Hesabım
    Bir Aile Hikayesi
    1. Sezon
    Bir Aile Hikayesi

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 9 Mart 2019
    82 Fotoğraf | 11 Video
    Songül Öden
    Songül Öden
    Rolü : Reyhan
    Celil Nalçakan
    Celil Nalçakan
    Rolü : Cem
    Birkan Sokullu
    Birkan Sokullu
    Rolü : Berk
    Olgun Toker
    Olgun Toker
    Rolü : Mahur
    Bir Aile Hikayesi 12.Bölüm Fragmanı 0:43
    Bir Aile Hikayesi 12.Bölüm Fragmanı
    248 gösterim
    Bir Aile Hikayesi 11.Bölüm Fragmanı 0:52
    Bir Aile Hikayesi 11.Bölüm Fragmanı
    199 gösterim
    Bir Aile Hikayesi 10.Bölüm Fragmanı 0:43
    Bir Aile Hikayesi 10.Bölüm Fragmanı
    136 gösterim
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    • Fotoğraf Bir Aile Hikayesi
    1. sezon bölümleri
    Bir Aile Hikayesi 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Aile Hikayesi 1.Bölüm
    Fazla kilolarıyla başı dertte olan Beste, otuz beşinci doğum gününde hayatını sorgular. Hala bekar ve işsizdir. Ama artık değişim vaktidir, cesaretini toplayıp internetten sözleştiği biriyle pastanede buluşmaya karar verir. Beste orda oturmuş beyaz atlı prensini beklerken, karşısına yufka yürekli bir şövalye gelir.
    Bir Aile Hikayesi 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Aile Hikayesi 2.Bölüm
    Mahur ve ailesi Şakir’le birlikte kahvaltı yaparken eve çat kapı Reyhan gelir. Mahur ve Şakir bunun paniğini yaşarken, bir sürpriz de Berk ve Beste yapar. Mahur annesine karşı dürüst olup gerçeği anlatmak zorundadır. Halbuki asıl büyük sırrı Reyhan saklamaktadır.
    Bir Aile Hikayesi 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Aile Hikayesi 3.Bölüm
    Berk, yapımcının bulunduğu partiye gidip ondan özür dileyerek işine geri dönmek zorundadır. Bunu yapabilmesi için Beste’nin desteğine ihtiyaç duyar. Oysa Beste için ‘havalı’ insanların olduğu o partiye gitmek büyük bir meseledir. Erdem onun rahat hissetmesi için elinden geleni yapar. Ancak gecenin sonunda işler kontrolden çıkar.
    Bir Aile Hikayesi 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Aile Hikayesi 4.Bölüm
    Güneş ailesi, okuldaki bir kermese katılır. Tüm dikkatlerini zor bir gün geçirmekte olan Mahur'la Beste'ye veren ikili, Berk'in tepkisini çeker. Bir türlü babasının ilgisini çekemeyen Berk sonunda kendisini tehlikeye atacak bir hareket yapar.
    Bir Aile Hikayesi 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Aile Hikayesi 5.Bölüm
    Beste ile arasını düzeltmen isteyen Erdem, evine gidip ona sürpriz yapar. Evde Beste’nin şarkı söylemesinden etkilenir ve onu cesaretlendirmeye çalışır. Ancak Beste bu konuda çok özgüvensizdir. Erdem’in yapacağı ikinci sürpriz sayesinde Beste sahne korkusunu yenmek zorunda kalacaktır.
    Bir Aile Hikayesi 6.Bölüm
    S01E06 - Bir Aile Hikayesi 6.Bölüm
    Beste’ye karşı duygularını daha fazla gizlemek istemeyen Erdem ona açılmaya karar verir. Tam bunu yaptığı sırada kafeye gelen biri, Erdem’i allak bullak eder. Bu kişi Beste’nin hem özgüvenini hem de Erdem’e duyduğu güveni sarsacaktır.
    Bir Aile Hikayesi 7.Bölüm
    S01E07 - Bir Aile Hikayesi 7.Bölüm
    Tesadüfen babasının doğum günü olduğunu öğrenen Mahur, onun için sürpriz bir parti planlar. Neşeli başlayan parti kimsenin beklemediği şekilde sona erecektir. Beste, Erdem'in eski karısının yanında çalışmaya devam eder. Ceylan'dan duydukları yüzünden ilişkilerinin devam ettiğine inanır. Erdem'den umudu keser ve rotayı başka yöne çevirmeye karar verir.
    Bir Aile Hikayesi 8.Bölüm
    S01E08 - Bir Aile Hikayesi 8.Bölüm
    Annesinin ondan sakladığı sırrı öğrenen Mahur, bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, kardeşini yalnız bırakmaz ve onu Şile'deki dededen kalma eve götürür. Annesini teselli etmek için evde kalan Beste, bir an önce kardeşlerinin yanına gitmek istemektedir. Yardımına Erdem koşar. Çiçeği burnunda iki sevgili Şile'ye doğru yol alır.
    Bir Aile Hikayesi 9.Bölüm
    S01E09 - Bir Aile Hikayesi 9.Bölüm
    Derya’nın tutarsız ve kaçak tavırlarından bezen Berk, onu gerçekle yüzleşmeye zorlar. Derya bu defa daha cesur davranmayı seçer ve Berk’e bir adım yaklaşır. Diğer yandan, Beste’nin ameliyat kararını asla kabul etmeyen Berk, onu vazgeçirmesi için Erdem’den yardım ister. Mide ameliyatı yüzünden herkesle arası açılan Beste, annesine sığınır. Ancak Reyhan da bu konuda isteksizdir. Beste’nin kilo takıntısıyla ilgili kendini sorgular ve kızıyla yüzleşir.
    Bir Aile Hikayesi 10.Bölüm
    S01E10 - Bir Aile Hikayesi 10.Bölüm
    Beyin kanaması geçiren Erdem’in durumu kritiktir. Sevdiği birini daha kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Beste’ye kardeşleri destek olur. Hastanede Erdem’in annesiyle tanışır ancak Şehnaz’ın Erdem’in eski karısını çağırması Beste’yi zor durumda bırakır. Ceylan’ı kızı gibi gören Şehnaz, Erdem’le yeniden bir araya gelmeleri için elinden geleni yapar. Erdem’in hafıza kaybı ise Beste için işleri daha da zorlaştıracaktır.
    Bir Aile Hikayesi 11.Bölüm
    S01E11 - Bir Aile Hikayesi 11.Bölüm
    Mahur, Şakir’in ilaç tedavisini bırakmak istediğini öğrenir. Onu hayata bağlamak için yeni bir neden arayışına girer. Müjde’nin gebelik ihtimali Mahur’a aradığı çözümü verecektir. Şehnaz’ın sözleriyle yıkılan Beste, Erdem’e görünmeden evden kaçar, kimsenin telefonuna çıkmaz. Öte yandan Şehnaz hala Erdem’le Ceylan’ı barıştırmaya çalışmaktadır.
    Bir Aile Hikayesi 12.Bölüm
    S01E12 - Bir Aile Hikayesi 12.Bölüm
    Reyhan ve Cem eskisi kadar birlikte vakit geçirememekten muzdaripken, Nedim ve Çiğdem’in boşanma kararı Cem’i derinden etkiler. Kendi evliliğini diriltmek için harekete geçen Cem, hazırladığı sürpriz sayesinde Reyhan’a geçmişteki hallerini hatırlatacaktır. Erdem ve Beste için her şey yolunda giderken, Şehnaz’ın devreye girmesiyle birlikte çift, yeni bir sorunla karşı karşıya kalır. Şehnaz bu kez Erdem’in aslında eski karısı tarafından aldatılmadığını ima ederek Beste’de şüphe uyandırmaya çalışır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top