Hesabım
    Hercai
    3. Sezon
    Hercai

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 18 Eylül 2020
    222 Fotoğraf | 31 Video
    Akın Akınözü
    Akın Akınözü
    Ebru Şahin (II)
    Ebru Şahin (II)
    Gülçin Santırcıoğlu
    Gülçin Santırcıoğlu
    Serhat Tutumluer
    Serhat Tutumluer
    Hercai 69.Bölüm Fragmanı 0:48
    Hercai 69.Bölüm Fragmanı
    45 gösterim
    Hercai 68.Bölüm Fragmanı 1:05
    Hercai 68.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    Hercai 67.Bölüm Fragmanı 1:05
    Hercai 67.Bölüm Fragmanı
    44 gösterim
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    3. sezon bölümleri
    Hercai 39.Bölüm
    S03E01 - Hercai 39.Bölüm
    Artık Azize'nin alacağı intikamın eli olmak istemeyen ve intikamdan vazgeçen Miran, Reyyan'la beraber kendilerine her şeyden uzak bir hayat kurmak için Midyat'tan gitmeye karar verir. Bu karar Şadoğlu ailesinde kabul görür ancak Elif'in ölümünden sonra derin bir yasa boğulan Azize Aslanbey'in iki aile için çok farklı planları vardır.
    Hercai 40.Bölüm
    S03E02 - Hercai 40.Bölüm
    Hercai 41.Bölüm
    S03E03 - Hercai 41.Bölüm
    Adalet sağlamak için geldiğini söyleyen Aslan, Miran'a Hazar'ın oğlu olduğunu söyleyecek mi? Yoksa duygularını adalete tercih mi edecek? babaannesinin kendisini geri göndermek için Şadoğulları'na sulh teklif ettiğini öğrenen Aslan bir sonraki adımını planlarken Sultan, Zehra'nın sakladığı mektubu Aslan'a teslim eder.
    Hercai 42.Bölüm
    S03E04 - Hercai 42.Bölüm
    Reyyan ve Miran yalandan bir ayrılık oyunu oynamaya karar vermişlerdir. Bu ayrılık aralarındaki özlem ve tutkuyu had safhaya çıkarırken Aslan’ın yan evde bilerek bıraktığı çakmağı bulan Miran’ın kıskançlığı ortalığı fena karıştırır. Reyyan’ın hamile olduğunu zanneden Hazar onu ve bebeğini olaylardan uzak tutmak için onları Zehra’nın yanına götürmeye karar verir.
    Hercai 43.Bölüm
    S03E05 - Hercai 43.Bölüm
    Adaleti sağlamak ve Azize’den intikam almak için gelen Aslan’ın Reyyan’a dair hayalleri ona yanlış üstüne yanlış yaptırırken Miran, Aslan’a karşı şüphelerinde haklı olduğuna inandığı çok önemli bir bilgiye ulaşır. Diğer yandan Zehra, Hazar’ın Mehmet Aslanbey’i öldürmüş olabileceği gerçeğine inanmaz ve Miran’ın, Hazar’ın öz oğlu olduğunu ispat ederek tüm gerçekleri ortaya çıkarmaya karar verir.
    Hercai 44.Bölüm
    S03E06 - Hercai 44.Bölüm
    Reyyan, Miran’ı kıyaya çıkarır ancak Miran’ın durumu kritiktir. Bir yandan peşlerinde kimin olduğunu anlamaya çalışan Reyyan, diğer yandan sevdiğini hayatta tutmak için var gücüyle çabalar. Miran’ı ailesi ve evlatları için tehdit olarak gören Cihan ise Reyyan’ın Miran’la kaçtığını düşünür.
    Hercai 45.Bölüm
    S03E07 - Hercai 45.Bölüm
    Uğruna herkesi karşısına aldığı büyük aşkı Miran'ın öldüğünü düşünen Reyyan hayatının en zor gününü yaşarken zor bir kararın eşiğindedir. Azize'nin geçmişini ve intikamının asıl sebebini öğrenen Aslan, Hanife'nin ölümüyle sarsılan Azize'yi geçmişini açık etmekle tehdit edip ona beklenmedik bir teklifte bulunur.
    Hercai 46.Bölüm
    S03E08 - Hercai 46.Bölüm
    Reyyan bulmanın şaşkınlığını yaşarken bir yandan da tehlike olarak gördüğü Aslan’ı etkisiz hale getirmenin yollarını arar. Aşkları doludizgin devam ederken Miran’ın kendisine hazırladığı sürpriz karşısında duygulanan Reyyan hayatına yeni bir yön vermenin ilk adımlarını atacağı için çok heyecanlıdır. Diğer yandan Aslan’ın geçmişle bağlantısını çözmek ve Aslan’ın Midyat’a geliş amacını öğrenmek isteyen Miran, Fırat’ın da yardımıyla herkesi şaşırtacak bir gerçeği açığa çıkarır.
    Hercai 47.Bölüm
    S03E09 - Hercai 47.Bölüm
    Mahfuz’un da sözleriyle artık Miran’ın kendi oğlu olduğundan emin olan ve bu intikamı bitirmeye yemin eden Hazar, Azize’yle yüzleşmeye gider ancak Aslanbey konağında şahit olduğu bir olay sonrasında hatırladıkları Hazar’ın Azize’ye iyice bilenmesine neden olur. Diğer yandan Miran, Aslan ve Hazar tarafından ablukaya alınan Azize asıl şoku yıllar önce öldü bildiği Füsun Aslanbey’in kanlı canlı karşısına çıkıp herkesin önünde Miran’ın, Hazar’ın oğlu olduğu gerçeğini açıklamasıyla yaşar.
    Hercai 48.Bölüm
    S03E10 - Hercai 48.Bölüm
    Miran, Hazar’ın babası olduğu gerçeğini kabullenemezken Şadoğlu’nda da bu konuda çatlak sesler çıkmaya devam etmektedir. Ancak Reyyan her zamanki gibi Miran’ın yanında olup desteğini esirgemez. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla eteğindeki bütün taşları döktüğü zannedilen Azize Aslanbey kaybedecek bir şeyi olmadığı için artık daha tehlikelidir ve ne olursa olsun Nasuh Şadoğlu’nun zamanında kendisine yaptıklarının hesabını soracaktır.
    Hercai 49.Bölüm
    S03E11 - Hercai 49.Bölüm
    Hazar’ı hayatta tutmak için var gücüyle çabalayan Reyyan ve Miran ise perişandır. Babasının Hazar olduğu bilgisini henüz sindiremeyen Miran şimdi bir de onu kaybetme ihtimaliyle karşı karşıyadır. Aslanbeyler, Füsun Aslanbey’in gelişiyle yeni düzene alışmaya çalışırken konağa gelen haber karşısında bir kez daha yıkılırlar.
    Hercai 50.Bölüm
    S03E12 - Hercai 50.Bölüm
    Azize ve Nasuh büyük bir şok yaşamaktadırlar. Nasuh, Azize’nin aslında Ayşe olduğunu, Azize ise seneler önce öldü zannettiği oğlunun Hazar olduğunu öğrenmiştir. Mahmut’a verdiği emirden dolayı pişman olan Azize ona ve Hazar’a ulaşmaya çalışır ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Aslan’ın ölümünden Azize’yi sorumlu tutan Füsun ise onunla ilgili planlar içerisindedir. Reyyan ve Miran bir yandan etraflarında olup bitenle mücadele ederken bir yandan da bebeklerinin heyecanı içerisindedirler.
    Hercai 51.Bölüm
    S03E13 - Hercai 51.Bölüm
    Hazar'ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Azize bugüne kadar yaptıklarını affettirebilmenin tek bir yolu olduğunu düşünmektedir ancak o yolda en az kendisi kadar tehlikeli bir engeli vardır; Füsun
    Hercai 52.Bölüm
    S03E14 - Hercai 52.Bölüm
    Azize ve Füsun arasındaki savaş son sürat devam etmektedir. Bunca sene sakladığı Dilşah'ı, Füsun'a kaptıran Azize, onu geri almanın yollarını ararken Füsun da boş durmaz ve Azize'nin başına türlü dertler dolamaya devam eder. Babasından geldiğini zannederek yediği tatlı yüzünden rahatsızlanan Reyyan, iyi olup olmadığını görmek için gelen Azize'nin gözleri önünde bayılmıştır. Azize, Reyyan'a ve karnındaki bebeğe yardım etmek için tek başına bir mücadelenin içine girer.
    Hercai 53.Bölüm
    S03E15 - Hercai 53.Bölüm
    Miran'ın gözaltına alınması Şadoğulları'nda şok etkisi yaratmıştır. Reyyan bir yandan kaybettiği bebeğinin üzüntüsüyle sarsılırken bir yandan da Miran'dan haber alamamanın endişesi içindedir. Miran ise içine düştüğü durumdan kurtulmaya çalışır. Bu sırada hiç beklemediği biri ona yardım eder. Gizli düşmanını merak eden ve Reyyan'ı koruyabilmek için tedbir almak isteyen Miran iz sürer, tahminleri onu yine Azize Aslanbey'e götürecektir. Ancak bu kez yaşadıklarının sebebi bir başkasıdır.
    Hercai 54.Bölüm
    S03E16 - Hercai 54.Bölüm
    Dilşah'ı karşısında gören Hazar şoktadır. Onu alıp köye götürür, ancak Zehra Dilşah'a büyük bir yalan söyleyerek oradan gitmesini sağlar. Hazar geldiği gibi aniden yok olan Dilşah'ın peşine düşerken onu ortaya çıkaran ve Cihan'dan öğrendikleri sayesinde elini hayli kuvvetlendirdiğini düşünen Füsun'un keyfi yerindedir. Ancak Fırat'ın ona hazırladığı büyük sürprizle sarsılacaktır.
    Hercai 55.Bölüm
    S03E17 - Hercai 55.Bölüm
    Dilşah'ın sağ salim Şadoğlu konağına gelmesiyle herkes şaşkındır. Annesinin yaşadığını öğrenen Miran ise şok olmuştur. Azize'den annesinin, çocukluğunun ve tüm geçmişinin hesabını sormaya kararlıdır. Azize ise pişmanlık içindedir, kendi cezasını kendi vermeye kalkar ve beklenmedik bir hamle yapar. Yaşadığı travmanın etkisiyle aklı karmakarışık olan Dilşah'ın gelişi Zehra'yı da hayli zor durumda bırakmıştır.
    Hercai 56.Bölüm
    S03E18 - Hercai 56.Bölüm
    Azize'den geçmişin intikamını almaya kararlı olan Füsun, Harun'un vurulmasıyla bir kez daha bilenmiştir. Olan bitenden Azize'yi sorumlu tutar ve ona hayatının en büyük acısını yaşatmaya yemin eder. Bu sırada Cihan ise Yaren'i koruyabilmek için Azize'ye karşı bir oyun kurar. Dilşah'a ulaşabilmek için her yolu deneyen Miran, hepsi için çok önemli olacak bir karar alır.
    Hercai 57.Bölüm
    S03E19 - Hercai 57.Bölüm
    Miran geçirdiği kazanın ardından bir türlü kendine gelemez, müdahalelerin yetersiz kaldığı anda Reyyan devreye girer ve aşklarından aldığı kuvvetle bir mucizeye sebep olur. Olanların kazadan ibaret olmadığı aşikardır. Reyyan öğrendiklerinden sonra Füsun'un karşısına dikilir ve hesap sorar.
    Hercai 58.Bölüm
    S03E20 - Hercai 58.Bölüm
    Dilşah'ın, Azize'yi yaralamasıyla tüm dengeler değişmiştir. Reyyan bir yandan Dilşah'ı korumak öte yandan da Azize'yi yaşatmak zorundadır. Ona bu zorlu sınavda destek verecek kişi ise Azra olacaktır.
    Hercai 59.Bölüm
    S03E21 - Hercai 59.Bölüm
    Füsun'dan Azize'nin oğlu olduğunu öğrenen Hazar büyük bir şok yaşamaktadır. Miran babasına destek olur ancak o da olup bitenler karşısında çok şaşkındır. Bir yandan da bu sırrı bilen ve ona söylemeyen Reyyan'a tepkilidir. Reyyan ise Miran'ın onu anlamamasına içerler. Azat ve Gönül için birbirlerine karşı koymak her geçen gün zorlaşırken Cihan, Yaren'in isteğiyle ailesini alıp Mardin'i terk etmeye karar verir.
    Hercai 60.Bölüm
    S03E22 - Hercai 60.Bölüm
    Çiftlikte duyulan silah sesi Hazar ve Nasuh’un çiftlik evine koşmalarına neden olur. Karşısında gördüğü manzara Hazar’ı şoke edecektir. Yaren’in verdiği haber onu öldürmeye kararlı olan Füsun’u durdurur. Dilşah, Azra’yı kaybetme korkusuyla yanlış adımlar atmaktadır. Bu sırada Reyyan ve Miran’ın hayatında ise tüm olup bitenlerden daha önemli bir durum meydana gelir.
    Hercai 61.Bölüm
    S03E23 - Hercai 61.Bölüm
    Umut’a elinden geldiğince güzel bir dünya bırakmalıdır... Şirketle ilgili anlaşmazlıklar yüzünden Fırat’la gerilen Miran ise karısındaki huzursuzluğu hissetmekte ve bunun sebebini bulmaya çalışmaktadır. Öte yandan Hazar, Azize’den çekip gitmesini istemiştir. Azize’nin ise tek bir şartı vardır. Füsun, Azra’yı yeniden kazanmanın peşindeyken Dilşah ise Reyyan’dan kurtulmanın yollarını arar.
    Hercai 62.Bölüm
    S03E24 - Hercai 62.Bölüm
    Dilşah, Reyyan'ın Miran'dan gizlediği gerçeği öğrenmiş, elindeki belgeyi Reyyan'a koz olarak kullanmaya başlamıştır. Fakat Reyyan ne olursa olsun kararından dönmeyecektir. Fakat Umut'a kendini unutturmayacak anlar bırakmak istemektedir. Düşmanlık ve kin yüzünden bir en basit mutluluklardan bile eksik kaldıklarını fark eder. Doğru dürüst bir düğün resimleri bile yoktur oğullarına bırakacakları. Miran, sevdiği kadının aldığı bu önemli karardan bihaber, oğlu ve karısının içlerinde hiçbir şeyin uhde kalmaması için harekete geçer.
    Hercai 63.Bölüm
    S03E25 - Hercai 63.Bölüm
    Duydukları karşısında şoke olan Reyyan, Dilşah'ın gerçek yüzüyle bir kez daha karşılaşır ve ona karşı tedbir almak zorunda olduğunu anlar. Bu sırada Azat'ın ortadan kaybolmasının sorumlusu olarak Miran'ı gören Cihan ise elinde silah, düğün evini basar. Füsun'un yaptıklarını öğrenen Zehra gözü dönmüş bir halde Aslanbey konağına giderken Miran'dan daha fazla gerçekleri saklayamayacağını anlayan Reyyan ikisi için güzel bir akşam hazırlar.
    Hercai 64.Bölüm
    S03E26 - Hercai 64.Bölüm
    Miran, Reyyan'ın ölümle yüz yüze geldiğini öğrenir. Bütün olanların sorumlusu Füsun'dur ve Miran ona bedel ödetecektir. Ve Reyyan'ın hastalığı, Hazar ve Azize arasında yeni bir kapıyı açar.
    Hercai 65.Bölüm
    S03E27 - Hercai 65.Bölüm
    Doktorun son anda verdiği haberle bir mucizenin kapılarını aralayan Reyyan ve Miran tedavi için İstanbul'a giderler. Küçük kızlarını Hazar'a emanet edip onlarla birlikte İstanbul'a giden Zehra'nın yanı sıra, Fırat ve Zeynep'te yanlarındadır.
    Hercai 66.Bölüm
    S03E28 - Hercai 66.Bölüm
    Aldıkları haberle perişan olan Şadoğulları'nı yeni ve zorlu bir süreç beklemektedir. Miran kendini büyük bir çıkmazda hissetmekte ve bu durumdan kurtulabilmek için çabalamaktadır. Nasuh ve Azize arasında ipler yeniden gerilirken Cihan aldığı kararla harekete geçer.
    Hercai 67.Bölüm
    S03E29 - Hercai 67.Bölüm
    Umut'un, Füsun'un adamları tarafından kaçırılmasıyla hem Reyyan'ın hem de Miran'ın dünyası başına yıkılmıştır. Miran kararlıdır, bir söz verir sevdiği kadına; neye mal olursa olsun oğlunu bulacak ve eve getirecektir. Bu amaçla Füsun'un karşısına çıkar ve ne istediğini sorar. Füsun, Miran'ın anlaşma teklifi karşısında şaşkındır.
    Hercai 68.Bölüm
    S03E30 - Hercai 68.Bölüm
    Reyyan ve Miran, yeni bir eşikten geçmiş, hayatlarını savaş ve intikamdan uzak geçirmeye karar vermişlerdir. İntikamdan uzak geçirmeye karar vermişlerdir. Ancak onların dışında gelişen olayların gölgesi çok geçmeden üzerlerine düşer.
    Hercai 69.Bölüm Final
    S03E31 - Hercai 69.Bölüm Final
    Reyyan ve Miran, Yaren’in yarattığı kaos yüzünden dağılan aileyi toparlamaya çalışır. Hazar’ın emaneti olan torunlarını korumak için uzaklara giden Azize, hiç ummadığı birisini karşısında bulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top