Hesabım
    Vuslat
    2. Sezon
    Puanım :
    Vuslat

    Sezon bilgisi:

    24 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 16 Eylül 2019
    100 Fotoğraf | 24 Video
    Vuslat 44.Bölüm Fragmanı 0:39
    Vuslat 44.Bölüm Fragmanı
    66 gösterim
    Vuslat 43.Bölüm Fragmanı 0:47
    Vuslat 43.Bölüm Fragmanı
    58 gösterim
    Vuslat 42.Bölüm Fragmanı 0:40
    Vuslat 42.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    • Fotoğraf Vuslat
    2. sezon bölümleri
    Vuslat 21.Bölüm
    S02E01 - Vuslat 21.Bölüm
    Feride bir gece Aziz’in işlediği ve bariz bir şekilde örtbas ettiği bir cinayetlere şahit olur. Polise şikâyet etmekte kararlıdır. Ancak Feride polise gideceği anda, kardeşi Fırat’ın da işin içinde olduğunu öğrenir. Aziz, tek başına savaşan bu kızı bir böcek gibi ezmeye yetecek kadar güçlüdür. Feride ise ne yapacağını bilmez bir halde.
    Vuslat 22.Bölüm
    S02E02 - Vuslat 22.Bölüm
    Sultan, üst üste yaşadığı acıları sürekli ertelemek zorunda kalmıştır. Ve ötelediği en büyük acısı annesi, Aziz’in uyanmasından sonra su yüzüne çıkar. Bununla baş etmek zorunda kalan ve ailesi tarafından yaşadığı hayal kırıklığını atlatamayan Sultan, kendi yalnızlığının güvenli kollarına çekilirken içinde büyüyen ve yavaş yavaş gelen fırtınadan habersizdir.
    Vuslat 23.Bölüm
    S02E03 - Vuslat 23.Bölüm
    Emine’nin tuhaf halleri, Feride’nin kafasını karıştırır ve Emine’yi takip eder. Emine’nin gittiği yerde karşılaştığı sürpriz, Feride’nin şüphelerini artırır cinsten olacaktır. Nehir, Feride’yi Aziz’den uzaklaştırmak için, Feride’yi şirketten göndermeye kararlıdır. Ancak, Aziz ve Sultan’ın yanında Kerem’in de Feride’nin gitmesine engel olacağını tahmin eder ve işini sağlama almak için son hamlesini gizliden yapar. Nehir, elindeki en güçlü kozu masaya koyacaktır.
    Vuslat 24.Bölüm
    S02E04 - Vuslat 24.Bölüm
    Tahsin, Feride’den kurtulmak için ona bir teklif sunar, Feride yine ailesi ve aşkı arasında sıkışıp kalır. Şirkette de Nehir’in oyunları ve Aziz’in uzaklığı Feride’yi iyiden iyiye yalnızlaştıracak ve bir karar vermek zorunda bırakacaktır.
    Vuslat 25.Bölüm
    S02E05 - Vuslat 25.Bölüm
    Holdingde işler çığırından çıkmıştır. Aziz bir yandan hesaplardaki sıkıntıyı çözmeye çalışırken bir yandan da yönetim kuruluyla uğraşır, çünkü yönetim kurulu son krizde Feride’nin adını ileri sürmüştür. Feride yeni kurtarma planını uygulamaya çalışırken evdeki problemleri de bir yandan çözmek zorundadır. Keza Can yine okulda sorun çıkarmıştır. Ancak bu seferki nedeni ailesini derinden sarsacak bir olaydır.
    Vuslat 26.Bölüm
    S02E06 - Vuslat 26.Bölüm
    Feride, küçük kardeşi Can’ın da diğer kardeşleri gibi tehlikenin ortasında kalmasından çok rahatsız olur, ancak Hasibe’nin yaptıklarına şahit olan Can’ın bildikleri onu daha da şok eder. Artık ailesinde hiçbir şey eskisi gibi olmaz, Feride ailesini bir arada tutmak için çok zorlu bir yola girer.
    Vuslat 27.Bölüm
    S02E07 - Vuslat 27.Bölüm
    Aziz’in adaleti sağlamak için yaptığı plan, babası Tahsin’i de köşeye sıkıştırır. Yeni hamleler yapmazsa, elindeki gücü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Tahsin, oğlu Aziz’e yaptıklarının bedelini ödetmek için harekete geçer. Ancak karşısında umulmadık bir düşman bulur.
    Vuslat 28.Bölüm
    S02E08 - Vuslat 28.Bölüm
    Aziz’in geçmişiyle ilgili yaptığı araştırmalar, birçok soruyu da beraberinde getirir. Her şey dönüp dolaşıp Salih Baba’da düğümleniyor gibidir. Aziz’in Tahsin’den öğrendiği gerçek ise, Aziz’in şüphelerinin su yüzüne çıkmasına neden olurken, onu büyük bir hesaplaşmayla karşı karşıya bırakır.
    Vuslat 29.Bölüm
    S02E09 - Vuslat 29.Bölüm
    Tahsin, Bülent’in planlarında bir piyon olmamak için karşı ataklar yapsa da Bülent Tahsin’i köşeye sıkıştırmanın yolunu bulur. Ve Tahsin’i en zayıf noktasından yakalar. Tahsin, kendini savunabilmek için cephesini sağlamlaştırmak zorundadır.
    Vuslat 30.Bölüm
    S02E10 - Vuslat 30.Bölüm
    Tahsinden büyük hamle! Feride, Necmi’nin verdiği görevle başladığı araştırma sonucunda yeni ipuçlarına ulaşır. İzini sürdüğü taş plak, onu aile geçmişindeki derin yaralarla yüzleştirir. Bu karmaşanın içinden çıkmak için desteğe ihtiyacı vardır. Fakat gelinen noktada kendi payına düşen gizemi aydınlatmak için önünde yalnız yürümesi gereken çetrefilli bir yol olduğunu anlar.
    Vuslat 31.Bölüm
    S02E11 - Vuslat 31.Bölüm
    Kerem, Bülent’le karşı karşıya geldikten sonra kendisine söylendiğini düşündüğü yalanların peşine düşer. Aziz’in, annesi hakkında söylediklerinden başlar ve Aziz’i Alice ile karşılaştırır. Aziz, etrafında dönen oyunlarla yine yolunu kaybetme noktasına gelir. Ta ki Salih, inzivadan çıkıp gelene ve ‘Yolcu’nun hakikat yolundaki engellerini ortadan kaldırmaya başlayana kadar.
    Vuslat 32.Bölüm
    S02E12 - Vuslat 32.Bölüm
    Holdingte ağırlığını hissettirmek isteyen Tahsin, işlerin kontrolünü ele geçirmek için düğmeye basar. Ona göre Aziz’e mesaj vermenin en kısa yolu Feride’ye cephe almaktan geçer. Ancak Feride’ye asıl darbeyi vuran, kardeşi Fırat’ın Nehir’le iş birliği yaptığını öğrenmesi olacaktır.
    Vuslat 33.Bölüm
    S02E13 - Vuslat 33.Bölüm
    Feride, minyatürü bulduktan sonra, Aziz’le bambaşka bir yola girer. Taş plaktaki şarkıya ve anlamını çözmeye çalıştıkları minyatüre sırlanmış aşk hikayesinde olduğu gibi, Aziz ve Feride de vuslata erişme yolunda büyük bir sınavın eşiğindedir. Necmi’nin verdiği görevi yerine getirmek için birbirlerine dayanmak zorundadırlar. Sırada görevi üstlenme konusunda Kerem’i ikna etmek gibi önemli bir meseleleri vardır.
    Vuslat 34.Bölüm
    S02E14 - Vuslat 34.Bölüm
    Feride, ailesinin yıllarca sakladığı ve altında ezildiği sırların peşine düşmekte ısrarcıdır. İlk olarak babasıyla konuşur ancak Faik ona istediği cevapları vermez. Feride, yine de pes etmez. Ailesini darmadağın eden bu cinayetin arkasında kimin olduğunu bulmak için sonuna kadar mücadele etmeye karar verir. Aziz, bu yoldaki en büyük destekçisidir.
    Vuslat 35.Bölüm
    S02E15 - Vuslat 35.Bölüm
    Aziz ve Feride’nin geçmişlerine dair yaptıkları araştırmalar onları ölümle burun buruna getirir. Aziz’in adaletin sağlanması ve gerçeklerin üzerindeki sis perdesinin kalkması için sorduğu sorular cevapsız kalır. Müzayede tarihi yaklaştıkça, Aziz ve Feride’nin üzerindeki kara bulutlar çoğalır.
    Vuslat 36.Bölüm
    S02E16 - Vuslat 36.Bölüm
    Feride, hem evde babasına destek olmak için çırpınır hem de hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir düzen kurmaya çalışır. Feride, yaşamına taze bir başlangıç yapmak için adımlar atar. Ama yine de sorunlar peşini bırakmaz. Aziz bir yanda Feride’yle ortak bir gelecek kurabilmek için mücadele ederken, Feride ise mahallede geçmiş hayatlarının gizemini çözmeye çalışır.
    Vuslat 37.Bölüm
    S02E17 - Vuslat 37.Bölüm
    Kerem, müzayedeye Aziz ve Feride’yle birlikte gitmeyi kabul etmiştir. Fakat Yağmur’dan öğrendiği bilgilerden sonra, kafasındaki soru işaretlerinin peşine düşer. Kelebeğin kimliği açığa çıkmıştır ama Bülent olduğu kanıtlanabilecek midir?
    Vuslat 38.Bölüm
    S02E18 - Vuslat 38.Bölüm
    Bülent minyatürde gizlenen sırrı bulur, eline geçen kozla Tahsin’i köşeye sıkıştırmaya karar verir. Ve cazip vaatlerle maşa olarak Kerem’i kullanır. Ancak, Kerem ve Bülent’in göremedikleri başka bir sır daha vardır minyatürde. Minyatürün sırrı nedir? Bu sır, Aziz ve Feride’nin vuslata ermelerine yardım edecek midir?
    Vuslat 39.Bölüm
    S02E19 - Vuslat 39.Bölüm
    Halasını öldüren kurşunun evinde bulunan silahtan çıktığını öğrenen Feride, gözünü karartıp katilin kim olduğunu öğrenebilmek için Rüstem’in başında beklemeye karar verir. Rüstem’in yaşadığını haber alan ve zaten hisselerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Tahsin için işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Feride, halasını öldürenin Tahsin olduğunu öğrenebilecek mi? Yoksa Tahsin, bir kez daha gerçeklerin üstünü örtmeyi başaracak mı?
    Vuslat 40.Bölüm
    S02E20 - Vuslat 40.Bölüm
    Tahsin, Kerem’in elindeki gerçek tutanağın polisin eline geçmesine engel olabilmek için hisselerini ona devretmek zorunda kalır. Hisselere karşılık tutanağı almayı beklerken Kerem’in hazırladığı kötü sürprizle karşı karşıya kalır. Tahsin, başına gelen sıkıntılardan sıyrılmaya çalışırken Feride’yle yüzleşir. İkilinin yüzleşmesinde neler yaşanacak?
    Vuslat 41.Bölüm
    S02E21 - Vuslat 41.Bölüm
    Halasının cinayet silahıyla Tahsin’in kapısına dayanan Feride, silahın Tahsin’in eline geçmesiyle ölümle burun buruna gelir. Feride, Tahsin’in elinden kurtulabilecek midir? Yoksa halasının cinayet silahı Feride’nin de mi sonu olacaktır?
    Vuslat 42.Bölüm
    S02E22 - Vuslat 42.Bölüm
    Serpil’in atölyeye yaptığı sürpriz ziyaretle yeniden umutlanır. Aziz, Serpil aracılığıyla bir teklif mi gönderdi? Feride bu teklifi kabul edecek mi? Annesinin konuşmasını sağlayıp babası hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışan Kerem, bir psikologla anlaşıp Alice’i hipnoz seansına sokar. Alice’in hipnozun etkisiyle söyledikleri ne anlama geliyor? Kerem, babasının yerini öğrenebilecek mi?
    Vuslat 43.Bölüm
    S02E23 - Vuslat 43.Bölüm
    Omuzlarda taşınan iki tabut, toprağa verilen iki cenaze. Bir yanda babasının acısını yaşayan Aziz, diğer yanda kardeş kaybının ağırlığıyla ezilen Feride. İki aşık, çifte cenazede aşklarını da mı toprağa verecekler? Yoksa birbirlerinin yaralarını sarıp, bu yolda el ele yürümeye devam mı edecekler?
    Vuslat 44.Bölüm Final
    S02E24 - Vuslat 44.Bölüm Final
    Vicdanının karanlığında yolunu kaybeden Kerem, Salih Baba sayesinde yolunu nasıl aydınlatacağını öğreniyor. Kerem, bu yolda nasıl bir fedakarlık yapacak? Dedesine geçmişin bedelini ödetebilecek mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top