıştır. Sumru’nun sözleri son derece acımasız olsa da, Feride kendini sorgulamaya başlar. Öte yandan, Azmi’nin ihanetini öğrenen Sumru da, aynı Feride gibi sarsılmış ve yaşadıklarını sorgulamaya başlamıştır. Feride ve Sumru’nun içinde bulundukları durumla baş etmek için seçtikleri yol, karakterlerinin yansımasıdır.
    Elimi Bırakma 35.Bölüm
    S01E35 - Elimi Bırakma 35.Bölüm
    Kendisini işe geri aldıranın Sumru olduğunu öğrenen Azmi bunu neden yaptığını öğrenmek için Sumru’ya gider. Sumru’nun cevabı, ilişkilerinin seyrini değiştirecektir. Öte yandan Azra’nın babasının katilini açıklayacağını söyleyen gizemli adam, onu bu olayı kimseye anlatmaması için tehdit etmektedir
    Elimi Bırakma 36.Bölüm
    S01E36 - Elimi Bırakma 36.Bölüm
    Parayı Faruk’a veren Azra, Cenk’in beklenmedik bir anda gelmesiyle babasının katilini öğrenme şansını kaçırır. Azra parayı alan Faruk’un bir daha kendisiyle iletişime geçmeyeceğine emindir.
    Elimi Bırakma 37.Bölüm
    S01E37 - Elimi Bırakma 37.Bölüm
    Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür. Feride durumun Cenk’e bir an önce açıklanması gerektiğini savunurken, Serap ise doğru zamanı beklemekten yanadır. Fakat Arda sayesinde o doğru zaman hiçbir zaman gelmez ve Cenk’le Kadir arasında büyük bir kavga çıkar. Cenk Kadir’i kendisinden intikam almak için Melis’e yaklaşmakla suçlar.
    Elimi Bırakma 38.Bölüm
    S01E38 - Elimi Bırakma 38.Bölüm
    Konakta büyük bir kriz yaşanmaktadır. Melis kaçmıştır. Olayı haber alıp Melis’i arayan Cenk, Azra ve Feride hastaneden gelen kötü haberle sarsılırlar. Melis’e ne olmuştur? Öte yandan, Sumru Cansu’yu Burhan’la gitmemesi konusunda ikna etmeye çalışmaktadır. Sumru, Cansu’yu ikna edebilecek midir?
    Elimi Bırakma 39.Bölüm
    S01E39 - Elimi Bırakma 39.Bölüm
    Azra ve Cenk’i tatlı bir düğün telaşı sarmışken, Feride Azra’yı bohça alışverişine çıkarmak ister. Ailenin bütün kadınlarının katıldığı bu alışverişte istikamet Kapalıçarşı’dır. Bu sırada Azra’ya hazırlayacağı sürpriz için Cansu’dan yardım isteyen Cenk, hiç ummadığı bir durum ile karşılaşacaktır.
    Elimi Bırakma 40.Bölüm
    S01E40 - Elimi Bırakma 40.Bölüm
    Azra ve Cenk’i ise yaklaşan düğünün heyecanı sarmıştır. Cenk’in Azra’ya vermeyi planladığı düğün hediyesi Azra’nın hayal bile edemeyeceği kadar anlamlıdır. Azra da Cenk’e bir sürpriz hazırlamaktadır. Amerika’dan gelen arkadaşıyla Cenk’i tanıştırmak için bir buluşma organize eder. Cenk, başta memnuniyetle kabul ettiği bu buluşmanın nelere yol açacağını henüz bilmemektedir…
    Elimi Bırakma 41.Bölüm
    S01E41 - Elimi Bırakma 41.Bölüm
    Cansu babasıyla ilgili bir karar verir ve onu polise teslim etmek üzere harekete geçer. Ancak hiç beklemediği şekilde gelişen olaylar Cansu'yu iyice çıkmaza sokar. Azra ve Cenk miras meselesinin açılması nedeniyle tartışırlar. Çok kırılan Azra Cenk’i arkasında bırakıp çekip giderken başına geleceklerden henüz habersizdir. Cenk’in Azra’yla ilgili yapacağı hamle, her ikisinin de geleceğine etki edecek niteliktedir.
    Elimi Bırakma 42.Bölüm
    S01E42 - Elimi Bırakma 42.Bölüm
    Azra’nın Faruk tarafından kaçırıldığından emin olan Cenk onu aramaya başlar. Azra’nın bıraktığı ipucu sayesinde Azra’ya ulaştığında katilin Burhan olduğu gerçeğini öğrenir. Kızının kaza geçirmesinin sebebinin Burhan olduğundan habersiz olan Sumru, ölüm kalım savaşı veren Cansu’nun başındadır.
    Elimi Bırakma 43.Bölüm
    S01E43 - Elimi Bırakma 43.Bölüm
    Cansu’nun ölümünün üzerinden aylar geçmiştir. Azra’yı ve Mert’i artık gözünün önünden ayırmak istemeyen Cenk, düğünü daha fazla ertelemek istemez. Tüm aileyi düğün telaşı sarmıştır. Cansu’nun ölümünden sonra bir kliniğe yatırılan Sumru, Azra ve Cenk’in evleneceğini öğrenir ve hastaneden kaçar. Cansu’nun ölümünden sonra tüm öfkesini Azra’ya yöneltmiş olan Sumru düğünü engelleyebilecek midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top