Hesabım
    Kuzgun
    1. Sezon
    Puanım :
    Kuzgun
    Üyeler
    3,1 2 oy

    Sezon bilgisi:

    16 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 13 Şubat 2019
    146 Fotoğraf | 16 Video
    Barış Arduç
    Barış Arduç
    Rolü : Kuzgun
    Burcu Biricik
    Burcu Biricik
    Rolü : Dila
    Settar Tanrıöğen
    Settar Tanrıöğen
    Rolü : Terzi Derviş
    Hatice Aslan
    Hatice Aslan
    Rolü : Meryem
    Kuzgun 16.Bölüm Fragmanı 0:46
    Kuzgun 16.Bölüm Fragmanı
    81 gösterim
    Kuzgun 15.Bölüm Fragmanı 0:45
    Kuzgun 15.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    Kuzgun 14.Bölüm Fragmanı 0:39
    Kuzgun 14.Bölüm Fragmanı
    50 gösterim
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    • Fotoğraf Kuzgun
    1. sezon bölümleri
    Kuzgun 1.Bölüm
    S01E01 - Kuzgun 1.Bölüm
    Yusuf ve Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı’ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat’a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yusuf bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusuf’la aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez. Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat’tır.
    Kuzgun 2.Bölüm
    S01E02 - Kuzgun 2.Bölüm
    Kuzgun’a karşı kendisini suçlu ve borçlu hisseden, geçen onca zamana karşı vicdan azabı hiç dinmeyen Dila, Kuzgun’un geri dönüşüyle hayatında yeni bir dönem aralar. Dila, Kuzgun’un geçmişine dair bilgi sahibi oldukça kalbindeki yara daha derinleşir. Dila’nın Kuzgun’a atacağı adımlar, Kuzgun’un içinde farklı yankılar bulacaktır. Meryem’le Kuzgun yıllar sonra ilk kez karşılaşırlar. Bu anlarda her ikisi için de zaman duracak ve anne-oğul ilk kez yüz yüze gelecektir.
    Kuzgun 3.Bölüm
    S01E03 - Kuzgun 3.Bölüm
    Kuzgun ile Kesik’i yan yana gören Dila’nın kalbi paramparça olur. Dila’nın Kuzgun’a olan güveni de yara almıştır. Ona yeniden canını emanet edecek kadar güvenip güvenemeyeceğini anlamak için, tehlikeli bir hamle yapar. Bu hamle kısa bir süreliğine duygularına yenilmeleri, sımsıkı sarılmaları ile sonuçlanır. Ama Dila, Kuzgun’u sınamaya devam edecek ve aralarında keskin bir yüzleşme yaşanacaktır.
    Kuzgun 4.Bölüm
    S01E04 - Kuzgun 4.Bölüm
    Kuzgun, yaralı haldeki Rıfat’ı da alır ve olay yerinden hızla uzaklaşırlar. Ancak arkalarında çok önemli bir delil ve bir de görgü tanığı bırakmışlardır. Şeref’in vurulduğu haberi çok kısa bir süre sonra Bora’ya ulaşır. Bu haberi, zoraki getirildiği restoranda Dila da öğrenir ve tavırlarından hiç hoşlanmamış olsa da Bora’yı yalnız bırakmaz.
    Kuzgun 5.Bölüm
    S01E05 - Kuzgun 5.Bölüm
    Bora, ilk hamlesini yapar ve alttan alta Kuzgun’u, avukatı olmayı kabul eden Dila’nın önüne atar. Kuzgun, Bora’nın planını sezer ve büyük bir kumar oynamaya karar verir. Bu kumarın bir ucunda özgürlüğü, diğer ucunda hapishane durmaktadır.
    Kuzgun 6.Bölüm
    S01E06 - Kuzgun 6.Bölüm
    Kuzgun’un, Bora’yı nasıl dize getirdiğini kendince sorgulayan Meryem, alıkonulduğu anlarda Bora’dan öğrendikleriyle, yaşadıklarını birleştirince, Kuzgun için büyük bir endişeye kapılır. Meryem, Kuzgun’u içine girdiği karanlık dünyadan kurtarmak için her yolu deneyecek, düşmanı bile olsa her kapıyı çalacaktır. Bu kapılardan biri Meryem’in yeni tanıyacağı sürpriz bir isme, diğeri de Dila’ya açılır.
    Kuzgun 7.Bölüm
    S01E07 - Kuzgun 7.Bölüm
    Dila, Rıfat’ın gözaltına alınmasıyla büyük bir acı yaşar ve şoke olur. Kuzgun ise, içten içe kazandığı zaferin mutluluğunu yaşamaktadır. Ancak Kuzgun için asıl mücadele şimdi başlayacaktır. Zira, önemli olan Rıfat’ı gözaltına aldırmak değil, yargılanmasını sağlayabilmektir ve Kuzgun, bu gerçeğin farkındadır.
    Kuzgun 8.Bölüm
    S01E08 - Kuzgun 8.Bölüm
    Derviş, düzeni bozmaması konusunda Dila’yı uyarsa da, Dila ile Kuzgun arasındaki savaş bütün dengeleri altüst eder. Dila’nın aldığı kararların bedeli çok ağır olacaktır. Öte yandan Kumru, Şermin’in Şeref Dağıstanlı cinayetiyle ilgili kendisine verdiği görüntülerden sonra, bu cinayetin arka planını araştırmaya koyulur. Kumru, bulacağı bilgilerden sonra Bora’nın karşısına çıkar.
    Kuzgun 9.Bölüm
    S01E09 - Kuzgun 9.Bölüm
    Dila nikah sonrası, her şeye rağmen Kuzgun’la evlendiği için hırslıdır. Cihan depoya baskın yapıldığını ve Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söyler. Kartal için endişelenen Kuzgun, soluğu Meryem’in kapısında alır. Teo’yu vurmuş olmanın şokunu üzerinden atamayan, pişmanlıklarıyla başbaşa kalan Kartal, ağır bir yıkım yaşamaktadır.
    Kuzgun 10.Bölüm
    S01E10 - Kuzgun 10.Bölüm
    Kuzgun kanlar içindeki Dila’yı hızla hastaneye getirir. Dila ameliyata alınır. Dila’nın kendisine sıkılan kurşunun önüne atlayarak yaralanması, Kuzgun’un Dila’yla olan ilişkisine bakışını değiştirir. Dila’nın yaralanmasından kendisini sorumlu tutan Kuzgun, hissettiği derin acıyla birlikte ilk kez inkar ettiği duygularıyla da yüzleşir. Kuzgun’u hastanedeki zor anlarında Kumru teselli etmeye çalışır.
    Kuzgun 11.Bölüm
    S01E11 - Kuzgun 11.Bölüm
    Behram’ın Derviş çıkmasıyla Kuzgun, hayatının sorusuyla başbaşa kalır. Kuzgun, babasının gerçek ölüm nedenini araştırmaya başlar ve ilk olarak Meryem’in kapısını çalar. Kuzgun, yirmi yıl önce zorla alınıp götürüldüğü baba evinin kapısının önünde hayatının adımlarından birini atacaktır. Kuzgun’un babasının ölümünü araştırdığını öğrenen Dila, Kuzgun’a yardımcı olur. Kuzgun’un babasının ölümüne dair bulduğu ipucu, Kuzgun’u harekete geçirir
    Kuzgun 12.Bölüm
    S01E12 - Kuzgun 12.Bölüm
    Kartal’ın ölümle yüz yüze gelmesi artık an meselesidir. Kuzgun’un Behram’ın yerini alacak bir veliaht olduğuna inanmak istemeyen Dila, Kuzgun’u adım adım takip eder. Bu sırada, Kuzgun’un da içerisinde bulunduğu karanlık dünyada bütün dengelerini değiştirecek büyük bir patlam yaşanır. Kuzgun, ailesinin güvenliği için birkaç gün Meryem’de kalmaya karar verir.
    Kuzgun 13.Bölüm
    S01E13 - Kuzgun 13.Bölüm
    Kuzgun, Dila’nın kendisine doğum gününde verdiği “karışık kaset”i aylar sonra ilk kez dinler. Kuzgun ve Dila’yı en derin acılarının ve yaralarının açılacağı çok zorlu bir yüzleşme beklemektedir. Öte yandan Rıfat’ın temyiz duruşma tarihi belli olur. Bu gelişme, Kuzgun ile Dila arasında mayınlı bir bölge gibi durur. En ufak bir yanlış adımda, aşklarında geri dönüşü olmayan yaralara gebedir. Şüphelerin, yüzleşmelerin, varlığını koruyan sırların gölgesinde, Dila’nın doğum günü tarihi gelir. Kuzgun, Dila’ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlar. O gece Kuzgun ile Dila asla unutamayacağı bir gece yaşayacaktır.
    Kuzgun 14.Bölüm
    S01E14 - Kuzgun 14.Bölüm
    Dila’nın polisle işbirliği yaptığını öğrenmesiyle, Kuzgun geri dönüşü olmayan bir yola girer. Derviş, Dila’nın ihanetinin cezasını kendisinin keseceğini söyler.Kuzgun’un ise planları bambaşkadır. Dila’yı karanlığın en dibine çekecektir. Kuzgun bir yandan da Bilginler Holding’i iflasa götürecek hamlelerde bulunur. Kuzgun’un gerçekleri öğrendiğinden habersiz olan Dila ise aşkla doludur. Babasına rağmen, Kuzgun’la yeni bir döneme adım atabilmek için tarafını net olarak belli eder.
    Kuzgun 15.Bölüm
    S01E15 - Kuzgun 15.Bölüm
    Dila, babası Rıfat’ın ölümüyle büyük bir şoka girer, paramparça olur. Babasıyla vedalaşır ve yasını tutmaya başlar. Dila’nın, Kuzgun’a en çok ihtiyacı olduğu zamanlardır. Ancak Kuzgun, Rıfat’ın ölümündeki sorumluluğundan ötürü, Dila’nın yanında olmak istemesine rağmen kendini geride tutar. Dila, babasının ölümününe sebep olan pusuyu Kuzgun’un kurmuş olabilme ihtimalinden kaçsa da, Kuzgun’un yokluğu Dila’nın kalbinde her geçen gün daha büyüyen bir yaraya sebep olur. Eksik parçalar birleştiğinde, Dila ve Kuzgun için büyük bir yüzleşmenin yaşanması kaçınılmazdır. Bu yüzleşmede Dila, Kuzgun’dan bir seçim yapmasını isteyecektir.
    Kuzgun 16.Bölüm
    S01E16 - Kuzgun 16.Bölüm
    Kuzgun, Ferman’ın evinden aldığı bir delille Derviş’e gelir ve ondan bu delille ilgili araştırma yaptırmasını ister. Çıkacak sonuç, Yusuf’un hayatta olup olmadığını açığa çıkaracaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top