Hesabım
    Keşke Hiç Büyümeseydik
    Keşke Hiç Büyümeseydik
    Yayında
    Başlangıç Tarihi: 2018 | Aile
    Oyuncular: Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun
    Ülke Türkiye
    Üyeler
    3,0 2 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet ve Detaylar

    Keşke Hiç Büyümeseydik, babalarının ölümünün ardından bir araya gelen dört kardeşin hikayesini anlatıyor. Yetmişli yaşlarının sonunda olan Hulusi, ömrünün son zamanlarını yapayalnız geçirir. Türlü zorluklarla büyüttüğü dört çocuğu farklı yerlere savrulmuş, kendilerine bambaşka dünyalar kurmuştur. Hulusi hayata gözlerini yumunca, dört çocuğu babalarına karşı son vazifelerini yerine getirmek için doğup, büyüdükleri mahallelerine döner. Yıllar sonra hayata başladıkları yerde bir araya gelen dört kardeşin akıllarında babaları ile yaşadıkları mutlu çocuklukları ya da erteledikleri için pişmanlık duydukları anıları vardır. Kendilerini büyüten anne ve babalarını ihmal eden, yalnızca kendi hayatlarına odaklanan kardeşler, birer yetişkin olarak döndükleri baba ocağında pişmanlıkları ile yüzleşmek zorunda kalır.

    Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuığunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor. Senaryosunu Birol Güven, Murat Aras, Eray Yasin Işık'ın birlikte kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen gibi isimler yer alıyor.

    1 Sezon
    4 Bölüm

    Son Videolar

    Keşke Hiç Büyümeseydik 4.Bölüm Fragmanı 1:03
    Keşke Hiç Büyümeseydik 4.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    Keşke Hiç Büyümeseydik 3.Bölüm Fragmanı 0:59
    Keşke Hiç Büyümeseydik 3.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    Keşke Hiç Büyümeseydik 2.Bölüm Fragmanı 0:59
    Keşke Hiç Büyümeseydik 2.Bölüm Fragmanı
    37 gösterim
    • Fotoğraf Keşke Hiç Büyümeseydik

    İzleyici eleştirisi

    Yusuf Erdoğan
    Yusuf Erdoğan

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    27 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
    Bu filmi tekrar tekrar izliyorum fakat devamı olmadığı için çok üzülüyorum çünkü en güzel yerinde en merak edilen yerinde bitirmişsiniz! Tekrar deneseniz eminim şu pandemi zamanında çok iyi reytinkler alacaktır. Yapamam diyorsanız da bari bunun kitabı falan varsa söyleyinde okuyalım yoksada kitabını çıkarın ya!!!

    Hayran tepkileri

    Back to Top