Hesabım
    Erkenci Kuş
    1. Sezon
    Erkenci Kuş

    Sezon bilgisi:

    43 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    328 Fotoğraf | 43 Video
    Demet Özdemir
    Demet Özdemir
    Can Yaman
    Can Yaman
    Öznur Serçeler
    Öznur Serçeler
    Özlem Tokaslan
    Özlem Tokaslan
    Erkenci Kuş 43.Bölüm Fragmanı 0:48
    Erkenci Kuş 43.Bölüm Fragmanı
    104 gösterim
    Erkenci Kuş 42.Bölüm Fragmanı 0:48
    Erkenci Kuş 42.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    Erkenci Kuş 41.Bölüm Fragmanı 0:49
    Erkenci Kuş 41.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    • Fotoğraf Erkenci Kuş
    1. sezon bölümleri
    Erkenci Kuş 1.Bölüm
    S01E01 - Erkenci Kuş 1.Bölüm
    Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar.
    Erkenci Kuş 2.Bölüm
    S01E02 - Erkenci Kuş 2.Bölüm
    Can'ın evine izinsiz giren Sanem, fotoğrafik hafızasını kullanarak o an için kurtulmayı başarır, ancak başını hiç düşünmediği bir başka belaya sokmuştur, üstelik bu defa kurtulması o kadar kolay olmayacaktır. Üstelik mahalleye döndüğünde Aysun ve Mevkıbe'yi birbirine girmiş bulur ve elbette buna da farkında olmadan kendisi neden olmuştur.
    Erkenci Kuş 3.Bölüm
    S01E03 - Erkenci Kuş 3.Bölüm
    Sanem, kendini hiç beklemediği bir görevin içinde bulur. Can'la yalnız kalan Sanem, kendini bile şaşırtacak şeyler yaşayacaktır.
    Erkenci Kuş 4.Bölüm
    S01E04 - Erkenci Kuş 4.Bölüm
    Önemli bir müşteri o hafta ajansı denetlemeye gelecektir. Aylin de Emre’nin yardımıyla denetimi baltalamanın ve markayı kapmanın derdine düşer.
    Erkenci Kuş 5.Bölüm
    S01E05 - Erkenci Kuş 5.Bölüm
    Ajans çalışanları ve eşleri o hafta sonu markanın çalıştığı diğer ajanslarla birlikte motivasyon kampına davet edilir. Sanem ise bu kampa nişanlısı ile katılmak zorunda kalır.
    Erkenci Kuş 6.Bölüm
    S01E06 - Erkenci Kuş 6.Bölüm
    Motivasyon kampında Aylin’in kurduğu sinsi plan, Can’ın fotoğrafçılık kariyerini tehlikeye atacak kadar önemli sonuçlar doğurur. Can odasından fotoğrafları kimin çaldığının peşine düşer. Sanem o fotoğrafları bir tek Emre’nin gördüğünü bilmektedir. Sanem bugüne kadar kendisini kandırdığını anladığı Emre’nin sırrını saklayacak mı? Yoksa artık kartlarını açık oynayacak ve sevdiği adama her şeyi anlatacak mı?
    Erkenci Kuş 7.Bölüm
    S01E07 - Erkenci Kuş 7.Bölüm
    Can, Sanem'in kendisine aşık olduğunu duyar. Can, Sanem'in peşini bırakmayacak elbet, bakalım Sanem nereye kadar kaçabilecektir. Bu sırada mahallede ise Aysun’un verdiği kiloların sırrı açığa çıkar. Ancak, Mevkıbe bu işe çok bozulur.
    Erkenci Kuş 8.Bölüm
    S01E08 - Erkenci Kuş 8.Bölüm
    Emre, suçluluk duygusunu atlatamaz. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini de. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya.
    Erkenci Kuş 9.Bölüm
    S01E09 - Erkenci Kuş 9.Bölüm
    Nihat ve Muzo, kendi dükkanlarını Mevkıbe ve Aysun’a kaptırınca, bütün enerjilerini Osman’ın kasabında vegan köfte imalatına verir. Fakat onca köfteyi kim yiyecektir merak konusu.
    Erkenci Kuş 10.Bölüm
    S01E10 - Erkenci Kuş 10.Bölüm
    Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!
    Erkenci Kuş 11.Bölüm
    S01E11 - Erkenci Kuş 11.Bölüm
    Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?
    Erkenci Kuş 12.Bölüm
    S01E12 - Erkenci Kuş 12.Bölüm
    Osman’nın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman... Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor.
    Erkenci Kuş 13.Bölüm
    S01E13 - Erkenci Kuş 13.Bölüm
    Yeni çekilecek otomobil reklamının senaryosunu halktan biri yazacak. Sosyal medya kampanyası tam gaz gidiyor ancak geri dönüşler çok da iç açıcı değil. En sonunda Konya’dan Erkenci Kuş rumuzlu kişinin senaryosu seçiliyor. Acaba bu Erkenci Kuş kim?
    Erkenci Kuş 14.Bölüm
    S01E14 - Erkenci Kuş 14.Bölüm
    Mahallede reklam çekimi var, senaryoyu Sanem yazdı, yönetmen Can. Mevkıbe ve Nihat, set yemeklerini bu defa evlerinin bahçesinde servis etmeye hazırlanıyorlar. Ceycey ve Ayhan mahalleliyi mekan kullanımı için ikna etmekte pek zorlanmıyor taa ki Çakal İhsan ortaya çıkana kadar.
    Erkenci Kuş 15.Bölüm
    S01E15 - Erkenci Kuş 15.Bölüm
    Nihat’la Mevkıbe’nin evlilik yıldönümleri. İkisi de birbirlerinden gizli, diğerine tatlı bir sürpriz peşinde koşuyor. Ceycey'e ise memleketinden bir sürpriz var... Aylin’le Deren’in savaşı, ajanstan taşıp lunaparkta son buluyor.
    Erkenci Kuş 16.Bölüm
    S01E16 - Erkenci Kuş 16.Bölüm
    Emre’nin büyük müşteri YRT Holding’i bağlamak için verdiği rüşvet, ajansı saplandığı maddi bataktan kurtaracak mı yoksa daha da dibe mi çekecek?
    Erkenci Kuş 17.Bölüm
    S01E17 - Erkenci Kuş 17.Bölüm
    Ortaklık belgelerini ele geçiren Sanem , her şeyi Can’a anlatması için Emre’ye süre verir. Buna yanaşmayan Emre’nin Sanem’le ilgili başka planları vardır. Bu planlardan haberi olmayan Sanem zor durumda kalır ve Can’la arası daha da açılır. Bu arada Sanem’in doğum günü olduğunu öğrenen Aylin harekete geçer . Doğum gününde Sanem’i kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Erkenci Kuş 18.Bölüm
    S01E18 - Erkenci Kuş 18.Bölüm
    Sanem yaşadığı hayal kırıklığıyla iş yerinden istifa eder ve tekrar bakkal Sanem olur. Bu arada Leyla’dan ortaklık belgelerini alan ve Cey Cey den doğum günü olayının aslını öğrenen Can hata yaptığını anlar ve soluğu Sanem de alır. Sanem’i tekrar işe dönmesi için ikna etmeye çalışır. Can’ın çabaları Sanem’i ikna etmeye yeterli olabilecek midir?
    Erkenci Kuş 19.Bölüm
    S01E19 - Erkenci Kuş 19.Bölüm
    Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.
    Erkenci Kuş 20.Bölüm
    S01E20 - Erkenci Kuş 20.Bölüm
    fikirler ve slogan bulur. Bu fikirleri beğenen Can kampanyanın başına Sanem’i getirir ve birlikte çalışmaya başlarlar. Bu arada kamp dönüşü kaza yapan Emre hastaneye kaldırılır. Bunun haberini alan Can hemen hastaneye gider, Sanem de onu yalnız bırakmaz.
    Erkenci Kuş 21.Bölüm
    S01E21 - Erkenci Kuş 21.Bölüm
    jansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar.
    Erkenci Kuş 22.Bölüm
    S01E22 - Erkenci Kuş 22.Bölüm
    Bir dergi röportajı için spor salonunda bir araya gelecek olan Ceyda ve Can’ı baş başa bırakmamaya kararlı olan Sanem, Ayhan’la birlikte salonda geçici olarak çalışmaya başlar. Öte yandan Emre’nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlı olan Sanem ve Ceycey Emre’yi izlemeye başlarlar.
    Erkenci Kuş 23.Bölüm
    S01E23 - Erkenci Kuş 23.Bölüm
    Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.
    Erkenci Kuş 24.Bölüm
    S01E24 - Erkenci Kuş 24.Bölüm
    Aylin, Sanem ve Can’ın yakın oldukları fotoğrafları basına sızdırır. Ertesi gün çıkan aşk haberleriyle bütün ajans çalkalanmaktadır. Sanem bunu öğrenince panikler, ailesinden bu haberi gizlemeye çalışsa da Mevkıbe ve Nihat çoktan haberi duymuştur. Bunun üzerine Sanem ilişkisi daha fazla yıpranmasın diye ajanstan ayrılmaya karar verir.
    Erkenci Kuş 25.Bölüm
    S01E25 - Erkenci Kuş 25.Bölüm
    Can Sanem’e olan aşkını bir kez daha ispatlar, evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem de mutlu olur ve bunu annesiyle paylaşır.
    Erkenci Kuş 26.Bölüm
    S01E26 - Erkenci Kuş 26.Bölüm
    Can, Fabbri’nin şikayeti üzerine gözaltına alınır. Sanem, Can’ın düştüğü bu durumdan kendini sorumlu tutar ve onu kurtarmak için Fabbri’ye kokusunu verir. İstediğini alan Fabbri, şikayetini geri çeker ve hisselerini de Aylin’e devreder. Bu arada mahalleyi ziyarete gelen gizemli bir kadın ortalığı birbirine katar. Sanem mahallede tartıştığı bu kadınla Can’ın evinde tekrar karşılaşacaktır. Acaba bu kadın kimdir?
    Erkenci Kuş 27.Bölüm
    S01E27 - Erkenci Kuş 27.Bölüm
    Hüma’nın, Can’ın annesi olduğunu öğrenen Sanem şoka girer ve annesiyle kötü bir şekilde tanıştıklarını Can’a açıklamaya çalışır. Yıllar sonra annesini bir anda karşısında gören Can ise allak bullak olmuştur, mümkün olduğunca Hüma’dan uzak durmaya çalışır ve dağ evinde kalmaya başlar.
    Erkenci Kuş 28.Bölüm
    S01E28 - Erkenci Kuş 28.Bölüm
    Can ve Ceyda’nın barda birlikte olduğunu öğrenen Sanem’i uyku tutmaz. Birlikte dağ evine gideceklerini düşünüp yola çıkar.. Bir kenarda gizlenen Sanem, Can’ı beklemeye başlar. Tahmini yanlış çıkar, Can tek başına eve gelmiştir ve Sanem’in gizlendiğini fark eder ve bu durum hiç hoşuna gitmez.
    Erkenci Kuş 29.Bölüm
    S01E29 - Erkenci Kuş 29.Bölüm
    Fabbri’nin gönderdiği lansman davetiyesindeki parfüm Sanem’in kokusu değildir, Sanem şimdilik rahat bir nefes alsa da, Can’dan gerçeği sakladığı için hala huzursuzdur, onunla konuşmak için fırsat kollamaktadır. Sanem, Fabbri ve Aylin’in entrikalarından dolayı, ajansın prestij kaybetmesine çok üzülür ve bunu düzeltmek için tüm ekibi toplar, Mckinnon’a göstermek üzere yeni bir sunum hazırlar.
    Erkenci Kuş 30.Bölüm
    S01E30 - Erkenci Kuş 30.Bölüm
    Sanem’in kokusunu Fabbri’ye verdiğini öğrenen Can, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Sanem kendini ifade etmeye çalışsa da Can çok kırılmıştır ve kafasını toplamak için birkaç gün şehir dışına çıkmaya karar verir. Sanem ve Can’ı barıştırmak için bunu fırsat bilen Emre bir plan yapar.
    Erkenci Kuş 31.Bölüm
    S01E31 - Erkenci Kuş 31.Bölüm
    Can Balkanlar’daki iş teklifini kabul etmeye karar verince, Sanem daha fazla ajansta kalmak istemez ve hemen istifasını verir. Ajans çıkışı bir kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Bu kaza sonucunda tanıştığı Yiğit, Sanem’den etkilenir ve ona bir iş teklifinde bulunur. Sanem teklifi düşünürken, Can da Sanem’in işten ayrılmasını geciktirmek için türlü bahaneler bulmaya çalışır.
    Erkenci Kuş 32.Bölüm
    S01E32 - Erkenci Kuş 32.Bölüm
    Sanem’in teklifi kabul etmesiyle Yiğit biran önce yayınevini faaliyete geçirir. Bu durum Can’ı iyice delirtir. Bu arada Yiğit’in de teşvikiyle Polen bir yemek kitabı çıkarmaya karar verir ve bununla ilgili çalışmaya başlar. Hüma da ona destek olmak için Polen’in yaptığı yemekleri sunmak üzere evinde bir organizasyon düzenler.
    Erkenci Kuş 33.Bölüm
    S01E33 - Erkenci Kuş 33.Bölüm
    Can ve Sanem’in buzhanede kalmaları barışmalarını sağlamadığı gibi daha da inatlaşmalarına sebep olur. İkisi de birbirlerini kıskandırmak için resmen bir yarışa girerler. Bu arada Sanem Polen’e, Can da Yiğit’e iyice sinir olmaya başlamıştır. Polen ve Yiğit aralarına dahil olmaya devam ettikçe, Can ve Sanem’in kıskançlık krizleri ve inatlaşmaları devam eder.
    Erkenci Kuş 34.Bölüm
    S01E34 - Erkenci Kuş 34.Bölüm
    Can ve Sanem arasındaki kıskançlık krizi iyice büyür ve Can sonunda pes edip, Sanem’i kaçırır. Can, Sanem ile konuşup sorunlarını halletmek için baş başa kalabilecekleri bir dağ evi ayarlar. Fakat ikisi de burada da rahat durmaz, konuşmaları tartışmaya döner ve inatlaşmaya devam ederler.
    Erkenci Kuş 35.Bölüm
    S01E35 - Erkenci Kuş 35.Bölüm
    Can ve Sanem kötü günleri artık geride bırakmıştır aşklarına kaldıkları yerden daha da mutlu bir şekilde devam ederler.. Can’ın Balkanlara gitmemesi ve Sanem’le barışmaları şirkette Hüma dışında herkesi çok mutlu eder. Bu arada ajans ve yayınevi birlikte sosyal sorumluluk projesine katılır.
    Erkenci Kuş 36.Bölüm
    S01E36 - Erkenci Kuş 36.Bölüm
    Can ve Sanem, aileler arasında yaşanan bu kargaşadan bir an evvel kurtulmak için evlenme kararı alırlar. Bu arada Can’ın doğum günü yaklaşmıştır, Sanem Can’a sürpriz bir hediye ve doğum günü hazırlar. Fakat Hüma’nın başka bir planı vardır, öncelikle Mevkıbe’yle konuşur ve aralarını düzeltme yoluna gider.
    Erkenci Kuş 37.Bölüm
    S01E37 - Erkenci Kuş 37.Bölüm
    Can ve Sanem evlilikle ilgili konuşmak için fırsat kollamakta fakat bir türlü başarılı olamamaktadır. Sanem amcasından destek ister fakat o da bir işe yaramaz. Sonunda ikisi de pes eder, daha fazla beklemek istemezler. Can da tek yolun kimseye haber vermeden evlenmek olduğunu söyler. Ajanstaki gizemli hallerden işkillenen Hüma, Ceycey’i konuşturur ve ondan bilgi alır. Hüma, Mevkıbe’ye haber verir ve ikisi de soluğu nikah dairesinde alır. Burada onları büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Erkenci Kuş 38.Bölüm
    S01E38 - Erkenci Kuş 38.Bölüm
    Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır. Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister.
    Erkenci Kuş 39.Bölüm
    S01E39 - Erkenci Kuş 39.Bölüm
    Emre ve Leyla'nın arap saçına dönen düğünü, en sonunda gerçekleşiyor. Hazırlıklar da, eğlence de tam gaz. Herkesin koşuşturduğu şey tek; Hûma ve Mevkibe yan yana gelmesin çünkü mutlaka bir sebep bulup kavga ediyorlar.
    Erkenci Kuş 40.Bölüm
    S01E40 - Erkenci Kuş 40.Bölüm
    Can ile Sanem’in ayrılığının üzerinden bir yıl geçmiştir. Sanem kitabını yazmış, kitap birçok dile çevrilmiş ve Sanem büyük başarı kazanmıştır. Hayallerini gerçekleştirmesine rağmen Can’ın olmadığı bir hayat Sanem’i mahvetmiştir. Bir yıl önce Can’ın gidişinin ardından pişman olan Sanem onu hemen aramış, fakat Can’a ulaşamamıştır.
    Erkenci Kuş 41.Bölüm
    S01E41 - Erkenci Kuş 41.Bölüm
    Sanem, bir dernek tarafından yılın yazarı seçildiğinde, Yiğit bunu Sanem'le başbaşa kalmak için bir fırsata dönüştürmek ister. Aziz, ekibin de yardımıyla Yiğit'i devreden çıkarıp, Can ve Sanem'in bir arada olacağı, Can'ın onun fotoğraf çekimini yapacağı bir ortam yaratır.
    Erkenci Kuş 42.Bölüm
    S01E42 - Erkenci Kuş 42.Bölüm
    Can ve Sanem’in beraber çıkmak zorunda kalacakları bu küçük yolculuk kaçtıkları duyguları ile yüzleşmelerine neden olur; kim bilir! Bu esnada Emre, aşkı için yeni hayatında her şeye katlanıyor, işsiz ama karısı üzülmesin diye üzüntüsünü bile belli etmiyor, herkesten gizliyor… İnsan aşk için neleri alttan alabilir acaba?
    Erkenci Kuş 43.Bölüm
    S01E43 - Erkenci Kuş 43.Bölüm
    Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can’ın gözünde zavallı bir adamdır. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit’in, sadece Can’ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkındadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top