Hesabım
    Koca Koca Yalanlar
    1. Sezon
    Puanım :
    Koca Koca Yalanlar

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    49 Fotoğraf | 12 Video
    Hakan Yılmaz
    Hakan Yılmaz
    Rolü : Ahmet
    Evrim Alasya
    Evrim Alasya
    Rolü : Müjgan
    Selen Uçer
    Selen Uçer
    Rolü : Nilgün
    Pelin Öztekin
    Pelin Öztekin
    Rolü : Canan
    Koca Koca Yalanlar 12.Bölüm Fragmanı 1:02
    Koca Koca Yalanlar 12.Bölüm Fragmanı
    91 gösterim
    Koca Koca Yalanlar 11.Bölüm Fragmanı 1:08
    Koca Koca Yalanlar 11.Bölüm Fragmanı
    61 gösterim
    Koca Koca Yalanlar 10.Bölüm Fragmanı 1:08
    Koca Koca Yalanlar 10.Bölüm Fragmanı
    104 gösterim
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    • Fotoğraf Koca Koca Yalanlar
    1. sezon bölümleri
    Koca Koca Yalanlar 1.Bölüm
    S01E01 - Koca Koca Yalanlar 1.Bölüm
    Üç çocuklarıyla mutlu bir evlilik hayatı sürdüren Müjgan ile Ahmet, hayatlarına Sude'nin dahil olmasıyla zorlu bir sınavın içine girerler. Ahmet ile Sude'nin ilişkisini öğrenen Müjgan'ın en büyük destekçileri Nilgün ve Canan olur.
    Koca Koca Yalanlar 2.Bölüm
    S01E02 - Koca Koca Yalanlar 2.Bölüm
    Ahmet’in Sude ile yeni bir aşka yelken açtığını öğrenen Müjgan büyük bir şok yaşamaktadır. Canan ve Nilgün, Müjgan’ı teselli ederler. Müjgan’a, Sude’nin Ahmet’in evli olduğunu öğrendikten sonra ilişkiyi bitireceğini söylediğini anlatırlar. Müjgan, yaşadığı hayal kırıklığıyla ne yapacağını, Ahmet’e nasıl davranacağını bilmemektedir.
    Koca Koca Yalanlar 3.Bölüm
    S01E03 - Koca Koca Yalanlar 3.Bölüm
    Müjgan’ın Ahmet’le ikisini birlikte görmesini sağlayan bizzat kendisi olduğu halde Sude, Ahmet’e kendisini mazur gösterir. Canan ise ölen kocası Serkan’ın sevgilisi olduğunu söyleyen Leyla’nın çocuğuyla birlikte karşısına dikilmesiyle büyük bir üzüntü yaşamaktadır.
    Koca Koca Yalanlar 4.Bölüm
    S01E04 - Koca Koca Yalanlar 4.Bölüm
    Nilgün, evliliklerinin 20. yılında Şahin’le ilişkilerini yenilemeye çalışmaktadır. Osman ise, Sinan’la ilişkisi hakkında kendisinden akıl almaya çalışan Canan’a olan duygularını bir türlü ifade edememektedir.
    Koca Koca Yalanlar 5.Bölüm
    S01E05 - Koca Koca Yalanlar 5.Bölüm
    Müjgan’ın annesi Hatice, bahçe hortumuyla Sude ve Ahmet’i ıslatır. Ortalık savaş alanına döner. Sude ise, Ahmet’le evlenme planlarını adım adım uygulamaya girişmektedir. Şantaj sonucu Şahin ve Osman’ın şirketinde çalışmaya başlar.
    Koca Koca Yalanlar 6.Bölüm
    S01E06 - Koca Koca Yalanlar 6.Bölüm
    Müjgan, Canan ve Nilgün, Sude'nin kurduğu tuzakla nezarete alınırlar. Buna neden olan kişinin Sude olduğunu öğrendiklerinde ise küplere binerler. Sude, diğer taraftan Osman ve Şahin’in şirketinde çalışmak için Şahin’e şantaj yapmayı sürdürmektedir. Umut, her yıl olduğu gibi ilk gününde okula, annesi ve babasıyla birlikte gitmek ister. Ahmet ve Müjgan çocuklarının bu isteğini bir kere daha yerine getirirler.
    Koca Koca Yalanlar 7.Bölüm
    S01E07 - Koca Koca Yalanlar 7.Bölüm
    Müjgan ve Ahmet’in boşanma işlemleri sürerken Müjgan, mal paylaşımında da gururlu tutumunu sürdürür ve Ahmet’ten hiçbir şey talep etmez. Mahkeme çıkışında Ahmet, Müjgan’ı son kez karşılıklı bir şeyler içmek için bir kafeye davet eder. Sude ise mahkeme sonucunu merak ederek Ahmet’ten haber beklemektedir. Canan ve Nilgün’ün diyet kararlılığı sürerken Nilgün, evde Şahin’e yemek konusunda göz açtırmamaktadır.
    Koca Koca Yalanlar 8.Bölüm
    S01E08 - Koca Koca Yalanlar 8.Bölüm
    Ahmet, nişan organizasyonu için Erdem’le anlaşan Sude’yi, Müjgân’ı zor duruma düşürdüğü için affetmez. Sude kendini affettirmek için Ahmet’e dil dökmektedir. Ahmet ise Sude’nin organizasyonu tesadüfen Müjgân’ın çalıştığı şirkete verdiğine inanmamaktadır. Sude ilk defa, kendi eliyle kazdığı kuyuya düşmüştür. Müjgân, Ahmet’in nişanı terk etmesinden hoşnut olsa da aslında hâlâ biten evliliklerinin üzüntüsünü yaşamaktadır.
    Koca Koca Yalanlar 9.Bölüm
    S01E09 - Koca Koca Yalanlar 9.Bölüm
    Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirir, Müjgân’ı kapıda karşılar ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurur. Müjgan darmaduman olmuş, kendini temizliğe ve yiyip içmeye vermiştir. Onun moralini toparlama görevi ise yine Canan ve Nilgün’e düşmektedir.
    Koca Koca Yalanlar 10.Bölüm
    S01E10 - Koca Koca Yalanlar 10.Bölüm
    Sude, pahalı olduğu için Müjgan’ın almadığı elbiseyi Ilgaz’a alarak anne ile kızın arasını bozmayı başarır. Ilgaz’la Müjgan kavga eder ve Ilgaz babasının evine yerleşir. Müjgan, Ilgaz’ın ergenlik inatlaşmalarını anlayışla karşılasa da kızının kendisinden uzaklaşmasına çok üzülmektedir.
    Koca Koca Yalanlar 11.Bölüm
    S01E11 - Koca Koca Yalanlar 11.Bölüm
    Ahmet ve Müjgan yılların alışkanlığıyla evlilik yıl dönümlerinde, gittikleri deniz kenarında karşılaşırlar. Duygusal yakınlaşmaları, bir aracın çarpmasıyla hastanede son bulur. Müjgan’a dönmek isteyen Ahmet, Sude’den ayrılma plânları yapmaya başlar.
    Koca Koca Yalanlar 12.Bölüm Final
    S01E12 - Koca Koca Yalanlar 12.Bölüm Final
    Nilgün, kendisini yıllarca aldatan Şahin’den intikamını acı bir şekilde alır. Canan, yakın arkadaşının yaptıklarından haberdar olduğu için Osman’ı da sorumlu tutmaktadır ve bu yüzden onunla evlenmeyi çok istemesine karşın teklifini reddeder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top