Hesabım
    Halka
    1. Sezon
    Halka

    Sezon bilgisi:

    19 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    99 Fotoğraf | 19 Video
    Halka 19.Bölüm Fragmanı 1:06
    Halka 19.Bölüm Fragmanı
    290 gösterim
    Halka 18.Bölüm Fragmanı 0:49
    Halka 18.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    Halka 17.Bölüm Fragmanı 0:44
    Halka 17.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    • Fotoğraf Halka
    1. sezon bölümleri
    Halka 1.Bölüm
    S01E01 - Halka 1.Bölüm
    İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar.
    Halka 2.Bölüm
    S01E02 - Halka 2.Bölüm
    Cihangir, nişanlısı İrem’i kurtarmak için çatışmaya girer. Çatışma beklediği gibi sonuçlanmaz. Cihangir, rüya ile gerçek arasında gidip gelmeye başlar. Sarı takım elbiseli bir adam görür. Bu adamın önemli biri olduğunu hissetmekte ama kim olduğunu anımsayamamaktadır. Kaan ise bir taraftan Cihangir, bir taraftan polis ile çalışırken bir yandan da onu hapse düşürenlerin peşindedir. Müjde, babasının işlerine dahil olmak arzusundadır, kendisini ispat etmek istemektedir.
    Halka 3.Bölüm
    S01E03 - Halka 3.Bölüm
    Cihangir ve Kaan hayatlarını değiştiren sırların peşinden giderken aynı isme ulaşmışlardır. İkisi için de önemli olan garson Emrah. Emrah ortadan kaybolur. Cihangir ve Kaan garsonu aramaya başlarlar. Ama Emrah’ın peşine düşen sadece Cihangir ve Kaan değildir… Halka’nın Emrah için başka planları vardır. Kaan ve Cihangir geçmişlerini öğrenmek istiyorlarsa, Emrah’a Halka’dan önce ulaşmak, risk almak ve mücadele etmek zorundadırlar. Amaçlarında ilerledikçe büyük bir tehlikeye doğru yürüdüklerinin farkında değildirler.
    Halka 4.Bölüm
    S01E04 - Halka 4.Bölüm
    İşlemedikleri Emrah cinayeti Kaan ve Cihangir’in üzerine kalmıştır. Kaan’ın başı birlikte çalıştığı polis ile derde girer. İskender, canını yakmış olan Kaan’a kafayı takar, Kaan ve Hümeyra için tehdit haline gelir. Kaan ve Cihangir hem kendilerini savunmak hem de sevdiklerini korumak zorundadırlar. Kolay olmayacaktır. Halka’nın yönetildiği kırmızı odadan çıkacak emirler herkesin kaderini belirleyecektir. Kırmızı Oda’nın koltuğunda oturan gizemli kişinin kimin dostu kimin düşmanı olduğu ortaya çıkmak üzeredir.
    Halka 5.Bölüm
    S01E05 - Halka 5.Bölüm
    İlhan Tepeli İskender’i vurmuştur. Cemal Sandıkçı’nın elinde hala Halka’ya dair hiçbir kanıt yoktur, sıkışmıştır. Operasyon ve Kaan tehlikededir. İrem cinayet işlediğini herkesten saklamaya çalışmakta ama etrafındaki çemberin daraldığını hissetmektedir. Halka’nın insafı ve acıması yoktur. Kaan ve Cihangir’in amaçları, Halka ile çatıştığında kendilerini büyük ve durdurulamaz bir tehlikenin karşısında bulurlar. Bir uğursuzluk dolanmaktadır, kimin canını yakacağı belli değildir.
    Halka 6.Bölüm
    S01E06 - Halka 6.Bölüm
    Kaan ve Cihangir Terzi’yi durdurmayı başarmışlardır ancak Terzi özgür kalmıştır. Ne yapacağı belli değildir. Cihangir ve Kaan’ın bilmedikleri bir yerde, hiç kimseden korkmayan Vekilharç, endişe ve korku içerisindedir. Halka’nın başındaki Cengiz Erkmen’in oğlu Çağatay dönmüştür, babası ile görüşmek istemektedir. Bu durum Cengiz’i kontrol altında tutan Hümeyra için büyük bir tehlike anlamına gelmektedir. Çağatay’ın gelişi Halka içinde tüm dengeleri değiştirecek, Kaan ve Cihangir’in hayatlarını etkileyecektir.
    Halka 7.Bölüm
    S01E07 - Halka 7.Bölüm
    ağatay, babasının yerinde bir başkası olduğunu anlamıştır. Cengiz’i bir süredir kontrol eden Hümeyra ve dolayısı ile Kaan tehlikededirler. Cihangir ise öncelikle İrem’i güvenli bir yere göndermeye uğraşmaktadır. Kaan hakkında kararlar verildiğinden, hayatının tehlikede olduğundan haberi yoktur. Hümeyra, Kaan’ı korumak ve kendisini kurtarmak için hayatının oyununu oynamak zorundadır. Kimse güvende değildir.
    Halka 8.Bölüm
    S01E08 - Halka 8.Bölüm
    İrem ölmüştür. Cihangir yıkılır. Cinayeti çözmeye kararlıdır. Kaan bu işte Cihangir’in yanında olacaktır. Cihangir’in üzüntüsü Müjde ile Cihangir’i yaklaştırır., Bahar kendi geçmişini araştırırken karşılaşmaması gereken biriyle yolları kesişir. Halka, Çağatay’a yurt dışına dönme emri verir ancak Çağatay buna uyup uymamak konusunda kararsızdır, şüpheleri vardır. Nadir’in herkesin hayatını etkileyecek bir planı vardır. Kaan ve Cihangir’in hayatları değişmek üzeredir.
    Halka 9.Bölüm
    S01E09 - Halka 9.Bölüm
    Kaan ve Cihangir geçmişlerini ve onlardan saklanan sırları araştırmaya devam etmektedirler. Yolları kapanınca, yeni bir plan yaparlar. Bu sefer onlardan saklanan her şeyi öğrenmeye kararlıdırlar. Müjde ile Cihangir’in yolları bu yeni plan dahilinde kesişir. İlhan Tepeli öldürdüğü Cabbar’ın işini alır.
    Halka 10.Bölüm
    S01E10 - Halka 10.Bölüm
    Cihangir ve Kaan, İlhan’ın yanından ayrılmış, kendi ekiplerini oluşturmuşlardır. Artık Halka’nın içindedirler. Yeni konumlarını kullanarak geçmişlerindeki sırları çözmeye kararlıdırlar. Terzi’nin polisin elinde olması Halka için tehlike yaratır. Cemal ve Bahar Terzi’den bir şeyler öğrenmeye çalışırken Halka da Terzi’ye ulaşmaya çalışmaktadır. Bu durum iki taraf için de tehlike yaratmaya başlar. Halka, tüm gücü ile Terzi’ye yönelmiştir. Bu durum Halka’nın eski ve yeni tüm üyelerini farklı tehlikelerle karşı karşıya bırakır.
    Halka 11.Bölüm
    S01E11 - Halka 11.Bölüm
    Çağatay’ın Terzi’yi polisten kaçırması esnasında Cemal vurulmuştur. Kaan’ı aramakta olan Cihangir Yeşil Ev’e gelmiştir. Kaan Cemal’in hayatında endişe ederken kimliğinin açığa çıkması tehlikesi ile karşı karşıyadır. Cemal’in vurulması Bahar’ı da kahredecektir. Polis kendi içindeki köstebeği aramaya başlar.
    Halka 12.Bölüm
    S01E12 - Halka 12.Bölüm
    Cengiz Han, Hümeyra’yı bir seçim yapmaya zorlar. Çocuklardan sadece biri hayatta kalacaktır. Hümeyra zor tercihi ile uğraşırken Kaan, Cihangir ve Çağatay düşmanlıklarını bir tarafa bırakıp birlikte hareket etmek zorundadırlar ancak işleri zordur. Cihangir de geçmişte çabalamış ama merkezden kurtulmayı başaramamıştır. Halka’nın çocuklarının kaderi Halka’nın elindedir. Cengiz Han’ın acımasız kararları birilerinin canını yakmak üzerdir.
    Halka 13.Bölüm
    S01E13 - Halka 13.Bölüm
    Çağatay, Halka’nın yönetimine kendisini layık görmektedir ama Hümeyra’nın başka planları vardır. Bu sırada bir “yukarısı” lafı dolanmaya başlar. Halka’nın keşfedilecek yeni sırları vardır. Hümeyra çocuklarını koruyabilmek için Halka’yı elinde tutmak zorundadır ama bu artık o kadar kolay değildir. Yardıma ihtiyacı vardır. Üstelik eski imkanlarına da erişimi yoktur.
    Halka 14.Bölüm
    S01E14 - Halka 14.Bölüm
    Cemal Sandıkçı, Hümeyra’nın Halka’nın arkasındaki isim olduğunu anlamıştır. Hümeyra bu sebeple Kaan ve Cihangir ile buluşamamış, onlar da sözlerini tutmaktan vazgeçmişlerdir. Vekilharç ve Hümeyra başarısız olmuşlardır. Bu sayede Çağatay, yukarının şartını yerine getirerek, Halka’nın başına resmi olarak geçmiştir.
    Halka 15.Bölüm
    S01E15 - Halka 15.Bölüm
    Çağatay’ın herkesi dahil ettiği büyük iş başarısız olmuş, Cemal’in baskını ile çatışma çıkmıştır. Cihangir ve Kaan polis baskınında ayrı düşmüşlerdir. Bahar, karambolde karşısına çıkan birine ateş etmiş, vurduğu kişinin Kaan olduğunu son anda fark etmiştir.
    Halka 16.Bölüm
    S01E16 - Halka 16.Bölüm
    Gülay ve İlhan, Cihangir’e gelen kırmızı DVD’yi izlemiş, Cihangir’in evlatlık olduğunu öğrendiğini anlamışlardır. İkisi de Cihangir için endişelidirler. Cihangir kendisi ve Kaan hakkındaki gerçeklere ulaşmayı başarmıştır. Kaan’ın Cengiz Han’ın oğlu olduğunu ve kendisinin de Hümeyra ve Eren’in oğlu olduğunu anlamıştır.
    Halka 17.Bölüm
    S01E17 - Halka 17.Bölüm
    Cihangir, Kaan’ı korumak için Cengiz Han’ın oğlunun kendisi olduğunu söylemiştir. Bu, onu Halka’nın yönetimi için söz sahibi yapacak bir bilgidir. Çağatay’ın namlusu ona dönmüştür. Çağatay kardeşini öldürmeye kararlıdır. Üstelik Çağatay, Hümeyra’nın gizli kimliğini de öğrenmiştir. Kaan kendisi ile ilgili gerçeklerden habersizdir. Cihangir onu güvende tutmak için çabalarken kendisini de korumak zorundadır. Polis tarafında Cemal ve Bahar amirlerini aramaktadırlar. Halka’nın yeni yöneticisi Altemur tarafından Çağatay ve Vekilharç’a öldürtülen amir, mezarında, katillerini işaret eden delillerle birlikte uyumaktadır.
    Halka 18.Bölüm
    S01E18 - Halka 18.Bölüm
    Cihangir Müjde’nin gözü önünde babası İskender’i vurmuştur. Altemur’un istediği gibi davranmaktadır. Bu davranışı herkese Cihangir’in karanlık tarafa geçtiğini göstermiştir. Faruk Amir’in cesedi bulunmuştur. Cemal, amirinin, onca yıllık mesai arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Halka’ya büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır.
    Halka 19.Bölüm
    S01E19 - Halka 19.Bölüm
    ihangir Kaan’ın polise çalıştığını anlamıştır. Çağatay İskender’in yaşadığını anlamış ve onu Altemur’a götürmek üzere yola çıkmıştır. Sadece Cihangir ve Kaan’ın değil, İskender’in Müjde’nin hatta İlhan’ın da hayatları tehlikededir. Halka’nın içindeki küçük Halka, zor duruma düşecektir. Birlik olmaya en ihtiyaçları olduğu anda, geçmişteki sırların açığa çıkması herkesi birbirinden uzaklaştırmıştır. Bu durum Çağatay ve Altemur’a karşı herkesi savunmasız hale getirmekte, tehlikenin boyutunu ve gücünü büyütmektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top