Hesabım
    Tek Yürek
    1. Sezon
    Puanım :
    Tek Yürek

    Sezon bilgisi:

    22 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 7 Şubat 2019
    127 Fotoğraf | 21 Video
    Tek Yürek 22.Bölüm Fragmanı 0:55
    Tek Yürek 22.Bölüm Fragmanı
    50 gösterim
    Tek Yürek 21.Bölüm Fragmanı 0:55
    Tek Yürek 21.Bölüm Fragmanı
    23 gösterim
    Tek Yürek 20.Bölüm Fragmanı 0:57
    Tek Yürek 20.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    • Fotoğraf Tek Yürek
    1. sezon bölümleri
    Tek Yürek 1.Bölüm
    S01E01 - Tek Yürek 1.Bölüm
    Halit hiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden. Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit “Hercai”, Yusuf “Arabulucu”, Oğuzhan “Becerikli”, Akif “Çocuk kalpli”, Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğlu Umut’tan.
    Tek Yürek 2.Bölüm
    S01E02 - Tek Yürek 2.Bölüm
    Yiğit ve arkadaşları buz hokeyinden kurtulmaya çalışırken, Murat Başkan lisans almaları için az zamanlarının olduğunu söyler, tüm işlemler tamamlanmıştır. Bu Halit’i iyice köşeye sıkıştıracaktır. Halit tüm bunlar ile mücadele ederken evdeki sorunlar da bitmez, Rüzgar hastalanır. Babasına ulaşamayan Deniz’in bulacağı çözüm ise Halit’in hiç hoşuna gitmeyecektir. Sait ekibe bir kez daha tehlikeli bir iş verir. Bu kez çocuklar başını çok büyük bir belaya sokacaklardır.
    Tek Yürek 3.Bölüm
    S01E03 - Tek Yürek 3.Bölüm
    Halit’in yeri, gençlerin gözünde başkadır. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Sait yeni hamlelerde bulunmakta gecikmez. Halit ise hem işte, hem evde huzuru sağladığını düşünürken Asude’nin Deniz’in aklını karıştırması, eve giren hırsız aile düzenini alt üst edecektir. Üzerine bir de esrarengiz birisi tarafından takip edildiğini anlayan Deniz, çareyi Yiğit’ten yardım istemekte bulur.
    Tek Yürek 4.Bölüm
    S01E04 - Tek Yürek 4.Bölüm
    Asude'nin başına açtığı bir dert yüzümden Halit geceyi nezarethanede geçirmek zorunda kalacaktır. Durumun Deniz'e yansımamasını isteyen Halit Yiğitten çocuklarına göz kulak olmasını rica eder. Bu durum Yiğit ve Deniz'i daha da yakınlaştıracaktır.
    Tek Yürek 5.Bölüm
    S01E05 - Tek Yürek 5.Bölüm
    Halit Hoca, takımı çalıştırmaya devam ederken, herkese gönderilen bir video ortalığı karıştırır. Şüphe tohumları ekilmiştir bir kere. Halit eşinin ölümünden sorumlu tutulmaktadır. Asude Hanım hesap sorar, çocuklar ise şoktadır. Sait için bu bulunmaz fırsattır, harekete geçmekte gecikmez.
    Tek Yürek 6.Bölüm
    S01E06 - Tek Yürek 6.Bölüm
    Akif’in annesi, oğlunun mezarını ziyaret etmek için İstanbul’a gelmiştir. Annesini gören Akif ne yapması gerektiğini bilemeyecektir. Yusuf ise Orçun’un şüphelerini gidermek için saplandığı yalan dünyasına İlknur ile Halit’i de çekecektir. Öte yandan Oğuzhan büyük bir oyunla karşı karşıyadır.
    Tek Yürek 7.Bölüm
    S01E07 - Tek Yürek 7.Bölüm
    Umut’a sessiz telefonlar gelmektedir. Bunu araştıran Halit ve İlknur umulmadık bir durumla karşılaşacaklardır. Öte yandan, babalarını cezaevinden tanıyan İskender’in ölüm haberi Osman’ı dehşete düşürür; Sait’le konuşacak, ama alacağı cevap onu hiç de mutlu etmeyecektir. Mehmet Selim’in yanında işe başlayan Yiğit’in ise, yeni patronunun yanında işler hiç de hayal ettiği gibi değildir.
    Tek Yürek 8.Bölüm
    S01E08 - Tek Yürek 8.Bölüm
    İlknur, Umut’un annesi Berrin’i bakımevinden kaçırır, ama onu yıllardır orada kapalı tutan Sait’ten saklamak pek kolay olmaz. Berrin’in yavaş yavaş kendine gelmesi, Osman’ın Berrin’in günlüğünde okudukları, ortalığı iyice karıştıracaktır. Sait giderek köşeye sıkışır.
    Tek Yürek 9.Bölüm
    S01E09 - Tek Yürek 9.Bölüm
    Babasının izini sürmeye başlayan Yiğit, Sait’e güvenmemeye başlar. Ancak araştırdıkça bu durumla ilgili şaşırtıcı bir gerçekle yüz yüze gelir. Bu sırada Sait’in de gizli bir ziyaretçisi olacaktır.
    Tek Yürek 10.Bölüm
    S01E10 - Tek Yürek 10.Bölüm
    Berrin Sait’le konuşur ve İlknur’la ilgili ortalığı iyice karıştırır. Duyduklarıyla dünyası başına yıkılan Sait, Halit’e hesap sormaya karar verir. Bu sırada takım tek farkla da olsa bir kez daha yenilir. Ligde kalabilmeleri önlerindeki maçı mutlaka kazanmalarına bağlıdır. Yiğit ve arkadaşlarının herkese serseri olmadıklarını kanıtlamak için hokeye sarılmaktan başka çareleri yoktur. İlk kez galibiyetle tanışacaklarken, alacakları kötü bir haber hayatlarını alt üst edecektir.
    Tek Yürek 11.Bölüm
    S01E11 - Tek Yürek 11.Bölüm
    Gençler aldıkları kötü haberle çaresiz ve yıkılmışken, Yiğit sağlam durup, mücadele etmeye karar verir. Ancak ameliyat için çok fazla paraya ihtiyaç vardır. Ekip, gereken ameliyat parası için her şeyi yapmaya hazırdır. Tekrar Sait’e giderler ve onun bulduğu bir iş umut ışığı olur. Gençler bu işi kabul ederek, gizemli kişi tarafından kurulmuş tuzağa doğru adım adım yaklaştıklarının farkında değildir.
    Tek Yürek 12.Bölüm
    S01E12 - Tek Yürek 12.Bölüm
    Oğuzhan’ın hayata pamuk ipliğine bağlıdır, yaşaması için bir an önce ameliyat olması gerekiyordur. Ekibin, Sait’in yönlendirdiği tehlikeli işi kabul etmekten başka çaresi yoktur. Ama başlarına çok büyük bir dert aldıklarının farkında değildirler, işler ters gidecektir. Gereken parayı bulmak kadar, ameliyatı yapabilecek doktora ulaşmak da güçtür. Halit hiç umulmadık birinden yardım ister. Tüm bu olanlar arasında, duygularını dizginleyemeyen Deniz’in sözleri, Yiğit’e büyük bir güç olur.
    Tek Yürek 13.Bölüm
    S01E13 - Tek Yürek 13.Bölüm
    Alper’in gizemli patronunun mesajı açık bir şantajdır: Ekip bir an önce yenilerek ya hokeyi bırakacak, ya da minyatürü alırken kaydedilen görüntüleri polise verilecektir. Ekip şaşkın ve öfkelidir, maçlarda alacakları sonuç, hayatlarını etkileyecektir. Bu arada Oğuzhan baygındır, kimse ona ulaşamamaktadır. Gençler, onlara tuzak kuran adama ulaşmaya çabalarken, Halit başlarında bir dert olduğunu anlar.
    Tek Yürek 14.Bölüm
    S01E14 - Tek Yürek 14.Bölüm
    Ailesi ile birlikte yeni bir başlangıç yapan Halit ve sıfırdan zirveye giden yolda ki gençlerin hikayesini ekrana getiren Tek Yürek’in on üçüncü bölümü şöyle; Sonunda olayların perde arkasındaki adamla yüz yüze gelen Halit şaşkındır. Karşısındaki gençlik yıllarından beri görmediği arkadaşı Ekrem’dir. Ekrem takımla ilgili asıl niyetini Halit’ten gizler. Bu sırada Yiğit ve ekip de baskına çiftliğe gelirler.
    Tek Yürek 15.Bölüm
    S01E15 - Tek Yürek 15.Bölüm
    Yusuf, Aslı’nın evlerine taşınmasıyla ne yapacağını bilemezken Mazlum, Yaren’in sözleriyle mutluluktan havalara uçar. Berrin ise artık taşımakta zorlandığı büyük sırrı İlknur’la paylaşır. Ancak konuşmalarına sürpriz birinin kulak misafiri olmasıyla Yusuf, Yiğit’e dair sırrı öğrenecektir. Gazozcunun izini süren Yiğit onu bulur, Gazozcu can korkusuyla Osman’ı kaçırma fikrini Sait’in verdiğini söyler.
    Tek Yürek 16.Bölüm
    S01E16 - Tek Yürek 16.Bölüm
    Bütün olayların arkasındaki adamın, babası Ekrem olduğunu anlayan ve onunla yüzleşen Yiğit’in dünyası başına yıkılır. Neyse ki bu zor gününde Halit ve ekip yine yanındadır. Ancak Sait’in Ekrem’le bağının olduğunu anlayan ekip, büyük hayal kırıklığı içindedir. Bütün zorluklara rağmen vazgeçmeyecek, önlerindeki tek maçı alıp şampiyon olacak, üst lige çıkacaklardır.
    Tek Yürek 17.Bölüm
    S01E17 - Tek Yürek 17.Bölüm
    Ekibin şampiyonluk sevincine, Ekrem’in kestiği ceza gölge düşürür; Sait’in dükkana ve Akif’in tamirhaneye kilit vurdurmuştur. Bu sırada kimse yaklaşan tehlikenin farkında değildir; Akif’in yaşadığını anlayan kan davalıları tekrar peşine düşmüştür. Selçuk’un boş boğazlığı, Akif’i net bir tehlikenin içine itecektir.
    Tek Yürek 18.Bölüm
    S01E18 - Tek Yürek 18.Bölüm
    Ekip, Akif’in başındaki dertten kurtulmasını sağlar. Ancak meselenin tamamen kapanması için, yüklü miktarda para bulmaları gerekmektedir. Halit çareyi bulur; üst lige hazırlık için düzenlenen turnuvayı kazanırlarsa, bu parayı verebileceklerdir. Ekip İstanbul dışında yapılacak turnuva için heyecan içindedir.
    Tek Yürek 19.Bölüm
    S01E19 - Tek Yürek 19.Bölüm
    Halit, İlknur’un hissettikleriyle ilgili sorularına cevap ararken, onun sert tepkisi hem şaşırmasına, hem de kendisini sorgulamasına sebep olur. Bu arada Oğuzhan ve Şenay bir aile olmanın heyecanı içindedirler ancak bu evliliğe Oğuzhan’ın annesini razı etmek pek kolay olmayacaktır.
    Tek Yürek 20.Bölüm
    S01E20 - Tek Yürek 20.Bölüm
    İzmir’e doğru yola çıkan ekip, turnuvanın İstanbul’a alındığı aldığı haberi üzerine geri döner. Deniz hala Yiğit’e kırgın olduğu halde ona bir şans daha tanımaya karar vermiştir. Bu arada Kanada’dan gelen müjdeli haber Deniz’i çok mutlu eder, ancak Yiğit gitmek konusunda onun kadar heyecanlı değildir.
    Tek Yürek 21.Bölüm
    S01E21 - Tek Yürek 21.Bölüm
    Tosbağa ve düğün için İstanbul’a gelen Yiğit, herkese sürpriz yapmış ama arkadaşlarını darmadağın bulmuştur. Kendi de aslında Kanada’da yapayalnızdır. Deniz’le birbirlerini gördükleri anda, aslında hiçbir şeyin değişmediğini anlasalar da, bunu itiraf etmek kolay değildir.
    Tek Yürek 22.Bölüm Final
    S01E22 - Tek Yürek 22.Bölüm Final
    İlk bebeklerini kaybetmenin acısı ile evlilikleri sarsılan Mazlum, Yaren’in kendisini aldattığından şüphelenir, dünyası başına yıkılır. Şenay, geçirdiği ameliyat nedeniyle Oğuzhan’ın sağlığı için endişelenirken asıl tehlike kendisini ve bebeğini beklemektedir. Melda’dan umduğu cevabı alamayan Akif bir de çok değer verdiği arabasını satmak zorunda kalır. Yusuf ve Aslı’nın aşkları büyük bir sınavdan geçer, sonunda hayatın onlara dayattıklarına teslim olurlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top