Hesabım
    Bir Litre Gözyaşı
    1. Sezon
    Puanım :
    Bir Litre Gözyaşı

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    53 Fotoğraf | 15 Video
    Miray Daner
    Miray Daner
    Sanem Çelik
    Sanem Çelik
    Tolga Tekin
    Tolga Tekin
    Helin Kandemir
    Helin Kandemir
    Bir Litre Gözyaşı 15.Bölüm Fragmanı 1:00
    Bir Litre Gözyaşı 15.Bölüm Fragmanı
    119 gösterim
    Bir Litre Gözyaşı 14.Bölüm Fragmanı 1:05
    Bir Litre Gözyaşı 14.Bölüm Fragmanı
    34 gösterim
    Bir Litre Gözyaşı 13.Bölüm Fragmanı 0:53
    Bir Litre Gözyaşı 13.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    • Fotoğraf Bir Litre Gözyaşı
    1. sezon bölümleri
    Bir Litre Gözyaşı 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Litre Gözyaşı 1.Bölüm
    Hayat dolu güzel bir genç kız olan Cihan ile asi ruhlu Mahir’in tesadüfi karşılaşmaları önce çok güçlü bir arkadaşlığa sonrasında ise sürpriz olaylara sebep olur.
    Bir Litre Gözyaşı 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Litre Gözyaşı 2.Bölüm
    Cihan okulun basketbol takımına girmeye karar verir. Bu süreçte Ali’nin ilgisi ayaklarını yerden keser. Okulda sık sık karşılaştığı Mahir’le arasındaki mesafeli arkadaşlık ise adım adım dostluğa dönüşecektir. Bu süreçte Mahir, Cihan’ın dosyasını başhekim olan babasının masasında görür. Mahir’in gerçeği öğrenmesi artık an meselesidir.
    Bir Litre Gözyaşı 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Litre Gözyaşı 3.Bölüm
    Cihan’ın doktoruyla görüşmeye gittiğini bilen Mahir tedirgin halde olacakları beklerken Ali’nin rahat, umursamaz tavırlarından rahatsız olur. Ali, Cihan’a karşı daha önce kimseye hissetmediği şeyler hissettiğini, çok yakın olduklarını iddia etmektedir ama Cihan’ın neler yaşadığı ya da yaşamak üzere olduğu konusunda hiçbir fikri yoktur.
    Bir Litre Gözyaşı 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Litre Gözyaşı 4.Bölüm
    Figen tam her şeyi Cihan’a anlatma kararı almışken Selim’den öğrendiği haberle alt üst olur. Öz babasının Cihan’la aynı hastalığa sahip olduğunu ve bu gerçekle baş edemediği için intihar ettiğini duymak Figen’in bütün korkularını gün yüzüne çıkarır.
    Bir Litre Gözyaşı 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Litre Gözyaşı 5.Bölüm
    Evlat, ailenin imtihanıdır. Figen ve Muzaffer için de durum pek farklı değildir. Karı-koca, Cihan’ın hastalığı ilerledikçe artan gerilimlerini birbirlerine yansıtmaya, birbirlerinin ebeveynliğini sorgulamaya başlarlar. Bu durum Muzaffer’i telafisi zor bir hataya sürükler.
    Bir Litre Gözyaşı 6.Bölüm
    S01E06 - Bir Litre Gözyaşı 6.Bölüm
    Mahir, Cihan'a evlilik teklif ediyor; Cihan kalan günlerini güzel geçirmeye karar verir.
    Bir Litre Gözyaşı 7.Bölüm
    S01E07 - Bir Litre Gözyaşı 7.Bölüm
    Cihan ölmeden önce yapılacaklar listesini hayata geçirmeye devam eder. Ancak sıradaki hayali daha öncekilerine hiç benzemez. Amaçlarına ulaşmak için neredeyse hayatlarını ortaya koyarlar. Mahir ve Cihan tehlikenin üzerine yürürken, Ali de Mahir’i yolundan çekmek için kendi planını ortaya koyar.
    Bir Litre Gözyaşı 8.Bölüm
    S01E08 - Bir Litre Gözyaşı 8.Bölüm
    Ali ve Cihan’ın evinde isteme ve söz hazırlıkları sürerken Mahir de bu durumla baş etmeye çalışıyordur. İçinde bulunduğu durumla baş edemeyen Mahir, Cihan’a duygularını açmaya karar vermişken Hande’nin hiç beklemediği bir sürpriziyle sarsılacaktır.
    Bir Litre Gözyaşı 9.Bölüm
    S01E09 - Bir Litre Gözyaşı 9.Bölüm
    Selin’in kışkırtmalarıyla Cihan ve Mahir arasında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlayan Hande, Cihan’ın annesi ve babası için hazırladığı yıldönümü sürprizine Ali’yi de dahil edince dörtlü arasındaki dengeler yeniden değişir.
    Bir Litre Gözyaşı 10.Bölüm
    S01E10 - Bir Litre Gözyaşı 10.Bölüm
    Mahir, Cihan’ı yeniden hayata bağlamaya çalışırken Cihan’ın direnci, başlarına olmadık şeylerin gelmesine neden olur. Bu arada Elif’in okulundan gelen telefon Figen’i çok endişelendirir ve Elif’in neler yaptığını bulmaya karar verir.
    Bir Litre Gözyaşı 11.Bölüm
    S01E11 - Bir Litre Gözyaşı 11.Bölüm
    Muzo kendisini dolandıranları iyice köşeye sıkıştırmıştır fakat Elif’in başının belada olması bütün planlarını altüst edecektir. Muzo ve Figen, Elif’i kurtarmaya çalışırken çıkmaza düşerler ancak hiç beklemedikleri birinden gelen yardımla Elif için yeni bir şans doğar.
    Bir Litre Gözyaşı 12.Bölüm
    S01E12 - Bir Litre Gözyaşı 12.Bölüm
    Hande, Mahir’in hoşlandığı bir kız olduğunu düşünür ve bu kızı bulmak için iz sürmeye başlar. Kendi başına bulamayacağını düşünen Hande, Cihan’dan bu konuda yardım ister. Bir yandan en yakın arkadaşına açıklayamadığı gerçek, diğer yandan Mahir’le yaşadığı sıkıntılar Cihan’ı ruhsal bir çöküşün eşiğine kadar sürükler.
    Bir Litre Gözyaşı 13.Bölüm
    S01E13 - Bir Litre Gözyaşı 13.Bölüm
    İşten atıldığını öğrenip dükkanda çalışmaya başlayan Figen’in çabaları yetersiz kalır. Borçlarla uğraşan Muzo bir de dükkanın başına gelenler ile uğraşmak zorunda kalır. Cihan’ın hastalığı yetmezmiş gibi, yeni yılda parasızlıkla sınanacak olan aileyi zor günler beklemektedir.
    Bir Litre Gözyaşı 14.Bölüm
    S01E14 - Bir Litre Gözyaşı 14.Bölüm
    Ne olursa olsun hayata devam etmek gerektiğine inanan Cihan, mutlu bir evlilik hazırlığındayken, renk uzmanı olarak çalıştığı tekstil firmasını satın alan yeni patronu Kerem’in hayatına girmesiyle yeniden darmadağın olacak ve geçmişte üstünü örttüğü gerçeklerle yüzleşmeye başlayacağı yeni bir savaşa girecektir.
    Bir Litre Gözyaşı 15.Bölüm Final
    S01E15 - Bir Litre Gözyaşı 15.Bölüm Final
    Cihan, Kerem’i karşısında gördüğü anda onun Mahir olduğunu düşünür ve kendini tanımamasından dolayı yaşadığı hayal kırıklığıyla adeta kendini kaybeder. Bu nedenle Ali ile olan nikahını kaçırır. Ali, Cihan’ın ne yaşadığını öğrenmek niyetiyle olayın peşine düşer. Cihan, yaşadıklarını Elif’le paylaşır. Elif, bu adamın Mahir olmadığını düşünerek Cihan’ı ikna etmeye çalışır. Ancak Cihan, Mahir olduğundan emin olduğu Kerem’le işte tekrar bir araya geldiğinde bu durumun peşini bırakmaz ve Mahir olup olmadığından emin olmak için, sonunda Kerem’le yüzleşir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top