Hesabım
    Hercai
    1. Sezon
    Puanım :
    Hercai

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 15 Mart 2019
    78 Fotoğraf | 12 Video
    Akın Akınözü
    Akın Akınözü
    Ebru Şahin (II)
    Ebru Şahin (II)
    Gülçin Santırcıoğlu
    Gülçin Santırcıoğlu
    Serhat Tutumluer
    Serhat Tutumluer
    Hercai 12.Bölüm Fragmanı 1:00
    Hercai 12.Bölüm Fragmanı
    233 gösterim
    Hercai 11.Bölüm Fragmanı 0:56
    Hercai 11.Bölüm Fragmanı
    136 gösterim
    Hercai 10.Bölüm Fragmanı 0:55
    Hercai 10.Bölüm Fragmanı
    235 gösterim
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    1. sezon bölümleri
    Hercai 1.Bölüm
    S01E01 - Hercai 1.Bölüm
    Midyat'a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortalıktan fazlasını teklif eder. Torunu Reyyanı'da ister. Ancak yörenin güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil.
    Hercai 2.Bölüm
    S01E02 - Hercai 2.Bölüm
    Miran neredeyse hayatı boyunca hazırlandığı intikam planında artık sona ulaşmak üzeredir. Ama hayatın kendisine hazırladığı sürprizler de kapıda bekliyordur. Kin ve nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan'la vakit geçirdikçe kalbinin sesi farklı çıkmaya başlar.
    Hercai 3.Bölüm
    S01E03 - Hercai 3.Bölüm
    Miran, aldığı intikamın haberini vermek için annesinin mezarına gider. İçinin soğumadığını itiraf eden Miran, Reyyan’a yaşattığı acıyı unutabilecek mi? Yanan kulübenin haberini Fırat’tan duyan Miran, bu intikam savaşında suçu olmayan Reyyan’ı o halde mi bırakacak?
    Hercai 4.Bölüm
    S01E04 - Hercai 4.Bölüm
    Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i derinden sarsar. Herkes Miran ve Reyyan’ın ölüp ölmediğini merak eder. Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmek istemeyen Hazar, onu bulmaya kararlıdır.
    Hercai 5.Bölüm
    S01E05 - Hercai 5.Bölüm
    Miran’ın, Reyyan’ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor! Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat’ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey’ in tepkisi ne olacak? Miran’ a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi? Biricik kızını Miran’ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor.
    Hercai 6.Bölüm
    S01E06 - Hercai 6.Bölüm
    Gül’ün hastaneden çıkışı üzerine Miran, Reyyan’ı gizlice konağa alır. Ablasının özlemiyle yanıp tutuşan Minik Gül, Reyyan’ı görünce şok olur. Yaşadıkları uzun ayrılık sonrası hasret gideren kardeşler, başlarına geleceklerden bihaberdir. Yaren Şadoğlu yine dolaplar çevirir. Elif’i korumak için plan kuran Azize Aslanbey, torununun güvenini kaybeder.
    Hercai 7.Bölüm
    S01E07 - Hercai 7.Bölüm
    Miran’ın evli olduğu gerçeğiyle karşılaşan Reyyan, Azat’ın teklifini kabul ediyor. Bir yandan Miran’ın nikahlı bir karısı olduğu gerçeğiyle de baş etmeye çalışan Reyyan, Azat’ın kanatlarının altına mı giriyor? Tüm Şadoğlu Konağı’nı karşısına alarak Reyyan’ın elini tutan Azad’ın söyledikleri yüreklere dokunacak! Azat’ın cümleleri Şadoğlu Konağı’nda deprem etkisi yaratıyor! Ne yapacağını şaşıran Miran, Reyyan’ın Azat’a yar olmasını kaldırabilecek mi?
    Hercai 8.Bölüm
    S01E08 - Hercai 8.Bölüm
    Reyyan’ı kurtarmak için her yolu deneyen Miran Aslanbey, Reyyan’ın “burada olan burada kalacak” sözüyle yıkılır! Reyyan’ın, Azat’tan gelen evlilik teklifini kabul etmesiyle iki konakta da işler iyice karışıyor! Bir yanda oğullarını Reyyan’la evlendirmek istemeyen Handan ve Cihan Şadoğlu, diğer tarafta ise her geçen gün Miran’ı elinden kaybeden Azize Aslanbey! Tüm bu karmaşa içinde Miran’ın yolu küçük Gül ile kesişiyor.
    Hercai 9.Bölüm
    S01E09 - Hercai 9.Bölüm
    Reyyan yaşadıklarından uzaklaşabilmek ve doğru kararı verebilmek için Melike’nin köyüne gider ama Miran, Reyyan’ı orada da bulur. İkili bir kere daha hesaplaşırken Miran, Reyyan’ı yeniden kendisine güvenmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Reyyan’ın gidişiyle yıkılan Azat’ın hemen pes etmeye niyeti yoktur. Reyyan’ın söylediklerini kabul edemeyen ve kendi kulaklarımla duymadan inanmam diyen Azat harekete geçer.
    Hercai 10.Bölüm
    S01E10 - Hercai 10.Bölüm
    Azize Aslanbey’in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran’ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan’ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa’nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı? Reyyan, Miran’ın teklifine nasıl karşılık verecek?
    Hercai 11.Bölüm
    S01E11 - Hercai 11.Bölüm
    Azat’la evlenmesini istemeyen ve yaşattığı bütün kötü anları Reyyan’a unutturmak isteyen Miran, Reyyan’dan ikinci bir şans ister. Miran’a güvenmeyen Reyyan kalbi ve aklı arasında arafta kalmıştır. Diğer yandan Miran’ın, Reyyan’ı kaçırması Azat için bardağı taşıran son damla olur. Reyyan’ı, Miran’ın elinden tamamen kurtarmak için harekete geçen Azat, Gönül’ü kaçırır. Reyyan’ı geri getirmezlerse Gönül’ü teslim etmeyeceğini söyleyen Azat’ın bu hamlesi, hiç beklenilmeyen bir yerden iki aileyi karşı karşıya getirir.
    Hercai 12.Bölüm
    S01E12 - Hercai 12.Bölüm
    Bütün yaşananları açıklamak ve yeniden güvenini kazanmak için Reyyan’dan yirmi dört saat isteyen Miran, Azize Aslanbey’in müdahalesiyle karşılaşır. Sonunda Reyyan’ın yerini öğrenen ve kızını sağ salim teslim almak isteyen Hazar ise Miran’la bir kere daha karşı karşıya gelir. Azat’ın, Gönül’ü kaçırdığını öğrenen Reyyan, kimsenin zarar görmemesi için doğru olduğunu düşündüğü kararı verir. Diğer yandan Azat’la iş birliği yaptığını düşünen Gönül, beklemediği bir durumla karşılaşınca kontrolünü kaybetmemek adına son hamlesini yapar ama bu durum olayların hiç tahmin etmediği bir noktaya taşınmasına neden olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top