Hesabım
    Bir Zamanlar Çukurova
    3. Sezon
    Bir Zamanlar Çukurova

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 17 Eylül 2020
    343 Fotoğraf | 39 Video
    Hilal Altınbilek
    Hilal Altınbilek
    Rolü : Züleyha
    Murat Ünalmış
    Murat Ünalmış
    Rolü : Demir Yaman
    Bülent Polat
    Bülent Polat
    Rolü : Gaffur
    Sibel Taşçıoğlu
    Sibel Taşçıoğlu
    Rolü : Sermin Yaman
    Bir Zamanlar Çukurova 102.Bölüm Fragmanı 0:50
    Bir Zamanlar Çukurova 102.Bölüm Fragmanı
    65 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 101.Bölüm Fragmanı 0:50
    Bir Zamanlar Çukurova 101.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 100.Bölüm Fragmanı 0:50
    Bir Zamanlar Çukurova 100.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    3. sezon bölümleri
    Bir Zamanlar Çukurova 64.Bölüm
    S03E01 - Bir Zamanlar Çukurova 64.Bölüm
    Artık herşey geçmişte kalmıştır. Bütün kartlar açılır.. Herşey yeni olaylara gebedir.. Adnan'ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Yılmaz Züleyha'ya karşı çok öfkelidir.
    Bir Zamanlar Çukurova 65.Bölüm
    S03E02 - Bir Zamanlar Çukurova 65.Bölüm
    Züleyha her şeyi göze aldı ve Yılmaz’a, Adnan’ın babası olduğunu söyledi! Yılmaz şimdi Züleyha’nın korktuğu gibi öfkesinden deliye dönüp yakıp yıkacak mı? Züleyha’yı ve oğlunu alıp gidecek mi? Züleyha, Yılmaz’ı durdurmak için ne yapacak? Evladı için pek çok kişinin kaderiyle oynamanın vicdan azabını çeken Hünkar, şimdi bir de oğlunun kalbine sapladığı acıyla baş etmeye çalışıyor.
    Bir Zamanlar Çukurova 66.Bölüm
    S03E03 - Bir Zamanlar Çukurova 66.Bölüm
    Fekeli, Ankaralı zannederken peşine düştügü gencin yeğeni olduğunu öğrenince, onu alıp eve getirmiştir ve Behice'nin miras hesapları bozuluyordur. Tüm Adana Hünkar ve Demir'in düğündeki hesaplaşmalarını konuşurken Behice, Züleyha'nın delirdiğini de dedikodu zincirine ekler. Ancak Gülten bu konuşmaları duyar ve Züleyha'ya anlatır. Züleyha, Gülten'e kendisini vuranın Müjgan olduğunu kimseye anlatmamasını tembihlerken onları dinleyen birinden habersizdirler.
    Bir Zamanlar Çukurova 67.Bölüm
    S03E04 - Bir Zamanlar Çukurova 67.Bölüm
    Yılmaz, Demir’i durdurmak için savcının kapısına kadar peşinden gider. Ama yine aralarında Züleyha dışında bir iktidar savaşı daha vardır! Yılmaz, Hünkar’ın hisselerini alarak holdinge girmek üzeredir! Demir bu gerçekle de savaşırken, aslında Yılmaz da Züleyha ile kaçma planlarının bozulmaması için elinden geleni yapmaya hazırdır.
    Bir Zamanlar Çukurova 68.Bölüm
    S03E05 - Bir Zamanlar Çukurova 68.Bölüm
    Yılmaz, Kerem Ali’yi alıp evden çıkınca Behice durumdan şüphelenip durumu Müjgan’a bildirir. Hastanede, vekil başhekimliğinin ilk gününde, ilk icraat olarak Züleyha’nın adını taşıyan tabelayı söktüren Müjgan bu haber ile yine çıldırır! Ortalığı adeta yakıp yıkarak eve koşar!
    Bir Zamanlar Çukurova 69.Bölüm
    S03E06 - Bir Zamanlar Çukurova 69.Bölüm
    Herkes yine gergin bir bekleyiş ile hastanede bir arada iken, önce Hünkar ve Demir arasındaki buzları eritmeye başlar. Ancak Hünkar’ın artık Yılmaz ve Züleyha’yı da anlıyor ve haklı buluyor olduğu gerçeği tüm yaşananların içinde bir kenarda durmaya devam eder. Müjgan, ne doktor olarak ne Yılmaz’ın eşi olarak, bekleyenlerin arasında duramaz ve oradan ayrılmaya karar verir.
    Bir Zamanlar Çukurova 70.Bölüm
    S03E07 - Bir Zamanlar Çukurova 70.Bölüm
    Gazeteciler bahçeden ayrılırken Adnan’ın kayıp olduğu fark edilince, Züleyha bir kez daha yıkılır! Herkes Yılmaz’dan şüphelenir. Demir, Gülten’in ona yardım ettiğine inanır. Saniye hiç sesini çıkaramazken, Züleyha, Yılmaz tarafından da evladı ile sınandığı için bir kez daha yıkılır! Artık gözünde Demir ile Yılmaz’ın bir farkı kalmamıştır.
    Bir Zamanlar Çukurova 71.Bölüm
    S03E08 - Bir Zamanlar Çukurova 71.Bölüm
    Acı haber, Demir’i küçük bir çocuk gibi, çocukken saklandığı ağaç gölgesinde gözyaşlarına boğar! Konaktaki herkes onun gibi Hünkarlarını, analarını kaybetmiştir. Züleyha da yaşanan onca şeyden sonra, ‘annelik duygusunda’ buluşup birleştiği ‘annesi’ni kaybetmenin üzüntüsü içindedir.
    Bir Zamanlar Çukurova 72.Bölüm
    S03E09 - Bir Zamanlar Çukurova 72.Bölüm
    Hünkar’ın cenazesi gözyaşları içinde camiden mezarlığa taşınır. Herkes kendi Hünkar’ı için ağıt yakmaktadır. Hünkar’ın kaderlerini değiştirip, aynı hikayeye dahil ettiği herkes ilk kez aynı hüzünde bir araya gelir! Demir hayattaki en büyük desteğini, gücünü yitirmenin, Fekeli kalbinin yarısını toprağa vermenin hüznündedir. Son günlerde yaptıklarıyla, gidişi Züleyha’ya da ikinci kez annesini kaybetmenin acısını yaşatmaktadır. Yılmaz bile şaşkın ve üzgündür.
    Bir Zamanlar Çukurova 73.Bölüm
    S03E10 - Bir Zamanlar Çukurova 73.Bölüm
    Behice’nin kaybolması ile başlayan olaylar, Fekeli ve Demir’i yine konuyu düşünmeye iter. İkisi de katili bulup, bir an önce cezasını vermek istiyordur ama ne Behice’ye ne başkasına karşı ellerinde en ufak bir ipucu yoktur. Çaresiz bekleyiş, Demir’in bir basın toplantısı düzenlemesine neden olur. Ancak bu basın toplantısı, Züleyha ve Yılmaz arasında yeni bir gerginliğin de kapısını aralar!
    Bir Zamanlar Çukurova 74.Bölüm
    S03E11 - Bir Zamanlar Çukurova 74.Bölüm
    Züleyha, eczanedeki karşılaşmalarında Müjgan'ın hamilelik haberini öğrenip, üzgün bir halde konağa döner. Ne Saniye ne Sevda derdinin ne olduğunu öğrenemez. Yaşadığı üzüntü, Züleyha'yı bambaşka bir bakış açısına ve yeni kararlara götürecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 75.Bölüm
    S03E12 - Bir Zamanlar Çukurova 75.Bölüm
    Müjgan’ın Yılmaz ve Fikret’i karşı karşıya getiren hamilelik yalanını itiraf etmesi, herkesi şaşkına çevirir! Yılmaz, artık Müjgan’ın tüm yönetimini Behice’nin gerçekleştirdiğinden emin hali gelir! Bu son olay ile Fekeli’nin de Müjgan’a olan tavrı değişecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 76.Bölüm
    S03E13 - Bir Zamanlar Çukurova 76.Bölüm
    Demir, Züleyha’ya ‘İstediğini yapmakta serbestsin’ demiştir ama hala onu sevdiği için çok da üzgündür. Olan biten her şey, eskiden olduğu gibi parlamasına neden olacakken, Sevda onu frenler. Sevda, Demir’le yakından ilgilenirken, evin hanımlığına da alışmıştır. Yemek saatinden, yapılacak işlere kadar karar alması onu Saniye ile karşı karşıya getirmeye devam edecektir. Aslında çiftlikte herkes Hünkar’ın yerine geçmeye çalışıp çalışmadığını anlamak için Sevda’yı izlemektedir.
    Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm
    S03E14 - Bir Zamanlar Çukurova 77.Bölüm
    Fekeli, aynı anda hem oğlunu hem torununu kaybetmenin şokunu yaşarken, Demir ve Müjgan da çocuklarının yokluğunun ardından buldukları mektuplar ile büyük bir öfkeye kapılacaktır. Bunca zamandır, herkesin kaderini değiştiren bu aşk hikâyesi, şimdi mutlu sona doğru yola çıkmıştır.
    Bir Zamanlar Çukurova 78.Bölüm
    S03E15 - Bir Zamanlar Çukurova 78.Bölüm
    Adeta bir can pazarı yaşanır ve Demir ile Züleyha, Yılmaz’ı hastaneye yetiştirir! Ağır yaralı olan Yılmaz ameliyata alınırken, haber de Çukurova’ya yayılır! Ancak, Müjgan ve Fikret’e kimse ulaşamaz! Bu durum Behice’yi bile telaşlandıracaktır!
    Bir Zamanlar Çukurova 79.Bölüm
    S03E16 - Bir Zamanlar Çukurova 79.Bölüm
    Yıllar önce hem eşini hem evlatlarını kaybeden Fekeli, kısa süre içinde yeniden aynı acılarla sınanmaktadır. Kimsenin onu teselli etmeye gücü yetmez. Yılmaz'ın cenazesini Fikret üstlenir, her şeye o sahip çıkar! Züleyha da, Müjgan da evlatlarıyla cenazenin başında yer alacaktır. Tüm olan bitene Behice bile üzülmüş gibi yapar ama ona pek inanan da yoktur. Cenaze namazında gözyaşları sel olup akarken, özellikle Züleyha ve Fekeli, kalplerinin bir parçasını da o mezara gömerler. Yılmaz'ın cenazesi, duası, mevlidi ile Fekeli adına Fikret uğraşırken, Adana'da bambaşka şeyler de olacaktır.
    Bir Zamanlar Çukurova 80.Bölüm
    S03E17 - Bir Zamanlar Çukurova 80.Bölüm
    Züleyha ve Demir, evlatları için aynı evde yaşayan iki arkadaşa dönüşür. Bu durum, Sevda için garip ve imkânsızdır ama iki taraf da durumlarından hoşnuttur. Züleyha, hayatının akışını değiştiren Hünkar'ın mirasını devralır.
    Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm
    S03E18 - Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm
    Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da Züleyha’nın hanım ağalığı ile barış dolu yeni bir dönem başlamıştır. Hünkar’ın geleneklerini devam ettiren Züleyha toplu nikah için tüm hazırlıkları tamamlar. Konak da iki gelin verecektir: Gülten ve Fadik!
    Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm
    S03E19 - Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm
    Gülten, yeni gelin olsa da ev işlerine yardım etmek ister ama hem diğer çalışanlar hem de Sevda ona engel olacaktır. Çünkü henüz balayında sayılmalıdır. Onun mutluluğu ile düğünü yapılamamış olmasının hüznü daha da ortaya çıkan Fadik, Sevda'dan büyük destek görecektir. Hatta hala kayıp olan Raşit'i birlikte arayacaklardır. Sevda'nın sevgi dolu hallerine itiraz edemese de Hünkar'ın yerinde olmasından çok rahatsız olan Saniye ise ne yapacağını bilemeyecektir. Tüm yaşananlar içinde tüm kadınlar el ele, Hünkar Yaman için düzenlenen müzayede için çalışacaktır.
    Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölüm
    S03E20 - Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölüm
    Para için tutanak tutulurken, Behice uzaklaştırılır! Elbette Behice paranın peşini bırakmayacaktır, soluğu konakta alır! Ancak, işler Behice için tamamen tersine dönmüştür. Attığı her adımda, etrafındaki çember daraldığı gibi, Müjgan ile de arası açılacaktır!
    Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölüm
    S03E21 - Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölüm
    Kapıya gelen taksici Hünkar'ın katili olarak gördüğü kadının Behice olduğu söyleyince, Demir Behice'yi öldürmek için küçük konağa gidecektir! Behice'nin belki de ilk kez, yaptıklarının bedelini ödemeye bu kadar yaklaştığı ve korkudan ödünün patladığı bir an yaşanacaktır! Ancak Züleyha ve çalışanlar, Behice'yi Demir'in elinden kurtaracaktır! Artık Adana'da yaşamanın zor olduğunun farkına varan Behice, önce Müjgan ile arasını düzeltmek ister ancak Müjgan bile artık ona inanmamaktadır. Halasına bir an önce İstanbul'a gitmesinin doğru olacağını söyler.
    Bir Zamanlar Çukurova 85.Bölüm
    S03E22 - Bir Zamanlar Çukurova 85.Bölüm
    İstanbul'dan gelen belgelerle şehir kulübünde Behice'nin üzerine yürüyen Züleyha, Müjgan'dan büyük tepki alacaktır. Halasına kızgın ve kırgın olsa da, Züleyha'nın ona hakaret ettiğini düşünüp tepki gösteren Müjgan, eline tutuşturulan dosya ile hayatının şokunu yaşayacaktır!
    Bir Zamanlar Çukurova 86.Bölüm
    S03E23 - Bir Zamanlar Çukurova 86.Bölüm
    Fekeli, Fikret'e inanmak istemese de, Fikret'in anlattıklarına inanmak zorunda kalır. Fekeli, o yıllarda Fikret'in de annesinin de yanında olamadığına üzülürken, kardeşi Musa'nın gerçeği nasıl öğrendiğinin cevabını bulamaz. Adnan Yaman'ın suçu yüzünden Demir'den intikam alınmasını yanlış bulduğunu söyler ama Fikret'in deli öfkesini dindiremez! Fekeli artık bu acılarla, yeniden bir savaş ile sınanmaktansa ölmeyi dileyecek haldedir. Üstelik ne kadar istemese de bu savaşın içine hızla o da çekilecektir!
    Bir Zamanlar Çukurova 87.Bölüm
    S03E24 - Bir Zamanlar Çukurova 87.Bölüm
    Demir'in, babasına iftira atanı karşısına çıkmaya çağırdığı gazete ilanı, tüm şehrin ilk konusu haline gelir. Her köşede bu konuşulurken, hastanede de bu ilan gündemdedir. İlanı gören Bahtiyar, Fikret'i aramaya başlar. Çünkü onun bildiği hikaye ile bu gazete ilanı aynı değildir. O sırada, ilanı gören Şermin de koşarak konağa gidecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölüm
    S03E25 - Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölüm
    Demir, Çukurova'nın dört bir yanına asılmış ve üzerinde Adnan Yaman'ın el yazısı olan mektupların olduğu afişlerin toplatılmasını emreder. Uzaktan Demir'in öfkesini izleyen Fikret'in ise şimdilik keyfi yerindedir. Çünkü afişler işe yaramıştır ve tüm Adana, artık Adnan Yaman'ın bir oğlu daha olduğunu konuşmaktadır. Bu arada taburcu olan Züleyha da afişlerle birlikte ormanda kaybolduğu gece olanları hatırlar! Ama bunları şimdi Demir'e söylemesi, öfkesini arttıracaktır!
    Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm
    S03E26 - Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm
    Ümit konusu vicdanını sızlatsa da, tüm yaşananların ardından Züleyha'nın kalbini gerçekten açması, Demir'i çok mutlu eder. Büyük bir savaşın ve iki çocuğun ardından ilk kez kalpleri aynı anda birbirleri için çarpan Züleyha ve Demir, baş başa bir tatil geçirmek ve hayatlarında ilk kez gerçekten bir çift olabilmek için tatile giderler.
    Bir Zamanlar Çukurova 90.Bölüm
    S03E27 - Bir Zamanlar Çukurova 90.Bölüm
    Demir, uzun zamandır peşinde olduğu gizli düşmanı ile karşı karşıyadır! Babasının, sahipsiz bir kadına saldırdığını, kadını küçücük bir çocukla birlikte acımasızca sokakta bıraktığını iddia eden düşman Fekeli'nin yeğeni olarak tanıdığı Fikret'tir!
    Bir Zamanlar Çukurova 91.Bölüm
    S03E28 - Bir Zamanlar Çukurova 91.Bölüm
    Annesinin mektuplarının ortaya çıkmasının ardından, Adana'ya veda etmeye hazırlanan Fikret, giderayak mektupların duvarları donattığını görür! Çocuk kalbini onarmaya çalışırken, annesinin evlilik dışı ilişki yaşadığını tüm Çukurova'ya ilan edilmiştir! Yenildiğini kabul eder ama hem çocuk kalbini hem Müjgan'a olan aşkını alıp gitmek çok zordur!
    Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm
    S03E29 - Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm
    Kalbini zorlayan son olaylardan sonra, Lütfiye ve konaktakiler her adımını izleseler de, Fekeli, kimseye belli etmeden Fikret'in peşindedir! Hatta Lütfiye'yi atlatıp Almanya'ya da gider. Ancak orada öğrendikleri, bildiklerinin çok ötesindedir. Kalbini yine zorlayacak gerçeklerle Adana'ya döner!
    Bir Zamanlar Çukurova 93.Bölüm
    S03E30 - Bir Zamanlar Çukurova 93.Bölüm
    Demir'in Fekeli'yi vurduğu haberi Çukurova'ya bomba gibi düşer! Çarşıdaki konuşmalara şahit olan Züleyha, Demir'i bulmak için her yana koşturur ama ne onu ne Fekeli'yi bulamaz! Haber hastaneye de ulaşınca Ümit de koşarak Fikret'e hesap sormaya gider. Hastanede de Fekeli'nin oraya gelmemesi konuşulur. Müjgan da eve koşar! Demir, gizlice fotoğraflarını çektirip Züleyha'ya yolladığı için Ümit'e kızgındır.
    Bir Zamanlar Çukurova 94.Bölüm
    S03E31 - Bir Zamanlar Çukurova 94.Bölüm
    Lütfiye, Fekeli'ye Fikret ve Müjgan hakkındaki fikrini sorar. Fekeli de aşka saygısının sonsuz olduğunu ama Fikret hakkında şüpheleri olduğunu anlatır. Ümit ile ilişkisini ve Bahtiyar'ın da Adana'ya gelişindeki tuhaflığı konuşurlarken, Züleyha'nın kaza haberi gelir. Fekeli, tam da şüphelerinin üstüne gelen haber ile olayı soruşturmaya başlar.
    Bir Zamanlar Çukurova 95.Bölüm
    S03E32 - Bir Zamanlar Çukurova 95.Bölüm
    Hem Fekeli'ye destek olmaya, hem Fikret'i hayatla ve geçmişiyle barıştırmaya gelen Lütfiye, bir kez daha ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Ancak Fikret'in kırılan çocuk kalbinin, yetişkin bir adam olarak onarılması çok zordur. Fikret bir kez daha tehlikeli bir oyunun içine girer. Onu takip eden Lütfiye, duruma müdahale etmek için Fekeli'yle işbirliği yapar ama bu daha da onarılamaz bir duruma sebep olur. Fekeli'nin kalbi öğrendiklerine dayanamaz!
    Bir Zamanlar Çukurova 96.Bölüm
    S03E33 - Bir Zamanlar Çukurova 96.Bölüm
    Ümit kendine geldiğinde, başına gelenlerden Demir'i sorumlu tutar. Tahliye olacağını beklerken, Demir tekrar cezaevine döner. Kimsenin haberi yoktur ama aslında Demir'in evden ayrıldığında Ümit'in sapasağlam olduğunu Müjgan görmüştür. Üstelik Müjgan, Ümit'e olanları öğrenince Fikret'in yanından da ayrılacaktır.
    Bir Zamanlar Çukurova 97.Bölüm
    S03E34 - Bir Zamanlar Çukurova 97.Bölüm
    Müjgan, Demir ve Ümit'in fotoğraflarını gösterince Züleyha şok geçirse de kendisini defalarca yok etmeye çalışmış Müjgan'a renk vermemeyi başarır ve durumu idare eder. Ancak fotoğrafları görmesinin ardından başladığı sorgulama ve sonrasında yaşananlar Züleyha'yı Adana'dan uzaklaşmaya kadar götürecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 98.Bölüm
    S03E35 - Bir Zamanlar Çukurova 98.Bölüm
    Radyodaki haber, Çukurova'ya ateş düşürecek! Ateşin düştüğü evlerden biri de Fekeli'nin evi! Adana'ya, gerçek babasına ve annesine rağmen gelen Müjgan; İstanbul'a, Fekeli babasının onayı ve desteği ile dönecekti. Ama olamadı! Müjgan, havalimanının kapısında dönüp dönüp kokladığı, öpmelere doyamadığı Kerem Ali'yi babasından sonra annesiz de bırakıyor!
    Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölüm
    S03E36 - Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölüm
    Ümit, Züleyha'nın da kendinin de hayatını tehlikeye atarak, bebek haberini vermiştir! Züleyha, Demir'e güvenerek bir kez daha kırılmıştır ama Ümit'e karşı bunu belli etmeyecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 100.Bölüm
    S03E37 - Bir Zamanlar Çukurova 100.Bölüm
    Sevda kızını korumak için, her şeyi göze alır. Konaktan para alıp, onu İstanbul'a götürecektir. Ama işler planlandığı gibi gitmeyince, Sevda için de zor günler başlayacaktır. Demir için de Züleyha için de artık Sevda, yuvalarını dağıtmak için gizli planlar yapan bir düşmandır! Ailenin büyüğü olarak gördüğü saygıyı kaybedip bir yabancıya dönüşecektir!
    Bir Zamanlar Çukurova 101.Bölüm
    S03E38 - Bir Zamanlar Çukurova 101.Bölüm
    Gözü dönen Ümit, Demir arkasını dönüp giderken, silahına davranır! Kızının tüm yaşananlardan sonra bir de katil olmasına engel olmak isteyen Sevda, canını ortaya koyacaktır!
    Bir Zamanlar Çukurova 102.Bölüm
    S03E39 - Bir Zamanlar Çukurova 102.Bölüm
    Annesinin katili olmayı bile oyunu için bir avantaja çevirmeye kararlı olan Ümit, konakta yaşamakta ısrar edince, Demir iyice köşeye sıkışacaktır. Ancak Hünkar'ın sadece mirasını değil adeta Yaman genlerini de devralmış görünen Züleyha, Ümit'i şaşkına çevirecek bir karar alır!

    Hayran tepkileri

    Back to Top